Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Handit.de, πόσο πάει το delivery? Και υπάρχει δυνατότητα αγοράς με πιστωτική?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις:

1) Έχω εγκαταστήσει το wisbar advance 2 στο Jammaki μου και παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: Την πρώτη φορά που με παίρνει κάποιος τηλ χτυπάει κανονικά, την δεύτερη ή μετά από χρήση του BT Headset ή μετά από κάποια ώρα (π.χ. 30') δεν ξαναχτυπά ο ήχος! Απλά μετά το τέλος της κλήσης μου βγάζει ένα notification για missed call. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τπτ ανάλογο? (Προς το παρόν το έχω βγάλει για να μπορώ να λαμβάνω κλήσεις!)

2) Ήμουν πρώην χρήστης του hp iPAQ h1940 το οποίο είχε by default στην εγκατάσταση του το obex file transfer και κάτι άλλα βοηθητικά προγραμματάκια για BT file transfer που το JAM δεν είδα να έχει... Τι εφαρμογή να χρησιμοποιήσω για μεταφορά αρχείων μέσω BT?

PS. ena mpravo ston mod gia to katharisma... oxi pos de to perimena... apla metrousa xrono... opos panta... o idios ####... (vlepete home page mou...)

popo file mou ti agria kontra poy exete. eisai se 'mionektikh thesh' giati opos kai na to kanoyme o allos einai mod. opote mporei na se kanei ban etsi :!: opote be careful ;)

1.βαλε την εκδοση 12 η μεγαλυτερη

2. δες μια δυο σελιδες πισω... σας παρακαλω ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ :)

πως ειπες οτι απενεργοποιησες το Μ$ βτ απο το πισι? απλη μετονομασια σε ευχαριστω :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Τί ώρες ανοίγει? Γιατι είχα διαβάσει πως τα ppc ανοίγουν τα μεσάνυχτα για να δούν αν υπάρχουν καταχωρήσεις στο ημερολόγιο/υποχρεώσεις για την επόμενη μέρα, και μετά ξανακλείνουν...

Mπα ανοίγει όποτε θέλει..

δεν ανοιγει παιδια. απλα γινονται αυτο με καποια ππσι (τα πρωτα με 2003) και πολυ εβγαλαν αυτη τη θεωρια. εμενα δεν το κανει.

λογικα θα βγαινει απο τον υπνο αλλα χωρις να ανοιγει την οθονη.

αυτο που σου συμβαινει ισως φταιει το ΑΣ. το ειχε παθει και ο νικος και νομιζω του το εφτιαξα βγαζοντας το τσεκ απο την πρωτη επιλογη (mobile sync νομιζω) του ΑΣ στο ππσι.

Το ξετσέκαρα alex ελπίζω να είναι αυτό.

Μηνύματα SMS δέχεσαι κανονικά; Εμένα το 2020 το έκανε όταν είχα κάνει restore με παλιά έκδοση του Sprite Back up και δεν εμφάνιζε καθόλου SMS. Απλά τη στιγμή που ερχόταν το SMS, φωτιζόταν η οθόνη και τίποτα άλλο...

Διορθώθηκε όταν έβαλα την τελευταία έκδοση Sprite Back Up. Απλά το λέω μπας και.. ;)

Κάποιοι φίλοι μου λένε οτι τα sms πηγαίνουν 2 3 φορές πολύ συχνά..Άσχετο αλλα είναι πρόβλημα.:(Δέχομαι κανονικά όμως.

Τhanks για τις απαντήσεις :)

PS: Aυτό το sunnydays μου δημιουργεί αρκετά προβλήματα..:mad: Μπορεί να φταίει κι αυτό..

λοιπόν θα σας πω τι γίνεται για να καταλάβουν όλοι .

έχω ξοδέψει σήμερα πάνω από μιση ώρα σε τηλεφωνήματα και πάνω από μια ώρα σε καταστήματα.

υπάρχει πρόβλημα με το wap σε cosmote για το s100

δεν μιλάω για το internet over gprs ,μιλάω για το wap .

η τελευταία rom της qtek δεν διόρθωσε το πρόβλημα και είναι θέμα συνεννόησης πλέον των 2 εταιριών για να το διορθώσουν.

δεν έχει 10 λεπτά που δοκίμασα κάρτα της vodafone και μπήκε με την μια στο wap χωρίς μάλιστα να πειράξω τα advanced proxy setings!!! . το λογικό δηλαδή .

ο ένας μου ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον και δεν μπορώ να διευκρινίσω ποιος φταίει . πάντως ο τεχνικός από την cosmote μου είπε ότι υπάρχουν κι άλλοι που περνούν τηλέφωνο για το ίδιο πρόβλημα.

ας ελπίσουμε να το λύσουν όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα.

Oύτε εμένα δουλεύει με cosmote!!

Μετά από αρκετό διάβασμα και μελέτη του topic, τελικά με πείσατε, θα πάω αύριο Πλαίσιο να το χτυπήσω!

Βέβαια από PPC έχω μαύρα μεσάνυχτα, οπότε ετοιμαστείτε για ερωτήσεις (αφού πρώτα φυσικά κάνω πράξη το RTFM!!)

Ήδη έχω κατεβάσει πολύ software από το δίκτυο, που περιμένει να μπει στο magician!

α)Mήπως γνωρίζει κανείς αν οι 6 άτοκες δόσεις που δίνει το Πλαίσιο είναι με χρήση πιστωτικής ή με κάποιο άλλο τρόπο?

β)Επίσης, να πάρω μια SD 512MB από Πλαίσιο ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

γ)Τέλος, τα προγράμματα με χάρτες (τύπου Destinator 3) λειτουργούν και χωρίς GPS? (δηλ. αν επιτρέπουν σχεδίαση διαδρομής όπως το Route 66 στα Series 60?)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Μετά από αρκετό διάβασμα και μελέτη του topic, τελικά με πείσατε, θα πάω αύριο Πλαίσιο να το χτυπήσω!

Βέβαια από PPC έχω μαύρα μεσάνυχτα, οπότε ετοιμαστείτε για ερωτήσεις (αφού πρώτα φυσικά κάνω πράξη το RTFM!!)

Ήδη έχω κατεβάσει πολύ software από το δίκτυο, που περιμένει να μπει στο magician!

α)Mήπως γνωρίζει κανείς αν οι 6 άτοκες δόσεις που δίνει το Πλαίσιο είναι με χρήση πιστωτικής ή με κάποιο άλλο τρόπο?

β)Επίσης, να πάρω μια SD 512MB από Πλαίσιο ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

γ)Τέλος, τα προγράμματα με χάρτες (τύπου Destinator 3) λειτουργούν και χωρίς GPS? (δηλ. αν επιτρέπουν σχεδίαση διαδρομής όπως το Route 66 στα Series 60?)

α) με χρήση πιστωτικής κάρτας

β)προτείνω μια lexar 512/1gb toyl;axiston 32x

γ)λειτουργούν εν μέρει αλλά δε θα σε βολέψουν...

καλορίζικο αξίζει τα χρήματά του ως το τελευταίο €...

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Σ'ευχαριστώ πολύ :)

γ)λειτουργούν εν μέρει αλλά δε θα σε βολέψουν...

Μου το εξηγείς λίγο αυτό?

Εκείνο που θέλω βασικά είναι να του δίνω 2 δ/νσεις και να μου υπολογίζει τη διαδρομή, ή έστω να του δίνω 1 δ/νση και να μου την εμφανίζει στο χάρτη, κάτι τέτοιο είναι εφικτό?

Currently using:

Νίκος

Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Μου το εξηγείς λίγο αυτό?

Εκείνο που θέλω βασικά είναι να του δίνω 2 δ/νσεις και να μου υπολογίζει τη διαδρομή, ή έστω να του δίνω 1 δ/νση και να μου την εμφανίζει στο χάρτη, κάτι τέτοιο είναι εφικτό?

ναι αυτό είναι εφικτό.πχ του λες στο μαρούσι οδός ευβοίας αριθμός 5.στην εμφανίζει στο χάρτη αλλά δε θα μπορεί,ελλείψει gps,να σου δώσει το στίγμα της διεύθυνσης τον αποσταση την ώρα που χρειάζεσαι να πας εκεί κτλπ κτλπ...

OK, ευχαριστώ, και αυτό αρκετό είναι...

Ποιό πρόγραμμα προτείνεις γι'αυτή τη δουλειά?

Currently using:

Νίκος

:( :( :(

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.

Παιδιά για βοηθείστε έναν άσχετο σας παρακαλώ.

Δεν γνωρίζω ούτε τα ppc, άλλα ούτε και αγγλικά καθόλου.

Ενώ ως τώρα το σ100 επικοινωνούσε με το gps με ΒΤ ξαφνικά δεν επικοινωνεί.

Κάνω διαγραφή λοιπόν το gps απ τη συσκευή και ξεκινάω νέα σύνδεση.

Κάνω τικ στο εικονίδιο ΒΤ πατώ νέο , ψάχνει η συσκευή και βρίσκει το gps Κάνω επιλογή όπως μου προτείνει η συσκευή και πατώ επόμενο, μου ζητάει να βάλω έναν κωδικό για να δημιουργήσω μια ασφαλή σύνδεση με το gps, πατώ τα 4 μηδενικά και στη συνέχεια, επόμενο, με το που πατάω επόμενο το λαμπάκι του ΒΤ gps αναβοσβήνει για μερικά δευτερόλεπτα έντονα και μετά σβήνει εντελώς ενώ το s100 μου ζητάει να βάλω ένα όνομα, δίνω το όνομα και πατώ τέλος.

Στη συνέχεια και ενώ έχω τσεκάρει τα κουτάκια, ενεργοποίηση bt και δυνατότητα να ανιχνεύεται η συσκευή μου από άλλες, και λήψη όλων των ασύρματων αποστολών. προσπαθώ να συνδέσω με bt το σ100 και το gps .

Ανοίγω το destineitor, πάω gps, πατάω εύρεση gps, αφού ψάξει για λίγο μου γράφει gps δεν βρέθηκε γιατί ? έχω κάνει και πολλές επανεκκινήσεις άλλα τίποτα.

έχω διαβάσει όλα όσα γράφθηκαν ως τώρα άλλα δεν τα κατάλαβα .έχω πρόβλημα με τα griklis και φυσικά δεν καταλαβαίνω καθόλου κάποιες αγγλικές λέξεις που χρησιμοποιείτε, και όπως έγραψα και στην αρχή είμαι και άσχετος. σας παρακαλώ βοηθείστε. :( :( :(

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

OK, ευχαριστώ, και αυτό αρκετό είναι...

Ποιό πρόγραμμα προτείνεις γι'αυτή τη δουλειά?

destinator 3 με κλειστά μάτια για Ελλάδα.

Κάνω τικ στο εικονίδιο ΒΤ πατώ νέο , ψάχνει η συσκευή και βρίσκει το gps Κάνω επιλογή όπως μου προτείνει η συσκευή και πατώ επόμενο, μου ζητάει να βάλω έναν κωδικό για να δημιουργήσω μια ασφαλή σύνδεση με το gps, πατώ τα 4 μηδενικά και στη συνέχεια, επόμενο, με το που πατάω επόμενο το λαμπάκι του ΒΤ gps αναβοσβήνει για μερικά δευτερόλεπτα έντονα και μετά σβήνει εντελώς ενώ το s100 μου ζητάει να βάλω ένα όνομα, δίνω το όνομα και πατώ τέλος.

Στη συνέχεια και ενώ έχω τσεκάρει τα κουτάκια, ενεργοποίηση bt και δυνατότητα να ανιχνεύεται η συσκευή μου από άλλες, και λήψη όλων των ασύρματων αποστολών. προσπαθώ να συνδέσω με bt το σ100 και το gps .

Ανοίγω το destineitor, πάω gps, πατάω εύρεση gps, αφού ψάξει για λίγο μου γράφει gps δεν βρέθηκε γιατί ? έχω κάνει και πολλές επανεκκινήσεις άλλα τίποτα.

έχω διαβάσει όλα όσα γράφθηκαν ως τώρα άλλα δεν τα κατάλαβα .έχω πρόβλημα με τα griklis και φυσικά δεν καταλαβαίνω καθόλου κάποιες αγγλικές λέξεις που χρησιμοποιείτε, και όπως έγραψα και στην αρχή είμαι και άσχετος. σας παρακαλώ βοηθείστε. :( :( :(

μου κάνει εντύπωση..

κάνε εύρεση gps πολλές φορές..εμένα γι ανα το διαβάσει ανοίγω 1-2 φορές το destinator και τη τρίτη μου το διαβάζει με τη πρώτη και δουλεύει κανονικά...κωδικό πρόσβασης για το gps δε βάζω καθόλου...το δοκίμασες έτσι?

Φίλε μου ποιο Bt GPS έχεις?Αφού δώσεις τον 4 ψήφιο κωδικό σου σου πετάει ένα παραθυράκι που λέει ότι η συσκευή υποστηρίζει το Serial Port profile?

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις:

1) Έχω εγκαταστήσει το wisbar advance 2 στο Jammaki μου και παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: Την πρώτη φορά που με παίρνει κάποιος τηλ χτυπάει κανονικά, την δεύτερη ή μετά από χρήση του BT Headset ή μετά από κάποια ώρα (π.χ. 30') δεν ξαναχτυπά ο ήχος! Απλά μετά το τέλος της κλήσης μου βγάζει ένα notification για missed call. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τπτ ανάλογο? (Προς το παρόν το έχω βγάλει για να μπορώ να λαμβάνω κλήσεις!)

2) Ήμουν πρώην χρήστης του hp iPAQ h1940 το οποίο είχε by default στην εγκατάσταση του το obex file transfer και κάτι άλλα βοηθητικά προγραμματάκια για BT file transfer που το JAM δεν είδα να έχει... Τι εφαρμογή να χρησιμοποιήσω για μεταφορά αρχείων μέσω BT?

Δεν έχει εγκαταστήσει την Phone edition έκδοση προφανώς.Μπορείς να τη βρείς εδώ http://www.lakeridgesoftware.com/forum/viewforum.php?f=5&sid=80b74555c90057026e324e7fcfe6f87f

Η τελευταία beta είαι η .16

Για μεταφορά αρχείων τον ενσωματομένο file manager.

Ρε παιδιά δεν γίνεται να κάνουμε ένα συννημένο FAQ να τελειώνουμε. Αν είναι δυνατόν. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε βετεράνοι στα forums. Αφού το search του myphone είναι χάλια δεν μπορούμε να λέμε σε κάποιον κάτσε δες 70 σελίδες να βρεις αυτό που θέλεις. Λοιπόν ξεκινάω ένα FAQ ειδικά για το S100, Imate JAM και ελπίζω όλοι να συνησφέρουμε αλλά μόνο με λύσεις και links, όχι με ερωτήσεις. Πρέπει να είναι μικρό και εύκολο.

Άντε και καλό μήνα.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Φίλε μου ποιο Bt GPS έχεις?Αφού δώσεις τον 4 ψήφιο κωδικό σου σου πετάει ένα παραθυράκι που λέει ότι η συσκευή υποστηρίζει το Serial Port profile?

το fortuna clip on .

--------

οχι δεν μου βγαζει τετοιο παραθυρο που γραφεις . γνωριζω ομως απο πριν πως η θυρα που συνδεοταν ηταν η con 5. ακομη και οταν την δηλωνω ομως παλι δεν μπορω να συνδεθω.

destinator 3 με κλειστά μάτια για Ελλάδα.

μου κάνει εντύπωση..

κάνε εύρεση gps πολλές φορές..εμένα γι ανα το διαβάσει ανοίγω 1-2 φορές το destinator και τη τρίτη μου το διαβάζει με τη πρώτη και δουλεύει κανονικά...κωδικό πρόσβασης για το gps δε βάζω καθόλου...το δοκίμασες έτσι?

ναι και παλι δεν λειτουργει.

ευχαριστω για το π.μ.

Παιδιά για GPS ποιό είναι καλύτερο. Bluetooth ή SD. Βασικά είδα σε έναν φίλο μου που είχε iPAQ με ένα SD GPS της Pretec και έπεζε πολύ καλά αλλά δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν. Ποιά η γνώμη σας?
Μάριος Φίλος

για μεταφορα αρχειων απλα εχεις ανοιχτο το βτ και πατας αποστολη (η αποστολη μεσω ir <oxi obex!> @ resco)

Alex = the best!

το fortuna clip on .

--------

οχι δεν μου βγαζει τετοιο παραθυρο που γραφεις . γνωριζω ομως απο πριν πως η θυρα που συνδεοταν ηταν η con 5. ακομη και οταν την δηλωνω ομως παλι δεν μπορω να συνδεθω.

Και εγώ αυτό έχω και μου το έκανε μια φορά.Δεν μου είχε βγάλει όμως το παραθυράκι μου έλεγε για το serial port.Αν δεν στο βγάλει σημαίνει ότι δεν δημιουργήθηκε serial port οπότε το destinator δεν το βρίσκει.Συνδεόταν στην com5 αλλά από τη στιγμή που το διέγραψες πρέπει να ξαναδημιουργηθει(να βγάλει το παραθυράκι που σε ρωτάει.)Κανένα soft reset έκανες?

ναι και παλι δεν λειτουργει.

ευχαριστω για το π.μ.

χρησιμοποιώ ένα gps bt pretec και όλα πάνε άψογα!

για να σου βγαλει το παραθυρακι μπορεις να βαλεις και τα bt tools ;)

Alex = the best!

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2