Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει μετατροπέα απο 2,5mm σε 3,5mm για να μπορεί να ακούει τη μουσική απο το s100 μέσα από το στερεοφωνικό (ή απλά να χρησιμοποιεί κλασσικά headphones) να αναφέρει από που το αγόρασε; Στο Περιστέρι, τα 2 μεγαλύτερα καταστήματα με τέτοια είδη έχουν adaptor μόνο για μονοφωνική έξοδο. Εννοείται ψάχνω για στερεοφωνική. Είδα στο play247 έναν τέτοιο adaptor από το brando, αλλά 13 ευρώ είναι πολλά γιάυτό το πράγμα

Ευχαριστώ

για τετοια ειδη πηγαινε στον κατουμα,ειναι στην πραξιτελους στο κεντρο ;)

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γίνεται. Θα χρησιμοποιήσεις έναν registry editor, και θα πάς στο ΗΚΕΥ_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\Ring

και στο Directory θα βάλεις \Storage Card\Rings\

Μετά θα φτιάξεις έναν φάκελο rings στην κάρτα μνήμης και θα τα βάζεις εκεί.

brabo re agiorgiti kai psaxnomouna

JEISON!

kai emena mono noymero moy vgazei oxi onoma. :confused: :blink: :mad:

milame gia to bt 800!!

Den enoousa oti den mou dixni to onoma ...

enoousa oti den mou dixni oute ton arithmo tis perisoteres fores...

kai den exei apokripsi aftos pou me kali giati blepo to noumero sto jam.....

esas sas dixni panta to noumero???

exete to telefteo firmware perasmeno??

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Νέα ερώτηση....

Πριν κανα δύο ημέρες εμφανίστηκε στο Qtek S100 μου η αναφορά για αποστολή μηνύματατος SMS " Μήνυμα Εστάλη" και απο τότε δεν φεύγει από την οθόνη, δηλαδή παραμένει ο φάκελος σαν να σου ήρθε νέο μήνυμα παρότι κάνω κλικ πάνω του και θα έπρεπε να φύγει. (έχω διαγράψει όλα τα μηνύματα μου). Οι αναφορές που αποθηκεύονται ?????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νέα ερώτηση....

Πριν κανα δύο ημέρες εμφανίστηκε στο Qtek S100 μου η αναφορά για αποστολή μηνύματατος SMS " Μήνυμα Εστάλη" και απο τότε δεν φεύγει από την οθόνη, δηλαδή παραμένει ο φάκελος σαν να σου ήρθε νέο μήνυμα παρότι κάνω κλικ πάνω του και θα έπρεπε να φύγει. (έχω διαγράψει όλα τα μηνύματα μου). Οι αναφορές που αποθηκεύονται ?????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Και εμενα μου το εκανε αυτο χθες.Αφου ειδα οτι δεν φευγει με τιποτα εκανα ενα soft reset και bye bye... ;)

Είχα αγοράσει πριν απο κανα μήνα το i-mate JAM αλλα σε ενα ταξίδι που έκανα το κινητο έπεσε κατω και απο τότε δεν ακουο τίποτα οταν με παιρνουν τηλεφωνο. Το ηχειο δουλευει κανονικα (ηχους, παιχνιδια κτλ) αλλα σαν ακουστικο τηλεφωνου δεν ακουγετε.

Το πηγα για service και διαπίστωσα οτι ουσιαστικα υποστιρηξη ο πουλιάδης δεν έχει. Ενα ατομο είναι τεχνικος αλλα δεν σκαμπαζει και πολλα και τα στελνουν στην Ιταλία. Πραγμα που εγω το θεώρω απαράδεκτο. Αν πουλας κατι πρεπει να εχεις και την καταλλυλη υποστίρηξη ή τουλάχιστον να λες τι υποστιρίζεις...

Εχει κανένας παρόμια εμπιρεια ? Φοβαμαι παρα πολυ οτι οταν το πάρω πίσω μπορει να έχει φτοιαχτει αλλα θα μου κανει ενα σωρο αλλα προβλήματα! ασε που σιγουρα θα ειναι hard-reset και σιγα μην παιξει το restore.

Και εμενα μου το εκανε αυτο χθες.Αφου ειδα οτι δεν φευγει με τιποτα εκανα ενα soft reset και bye bye... ;)

Είναι γνωστό πρόβλημα. Προφανώς χρησιμοποιείς κάποιο application για να κλείνεις τις εφαρμογές (spb pocket plus etc). Δοκίμασε να κλείνεις το sms application ΑΦΟΥ σου έχει έρθει η ειδοποίηση ότι το μήνυμα εστάλη.

Βασικά σε κάτι προηγούμενες σελίδες έχει και άλλες πιο μόνιμες λύσης.

Είχα αγοράσει πριν απο κανα μήνα το i-mate JAM αλλα σε ενα ταξίδι που έκανα το κινητο έπεσε κατω και απο τότε δεν ακουο τίποτα οταν με παιρνουν τηλεφωνο. Το ηχειο δουλευει κανονικα (ηχους, παιχνιδια κτλ) αλλα σαν ακουστικο τηλεφωνου δεν ακουγετε.

Το πηγα για service και διαπίστωσα οτι ουσιαστικα υποστιρηξη ο πουλιάδης δεν έχει. Ενα ατομο είναι τεχνικος αλλα δεν σκαμπαζει και πολλα και τα στελνουν στην Ιταλία. Πραγμα που εγω το θεώρω απαράδεκτο. Αν πουλας κατι πρεπει να εχεις και την καταλλυλη υποστίρηξη ή τουλάχιστον να λες τι υποστιρίζεις...

Εχει κανένας παρόμια εμπιρεια ? Φοβαμαι παρα πολυ οτι οταν το πάρω πίσω μπορει να έχει φτοιαχτει αλλα θα μου κανει ενα σωρο αλλα προβλήματα! ασε που σιγουρα θα ειναι hard-reset και σιγα μην παιξει το restore.

1)Μπορείς μόλις σε πάρουν/πάρεις τηλέφωνο να κρατήσεις πατημένο το πράσινο κουμπί ώστε να ανοίξει η ανοιχτή ακρόαση και να το ακούς απο το πίσω ηχείο. (που είπες οτι δουλεύει)

2)Ο katsj που το έχει ανοίξει λέει οτι το ακουστικό του είναι ίδιο με του Νόκια 6110 αν θυμάμαι καλά. Το θέμα είναι άν τελικά υπάρχει πρόβλημα μόνο στο ηχείο ή κάποιο γενικότερο (πλακέτα κλπ), όπως επίσης το οτι αν το ανοίξεις μόνος σου θα χάσεις την εγγύηση.

3)Για backup μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Sprite Backup, γιατι το ενσωματομένο όπως ήδη είπες είναι για κλάματα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

1)Μπορείς μόλις σε πάρουν/πάρεις τηλέφωνο να κρατήσεις πατημένο το πράσινο κουμπί ώστε να ανοίξει η ανοιχτή ακρόαση και να το ακούς απο το πίσω ηχείο. (που είπες οτι δουλεύει)

2)Ο katsj που το έχει ανοίξει λέει οτι το ακουστικό του είναι ίδιο με του Νόκια 6110 αν θυμάμαι καλά. Το θέμα είναι άν τελικά υπάρχει πρόβλημα μόνο στο ηχείο ή κάποιο γενικότερο (πλακέτα κλπ), όπως επίσης το οτι αν το ανοίξεις μόνος σου θα χάσεις την εγγύηση.

3)Για backup μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Sprite Backup, γιατι το ενσωματομένο όπως ήδη είπες είναι για κλάματα...

1) Καλα και μεσα απο το handsfree μπορουσα αλλα ενταξει δεν ειναι μονιμη λυση αυτη.

2)Δεν νομίζω να είναι πλακέτα, δεν ξερω...το θεμα μου εμενα ειναι οτι δεν εχει τεχνικους εδω!! Δινεις εγγυηση και δεν μπορεις να το υποστιριξεις!!

3) Το sprite εχω αλλα και παλι το φοβαμαι πολυ μολις το πάρω πίσω. Το βλέπω καπως σαν τους υπολογιστες που το πας για service στο γυρνανε πισω και μετα κανει ας πουμε reboot απο μόνο του γιατι κατι δεν κουμπωσαν καλα...

Ποσοι απο εδω το εχουν δώσει για service και να γυρισει το τηλεφωνο χωρις καινουρια προβλήματα (για s100/jam ετσι οχι για καποιο απλο τηλέφωνο)

Συνφορουμίτες, μόλις αγόρασα μια SD 1gb, για το jam, το πρόβλημα μου είναι το εξής: φτάνει η απλή αντιγραφή από την παλιά 256αρα όλων των προγραμμάτων κτλ, στην καινούργια κάρτα μνήμης ή πρέπει να κάνω κάτι ποιό ειδικό/συγκεκριμμένο;

υ.σ:

εδώοι τύποι κατάφεραν να φτιάξουν νέο dialler, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο?? [από ότι είδα έχουν φτιάξει και Τ9 λεξικά..]

άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Ακούστε και ένα καινούργιο κουφό...όποτε ανοίγω τον Internet explorer κλείνει στα καπάκια μόνος του. Καμία ιδέα?

Συνφορουμίτες, μόλις αγόρασα μια SD 1gb, για το jam, το πρόβλημα μου είναι το εξής: φτάνει η απλή αντιγραφή από την παλιά 256αρα όλων των προγραμμάτων κτλ, στην καινούργια κάρτα μνήμης ή πρέπει να κάνω κάτι ποιό ειδικό/συγκεκριμμένο;

υ.σ:

εδώοι τύποι κατάφεραν να φτιάξουν νέο dialler, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο?? [από ότι είδα έχουν φτιάξει και Τ9 λεξικά..]

εαν και αυτη την καρτα την βλέπει με το ιδιο όνομα τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα.

π.χ

old 256MB: Storage Card\

new 1GB: Storage Card\

έκανα το κολπάκι με τη μεταφορά του ήχου κλήσης στη κάρτα μνήμης αλλά κάθε φορά που χτυπάει μου παίζει τον default των windows και ας δείχνει σωστό στην προεπισκόπηση....

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

υ.σ:

Ένα απο τα καλύτερα skins είναι αυτό:

http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=23782

έκανα το κολπάκι με τη μεταφορά του ήχου κλήσης στη κάρτα μνήμης αλλά κάθε φορά που χτυπάει μου παίζει τον default των windows και ας δείχνει σωστό στην προεπισκόπηση....

Σιγουρέψου οτι έχεις βάλει τα αρχεία ήχου να παίζουν με τον Media Player και όχι απο κάποιον άλλον...

(Αυτό γίνεται με τον Resco Explorer>open with>always remember κλπ...)

οταν το s100 σβησει λογω ελλειψης μπαταριας, μπορει να κρατησει τα δεδομενα στη μνημη για 72 ωρες. Το ΗΡ 5450 που ειχα ειχε μια επιλογη στην οποια επελεγα το χρονο που θελω να κρατηθουν τα δεδομενα (12 εως 72 ωρες) απο τη στιγμη που θα σβησει η συσκευη. Οταν λοιπον επελεγα τις 12 ωρες ειχα μεγαλυτερη αυτονομια.

Αν υπηρχε κατι τετοιο και στο s100 θα πετυχεναμε μεγαλυτερους χρονους αυτονομιας.

Λογικα καποια ρυθμιση στη registry θα ειναι.

τι λετε?

__________________kostas ntinos______________

kalhmera kai apo emana re pedia to t9 ellhniko giati den pezei ti mporei na fteei exw to ellhniko qtek s100kaneis me kamia idea?

Για διάβασε εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=945982#post945982

Έχει παρατηρήσει κανείς διαφορά στην αυτονομία με την χρήση του wisbar? Τώρα τελευταία δεν κρατάει ούτε μια μέρα με λίγη χρήση... Δεν έχω βάλει κάτι άλλο.Μπορεί να τρώει τα κολλήματα του το wisbar, να γεμίζει η ram για την πλάκα, αλλα με βολεύει πολύ αυτό το prog.:O

kalhmera agiorgitis to diabasa kai auto to eixa dikasei alla dustixos deneinai auto giati mou bgazei latinikous xaraktires kai sthn allafh tis glwsas mou bgazei akatalabistika piga kai sthn epiloges kai ebala ellhnika ala to idio. ean uparxei kamia idea sto ti fteei na mou peite thnxs :worry:

enas apwros :cool:

gia sas, exei diafora an ena s100 agorastei apo ellada? h apo exoteriko? axizei na kaneis kati tetio? ti timh exei tora h syskevh? skeftome na to agoraso giati den vrisko puthena metaxirismeno...

Σιγουρέψου οτι έχεις βάλει τα αρχεία ήχου να παίζουν με τον Media Player και όχι απο κάποιον άλλον...

(Αυτό γίνεται με τον Resco Explorer>open with>always remember κλπ...)

έτσι το έχω αλλά δυστυχώς δε παίζει..

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Αρχικό Μήνυμα από boksic

Παιδια βοηθεια!!!

οταν εχω sms o ηχος δεν σταματαει οταν ηδη εχω διαβασει το μυνημα αλλα μονο οταν αυτος ολοκληρωθει.

Επισης οταν μιλαω και ερθει μυνημα παιζει ο ηχος του μυνηματος ταυτοχρονα.

Exo kanei kai dyo HARD RESET.....

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Please help....

Και εγω το εχω αυτο το προβλημα boksic αλλα δεν νομιζω να λυνεται... :(

Πριν απο καποιες μερες ειχα κανει το παραπανω post αλλα

το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.

πειτε μου αν συμβαινει και σε αλλους για να το παω για service.

thanks...

Ρε παιδιά δε μου λέτε...Όταν γράφετε sms πόσους χαρακτήρες είναι το μήνυμά σας;; Εγώ έχω το resco keyboard pro 4.34 και όταν πάω να γράψω ελληνικά μου γράφει 1/70 χαρακτήρες ενώ στα αγγλικά 1/160 (μόλις ξεκινάω να γράφω).Ξέρει κανείς τι φταίει; :cry:

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

Αρχικά ενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις το "μεγάλο μήνυμα" και κατά δεύτερο λόγο γράφε με κεφαλαία.

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2