Minotavrs Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Loipon ena thema pou den exoume sizhthsei einai gia to pws mporoume na emfanisoume thn othonh tou ppc mas sthn othonh tou ypologisth mas (REMOTE DESKTOP) kai na paroume full diaxeirish mesw ths othonhs mas . To kalytero programmataki (kai me diafora) legete LAPLINK CONTROLLER kai einai K A T A P L H K T I K O Kamia sxesh me to remote desktop ths microsoft pou exei poli argo response kai den exei full support entolwn..... Dokimasteto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 το μοναδικό πράγμα που θέλω να δω να βελτιώνεται με την νέα rom είναι το σήμα και γενικά οι συνομιλίες γιατί έχει καταντήσει εκνευριστικό και δεν μπορώ να συνεννοηθώ με άνθρωπο!! διακοπές στον ήχο έχω στο 70% των περιπτώσεων με τους συνομιλητές να μου λένε ότι έχουν full σήμα και εγώ στον δείκτη να έχω έως και 4 γραμμές. ούτε με τελεστετ 6 χρονια πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και το έχω τώρα στο s100 με μια εταιρία (cosmote) που αποδεδειγμένα έχει καλο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μήπως είναι θέμα της συσκευής (πχ ελατωματική); Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μήπως είναι θέμα της συσκευής (πχ ελατωματική); μάλλον φταίει η usim cosmote γιατί το ίδιο πρόβλημα έχει και ο v@gelis . θα κοιτάξω να κάνω αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 paidia SOS exo ena megalo provlhma. lipon afou eggatastisa ena prog mp3 player pou den ypostirisotan apo to jam pliros kai ayto fenotan giati emfanisotan to miso :wacko: :blink: kai kolouse - to apegatestisa. mallon mou prokalese ayto kapio problhma me ta mp3.akouste stelno ena mp3 sto ppc meta pao ne to do kai mou leei kati error dil den emfanisete to simbolo tou windows media player pano sto mp3. Akoma to eixa valei to idio tragoudi san ixo klishs(tote katalaba to problima) kai den akougotan ayto alla ena allo :cry: :cry: .help ti kano tora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Έχουν χαλάσει μάλλον τα associations των αρχείων με τις εφαρμογές. ΝΟΜΙΖΩ ότι κάπου μέσα στα settings της συσκευής έχει κάποια επιλογή για να τα ξαναρυθμίσεις. Πρέπει να αντιστοιχήσεις πάλι τα MP3 και WMA αρχεία στον Windows Media Player. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 ο ρεσκο το κανει απλα και ευκολα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 ο ρεσκο το κανει απλα και ευκολα. ego omos pou den exo ton resco mipos tha mporouses na mou pis ton sintheto tropo please :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 δεν ξερω αλλον χωρις τριτη εφαρμογη. κατεβασε την δοκιμαστικη εκδοση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 xoris kanena apo ayta ta programmata den ginete douleia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 re paidia EXW TO I-MATE JUMP KAI THELW NA KANW ANAVATHMISI ROM ALLA MOU VGAZEI COUNTRY ERROR?TI GINETE? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Όχι και I-MATE JUMP!!! I-MATE JAM λέγεται...!!! Απο πού το είχες αγοράσει και ποιά έκδοση θές να βάλεις? Σίγουρη λύση θα λάβεις απο τους katsj, panaros... ΥΣ: Αν μπορείς μην γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατι είναι σα να μας ΦΩΝΑΖΕΙΣ;) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 ο ρεσκο το κανει απλα και ευκολα. entaksei vrika ton resco kai ton katebasa mallan einai trial :( tora mporeis na mou peis vima vima ti na kano gia na ftiaxtei to broblem :o ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 το μοναδικό πράγμα που θέλω να δω να βελτιώνεται με την νέα rom είναι το σήμα και γενικά οι συνομιλίες γιατί έχει καταντήσει εκνευριστικό και δεν μπορώ να συνεννοηθώ με άνθρωπο!! διακοπές στον ήχο έχω στο 70% των περιπτώσεων με τους συνομιλητές να μου λένε ότι έχουν full σήμα και εγώ στον δείκτη να έχω έως και 4 γραμμές. ούτε με τελεστετ 6 χρονια πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και το έχω τώρα στο s100 με μια εταιρία (cosmote) που αποδεδειγμένα έχει καλο σήμα. Aυτο το αποδεδειγμένα έχει καλό σήμα..... άστο καλύτερα. Cosmote έχω και γω, στην Αθήνα μένω και το σήμα στον τέταρτο όροφο του σπιτιού μου (που βρίσκεται σε λόφο με πολύ καλή θέα-πωλείται 3άρι, διαμπερές κλπ :p ) ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι χάλια, είτε το κινητό μου λέγεται Nokia, είτε siemens, είτε qtek. Από τα 5 μοντέλα κινητών που έχω αυτή τη στιγμή εδώ, δοκιμασμένα όλα με τη δική μου κάρτα sim της cosmote, το s100 βγάζει πιο γρήγορα απόλα γραμμη, δεν θα πω ότι βρίσκει σήμα εκεί που δεν το βρίσκουν τα άλλα, δεν το έχω διαπιστώσει αυτό. Τα 2 siemens αντίθετα (ενά είναι το sx1) έρχονται τελευταία στο άτυπο "συγκριτικό". Όσα χρόνια έχω κινητό, η Voda έχει καλύτερο σήμα στην πόλη και η Cote εκτός πόλεων, κάτι που δικαιολογείται νομιζω από τις συχνότητες στις οποίες δουλεύουν. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Τώρα, γιατί το δικό σου s100 κάνει διακοπές ενώ δείχνει να έχει καλό σήμα, ένας Θεός ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 pu mporume na vrume software gia to imate jam? (qtek s100) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μολις μου ηρθε το παρακτω mail απο καποιον απο το mobilejoker.de και εχω θυμωσει παρα πολυ γιατι ενω περιμενω υπομονετικα μια εβδομαδα οχι μονο δεν εχει σταλει ακομα αλλα η τιμη που ηταν 432 ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ξαφνικα εκτοξευτηκε λογω ΛΕΝΕ των μεταφορικων... Ενδιαφέρμαι και εγώ να αγοράσω από το mobilejoker φυσικά μόνο λόγω τιμών! ;) Υπάρχει κάποιος που όντως να αγόρασε από εκεί? Όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και ίσως και από Γερμανία ώστε να μην έχε προβλήματα με μεταφορικά. Τα Windows και το όλο Software στο MDA Compact είναι μόνο στα γερμανικά? Έχει βάλει καθόλου χέρι η T-Mobile ή το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο με τα S100 και Jam? Τέλος υπάρχει κάποιο άλλο e-shop με παρόμοια χαμηλές τιμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linos80 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ενδιαφέρμαι και εγώ να αγοράσω από το mobilejoker φυσικά μόνο λόγω τιμών! ;) Υπάρχει κάποιος που όντως να αγόρασε από εκεί? Όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και ίσως και από Γερμανία ώστε να μην έχε προβλήματα με μεταφορικά. Τα Windows και το όλο Software στο MDA Compact είναι μόνο στα γερμανικά? Έχει βάλει καθόλου χέρι η T-Mobile ή το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο με τα S100 και Jam? Τέλος υπάρχει κάποιο άλλο e-shop με παρόμοια χαμηλές τιμές? Τελικα, κι ενω ειμουν ετοιμος να το παρω απο Ελλαδα μου σκαει απαντητητικο mail που ελεγε... "HI, > > > >sorry, I did a mistake. Shipping cost are € 59,00 by UPS, so total sum is > >478 €. > > > >Unfortunately we do not accept credit card." Και φυσικα ειχαν κανει λαθος αφου μου ειχαν βγαλει μια τιμη εκτος λογικης. Συνεπως, την Δευτερα μου το στελνουν με UPS κι ελπιζω ως την Τεταρτη να το εχω. Σε αυτο το σημειο να πω οτι εδω και ωρες διαβαζω τα post απο την αρχη με οσα links εχουν δωθει και μου εχουν βγει τα ματια αλλα εχω αρχισει να καταλαβαινω (εχω αρχισει να κατεβαζω και καποιες ROM). Παρολαυτα ειμαι σιγουρος και θα τους ειμαι ευγνωμον αν οι katsj και panaros (αλλα και ο daecon_lefteris αφου μετα την δικη του προτροπη πρωχωρησα στην αγορα απο Γερμανια) με βοηθησουν στελνοντας μου ενα mail εδω και συμβουλευοντας με ποια τελικα απο τις ROM να προτιμησω και κυριως να συζητησουμε λιγακι πιο prive το θεμα της "γλωσσας" που θα μιλαει το jamακι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Μια απορια απο skinning τι δυνατοτητες υπαρχουν για το s100 (themes etc) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 sorry, I did a mistake. Shipping cost are € 59,00 by UPS, so total sum is 478 € Τελικά ένα calculator θα τους στοίχιζε έναν πελάτη! Με UPS φαντάζομαι θα γίνει πληρωμή στην παράδοση αφού αν και απίστευτο ΔΕΝ δέχονται πιστωτικές! Πάντος η τιμή είναι στα 2 κατοσταρικάκια κατω! :blink: Αν δεν είναι και εκγερμανοποιημένο (δε θα χωράει η οθόνη του για κάθε γερμανική λέξη ολόκληρη) τότε είναι πολύ καλά! Πάντως από ότι διάβασα στην περιγραφή του προϊόντος (Produktbeschreibung :p ) δεν αναφέρει κάτι για το OS και γλώσσα εκτός αν είναι δεδομένα τα γερμανικά οπότε πάμε σε ROM! Ελπίζω όποιος έχει εμπειρία με το MDA Compact και το mobilejoker ας μας ενημερώσει λίγο σχετικά για να μην αναγκαστούμε να υπογράψουμε 2ετές συμβόλαιο με την T-Mobile! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linos80 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Τελικά ένα calculator θα τους στοίχιζε έναν πελάτη! Με UPS φαντάζομαι θα γίνει πληρωμή στην παράδοση αφού αν και απίστευτο ΔΕΝ δέχονται πιστωτικές! Πάντος η τιμή είναι στα 2 κατοσταρικάκια κατω! :blink: Αν δεν είναι και εκγερμανοποιημένο (δε θα χωράει η οθόνη του για κάθε γερμανική λέξη ολόκληρη) τότε είναι πολύ καλά! Πάντως από ότι διάβασα στην περιγραφή του προϊόντος (Produktbeschreibung :p ) δεν αναφέρει κάτι για το OS και γλώσσα εκτός αν είναι δεδομένα τα γερμανικά οπότε πάμε σε ROM! Ελπίζω όποιος έχει εμπειρία με το MDA Compact και το mobilejoker ας μας ενημερώσει λίγο σχετικά για να μην αναγκαστούμε να υπογράψουμε 2ετές συμβόλαιο με την T-Mobile! :D Κι απο τα υπολοιπα παιδια εδω που εχουν αγορασει θεωρω δεδομενο οτι ειναι στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. Σε γενικες γραμες νομιζω οτι εχω καταλαβει πως θα το μετατρεψουμε σε ΑΓΓΛΙΚΑ αλλαζοντας του ROM, απλα θα ηθελα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση να μου πει καποιος ποια απο ολες (number version) να προτιμησουμε αυτη τη στιγμη για να εχουμε τα λιγοτερα προβληματα. Απο εκει και περα επειδη θα ηθελα να δω το jamακι moy να μιλαει και Ελληνικα, θελω α ελπιζω οτι θα με βοηθησουν τα παιδια γιατι ειμαι newbie προς το παρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 themes: oti ke ola ta ppc 2 03 SE. .tsk ke me alla progys, 3D, animation, wisbar etc gia ton resco: kani paratetameno klik, associate withi: /Windows/wmplayer.exe ke klikris to kutaki. ola ok. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 gia ton resco: kani paratetameno klik, associate withi: /Windows/wmplayer.exe ke klikris to kutaki. ola ok. file alexkass auto to vrika monos mou apo exthes alla eyxaristo pou apantises. par ola auta kai pali den egine tipota :blink: diladi den ta anagnorise kai ebaze error to wim media p. alla den pirasei katholou giati shmera to proi tou ekana ena ksegirismeno hard reset kai epanilthe ;) :p :whistle: kai mia symvoulh:mhn tixon kaneis kai valei sto ppc touto prog: winamp ppc giati tha pathei oti epatha kai ego toylaxiston me thn ekdish 1.00 ;) By the way g@m@tos o resco. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Είμαι από τους πρώτους που έβαλαν την αναβάθμιση της Qtek στο ελληνικό S100 (απόγευμα Πέμπτης). Εκτός από τη διόρθωση του προβλήματος με τα mms, δεν έχω δει μέχρι τώρα κάποια θεαματική αλλαγή, και πρέπει να σταματήσω να το φορτίζω στο 40% για να δοκιμάσω αυτονομία.. Κάποιος άλλος με το νέο firmware; Σχόλια; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 nosferatu νομίζω πως μόνο αυτό διόρθωσαν κατά τα λεγόμενα του murdof... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 λενε για καλυτερη αυτονομια... δηλαδη απο 6 ωρες καλη χρηση και 15 ωρες αναμονη ποσο καλυτερα; :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts