zlaths Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!! Μην το κοιτάς καθόλου!... Το πήρα εγώ και δεν δούλεψε! Νά 'ναι καλά κάποιος με Motorola που το αγόρασε!... Για περισσότερες πληροφορίες δες και αυτό το ποστ μου... ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ! Δεν δουλευει .... εκτος και αν θελεις να το χρησιμοποιησεις ξεχωριστα οπως εγω ! Παντως ειναι μπαταριο-φαγος το εξαρτηματακι αυτο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 oops! sorry a778899.. den h3era oti dn einai symbato.. paraplhroforhsh sketh :p sorry guys :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 κ μια ερωτηση απο εμένα, πως γινεται να βλέπω ποιος μου στέλνει κάτι με bluetooth; πχ τώρα άμα μου στείλει κάποιος ενα αρχείο θα μου εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα με ρωτάει αν θέλω να το αποδεχτώ χώρις όμως να μου λεει ποιος το στέλνει. Θέλει μάλλον καινούριο bt stack ε; Αν είναι έτσι ποιο μου προτείνετε που να κάνει την δουλεια που θέλω αλλά να είναι και "ελαφρυ"; Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Εγκατέστησα το BCHS_FOR_POCKET_PC_OZON που αναφέρατε 2-3 σελίδες πριν, αλλά κάτι δε πάει καλά. Το εγκατεστησα δοκιμαστικά στην κάρτα, και τώρα δε μπορώ να το βγάλω με τίποτα, κ επίσης δεν είδα καμία διαφορά στις ρυθμίσεις, σαν να μην το έβαλα καν. Που το έχετε εγκαταστήσει εσείς? Υπάρχει τρόπος να βγει μια και καλή?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.08 (PDA; NF32PPC3AR/1.01) NetFront/3.2) paidia mporei kaneis na mou pei pws diorthwnete to problhma mnhmhs me to netfront 3.2??? giati sinexeia bgazei memory problems Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Εγκατέστησα το BCHS_FOR_POCKET_PC_OZON που αναφέρατε 2-3 σελίδες πριν, αλλά κάτι δε πάει καλά. Το εγκατεστησα δοκιμαστικά στην κάρτα, και τώρα δε μπορώ να το βγάλω με τίποτα, κ επίσης δεν είδα καμία διαφορά στις ρυθμίσεις, σαν να μην το έβαλα καν. Που το έχετε εγκαταστήσει εσείς? Υπάρχει τρόπος να βγει μια και καλή?!?! Σφάλμα. ΟΧΙ στην κάρτα, αλλά στο DEFAULT path θέλει να το βάλεις (ούτε καν στο Program Files πχ). Την είχα πάθει κι εγώ αλλά είχα πάρει backup νωρίτερα και το επανέφερα όπως ήταν. Αφού το έβαλες στην κάρτα, σβήσε τον φάκελο από εκεί και εγκατέστησέ το πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Φίλε μου το δοκίμασα, κ μετά το έκανα στο default αλλά προφανώς το κακό είχε γίνει..δε γινόταν να παίξει. Έκανα restore (3 εβδομάδων), λεω να κάνω άλλη μια προσπάθεια, αφού κάνω ένα full backup φυσικά... EDIT: Πάλι τίποτα..Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα πρέπει να δω κάποια νέα tabs, δεν βλέπω κάτι...εκτός απο restart χρειάζεται τίποτε άλλο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Έχει βρεί κανείς καπάκια για on-line αγορά ? Αν ναι, ας δώσει link Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Φίλε μου το δοκίμασα, κ μετά το έκανα στο default αλλά προφανώς το κακό είχε γίνει..δε γινόταν να παίξει. Έκανα restore (3 εβδομάδων), λεω να κάνω άλλη μια προσπάθεια, αφού κάνω ένα full backup φυσικά... EDIT: Πάλι τίποτα..Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα πρέπει να δω κάποια νέα tabs, δεν βλέπω κάτι...εκτός απο restart χρειάζεται τίποτε άλλο?! Μήπως έχεις βάλει το registry tweak για το cab installation (αυτό με το "fask dest"); Γιατί αν το έχεις, ΔΕ θα εγκατασταθουν εκεί που πρέπει τα αρχεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Μήπως έχεις βάλει το registry tweak για το cab installation (αυτό με το "fask dest"); Γιατί αν το έχεις, ΔΕ θα εγκατασταθουν εκεί που πρέπει τα αρχεία. Αυτό έφταιγε!!! Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 pedia help me efage asximo pesimo to s100 mou kai se 3-4 simeia gratsounistike. ola omos einai ok sxedon i karta mnimis vgike apo to pesimo kai gia kaki mou tixi pernouse apo to dromo ena aftokinito kai tin patise fenomenika den epathe tipota alla den tin diavazei to kinito oute to card reader tou laptop mou. tora thelo na sas rotiso an iparxei kanena service stin thessalia kai eidika stin karditsa an mporoun na to kitaksoune. tin prosopsi mporo na tin allakso??? (dld kai tis d pleures kai mprosta kai piso) ?? pls help me aaa kai kati akoma to s100 theorite gero san kataskeuei. proti fora mou epese Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 επειδή και το δικό μου S100 έφαγε πρόσφατα 2ο πέσιμο (αχ αυτή η βαρύτητα !) τη γλύτωσε με μία πολύ μικρή γρατζουνιά που δεν φαίνεται καλά - καλά. Η θηκούλα σιλικόνης που του έχω πάρει έκανε πάλι πολύ καλή δουλειά. Αν και το αδικεί σαν εμφάνιση τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, για κάποιον που θέλει να έχει το μικρότερο δυνατό όγκο με κάποια ασφάλεια. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=973 Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Για όσους βρίσκουν κουραστικό, ενοχλητικό, εκνευριστικό, το γεγονός ότι κάθε φωτογραφία που τραβάτε αποθηκεύεται στο My Documents σε ξεχωριστό φάκελο με όνομα την ημερομηνία, βρέθηκε η λύση! Κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα (Camera_ampda.CAB ), εγκαταστήστε το και τώρα πλέον οι φωτογραφίες θα αποθηκεύονται στο My Documents\My Pictures! Και επειδή αναφέρθηκε ότι με αυτό το πρόγραμμα ίσως να έχετε πρόβλημα με το Album κατεβάστε και το παρακάτω συννημένο Camera_Album_ampda.CAB από εδώ καλησπέρα πηγα να το κατεβάσω αλλα δεν με αφήνει μπορεις να μου το στείλεις σε ευχαριστω Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 telika kserei kanenas pou mporo na pao to kinito kai na mou allaksoune takapakia kai peripou poso????? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 telika kserei kanenas pou mporo na pao to kinito kai na mou allaksoune takapakia kai peripou poso????? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agoraphobic Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 επειδή και το δικό μου S100 έφαγε πρόσφατα 2ο πέσιμο (αχ αυτή η βαρύτητα !) τη γλύτωσε με μία πολύ μικρή γρατζουνιά που δεν φαίνεται καλά - καλά. Η θηκούλα σιλικόνης που του έχω πάρει έκανε πάλι πολύ καλή δουλειά. Αν και το αδικεί σαν εμφάνιση τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, για κάποιον που θέλει να έχει το μικρότερο δυνατό όγκο με κάποια ασφάλεια. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=973 Όντως, συμφωνώ απόλυτα. Την έχω από την πρώτη μέρα, ένα χρόνο τώρα και το κινητό δεν έχει ούτε σημαδάκι. Στην αρχή δεν μου γέμισε το μάτι, αλλά δεν μετάνοιωσα που την αγόρασα. Είδα ένα s100 ενός φίλου που το έχει λίγο καιρό και πόνεσε η ψυχή μου. Πολύ εύκολα κάνει σημάδια :( Η θήκη το χαλάει λίγο στην εμφάνιση άλλα όταν το βγάζω και είναι καινούριο, το χαίρομαι. :O Θηκούλα σιλικόνης και screen protector, οπωσδήποτε! ;) Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 esto vre pedia kapoios na kserei esto stin atina nomizo pos kapios eixe grapsei alla pou na to vro edo xanesai sti forum Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elvor Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ψάχνω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου για το S100 που να πιάνει στο παρμπρίζ. Έχετε δοκιμάσει κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 καλησπέρα πηγα να το κατεβάσω αλλα δεν με αφήνει μπορεις να μου το στείλεις σε ευχαριστω Πολύ ευχαρίστως, σττείλε μου με Π.Μ. το email σου! Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekir82 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Γεια χαρά και απο εμένα, Προσπάθησα να περάσω το Leng για να κάνω στο MDA τα γερμανικά ελληνικά.Δυστηχώς αλλάξαν μόνο μερικά μενού αν και η έκδοση δεν είναι demo.Σκέφτομαι καλύτερα να περάσω τα windows απο την αρχή αν φυσικά κατι τέτειο είναι εφικτό!!!Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία?Ειναι ίδια με του Μιο168??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 piga se ena katastima gia prosopsi s100 kai mou eipane 80 € ala tha allaksoune mono to brostino kalima isxiei ontos. Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxigopoulo Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 prin apo ena xrono to S-100 mou epese apla apo tin tsepi mou, MAZI ME TIN THIKI tou, sto patwma Apo tote den leitourgei to megafwno tou (me pairnei,mou milas kai den se akouw..prepei na balw i akoustika i anoikti akroasi)...:( ekeini tin mera stenoxwrithika para poli (550 Euro itan) kai NAI NAI piga k pira allo kinito (afto to ekana giati kapoios mou eipe oti den exei service edw i Q-tek kai kati gai ton pouliadi --trelos mamakas BTW -- kai frikara kai egw:cry: :cry: ... to S-100 to exw akoma FULL !me ta progs tou,ta games, 1gb SD, ta panta. ola afta ta lew gia na katalixsw sto exsis! MIPWS xserei kaneis ti mporw na kanw??:worry: :worry: ty apo twra! Παράθεση I would love to stay and chat but you are a total bitch ...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 piga se ena katastima gia prosopsi s100 kai mou eipane 80 € ala tha allaksoune mono to brostino kalima isxiei ontos. τα 80 μου φαινονται παρα πολλα αφου αλλοι εχουν αλλαξει προσοψη με 50-60 ευρω απο το service της teleservice.παντως αν θες pm το ονομα του μαγαζιου γιατι θα ειμαι αθηνα weekend και θελω να το τσεκαρω και ισως παρω και για μενα οσο για τον φιλο που ψαχνει βαση για στηριξη στο τζαμι αυτοκινητου δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97984.κατι θα βρεις Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 prin apo ena xrono to S-100 mou epese apla apo tin tsepi mou, MAZI ME TIN THIKI tou, sto patwma Apo tote den leitourgei to megafwno tou (me pairnei,mou milas kai den se akouw..prepei na balw i akoustika i anoikti akroasi)...:( ekeini tin mera stenoxwrithika para poli (550 Euro itan) kai NAI NAI piga k pira allo kinito (afto to ekana giati kapoios mou eipe oti den exei service edw i Q-tek kai kati gai ton pouliadi --trelos mamakas BTW -- kai frikara kai egw:cry: :cry: ... to S-100 to exw akoma FULL !me ta progs tou,ta games, 1gb SD, ta panta. ola afta ta lew gia na katalixsw sto exsis! MIPWS xserei kaneis ti mporw na kanw??:worry: :worry: ty apo twra! Γιατι δεν το στελνεις για service για αλλαγη ακουστικου? ( δε νομιζω να φταιει το μικροφωνο ) Εγγυηση δεν εχει? Το δικο μου ειχε το ιδιο προβλημα ( οχι απο πεσιμο ομως ) και το εστειλα προχθες για service. Το περιμενω σε μια εβδομαδα. Δεν χανεις τιποτα να το στειλεις για service. ( εκτος απο το να το αποχωριστεις για μια εβδομαδα...:( ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 η μπροστινη προσοψη κανει 27Ε απο την ace τοσο την αγορασα πριν 2 μηνες και σου την βαζουν εκει,την προσοψη ε;:p ,μην ακουτε τον καθε κλεφτη που λεει οτι θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts