Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!! Μην το κοιτάς καθόλου!... Το πήρα εγώ και δεν δούλεψε! Νά 'ναι καλά κάποιος με Motorola που το αγόρασε!...

Για περισσότερες πληροφορίες δες και αυτό το ποστ μου...

ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ! Δεν δουλευει .... εκτος και αν θελεις να το χρησιμοποιησεις ξεχωριστα οπως εγω ! Παντως ειναι μπαταριο-φαγος το εξαρτηματακι αυτο .

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κ μια ερωτηση απο εμένα, πως γινεται να βλέπω ποιος μου στέλνει κάτι με bluetooth; πχ τώρα άμα μου στείλει κάποιος ενα αρχείο θα μου εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα με ρωτάει αν θέλω να το αποδεχτώ χώρις όμως να μου λεει ποιος το στέλνει. Θέλει μάλλον καινούριο bt stack ε; Αν είναι έτσι ποιο μου προτείνετε που να κάνει την δουλεια που θέλω αλλά να είναι και "ελαφρυ";

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

Εγκατέστησα το BCHS_FOR_POCKET_PC_OZON που αναφέρατε 2-3 σελίδες πριν, αλλά κάτι δε πάει καλά. Το εγκατεστησα δοκιμαστικά στην κάρτα, και τώρα δε μπορώ να το βγάλω με τίποτα, κ επίσης δεν είδα καμία διαφορά στις ρυθμίσεις, σαν να μην το έβαλα καν. Που το έχετε εγκαταστήσει εσείς? Υπάρχει τρόπος να βγει μια και καλή?!?!

Wirelessly posted (Mozilla/4.08 (PDA; NF32PPC3AR/1.01) NetFront/3.2)

paidia mporei kaneis na mou pei pws diorthwnete to problhma mnhmhs me to netfront 3.2??? giati sinexeia bgazei memory problems

technoholic maniac reviewer

Εγκατέστησα το BCHS_FOR_POCKET_PC_OZON που αναφέρατε 2-3 σελίδες πριν, αλλά κάτι δε πάει καλά. Το εγκατεστησα δοκιμαστικά στην κάρτα, και τώρα δε μπορώ να το βγάλω με τίποτα, κ επίσης δεν είδα καμία διαφορά στις ρυθμίσεις, σαν να μην το έβαλα καν. Που το έχετε εγκαταστήσει εσείς? Υπάρχει τρόπος να βγει μια και καλή?!?!

Σφάλμα. ΟΧΙ στην κάρτα, αλλά στο DEFAULT path θέλει να το βάλεις (ούτε καν στο Program Files πχ). Την είχα πάθει κι εγώ αλλά είχα πάρει backup νωρίτερα και το επανέφερα όπως ήταν.

Αφού το έβαλες στην κάρτα, σβήσε τον φάκελο από εκεί και εγκατέστησέ το πάλι.

Φίλε μου το δοκίμασα, κ μετά το έκανα στο default αλλά προφανώς το κακό είχε γίνει..δε γινόταν να παίξει. Έκανα restore (3 εβδομάδων), λεω να κάνω άλλη μια προσπάθεια, αφού κάνω ένα full backup φυσικά...

EDIT: Πάλι τίποτα..Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα πρέπει να δω κάποια νέα tabs, δεν βλέπω κάτι...εκτός απο restart χρειάζεται τίποτε άλλο?!

Φίλε μου το δοκίμασα, κ μετά το έκανα στο default αλλά προφανώς το κακό είχε γίνει..δε γινόταν να παίξει. Έκανα restore (3 εβδομάδων), λεω να κάνω άλλη μια προσπάθεια, αφού κάνω ένα full backup φυσικά...

EDIT: Πάλι τίποτα..Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα πρέπει να δω κάποια νέα tabs, δεν βλέπω κάτι...εκτός απο restart χρειάζεται τίποτε άλλο?!

Μήπως έχεις βάλει το registry tweak για το cab installation (αυτό με το "fask dest"); Γιατί αν το έχεις, ΔΕ θα εγκατασταθουν εκεί που πρέπει τα αρχεία.

Μήπως έχεις βάλει το registry tweak για το cab installation (αυτό με το "fask dest"); Γιατί αν το έχεις, ΔΕ θα εγκατασταθουν εκεί που πρέπει τα αρχεία.

Αυτό έφταιγε!!! Σ' ευχαριστώ!

pedia help me

efage asximo pesimo to s100 mou kai se 3-4 simeia gratsounistike.

ola omos einai ok sxedon i karta mnimis vgike apo to pesimo kai gia kaki mou tixi pernouse apo to dromo ena aftokinito kai tin patise fenomenika den epathe tipota alla den tin diavazei to kinito oute to card reader tou laptop mou.

tora thelo na sas rotiso an iparxei kanena service stin thessalia kai eidika stin karditsa an mporoun na to kitaksoune.

tin prosopsi mporo na tin allakso???

(dld kai tis d pleures kai mprosta kai piso)

??

pls help me

aaa kai kati akoma to s100 theorite gero san kataskeuei.

proti fora mou epese

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

επειδή και το δικό μου S100 έφαγε πρόσφατα 2ο πέσιμο (αχ αυτή η βαρύτητα !) τη γλύτωσε με μία πολύ μικρή γρατζουνιά που δεν φαίνεται καλά - καλά. Η θηκούλα σιλικόνης που του έχω πάρει έκανε πάλι πολύ καλή δουλειά. Αν και το αδικεί σαν εμφάνιση τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, για κάποιον που θέλει να έχει το μικρότερο δυνατό όγκο με κάποια ασφάλεια.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=973

// Huawei P6 //

Για όσους βρίσκουν κουραστικό, ενοχλητικό, εκνευριστικό, το γεγονός ότι κάθε φωτογραφία που τραβάτε αποθηκεύεται στο My Documents σε ξεχωριστό φάκελο με όνομα την ημερομηνία, βρέθηκε η λύση!

Κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα (Camera_ampda.CAB ), εγκαταστήστε το και τώρα πλέον οι φωτογραφίες θα αποθηκεύονται στο My Documents\My Pictures!

Και επειδή αναφέρθηκε ότι με αυτό το πρόγραμμα ίσως να έχετε πρόβλημα με το Album κατεβάστε και το παρακάτω συννημένο Camera_Album_ampda.CAB από εδώ

καλησπέρα πηγα να το κατεβάσω αλλα δεν με αφήνει μπορεις να μου το στείλεις

σε ευχαριστω

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

επειδή και το δικό μου S100 έφαγε πρόσφατα 2ο πέσιμο (αχ αυτή η βαρύτητα !) τη γλύτωσε με μία πολύ μικρή γρατζουνιά που δεν φαίνεται καλά - καλά. Η θηκούλα σιλικόνης που του έχω πάρει έκανε πάλι πολύ καλή δουλειά. Αν και το αδικεί σαν εμφάνιση τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, για κάποιον που θέλει να έχει το μικρότερο δυνατό όγκο με κάποια ασφάλεια.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=973

Όντως, συμφωνώ απόλυτα. Την έχω από την πρώτη μέρα, ένα χρόνο τώρα και το κινητό δεν έχει ούτε σημαδάκι.

Στην αρχή δεν μου γέμισε το μάτι, αλλά δεν μετάνοιωσα που την αγόρασα.

Είδα ένα s100 ενός φίλου που το έχει λίγο καιρό και πόνεσε η ψυχή μου. Πολύ εύκολα κάνει σημάδια :(

Η θήκη το χαλάει λίγο στην εμφάνιση άλλα όταν το βγάζω και είναι καινούριο, το χαίρομαι. :O

Θηκούλα σιλικόνης και screen protector, οπωσδήποτε! ;)

:D

esto vre pedia kapoios na kserei esto stin atina

nomizo pos kapios eixe grapsei alla pou na to vro edo xanesai sti forum

καλησπέρα πηγα να το κατεβάσω αλλα δεν με αφήνει μπορεις να μου το στείλεις

σε ευχαριστω

Πολύ ευχαρίστως, σττείλε μου με Π.Μ. το email σου!

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Γεια χαρά και απο εμένα,

Προσπάθησα να περάσω το Leng για να κάνω στο MDA τα γερμανικά ελληνικά.Δυστηχώς αλλάξαν μόνο μερικά μενού αν και η έκδοση δεν είναι demo.Σκέφτομαι καλύτερα να περάσω τα windows απο την αρχή αν φυσικά κατι τέτειο είναι εφικτό!!!Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία?Ειναι ίδια με του Μιο168???

piga se ena katastima gia prosopsi s100 kai mou eipane 80 €

ala tha allaksoune mono to brostino kalima isxiei ontos.

prin apo ena xrono to S-100 mou epese apla apo tin tsepi mou, MAZI ME TIN THIKI tou, sto patwma

Apo tote den leitourgei to megafwno tou (me pairnei,mou milas kai den se akouw..prepei na balw i akoustika i anoikti akroasi)...:(

ekeini tin mera stenoxwrithika para poli (550 Euro itan) kai NAI NAI piga k pira allo kinito (afto to ekana giati kapoios mou eipe oti den exei service edw i Q-tek kai kati gai ton pouliadi --trelos mamakas BTW -- kai frikara kai egw:cry: :cry: ...

to S-100 to exw akoma FULL !me ta progs tou,ta games, 1gb SD, ta panta.

ola afta ta lew gia na katalixsw sto exsis!

MIPWS xserei kaneis ti mporw na kanw??:worry: :worry:

ty apo twra!

I would love to stay and chat but you are a total bitch ...:ninja:

piga se ena katastima gia prosopsi s100 kai mou eipane 80 €

ala tha allaksoune mono to brostino kalima isxiei ontos.

τα 80 μου φαινονται παρα πολλα αφου αλλοι εχουν αλλαξει προσοψη με 50-60 ευρω απο το service της teleservice.παντως αν θες pm το ονομα του μαγαζιου γιατι θα ειμαι αθηνα weekend και θελω να το τσεκαρω και ισως παρω και για μενα

οσο για τον φιλο που ψαχνει βαση για στηριξη στο τζαμι αυτοκινητου δες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97984.κατι θα βρεις

To Know the Cause Of Things!

prin apo ena xrono to S-100 mou epese apla apo tin tsepi mou, MAZI ME TIN THIKI tou, sto patwma

Apo tote den leitourgei to megafwno tou (me pairnei,mou milas kai den se akouw..prepei na balw i akoustika i anoikti akroasi)...:(

ekeini tin mera stenoxwrithika para poli (550 Euro itan) kai NAI NAI piga k pira allo kinito (afto to ekana giati kapoios mou eipe oti den exei service edw i Q-tek kai kati gai ton pouliadi --trelos mamakas BTW -- kai frikara kai egw:cry: :cry: ...

to S-100 to exw akoma FULL !me ta progs tou,ta games, 1gb SD, ta panta.

ola afta ta lew gia na katalixsw sto exsis!

MIPWS xserei kaneis ti mporw na kanw??:worry: :worry:

ty apo twra!

Γιατι δεν το στελνεις για service για αλλαγη ακουστικου? ( δε νομιζω να φταιει το μικροφωνο ) Εγγυηση δεν εχει?

Το δικο μου ειχε το ιδιο προβλημα ( οχι απο πεσιμο ομως ) και το εστειλα προχθες για service. Το περιμενω σε μια εβδομαδα. Δεν χανεις τιποτα να το στειλεις για service. ( εκτος απο το να το αποχωριστεις για μια εβδομαδα...:( )

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Guest lagoudakis
η μπροστινη προσοψη κανει 27Ε απο την ace τοσο την αγορασα πριν 2 μηνες και σου την βαζουν εκει,την προσοψη ε;:p ,μην ακουτε τον καθε κλεφτη που λεει οτι θελει

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2