soulmate Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Καλά, 3 πολλλάκια κάθονταν αυτός ο Φαντί! ;) Το δικό μου jam έχει extended rom 1.03.143 WWE. Υπάρχει νεότερη; Και ROM 1.03.00 WWE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate ( 3 Ιαν. 2005 , 16:35) Καλά, 3 πολλλάκια κάθονταν αυτός ο Φαντί! ;) Το δικό μου jam έχει extended rom 1.03.143 WWE. Υπάρχει νεότερη; Και ROM 1.03.00 WWE rom pio kainouria apo tin 1.03.00 wwe den yparxei. Extended rom yparxei i 1.03.166 wwe apo to o2 xdaii mini pou 'foraw' afti ti stigmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Επειδή η imate δεν έχει ούτε καν την αρχική rom για κατέβασμα αλλά και επειδή κατα λάθος φλάσαρα την αραβική μήπως ξέρει κανείς πως να επαναφέρω την αρχική μου? Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deacon_lefteris Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pontios ( 3 Ιαν. 2005 , 17:40) Επειδή η imate δεν έχει ούτε καν την αρχική rom για κατέβασμα αλλά και επειδή κατα λάθος φλάσαρα την αραβική μήπως ξέρει κανείς πως να επαναφέρω την αρχική μου? Απο ότι κατάλαβα πέρασες την ROM και μετά το restart του MDA δεν σταμάτησες το customization και σου πέρασαν αυτόματα οι αραβικές ρυθμίσεις. Αν έχω καταλάβει σωστά και αν αυτό είναι το πρόβλημα σου δεν χρειάζεται να περάσεις άλλη ROM αλλά να περάσεις τα CAB από την αγγλική EXT ROM. Το αρχειάκι είναι οι οδηγίες του :up: katsj :up: για το πώς θα το κάνεις αυτό.ext rom procedure.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saerdnas Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την κάμερα στο jam μου αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ισχύει γενικότερα με κάποια jam/s100/* : Οταν είμαι στην κάμερα (video/photo) εμφανίζεται μια στρογγυλή περιοχή ακριβώς στο κέντρο του φακού που ασπρίζει ιδιαίτερα και είναι μόνιμα εκεί. Δεν είναι διακριτή πάντα, κυρίως αυτό γίνεται εμφανές όταν είναι γενικότερα σκοτεινά αλλά υπάρχει κάποιο φώς κάπου στο βάθος της φωτογραφίας (θέλει λίγο πειραματισμό) Στη φωτογραφία στο attachment φαίνεται αρκετά έντονα, με τον φωτισμό σε αυτή την γωνία. Μπορεί να το τσεκάρει κανείς να μου πει αν είναι μόνο το δικό μου ? Και ένα δεύτερο, αν κουνίσετε το jamακι ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να είναι λίγο χαλαρό εσωτερικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ρε παιδιά γιατί έχω την εντύπωση οτι ο/η Fadi είναι...Bot ??? Άλλα τον ρώταγε, άλλα απάνταγε.... (Ανέβηκα στην κερασιά να κόψω ένα πεπόνι.....) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deacon_lefteris Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saerdnas ( 4 Ιαν. 2005 , 03:23) Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την κάμερα στο jam μου αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ισχύει γενικότερα με κάποια jam/s100/* : Οταν είμαι στην κάμερα (video/photo) εμφανίζεται μια στρογγυλή περιοχή ακριβώς στο κέντρο του φακού που ασπρίζει ιδιαίτερα και είναι μόνιμα εκεί. Δεν είναι διακριτή πάντα, κυρίως αυτό γίνεται εμφανές όταν είναι γενικότερα σκοτεινά αλλά υπάρχει κάποιο φώς κάπου στο βάθος της φωτογραφίας (θέλει λίγο πειραματισμό) Στη φωτογραφία στο attachment φαίνεται αρκετά έντονα, με τον φωτισμό σε αυτή την γωνία. Μπορεί να το τσεκάρει κανείς να μου πει αν είναι μόνο το δικό μου ? Και ένα δεύτερο, αν κουνίσετε το jamακι ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να είναι λίγο χαλαρό εσωτερικά ? Όσον αφορά την φωτογραφία αυτό πράγματι συμβαίνει. Διορθώνεται πηγαίνοντας στο tools>adjust στην κάμερα. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις. Τώρα όσο για τον ήχο. ΝΑΙ ακούγεται ένας ήχος όταν το κουνάς. Τώρα τι είναι ακριβώς δεν ξέρω. Προσωπική άποψη είναι στo SDIO(αν βγάλεις την κάρτα και το κουνήσεις αλλάζει λίγο ο ήχος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saerdnas ( 4 Ιαν. 2005 , 03:23) Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την κάμερα στο jam μου αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ισχύει γενικότερα με κάποια jam/s100/* : Οταν είμαι στην κάμερα (video/photo) εμφανίζεται μια στρογγυλή περιοχή ακριβώς στο κέντρο του φακού που ασπρίζει ιδιαίτερα και είναι μόνιμα εκεί. Δεν είναι διακριτή πάντα, κυρίως αυτό γίνεται εμφανές όταν είναι γενικότερα σκοτεινά αλλά υπάρχει κάποιο φώς κάπου στο βάθος της φωτογραφίας (θέλει λίγο πειραματισμό) Στη φωτογραφία στο attachment φαίνεται αρκετά έντονα, με τον φωτισμό σε αυτή την γωνία. Μπορεί να το τσεκάρει κανείς να μου πει αν είναι μόνο το δικό μου ? Και ένα δεύτερο, αν κουνίσετε το jamακι ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να είναι λίγο χαλαρό εσωτερικά ? Εχω το QTEK S100 απο ACE HELLAS με: R 1.01.00 G 1337.38 D 1.03.00 και ως αναφορα το προβλημα με την στρογγυλη περιοχη δεν βλεπω να μου το παρουσιαζει .... Το δευτερο που αναφερεις με τον θόρυβο , ναι μου το κανει και εμενα...ανεξαρτητα του αν εχω την sd card μεσα η εξω :whistle: :worry: Ας μας πει καποιος τι ειναι αυτο .. :eek: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 πήγα να το πάρω από το πλαίσιο και έχει εξαντληθεί!....γμτ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saroy1982 ( 4 Ιαν. 2005 , 10:58) πήγα να το πάρω από το πλαίσιο και έχει εξαντληθεί!....γμτ... Αυτό μπορεί να οφείλεται και στον περιορισμένο αριθμό συσκευών που πιθανώς έχει διαθέσει η Ace στην αγορά μέχρι στιγμής. Έτσι εξηγώ και τη μη διάθεση του s100 από την ΤΙΜ μέχρι στιγμής (Λέω εξηγώ και όχι ξέρω γιατί η Αce έχει αδιαφορήσει σε σχετική ερώτηση με mail που τους έχω στείλει και ούτε κι εδώ ο murdof έχει φροντίσει να μου απαντήσει παρά τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μου :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saerdnas ( 4 Ιαν. 2005 , 03:23) Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την κάμερα στο jam μου αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ισχύει γενικότερα με κάποια jam/s100/* : Οταν είμαι στην κάμερα (video/photo) εμφανίζεται μια στρογγυλή περιοχή ακριβώς στο κέντρο του φακού που ασπρίζει ιδιαίτερα και είναι μόνιμα εκεί. Δεν είναι διακριτή πάντα, κυρίως αυτό γίνεται εμφανές όταν είναι γενικότερα σκοτεινά αλλά υπάρχει κάποιο φώς κάπου στο βάθος της φωτογραφίας (θέλει λίγο πειραματισμό) Στη φωτογραφία στο attachment φαίνεται αρκετά έντονα, με τον φωτισμό σε αυτή την γωνία. Μπορεί να το τσεκάρει κανείς να μου πει αν είναι μόνο το δικό μου ? Και ένα δεύτερο, αν κουνίσετε το jamακι ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να είναι λίγο χαλαρό εσωτερικά ? Έχω το S100 και έχω παρατηρήσει το ΙΔΙΟ ακριβώς.. Δε νομίζω ότι είναι στα δικά μας μόνο αλλά σε όλα, αλλά για να το δεις θέλει ειδικές συνθήκες φωτισμού.. Ας μας απαντήσει ο murdof αν είναι γνώστες του προβλήματος και τι να κάνουμε.. Όσο για το θόρυβο είναι από το πλαστικά στο πλάι για την ένταση του ήχου, το οποίο όντως είναι λίγο χαλαρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mdounavis ( 4 Ιαν. 2005 , 13:58) (Λέω εξηγώ και όχι ξέρω γιατί η Αce έχει αδιαφορήσει σε σχετική ερώτηση με mail που τους έχω στείλει και ούτε κι εδώ ο murdof έχει φροντίσει να μου απαντήσει παρά τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μου :wacko: ) Και εγω εχω στειλει μυνημα στην ACE HELLAS σχετικα με τα forums στο site της και δεν εχω παρει εδω και μια εβδομαδα απαντηση ...και απ'οτι βλεπω μας εχουν "συνδεσει" ολους κανονικα.. Ελπιζω να μην εννοουν ετσι την υποστηριξη αγοραζοντας απο εδω καποια προιοντα κ υποστηριζοντας την ελληνικη αγορα-για να μην ψαχνουμε για δουλεια στην handit.de ;) - τη στιγμή που θα μπορουσαμε να τα προμηθευτουμε φθηνοτερα απο το εξωτερικο... Για να δουμε τι θα δουμε ....Ας ελπισουμε οτι ολη αυτη η αναμονη και η συμπεριφορα τους θα μας βγει στο τελος σε καλο ....Ειδωμεν!! :) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 pantws egw pou to pira apo handit 440 (den plirwsa fpa), san t-mobile mda, oute provlima sto akoustiko exw, oute akougetai kati otan to kounas, to pliktro entasis einai stathero , den einai xalaro. Twra afto to fws pou vlepete otan to valeis se eidiki gwnia, kai yparxei frontlight pistevw einai fysiologiko na fainetai i kilida fwtos, den exei filtro gia meiwsi tou frontlight, opws den exei kai kanena allo kinito. To idio mou vgazei kai to 6600, kai to p900, kai to 6630 pou dokimasa. To sharp gx30 einai to monadiko kinito pou i kilida phwtos fainetai elaxista, kai afto isws epeidi exei manual focus button. Me tin sony dscf717 pou exw de fainetai tipote alla afti einai psifiaki me ena karo filtra kai rythmiseis. Min ta perimenoume ola apo mia kameroula pou sto katw katw oi photos pou vgazei einai gia to xavale kyriws, den nomizw kapoios sovaros anthrwpos na perimenei na ektipwsei photos apo to jam i apo allo kinito me megapixel camera :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Βασικά δεν έχει σχέση ούτε πόσα πληρώνεις ούτε αν πάνω γράφει t-mobile, qtek ,ή Ο2(και εγώ με την επιδότηση και τιμολόγιο λιγότερο από 440 πλήρωσα) Ίδιες συσκευές είναι.. Η rom κάνει τη διαφορά.. Τώρα για το πλήκτρο έντασης προσωπικά έχω βάλει σελοτέιπ γιατί από τη στιγμή που δεν μπορεί να μετατραπεί σε ροδέλα είναι τελείως άχρηστο και επίσης θα είναι το πρώτο που μπορεί να χαλάσει (από παλιά τα πλήκτρα έντασης όλο από τη θέση τους βγαίνουν) Η μεγάλη διαφορά του s100 από τα άλλα είναι η εγγύηση.. 2 χρόνια στην πόλη σου είναι μεγάλη υπόθεση.. Και από την ενασχόληση μου 4 χρόνια με pocket pc η εγγύηση είναι το Α και το Ω.. (τα ελληνικά προσωπικά δε με ενδιαφέρουν..Σε αγγλικά δουλεύω και sms στέλνεις 160 και με το resco) Και ο Πουλιάδης έχει 2 χρόνια εγγύηση στα Imate που έχει εισαγαγάγει ο ίδιος αλλά δεν έχει επιδότηση και ούτε έχουμε σαφή ενημέρωση για το service του (αν το έχει αναλάβει ο ίδιος ο Πουλιάδης ή το έχει αναθέσει σε κάποια εταιρεία..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιαν. 2005 , 15:06) Τώρα για το πλήκτρο έντασης προσωπικά έχω βάλει σελοτέιπ γιατί από τη στιγμή που δεν μπορεί να μετατραπεί σε ροδέλα είναι τελείως άχρηστο και επίσης θα είναι το πρώτο που μπορεί να χαλάσει (από παλιά τα πλήκτρα έντασης όλο από τη θέση τους βγαίνουν) opoios thelei to pliktro entasis na leitourgei san rodela (up-down) episynaptw ena programmataki pou kanei afti ti douleia kai doulevei teleia se mena;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 kai gia na anoiksei i oreksi, parte kai allo ena progrmmataki pou apogeiwnei ta bass kai treble sto jam... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros ( 4 Ιαν. 2005 , 15:18) opoios thelei to pliktro entasis na leitourgei san rodela (up-down) episynaptw ena programmataki pou kanei afti ti douleia kai doulevei teleia se mena;) Πολύ καλό..thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Δε δουλεύει μαζί με το buttonmapper.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιαν. 2005 , 15:57) Δε δουλεύει μαζί με το buttonmapper.. emena doulevei apsoga, 1. kaneis copy to unmap_volume kai to addhotkeys sto windows/startup kai meta soft reset. 2. kaneis copy to sim down kai to sim up sto windows/start menu/program files kai meta soft reset 3. pas sto start->settings->buttons kai ekei pou leei volume up vazeis to simup kai antistoixa sto volume down, to sim down. Kai scrollareis aneta se word,excel,ie pages, ebooks kai oti allo theleis. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Δουλεύει κανονικά.. Λέω πως δε δουλεύει αν χρησιμοποιείς το Button Mapper (πρόγραμμα για να κάνεις assign 2 λειτουργίες σε κάθε κουμπί..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιαν. 2005 , 16:53) Δουλεύει κανονικά.. Λέω πως δε δουλεύει αν χρησιμοποιείς το Button Mapper (πρόγραμμα για να κάνεις assign 2 λειτουργίες σε κάθε κουμπί..) oups, proseksa mono to de doulevei... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Το πήρα!!!!φορτίζει το μωρό μου...Τέλειος ήχος...Πλαίσιο κηφισιάς!είχε ένα κομμάτι μόνο! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 παιδιά παρακαλώ πολύ να μου πείτε μια λίστα με τα πιο χρήσιμα προγραμματάκια για το s100!Και από που μπορώ να τα βρω...Πμ ευχαριστώ πολύ πολύ! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Παιδια σχετικα με την αντιστοιχηση ήχων στα SMS τι γίνεται?Μπορεί να βλέπει τους ήχους στην SD?Παρατήρησα ότι το Photocontacts αν έχεις ήχο απο SD σε κάποια επαφή με το που σβήνει η συσκευή τον χάνει αν σε καλέσει. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saroy1982 ( 4 Ιαν. 2005 , 17:25) παιδιά παρακαλώ πολύ να μου πείτε μια λίστα με τα πιο χρήσιμα προγραμματάκια για το s100!Και από που μπορώ να τα βρω...Πμ ευχαριστώ πολύ πολύ! Καλοριζικο ..και περιμενουμε πρωτες εντυπωσεις ......καλες κ κακες ;) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts