Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν εχω χρησιμοποιησει screen protector σε κανενα pda μου μεχρι τωρα. Μεχρι να αρχισει η οθονη να εχει γδαρσιματα, συνηθως εχω παρει καποιο αλλο καινουριο :D

Mhn to les to MIO pou exw gia to aftokinhto apo thn prwth hmera emfanise gdarsimata kai anagastika kai tou peira protector

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalhmera mipws exei kanenas thn lusi gia sundesh blouetooth pc me to s100? kai ean nai pia utilitis kanei use kai ta link ean einai eukolo thnxs :geek:
enas apwros :cool:

καταρχήν ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια.το μονο που δεν καταλαβα ειναι το προσθετο πληκτρολογιο.εννοεισ καποιο λογισμικο που εμφανιζει εικονικο πληκτρολογιο ελληνικο η πληκτρολογιο bluetooth external for example?ειμαι πολυ ψημενος για τη συσκευη αυτη και απορω γιατι αργησα τοσο.κατα τη γνωμη σου θα αξιζε η ελληνικη qtek?στη σελιδα 132 λεει ο minotavrs αν καταλαβα καλα οτι υπαρχει σπασμενη η ρομ η ελληνικη της qtek;

Nαι, εικονικο πληκτρολογιο. Μια χαρα ειναι.

Poli kalh fenete vour sto patsa

BTW exeis valei screen protector ama einai na ton parageilw kai afton

...

Αν υπαρχει η δυνατοτητα να παρω κι εγω μια θηκη να ερθει παρεα με την δικη σου και να μοιρασουμε και τα εξοδα αποστολης PM me φιλε Minotavrs.

Και κατι ακομα...εχω βαλει το δικο του screen protector και δε με πολυενθουσιαζει γιατι και κανα χιλιοστο μικροτερο ειναι απο τη μια πλευρα και μου εχει κανει φουσκαλιτσες.

Αν αξιζει καποιος αλλος protector "εγγυημενα" ειμαι μεσα και γι αυτον...

kalhmera mipws exei kanenas thn lusi gia sundesh blouetooth pc me to s100? kai ean nai pia utilitis kanei use kai ta link ean einai eukolo thnxs :geek:

Gia des afto mhpws sou kanei

Einai gnwsto problhma asymbatothtas twn winxp me ttous drivers ths widcomm

Eixe kikloforhsei mia version me peiragmenous drivers sta fora thn eixa dokimasei kai epaizan kanonika (eixa to jet speed ths tornado) gia dokimase na diavaseis ta parakatw...

Καταρχάς θα πρέπει να κατεβάσουμε μερικά αρχειάκια :

1: Τους drivers της Widcomm (IBM Widcomm Bluetooth USB Drivers (Widcomm version 1.4.3.4) από ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/bthwxp1o.exe (προσοχή. το αρχείο είναι 20mb περίπου).

2: Πηγαίνουμε EDW UPDATED και κατεβάζουμε to zip αρχειο που εχει τα αρχεία:

- btfiles.exe

kai EDW UPDATED

- btwusb.inf

Aρχίζουμε την εγκατάσταση

Πριν κάνουμε οτιδήποτε βγάζουμε όποιους τυχών ΒΤ drivers έχουμε εγκαταστήσει στις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες στο σύστημά μας .

Ξεσυνδέουμε το ΒΤ από την usb θύρα.

Διπλό κλικ το αρχείο bthwxp1o.exe και αφού επιλέξετε next , accept , next , next , θα έχετε τα αρχεία του driver της Widcomm στο C:\Drivers\WIN\BDCACT

Διπλό κλικ τι αρχείο που κατεβάσατε το btfiles.exe πατάτε install και έχετε και τα patched αρχεία στο C:\Drivers\WIN\Patch

Πάμε τώρα στο c:\Drivers\WIN\BDCACT κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο setup.exe . Πατάμε συνέχει next , και σε προπομπή που θα βγάλει για το driver signature πατάμε ok . Πατάμε finish και η εγκατάσταση τελειώνει .

Από τον task manager των windows τερματίζουμε τα BTTray.exe και btwins.exe , πάμε στον φάκελο C:\Drivers\WIN\Patch , κάνουμε copy τα αρχεία BTTray.exe , και BTStackServer.exe , και τα κάνουμε paste στον φάκελο C:\Program Files\IBM\Bluetooth Software αντικαθιστώντας τα είδη υπάρχων αρχεία .

Πάμε τώρα στο c:\windows (ή winnt)\system32 , βρίσκουμε το αρχείο wbtapl.dll και του κάνουμε rename σε wbtapl.old . Κάνουμε copy από το C:\Drivers\WIN\Patch το αρχείο wbtapl.dll και το κάνουμε paste στο c:\windows\system32 .

Κάνουμε ένα restart το pc μας και μόλις φορτώσουν τα windows βάζουμε το bluetooth ( αυτό το καταραμένο ma700 ) στην usb .

Τα windows θα ψάξουν να βρουν driver για το ma700. Λογικά θα βρούνε από μόνα τους κάποιους και θα τους εγκαταστήσουν. Δεν πρόκειται να δουλέψουν όμως .

Αν σας ζητήσουν να επιλέξετε εσείς τους drivers που θέλετε, επιλέξτε το inf αρχείο που κατεβάσατε στην αρχή ( btwusb.inf ). Κάντε την εγκατάσταση , κάντε ένα restart το pc και είστε έτοιμοι. ( θα καταλάβετε ότι όλα είναι εντάξει από το μπλε εικονίδιο στην μπάρα των windows δίπλα από το ρολόι. Το σηματάκι του bluetooth θα είναι άσπρο ).

Στην περίπτωση που τα windows έχουν εγκαταστήσει από μόνα τους τους δικούς τους drivers τότε θα πρέπει να πάτε από το control panel – system – hardware - device manager , να επιλέξετε τους ΒΤ drivers, να κάνετε δεξί κλικ πάνω του , να διαλέξετε properties - driver – update driver , istall from a list or specific location (advanced) , next , διαλέγουμε το αρχείο inf που έχουμε κατεβάσει και προχωράμε στην εγκατάσταση.

Αυτό ήταν

Το bt μας είναι έτοιμο να δουλέψει εχει δοκιμασθει με το ΜΑ700.

Αν υπαρχει η δυνατοτητα να παρω κι εγω μια θηκη να ερθει παρεα με την δικη σου και να μοιρασουμε και τα εξοδα αποστολης PM me φιλε Minotavrs.

Και κατι ακομα...εχω βαλει το δικο του screen protector και δε με πολυενθουσιαζει γιατι και κανα χιλιοστο μικροτερο ειναι απο τη μια πλευρα και μου εχει κανει φουσκαλιτσες.

Λοιπόν το πρόβλημα που έχουμε όλοι με την τοποθέτηση screen protector λύθηκε.

Όποιος πάρει από δώ και πέρα screen protector να τον τοποθετήσει στο μπάνιο. Θα ανοίξει την βρύση να τρέξει καυτό νερό για κανά πεντοδεκάλεπτο και να δημιουργήσει ατμό, έπειτα (αφού κλείσει την βρύση :p ) θα παρει το protector και το Jamaki μέσα στο μπανιο. Αφού καθαρίσει καλά την οθόνη θα κολλήσει το protector με την ησυχία του αφού ο ατμός έκανε δουλειά και η σκόνη μειώθηκε δραματικά μέσα στο μπάνιο.

Απλά προσέξτε να κολλήσει σωστα με την 1η γιατι μετά δύσκολο να πετύχει! ;)

Αυτό έκανα εγώ με το 3ο screen protector που πήρα και κόλλησε τέλεια ίχνος σκόνης με μια πολύ μικρή φουσκαλιτσα που έβγαλα με λίγη υπομονή!

Αντε καλή τύχη...

Be Inspired...

LuSifer_gr

Ela re an einai pm me na to kanonisoume

2: Πηγαίνουμε EΔΩ και κατεβάζουμε to zip αρχειο που εχει τα αρχεία:

- btfiles.exe

- btwusb.inf

thnxs to prwto to katebasa lipei to link gia ta alla duo pou exw panw

ok twra einai paw na dokimasw thnxs

2: Πηγαίνουμε EΔΩ και κατεβάζουμε to zip αρχειο που εχει τα αρχεία:

- btfiles.exe

- btwusb.inf

thnxs to prwto to katebasa lipei to link gia ta alla duo pou exw panw

Molis to eida kai to diorthosa kanontas edit

BTW gia opoudhpote kollhseiss pm kai rixe kia mia mata sto parakatw forum

http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-127539.html

pou exei endiafereouses info

Επειδη σε μια εβδομαδα παραλαμβανω το δικο μου imate jam ,και επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαλσω ~ 2.300 post ,μπορει καποιος να μου δωσει link για Ελληνικο πληκτρολογιο?

Ευχαριστω

βαλε τον resco keyboard 4.2+

http://www.handango.com

irc (known place)

για το θεμα του βτ και σερβις πακ 2 υπαρχουν καλυτερα θεματα σε αλλο μερος του φορουμ. ποιος ο λογος να χαλανε το παρον θεμα και να γινεται δυσκολα αναγνωσιμο;

i-mate SuperJAM 128MB GSM/GPRS PPC (Worldwide English

και με εγγυηση ;)

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=119052&asource=IMATE

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

irc (known place)

για το θεμα του βτ και σερβις πακ 2 υπαρχουν καλυτερα θεματα σε αλλο μερος του φορουμ. ποιος ο λογος να χαλανε το παρον θεμα και να γινεται δυσκολα αναγνωσιμο;

και με εγγυηση ;)

αυτό πρέπει να το δοκιμάσω....λέτε η qtek α το βγάλει ως αναβάθμιση?

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

irc (known place)

και με εγγυηση ;)

Ela re Alex den einai off topic entelws opws les, xereis poli kala oti se xena forum polloi yposthrizan oti eftege to magician pou den epaize me to pc logo ths telefteas BT ekdoshs tou alloi milagane gia astoxia ths ROM klp klp.

Apo thn stigmh loipon pou kapoios exei afth thn syskevh kalo einai na xerei kai pwws tha xeperasei to problhma..

BTW to thema thewrite liksan an o Mod pistevei oti einai off topic as kanei ta post delete.

...αυτό το cabάκι που λες τι μπορεί να κάνει δηλαδή?

αν θέλεις στειλτο στο sequent_c@yahoo.com ...να το δοκιμάσουμε κι αυτό.

exeis mail :) otan les ti mporei na kanei ti enoeis? ego xrisimopoio tis

rithmiseis poy exei ayto to .cab gia na mpaino wap baibea an exeis syndesh poy plhroneis kathe mina ta gosta tote exeis th dynatotita epipleon na mpaineis kai se selides web. elpizo na se kalipsa ;)

Gia des afto mhpws sou kanei

Einai gnwsto problhma asymbatothtas twn winxp me ttous drivers ths widcomm

Eixe kikloforhsei mia version me peiragmenous drivers sta fora thn eixa dokimasei kai epaizan kanonika (eixa to jet speed ths tornado) gia dokimase na diavaseis ta parakatw...

Καταρχάς θα πρέπει να κατεβάσουμε μερικά αρχειάκια :

1: Τους drivers της Widcomm (IBM Widcomm Bluetooth USB Drivers (Widcomm version 1.4.3.4) από ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/bthwxp1o.exe (προσοχή. το αρχείο είναι 20mb περίπου).

2: Πηγαίνουμε EDW UPDATED και κατεβάζουμε to zip αρχειο που εχει τα αρχεία:

- btfiles.exe

kai EDW UPDATED

- btwusb.inf

Aρχίζουμε την εγκατάσταση

Πριν κάνουμε οτιδήποτε βγάζουμε όποιους τυχών ΒΤ drivers έχουμε εγκαταστήσει στις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες στο σύστημά μας .

Ξεσυνδέουμε το ΒΤ από την usb θύρα.

Διπλό κλικ το αρχείο bthwxp1o.exe και αφού επιλέξετε next , accept , next , next , θα έχετε τα αρχεία του driver της Widcomm στο C:\Drivers\WIN\BDCACT

Διπλό κλικ τι αρχείο που κατεβάσατε το btfiles.exe πατάτε install και έχετε και τα patched αρχεία στο C:\Drivers\WIN\Patch

Πάμε τώρα στο c:\Drivers\WIN\BDCACT κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο setup.exe . Πατάμε συνέχει next , και σε προπομπή που θα βγάλει για το driver signature πατάμε ok . Πατάμε finish και η εγκατάσταση τελειώνει .

Από τον task manager των windows τερματίζουμε τα BTTray.exe και btwins.exe , πάμε στον φάκελο C:\Drivers\WIN\Patch , κάνουμε copy τα αρχεία BTTray.exe , και BTStackServer.exe , και τα κάνουμε paste στον φάκελο C:\Program Files\IBM\Bluetooth Software αντικαθιστώντας τα είδη υπάρχων αρχεία .

Πάμε τώρα στο c:\windows (ή winnt)\system32 , βρίσκουμε το αρχείο wbtapl.dll και του κάνουμε rename σε wbtapl.old . Κάνουμε copy από το C:\Drivers\WIN\Patch το αρχείο wbtapl.dll και το κάνουμε paste στο c:\windows\system32 .

Κάνουμε ένα restart το pc μας και μόλις φορτώσουν τα windows βάζουμε το bluetooth ( αυτό το καταραμένο ma700 ) στην usb .

Τα windows θα ψάξουν να βρουν driver για το ma700. Λογικά θα βρούνε από μόνα τους κάποιους και θα τους εγκαταστήσουν. Δεν πρόκειται να δουλέψουν όμως .

Αν σας ζητήσουν να επιλέξετε εσείς τους drivers που θέλετε, επιλέξτε το inf αρχείο που κατεβάσατε στην αρχή ( btwusb.inf ). Κάντε την εγκατάσταση , κάντε ένα restart το pc και είστε έτοιμοι. ( θα καταλάβετε ότι όλα είναι εντάξει από το μπλε εικονίδιο στην μπάρα των windows δίπλα από το ρολόι. Το σηματάκι του bluetooth θα είναι άσπρο ).

Στην περίπτωση που τα windows έχουν εγκαταστήσει από μόνα τους τους δικούς τους drivers τότε θα πρέπει να πάτε από το control panel – system – hardware - device manager , να επιλέξετε τους ΒΤ drivers, να κάνετε δεξί κλικ πάνω του , να διαλέξετε properties - driver – update driver , istall from a list or specific location (advanced) , next , διαλέγουμε το αρχείο inf που έχουμε κατεβάσει και προχωράμε στην εγκατάσταση.

Αυτό ήταν

Το bt μας είναι έτοιμο να δουλέψει εχει δοκιμασθει με το ΜΑ700.

loipon ekana auta pou mou eipes alla kanontas auto Διπλό κλικ τι αρχείο που κατεβάσατε το btfiles.exe πατάτε install και έχετε και τα patched αρχεία στο C:\Drivers\WIN\Patch den mou kanei kanenan tetoio fakelo exeis ka8olou idea giati h an fteei kati allo?

mia stigmh ola ayta ta parapano einai gia na mporoyme na kanoyme

sync sto ppc via bt me to active sync h aplos gia na mporei to ppc na stelenei dedomena sto pc kai to antistrofo (ayto katalaba) basika ego exo

windows xp sp1 ginetai na kano sync sto ppc me to bt?

thanks in advance :)

γινεται.

απλα βαλε τα bt tools 1.2 ... μια σελιδα πισω τα εγραψα...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Το πρόβλημα με την αστοχία του "μπλεδοντιού" λύθηκε; Αν θέλετε, πείτε τη λύση δημοσίως γιατί το θέμα αφορά όλους και όχι μόνο έναν για να αντιμετωπιστεί μέσω προσωπικών μυνημάτων. Επι τη ευκαιρία, δεν χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά απλά ένα κλείσιμο της συσκευής ακολουθούμενο από άνοιγμα μέσω του σχετικού πλήκτρου στη δεξιά όψη της για να λειτουργήσει, όταν διαπιστώσετε ότι δεν ενεργοποιείται. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν προσπαθήσει κανείς να ενεργοποιήσει τη λειτουργία του "μπλε δοντιού" αμέσως μετά από το "ξύπνημα" της συσκευής.

(μετάφραση: to thema toy bt lithike? De lete kai se mas ti ginetai anti na antallasete pm? BTW, den xreiazetai soft reset alla ena power off kai amesos meta ena power on me to koumbi deksia otan deite oti den paizei. To bug emfanizetai otan pate na to energopoieisetei amesos meta apo ena power on.)

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2