jimbrav Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 καμια καλη διευθυνση με "ελευθερα" προγραμματακια, για να βοηθηθουμε και εμεις οι καινουργοι??? http://www.pocketpcfreewares.com/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ρε παιδια μια βοηθεια.Οταν παω να εγκαταστησω καποιο προγραμμα ή παιχνιδι δεν με αφηνει να το κανω install στην καρτα.Πρεπει να πειραξω καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ρε παιδια μια βοηθεια.Οταν παω να εγκαταστησω καποιο προγραμμα ή παιχνιδι δεν με αφηνει να το κανω install στην καρτα.Πρεπει να πειραξω καποια ρυθμιση? μήπως δεν έχει χώρο η κάρτα? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Thanks to phybill το βρηκα.Απλα μ@λ@κιζεται το activesync και παρολο που σου λεει unavailable πατας οκ και κανει την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 unavailable leei gia to xoro pou exeis stin karta... diladi apla de vriskei poso free exeis... sinithismeno... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παιδια ποση ωρα κανει η αναβαθμιση για το 100; :confused: σε 20' κατεβασα το αρχειο και απο την ωρα που το ετρεξα εχει περασει 1,30 ωρα και μου λεει ...περιμενε!!!!στην οθονη γραφει USB και κατω V 1.00 :confused: :confused:Μηπως εχει τελειωσει και εγω....περιμενω!!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Περίπου 15~20 λεπτά κάνει. Υποθέτω το έχεις συνδέσει απευθείας σε θύρα USB του PC και όχι μέσω κάποιου HUB... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Περίπου 15~20 λεπτά κάνει. Υποθέτω το έχεις συνδέσει απευθείας σε θύρα USB του PC και όχι μέσω κάποιου HUB...ναι απευθειας το εχω!!τι να κανω; να το βγαλω η θα κανω ζημια ρε γαμωτο :( κανονικα οταν τελειωσει δεν πρεπει να το δω στην οθονη του pc; στο s100 θα γραφει τιποτα στην οθονη; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ναι απευθειας το εχω!!τι να κανω; να το βγαλω η θα κανω ζημια ρε γαμωτο :( κανονικα οταν τελειωσει δεν πρεπει να το δω στην οθονη του pc; στο s100 θα γραφει τιποτα στην οθονη; :O ειναι φανερο οτι η αναβαθμιση σου απετυχε. οι οδηγιες απο την ace Ξεκίνησα την αναβάθμιση και στη μέση μου κόπηκε το ρεύμα και έσβησε ο υπολογιστής (ή πιο απλά απέτυχε η αναβάθμιση). Μην ανησυχείτε. Το Qtek έχει δικό του bootloader οπότε θα πρέπει μετά από ένα reset να βλέπετε μια λευκή οθόνη (η οθόνη δε φωτίζεται οπότε δείτε προσεκτικά από κοντινή απόσταση) και να αναγράφει Serial. 1. Βγάλτε το Qtek από τη βάση. Αφαιρέστε τη μπαταρία για 30 δευτερόλεπτα και ξανατοποθετήστε τη. 2. Ξεκινήστε τον υπολογιστή σας κανονικά 3. Ενεργοποιήστε το Qtek και τοποθετήστε το στη βάση. Η ένδειξη Serial πρέπει να αλλάξει σε USB. 4. Εκτελέστε ξανά την αναβάθμιση. βγαλτο απο τη usb και ακολουθησε τα παραπανω. δεν παθαινει τιποτα μη φοβασαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ειναι φανερο οτι η αναβαθμιση σου απετυχε. οι οδηγιες απο την ace βγαλτο απο τη usb και ακολουθησε τα παραπανω. δεν παθαινει τιποτα μη φοβασαι...τα εκανα ολα αυτα και η οθονη στο 100 δεν γραφει τιποτα :cry: στο pc εχει βγαλει το ταμπελακι που λεει να περιμενω!!!!θα τρελαθω και ειναι ξενο ρε γαμωτο!!!!κανονικα απο την ωρα που τρεχω το αρχειο σε ποση ωρα ειναι οκ;τι αλλο μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 τα εκανα ολα αυτα και η οθονη στο 100 δεν γραφει τιποτα :cry: στο pc εχει βγαλει το ταμπελακι που λεει να περιμενω!!!!θα τρελαθω και ειναι ξενο ρε γαμωτο!!!!κανονικα απο την ωρα που τρεχω το αρχειο σε ποση ωρα ειναι οκ;τι αλλο μπορω να κανω; Mhn anhsyxeis. Exei diko tou bootloader to S100(opws ka8e tetoia syskeyh) kai einai poly dyskolo na kaneis kapoia anepanor8wth zhmia. Vgale to apo th usb,kane restart sto pc sou,kleise oti firewall,antivirus k.l.p exeis na trexoun kai syndese to xana kai xekinhse to update... Thn endeixh pou anagrafei gia anamonh agnohse th an parameinei gia panw apo 2-3 lepta kai xanaprospa8hse(allwste h anava8mish sto shmeio ayto den exei kan xekinhsei,apla gia diaforous logous symvainei polles fores ayto,mhn apo8arrynesai). Sth synexeia 8a xereis apo thn endeixh proodou se poio shmeio eisai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 παιδια σας ευχαριστω πολυ και τους 3 :) επιτελους ολα εγιναν οκ!!!!!εχασα 20 χρονια απο την στεναχωρια μου!!!!γιατι το κινητο ηταν ξενο,το ειχε παρει το απογευμα το παιδι και επειδη ειχε παλια version ειπα να του βαλω την τελευταια,αν ηξερα τι θα τραβαγα δεν θα το ακουμπουσα!!!!!και παλι σας ευχαριστω :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αν έχανες 21 χρόνια τώρα θα είχες βγεί σε σύνταξη...! :cool: Μάλλον δεν ακολούθησες την 11η εντολή: "Ού μπλέξεις" ... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση... Το Ελληνικό Τ9 που βρίσκεται στο S100 και εγώ δεν το βλέπω... Ενεργοποιείται από κάπου??? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αν έχανες 21 χρόνια τώρα θα είχες βγεί σε σύνταξη...! :cool: Μάλλον δεν ακολούθησες την 11η εντολή: "Ού μπλέξεις" ...καλοοοο :D ελα ντε!!ολο ετσι λεω αλλα σε αφηνει ο διαολος!!!! :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση... Το Ελληνικό Τ9 που βρίσκεται στο S100 και εγώ δεν το βλέπω... Ενεργοποιείται από κάπου???Μεθοδος εισαγωγης: PhonePad... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ΠΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ...ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ??? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ΠΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ...ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ??? Κάπου στις ρυθμίσεις του PhonePad πρέπει να έχει να επιλέγεις τη γλώσσα του Τ9. ΥΣ: Αν μπορείς γράφε με μικρά γιατι τα κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις, άσε που διαβάζονται δύσκολα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Κλασικο bug! Κανε ενα soft reset και ξαναδοκιμασε... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Τελικά μετά από πολλά soft reset και αφού πρώτα έβγαλα την SD μνήμη δούλεψε...Τώρα που το είδα όμως δεν κέρδισα και τίποτα μιας και δεν βολεύει πιστεύω σε κάτι... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Τελικά μετά από πολλά soft reset και αφού πρώτα έβγαλα την SD μνήμη δούλεψε...Τώρα που το είδα όμως δεν κέρδισα και τίποτα μιας και δεν βολεύει πιστεύω σε κάτι... το keyboard gr χρησιμοποιούμε όλοι :p ...τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία ;) ωστόσο το T9 του s100 είναι πολύ αξιόλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solamnic Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πως μπορώ να στείλω αρχεία μέσω bluetooth?????? Επιλέγοντας κάποιο αρχείο βγαίνει επιλογή μόνο αποστολής μέσω infrared.... Ενώ λαμβάνω κανονικά αρχεία bluetooth πως μπορώ να στείλω ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πως μπορώ να στείλω αρχεία μέσω bluetooth.... Έχει επιλογή μόνο αποστολή μέσω infrared.... Ενώ λαμβάνω κανονικά αρχεία bluetooth πως μπορώ να στείλω??????? 1. ενεργοποίηση bt 2. διαχείριση αρχείων ,επιλογή αρχείου (tap & hold) 3. αποστολή αρχείου 4.tap στο όνομα του παραλήπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solamnic Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 1. ενεργοποίηση bt 2. διαχείριση αρχείων ,επιλογή αρχείου (tap & hold) 3. αποστολή αρχείου 4.tap στο όνομα του παραλήπτη. Σωστός......... Ευχαριστώ πολύ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ :D ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΣΗ-ΜΥΝΗΜΑ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ???? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ KGSoftwarePowerToys(WM2003_SE) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΑΓΑ RESET ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΗΛΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ HARD RESET ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!! ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :cry: ΨΑΧΝΟΜΑΙ :blink: ??????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :alien: :alien: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts