Exposed_Bone Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 14:21) ναι βρε εσύ μα και αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του έτσι δεν είναι? για τηλεφωνα μπορείς η πάρεις για στείλε μηνύματα όμως...πως να το κάνουμε σαν κινητό δεν είναι ότι καλύτερο,εγώ είχα ακούσει από κάποιους εδώ ότι πιο καλά να παίρνεις 2 συσκευές να κανεις σωστά την δουλειά σου παρα μια,τώρα γιατί αλλάξατε γνώμη?αντικειμενικά το p900 είναι καλύτερο σαν κινητό από αυτό γιατί δου δίνει την δυνατότητα πλήκτρων,αν θες να την χρησιμοποιήσεις την χρησιμοποιείς αλλα την έχεις!! με 2 συσκευες κανεις πιο καλα την δουλεια σου αλλα ειναι λιγακι δυσκολο να κουβαλας 2 συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 βρε παιδια, δυο σελιδες τωρα λετε ακριβως τα ιδια πραγματα. απλα καποιοι ριχνουν το βαρος στις δυνατοτητες της συσκευης ως τηλεφωνο και αλλοι ως pda. δεν μπορει να μας βολευει ολους.. εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα το 2020 ή το 9090 γιατι δεν μπορω να με φανταστω με τηλεφωνο τετοιου μεγεθους κι ας ειναι τελειο pda. αντιθετα το compact βρισκω αψογο σε μεγεθος για τηλεφωνο και αρκετα καλο σαν pda. σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πεις "φτηνη" λυση. ασε που εμενα ρε παιδια μου αρεσει και στην εμφανιση. :eek: θα με πειτε "μαζοχα" επειδη μου αρεσει το απλο design και οι λυτες γραμμες σε σχημα σαπουνιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 :lol: ένταξη αν σ αρέσει το παίρνεις :) απλά εδώ βλέπω να εκθειάζεται κάτι που δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται,να μην το πω? γιατί συνήθως εδώ έχω δει πολλές φορες να θεοποιούμε κάτι (τρόπος του λέγειν!!)και μετά να λέμε a δεν άξιζε τελικά :) για μένα είναι (φτηνή) λύση για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι.αυτά είναι γνώμες...σαν μέγεθος είναι πολύ καλο και σαν PDA αρκετά καλο όπως είπες αλλα δεν είναι όμως καλο σαν κινητό...γιατί είπα και πριν ότι δεν μπορεί να τα συνδυάζει και τα 2 κάπου θα χάνει σε κάποιον τομέα,οποιος το δεχτή αυτό το παίρνει,κάποιος άλλος που τον ενδιαφέρει και το κινητό ειδικά για sms δεν θα το προτιμήσει.αυτά για να μην το κουράζουμε άλλο το θέμα είναι καθαρά θέμα το τι ζητάει ο καθένας από την συσκευή που θέλει να αγοράσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 12:41) :lol: ένταξη αν σ αρέσει το παίρνεις :) απλά εδώ βλέπω να εκθειάζεται κάτι που δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται,να μην το πω? γιατί συνήθως εδώ έχω δει πολλές φορες να θεοποιούμε κάτι (τρόπος του λέγειν!!)και μετά να λέμε a δεν άξιζε τελικά :) για μένα είναι (φτηνή) λύση για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι.αυτά είναι γνώμες...σαν μέγεθος είναι πολύ καλο και σαν PDA αρκετά καλο όπως είπες αλλα δεν είναι όμως καλο σαν κινητό...γιατί είπα και πριν ότι δεν μπορεί να τα συνδυάζει και τα 2 κάπου θα χάνει σε κάποιον τομέα,οποιος το δεχτή αυτό το παίρνει,κάποιος άλλος που τον ενδιαφέρει και το κινητό ειδικά για sms δεν θα το προτιμήσει.αυτά για να μην το κουράζουμε άλλο το θέμα είναι καθαρά θέμα το τι ζητάει ο καθένας από την συσκευή που θέλει να αγοράσει. σ'αυτο συμφωνω μαζι σου, γι αυτο εξαλλου εχω επιλεξει και γω να εχω δυο ξεχωριστες συσκευες. σε ενα αλλο thread λεω αν ποτε επαιρνα μια συσκευη all in one με κατι τετοιο θα ηθελα να ξεκινησω.... που σημαινει οτι και γω θελω δυο συσκευες, η καθε μια να ειναι η καλυτερη στη δουλεια της, ομως αυτη η συσκευη με εχει κανει να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. αυτο και τιποτα παραπανω. το αν ειναι τοσο καλο οσο δειχνει, αν θα το παρω ή οχι δεν μπορω να το ξερω απο τωρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 :) πάντως πολύ δύσκολο να φιαχτεί μια συσκευή που να συνδυάζει (σωστά) και μικρό μέγεθος,και τις 2 λειτουργίες...και προς το παρών μάλλον αδύνατο..ίσως ένα κινητό τύπου p900 με 300+mhz και με windows θα ήταν για μένα η ιδανική λύση σε μέγεθος ομορφιά και λειτουργικότητα,ίσως κάποια στιγμή να βγει κάτι παρόμοιο..να ας πούμε το νέο MPX μου φαίνεται πολύ καλο,που με κάνει να το σκέφτομαι για αργότερα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 άρα είμαι ανώμαλος και gay και πο^τάνα που ΔΕΝ έχω εδώ και 1 χρόνο κινητό με πληκτρολόγιο για βασικό? :lol: :p βασικά είμαι Ρ@^^& που αν δεν μπορώ να βλέπω τα μέιλ μου κάθε 15', να διαβάζω τα newsletter Κάθε μέρα το πρωί στην ανιφόρα του Καρέα, να ακούω μουσική με ποιότητα (ακούστε από ένα ipaq fe 3715 και θα μου πείτε αν θα αγοράσεται creative again) όσο είμαι στο αμφιθέατρος και να βλέπω τα νέα για ΚΑΘΕ κινητό και Ppc στο περιοδικό? και όλα αυτά ΔΕΝ τα κάνω άριστα γιατί πολύ απλά το ΒΤ ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ θα γίνει ποτέ τόσο αξιόπιστο όσο το 1:1 καλωδιωμένο κύκλωμα ;) αν μπορώ να πετάξω το ε800 και το ελεϊνό 8910ί (το χάλια σ65 απλά δεν δουλεύει με ππσί) για ένα t mobile compact. ναι θα το κάμω και ας έχω 112Μηζ λιγότερα και μικρότερη οθόνη-ανάλυση και μικρότερη μνήμη. το ΒΤ είναι για συγχρονισμό, gps, ανταλλαγή φακέλων (μικρών), ελαφριά χρήση νετ (δεν είναι 100% κάθε στιγμή αξιόπιστο και δεν μιλάω για το ππσί αλλά για τα κινητά με ΒΤ) και για απλό networking στο γραφείο. αν κάποιος μπορεί να κάμει κάτι πιο φορητό και εύκολο... ΤΟ κάμει χωρίς δεύτερη σκέψη. αυτά από έναν που όλο και κάτι ξέρει από 'βαριά' χρήση των ππσί ;) Υ.Γ. μια ακόμη φωτό που δείχνει πόσο μικρό είναι (πιο μικρό και από το 6630) http://wolwol.smugmug.com/photos/9375474-O.jpg αλλά και από το Τ-mobile smphone: http://x.msmobiles.com/portal/high-res-images/photokina2004/photokina-6-big.jpg Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 e? :confused: :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 alexkass, σαν καθημερινη λυση, οπως ακριβως το περιγραφεις πιο πανω, το θεωρεις καλυτερο απο το hp6340 ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 να σου πω εγώ γιατί όλος αυτός ο ντόρος? το μέγεθος!! αλλα όπως είπα και σε άλλο θέμα το MXP είναι πολύ καλύτερο και πιο λειτουργικό από αυτό το κινητό/PDA άρα γιατί τόσος ντόρος δεν είναι το θαύμα..για να μην είμαι και άδικος δεν λέω ότι είναι μάπα..και σαν pda να το πάρεις είναι ένα καλο μεσαίο PDA και στα χρήματα του είναι μια χαρούλα,και σου δίνει δυνατότητες κινητού έστω και αν δεν είναι βολικό.απλά υπάρχουν μοντέλα που είναι πολύ καλύτερα και μικρότερα σε μέγεθος όπως το ανερχόμενο MPX. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 5 Οκτ. 2004 , 17:57) alexkass, σαν καθημερινη λυση, οπως ακριβως το περιγραφεις πιο πανω, το θεωρεις καλυτερο απο το hp6340 ? Εγώ πάντως παίρνω το HP (ok κάποια version του απο εξω) και περιμένω το MPx το Φλεβάρη....(και αν...... :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 ( 5 Οκτ. 2004 , 18:26) Εγώ πάντως παίρνω το HP (ok κάποια version του απο εξω) και περιμένω το MPx το Φλεβάρη....(και αν...... :p ) Κι εγω, για να ειμαι ειλικρινης, αυτο σκεφτομουν να παρω αλλα το mda-compact, τουλαχιστον στα χαρτια, φαινεται μαλλον καλυτερη λυση... Και πιο μικρο, και πιο γρηγορο και SE (χωρις αυτο να ειναι και πρωτος λογος) και τελικα μαλλον και πιο φθηνο. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 18:05) να σου πω εγώ γιατί όλος αυτός ο ντόρος? το μέγεθος!! αλλα όπως είπα και σε άλλο θέμα το MXP είναι πολύ καλύτερο και πιο λειτουργικό από αυτό το κινητό/PDA άρα γιατί τόσος ντόρος δεν είναι το θαύμα..για να μην είμαι και άδικος δεν λέω ότι είναι μάπα..και σαν pda να το πάρεις είναι ένα καλο μεσαίο PDA και στα χρήματα του είναι μια χαρούλα,και σου δίνει δυνατότητες κινητού έστω και αν δεν είναι βολικό.απλά υπάρχουν μοντέλα που είναι πολύ καλύτερα και μικρότερα σε μέγεθος όπως το ανερχόμενο MPX. Θέλω ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ να μου εξηγήσεις αυτό το πράγμα που το στηρίζεις (ότι το MPx είναι καλύτερο και πιο λειτουργικό από το MDA). Τέλος πρέπει να καταλάβεις ότι είναι PDA-κινητό και όχι κινητό-PDA! Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 και να σου αντιστρέψω την ερώτηση πες μου τι λείπει από το MPX που το έχει το MDA,εμενα πιο PDA μου φαίνεται το (κινητό) παρα το άλλο,ούτε καν wifi δεν έχει.επίσης έχει καλύτερη εμφάνιση ,είναι νομίζω λίγο μικρότερο σε μέγεθος,έχει πλήκτρα που τού χρησιμεύουν και σαν PDA και σαν κινητό,δεν σου δεσμεύει την Sd με το wifi ,έχει ακόμα και usb connector,αν δεν είναι αυτό το μηχάνημα πλήρες πιο είναι? το άλλο τι έχει που σε κάνει να το θεωρείς καλύτερο σαν επιλογή PDA/κινητού η κινητού/PDA όπως θες πες το.το μονο (ίσως) αρνητικό που έχει είναι ότι φοράει την έκδοση win για smartphone σαν συσκευή όμως είναι πιο σωστά (δομημένη)τουλάχιστον για εμενα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Ola oraia re gorgona. Dekti i apopsi sou, alla prospatheis na mas peiseis oti mia syskeyi einai kalyteri apo tin alli otan kai oi 2 syskeyes tha erthoun sta xeria mas se toulaxiston 2 mines! (Ara de mporoume na exoume pliri eikona, ase pou theoro oti i diafora stin timi tha einai an mi ti allo megali). Niotho oti prospatheis na mas epiballeis kati otan to epanalambaneis synexeia (apo ti stigmi pou de mas theoro toso xazous oste na to katalaboume me ti mia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 vasika mporei kai na exoun 400euro diafora... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mdounavis ( 6 Οκτ. 2004 , 01:24) Ola oraia re gorgona. Dekti i apopsi sou, alla prospatheis na mas peiseis oti mia syskeyi einai kalyteri apo tin alli otan kai oi 2 syskeyes tha erthoun sta xeria mas se toulaxiston 2 mines! (Ara de mporoume na exoume pliri eikona, ase pou theoro oti i diafora stin timi tha einai an mi ti allo megali). Niotho oti prospatheis na mas epiballeis kati otan to epanalambaneis synexeia (apo ti stigmi pou de mas theoro toso xazous oste na to katalaboume me ti mia) 1on den prospathw na se peisw gia tipota den exw kamia apo tis 2 etairies kai oute leuta tha bgalw.An den 8elete loipwn na to epanalambanw opws mou les giati rwtate?Otan kapoios me rwtaei na tou pw,giati thewrw kaluterh thn mia syskeuh apo thn allh,kata thn gnwmh sou prepei na siwpisw,giati alliws erxese kai mou les oti prospa8w na sou epibalw kati,enw synxronos me prokaleis pali na milhsw kai esy! :lol: plaka exete :) Alla mia kai ta exw pei parapanw de ta ksanaleo.Oso gia thn timh otan elega egw einai ftynh lush antedrasate..apo thn allh omws milate gia thn timh.kai katse 1a na erthei na doume tin timh tou,an er8ei diladi. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 22:22) και να σου αντιστρέψω την ερώτηση πες μου τι λείπει από το MPX που το έχει το MDA,εμενα πιο PDA μου φαίνεται το (κινητό) παρα το άλλο,ούτε καν wifi δεν έχει.επίσης έχει καλύτερη εμφάνιση ,είναι νομίζω λίγο μικρότερο σε μέγεθος,έχει πλήκτρα που τού χρησιμεύουν και σαν PDA και σαν κινητό,δεν σου δεσμεύει την Sd με το wifi ,έχει ακόμα και usb connector,αν δεν είναι αυτό το μηχάνημα πλήρες πιο είναι? το άλλο τι έχει που σε κάνει να το θεωρείς καλύτερο σαν επιλογή PDA/κινητού η κινητού/PDA όπως θες πες το.το μονο (ίσως) αρνητικό που έχει είναι ότι φοράει την έκδοση win για smartphone σαν συσκευή όμως είναι πιο σωστά (δομημένη)τουλάχιστον για εμενα. Καλά διάβασε αυτό και μετά έλα να τα πούμε: http://www.w-m.gr/viewtopic.php?t=39 Εαν θέλεις έχω 2 MPx που κάθονται στο συρτάρι μου. Έλα να σου δώσω 1 για μια εβδομάδα και έλα να μου πεις τι φοβερό και τρομερό είναι μετά. Πάλι κρίνεις χωρίς να έχεις δει τίποτα και είσαι απόλυτος. Χίλιες φορές το 2020 πάρα το MPx στη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 6 Οκτ. 2004 , 04:36) enw synxronos me prokaleis pali na milhsw kai esy! :lol: plaka exete :) Tora an katalabes oti ego se prokalo na mas xanapeis ta idia me ayta pou sou egrapsa, pao paso :wacko: Oso gia to ftini lisi, ex orismou simainei oti einai kai katoteron dynatotiton, kati to opoio den prokyptei apo pouthena, toulaxiston apo ayta pou exo diabasei ego. Kaloriziko to mpx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 dax re paidia... kapoioi de mporoun na ksekolisoun apo ta sms kai theloun kinito me "leitourgiko" pliktrologio... emena pou ta sms mou einai peri ta 10-20 to mina (kai afta logo oti de mporeis na pairneis til stis 2 to vradi) kai perissotero kano kleiseis tilefonikes (1cent/min) kai xreiazomai ena pocketPC amesa.. to mda compact tha einai idaniko! mikro, simvato me to pio diadedomeno leitourgiko stis forites siskeves, kinito, multimedia, BT, simvato me ena apo ta pio diadedomena format karton (SD/MMC)... afta... kapoioi einai kolimenoi me to CU1000sms kai theloun mia ULTRA-POWER-HIGHTECH-GADGET siskevi gia na stelnoun SMS! :p :p xaxaxaxa (asteievomai... alla etsi akougete pleon afto to pliktrologio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Krinw me bash ta xaraktiristika file mou,giati eseis edw pws krinete diladi an ia syskeuh einai h oxi aksiologh,mhpws tis pernete kai tis dokimazete oles?an tis dokimazete oles paw paso. EDIT:Eida to post pou mou edwses kai to mono pou den m aresei einai h mnhmh,otidhpote allo nomizw oti einai fysiko gia mia beta ekdosh. Twra auto 8a to afhsw asxoliasto... Για την οθόνη έχεις δίκιο. Το PocketTools αναφέρει 65536 χρώματα. Παρόλα αυτά η οθόνη δεν έχει καλή ευκρίνεια και δεδομένου ότι είχα διαβάσει σε ένα άλλο site (δε θυμάμαι που όμως) ότι έχει 4096 νόμιζα ότι ήταν έτσι. Twra pws ginete na ekane opws lei thn syskeuh test kai na mhn kserei... Mdouvani katwtero isws oxi alla periorismeno oso afora tis leitourgies kinhtou nai!! den xreiazome na exw tis syskeues gia na dw to profanes. Nai bre energy peite mou twra oti einai kai arnithko na exeis plhktrologio :p :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 6 Οκτ. 2004 , 09:04) Nai bre energy peite mou twra oti einai kai arnithko na exeis plhktrologio :p :lol: mi mou milas ston plithintiko vre! 28 eimai... oxi 58! :p xaxaxaxa den eipa oti einai thetiko!... apla EINAI PDA! an thes pliktrologio... to pernas extra kai tha einai kai qwerty kai tha grafeis kai kalitera apo ena kinito ta email sou...! an de thes (opos ego) de to pairneis... opote mporo na sou po kai ego... me to compact kai ena extra pliktrologio tha grafeis poli kalitera/grigorotera apo opoiodipote kinito ta sms kai email sou... sta pocketPC den theoreite meionektima to oti den exoun pliktrologio... apla etsi itan apo tote pou vgikan... einai san na zitiseis ena tabletPC me ensomatomeno pliktrologio!... MA AFOU I IDEOLOGIA EINAI ALIOS!... einai sa na sou milao gia mia yamaha kai na mou les... "nai omos mi mou peis oti einai pleonektima oti den exei parathira!!!" :p pleonektima den einai... alla ETSI PREPEI NA EINAI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 6 Οκτ. 2004 , 11:04) Krinw me bash ta xaraktiristika file mou,giati eseis edw pws krinete diladi an ia syskeuh einai h oxi aksiologh,mhpws tis pernete kai tis dokimazete oles?an tis dokimazete oles paw paso. EDIT:Eida to post pou mou edwses kai to mono pou den m aresei einai h mnhmh,otidhpote allo nomizw oti einai fysiko gia mia beta ekdosh. Twra auto 8a to afhsw asxoliasto... Για την οθόνη έχεις δίκιο. Το PocketTools αναφέρει 65536 χρώματα. Παρόλα αυτά η οθόνη δεν έχει καλή ευκρίνεια και δεδομένου ότι είχα διαβάσει σε ένα άλλο site (δε θυμάμαι που όμως) ότι έχει 4096 νόμιζα ότι ήταν έτσι. Twra pws ginete na ekane opws lei thn syskeuh test kai na mhn kserei... Mdouvani katwtero isws oxi alla periorismeno oso afora tis leitourgies kinhtou nai!! den xreiazome na exw tis syskeues gia na dw to profanes. Nai bre energy peite mou twra oti einai kai arnithko na exeis plhktrologio :p :lol: Όσο αφορά την οθόνη είναι απολύτως φυσιολογικό καθώς τόσο χάλια που είναι φαίνεται ότι έχει 4096 χρώματα! Ούτε καν εφαρμογή δεν υπάρχει που να δίνει πληροφορίες για τη συσκευή (όπως υπάρχει σε όλα τα PPC) και χρειάστηκε το Pocket Tools για να επιβεβαιώθει αυτό. Όσο αφορά τώρα που κρίνεις από τα specs φαίνεται ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα από Pocket PC οπότε άσε καλύτερα το σπορ αυτό. Εαν θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα για Pocket PC Phone Edition να λαμβάνεις πολύ σοβαρά τις απόψεις των παιδιών εδώ πέρα που έχουν τέτοιες συσκευές και τις έχουν χρησιμοποιήσει για αρκετό διάστημα. Το να αμφισβητείς εαν η συσκευή υπήρχε όταν έγινε το test είναι σαν να αμφισβητείς εμένα καθώς σου λέω ότι έχω 2 MPx που κάθονται στο συρτάρι μου και το ένα το είχα δώσει για το test. Γενικότερα να ξέρεις ότι το MPx ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ το 99.9999% του πληθυσμού (εσύ είσαι στο 0.0001%) και για αυτό θα κάνουν αρκετές hardware αλλαγές. Το πληκτρολόγιο θα ξανασχεδιαστεί (καθώς είναι άχρηστο), θα προστεθούν hardware buttons (έστω να ανεβάζεις/κατεβάζεις την ένταση της κλήσης) και θα αυξηθεί η μνήμη. Για αυτό και η καθυστέρηση που έχει στη κυκλοφορία του και ελπίζουμε η τελική έκδοση να είσαι σαφώς βελτιωμένη και να είναι ακόμα καλύτερο και από το MDA Compact! Εαν θέλεις περισσότερα για το MPx υπάρχει thread για αυτό. Εδώ μιλάμε για το T-Mobile MDA Compact το οποίο όσοι ξέρουν τι είναι PPC Phone Edition μπορούν να εκτιμήσουν εαν είναι καλό ή όχι. το μονο (ίσως) αρνητικό που έχει είναι ότι φοράει την έκδοση win για smartphone σαν συσκευή όμως είναι πιο σωστά (δομημένη)τουλάχιστον για εμενα. Επειδή φαίνεται ότι είσαι νέος στο Windows Mobile θα σου πρότεινα να επισκευθείς το: http://www.microsoft.com/windowsmobile/devices/default.mspx Είναι μια καλή αρχή για να καταλάβεις ότι εδώ μιλάμε για PPC Phone Edition και όχι για Smartphone. Το T-Mobile MDA Compact ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SMARTPHONE! Είναι Pocket PC Phone Edition! Εαν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, δες τη σελίδα της Microsoft και μετά όλοι είμαστε πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε σε απορίες που μπορεί να έχεις. Η πρόταση μου ισχύει εαν θέλεις να σου δώσω ένα MPx να το δοκιμάσεις ο ίδιος και να δώσω και το άλλο στον Alexkass που ξέρει τι είναι PPC να δούμε κατά πόσο θα συγκλίνουν οι απόψεις σας.... Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 anakoinosi tis T-mobile... gia afto to Q-band pda phone... DATEN-DEUTSCH xm... BT.v1.2, 2.8" touchscreen, 108 x 58 x 18,2 mm, 1,3 MegaPixel, 64RAM, 64ROM, neos Intel Bulverde 416 MHz, Pocket PC-SE leitourgiko, ti allo na zitisei kaneis???? to pliktrologio, gorgona? :p e, me 490euro teliki(arxiki timi)... pairneis kai ena pliktrologio extra... kai den exeis oute plisiasei ta lefta tou P910 (pou kato apo 600 de to vriskeis oute sto Inet)... kai fisika to pliktrologio os extra tha einai kalitero apo to qwerty pou oi protes anafores to anaferoun os "optiko gadget"... eleges?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 6 Οκτ. 2004 , 11:39) anakoinosi tis T-mobile... gia afto to Q-band pda phone... DATEN-DEUTSCH xm... BT.v1.2, 2.8" touchscreen, 108 x 58 x 18,2 mm, 1,3 MegaPixel, 64RAM, 64ROM, neos Intel Bulverde 416 MHz, Pocket PC-SE leitourgiko, ti allo na zitisei kaneis???? to pliktrologio, gorgona? :p e, me 490euro teliki(arxiki timi)... pairneis kai ena pliktrologio extra... kai den exeis oute plisiasei ta lefta tou P910 (pou kato apo 600 de to vriskeis oute sto Inet)... kai fisika to pliktrologio os extra tha einai kalitero apo to qwerty pou oi protes anafores to anaferoun os "optiko gadget"... eleges?... Μπορουμε να το παραγγειλουμε ? Εαν ναι, οταν ερθει θα εχει Γερμανικα Windows ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 @arfi-gorgona : μαρκυά από ΜΡΧ, 63χχ λόγω χάλια cpu και ΜΙΚΡΗΣ ραμ. ακόμα το ΜΡΧ σύμφωνα με όσους το έχουν δουλέψει/πιάσει (ανδρέας πχ) ΔΕΝ έχει καλό πληκτρολόγιο. το compact είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο ΚΑΙ με Mini usb. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts