Guest lagoudakis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 καναν ελενχο και σου ειπαν αυτο;:confused: :confused: αν ειναι ετσι ειναι σοβαρο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontari Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 το S100 μου έχει ένα περίεργο bug. μια-δυο φορές την εβδομάδα μου χαμηλώνει τον φωτισμό της οθόνης από μόνο του εντελώς. και πρέπει μετά να ρίξω πολύ φως στην οθόνη για να μπορέσω να πάω στο μενού του φωτισμού και να επαναφέρω την φωτεινότητα. καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 το S100 μου έχει ένα περίεργο bug. μια-δυο φορές την εβδομάδα μου χαμηλώνει τον φωτισμό της οθόνης από μόνο του εντελώς. και πρέπει μετά να ρίξω πολύ φως στην οθόνη για να μπορέσω να πάω στο μενού του φωτισμού και να επαναφέρω την φωτεινότητα. καμμιά ιδέα;Μήπως εσυ ή καποιος άλλος πατάει παρατεταμένα το κουμπί που σβήνει την οθόνη; Τουλάχιστον στο δικό μου (qtek 9000) αυτό συνέβαινε. Έσπασα το κεφάλι μου μέχρι να καταλάβω τι φταίει... :wacko: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biscione Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 καλησπερα παιδια σας παρακαλω θα θελα να ρωτησω εχω ενα mda compact με ραγισμενη touch screen η lcd ειναι οκ το ανοιξα αλλα η touch ειναι κολλημενη me to lcd yparxei tropos? na tis ksekoliso ? kai poios einai aytos? to rotao giati ekana tin blakeia kai pira mono to touch screen kai tora .... eyxaristo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontari Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μήπως εσυ ή καποιος άλλος πατάει παρατεταμένα το κουμπί που σβήνει την οθόνη; Τουλάχιστον στο δικό μου (qtek 9000) αυτό συνέβαινε. Έσπασα το κεφάλι μου μέχρι να καταλάβω τι φταίει... :wacko: αχμ, για κοίτα κάτι πράγματα! Είχες δίκιο! Ευχαριστώ!!! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ΓΙΑ θυμηστε μου ρε παιδια που τσεκαρουμε για να στελνουμε μμσ με 160 χαρακτηρες? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 geia sas paidia!thelo na allakso thn mpataria apo to s100 mou!otan ftanei sto 20% sbhnei!thelo na thn agoraso meso ebay!fobamai omos mhn paro kamia mpataria maimou kai mou prokalesei problhma sthn syskeuh!eida kai mia pou einai 2500 mah!opoios exei agorasei mpataria meso ebay as me boithisei!thanks a lot!!:D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 geia sas paidia!thelo na allakso thn mpataria apo to s100 mou!otan ftanei sto 20% sbhnei!thelo na thn agoraso meso ebay!fobamai omos mhn paro kamia mpataria maimou kai mou prokalesei problhma sthn syskeuh!eida kai mia pou einai 2500 mah!opoios exei agorasei mpataria meso ebay as me boithisei!thanks a lot!!:D :D :D :D Apo ayton exw parei kai einai mia xara!!! http://cgi.ebay.com/BATTERY-FOR-HTC-Magician-iMATE-Jam-Dopod-818-828_W0QQitemZ140114325949QQihZ004QQcategoryZ75446QQrdZ1QQcmdZViewItem Gyrw sta 18 evrw vgainei... Ayth me ta 2500mah einai diplh se ogko kai varos kai gia ayto synodeyetai apo eidiko pisw kapaki gia to S100! Tha exeis terastia aytonomia alla varainei to kinhto... Egw ayth exw parei kai thn exw gia eidikes apostoles (GPS gia poly wra klp.). Esy omws 8a elega pare thn aplh 1200mah pou sou edwsa link pio panw giati ayth pou exeis den einai OK... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ΓΙΑ θυμηστε μου ρε παιδια που τσεκαρουμε για να στελνουμε μμσ με 160 χαρακτηρες? Έναρξη > Ρυθμίσεις > Σύστημα > Γλώσσα Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Έναρξη > Ρυθμίσεις > Σύστημα > Γλώσσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!! Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ρε παιδια μολις αγορασα ενα δεκτη gps bluetooth και δε μπορω με τπτ να το συνδεσω με το S100 μου... Τι πρεπει να κανω υπαρχει μηπως καποιος οδηγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ρε παιδια μολις αγορασα ενα δεκτη gps bluetooth και δε μπορω με τπτ να το συνδεσω με το S100 μου... Τι πρεπει να κανω υπαρχει μηπως καποιος οδηγος; Anoigeis to gps kai energopoieis to bluetooth sto kinhto apo to eikonidio katw dexia. Patas energopoihsh sthn kartela "katastash" kai neo.. sthn kartela "Syskeves". Prepei na sou vgalei ena mymhna na anoixei mia 8yra eiserxomenh h exerxomenh nomizw kai 8a pathseis YES. Den pistevw na exeis perasei kanena allo bluetooth driver ektos ths manas tou,etsi? An exeis bluetooth handsfree diagrapse to, vale prwta to Gps kai meta perna to handsfree. Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Α ενταξει το καταφερα απλα ηταν θεμα ρυθμισης GPS στο Destinator, εψαξα και βρηκα κατι για COM 7, nmea κλπ... Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 αχμ, για κοίτα κάτι πράγματα! Είχες δίκιο! Ευχαριστώ!!! :wink: τελικα λυθηκε το προβλημα με την φωτεινωτητα της οθονης? ρωτω γιατι και σε μενα κανει το ιδιο, και ειναι σιγουρο πως δεν παταει κανεις το κουμπακι ον οφ. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewt_vtr Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Παιδιά καλησπέρα, προσπάθησα να κάνω firmware update και τώρα η οθόνη του κιν. Γράφει (top) USB και (bottom) v.1.02, το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να ανοίξω το κινητό μου. Μπορεί κανείς να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontari Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 τελικα λυθηκε το προβλημα με την φωτεινωτητα της οθονης? ρωτω γιατι και σε μενα κανει το ιδιο, και ειναι σιγουρο πως δεν παταει κανεις το κουμπακι ον οφ. ναι, λύθηκε! Πάταγα, άθελά μου, παρατεταμένα το κουμπί ON/OFF. Έλεος, δηλαδή! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantooflas Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδια χαιρετω. Εχω ενα S100 εδω και εναν δεκτη GPS bluetooh. Μολις ανοιγω το GPS συνδεονται. Μου ζηταει το ΡΙΝ το εργοστασιακο το βαζω και αυτοματα μπαινει το ΒΤ στις συσκευες μου. Μολις παω στο DESTINATOR PN που εχω εγκατεστημενο και παω στις ρυθμισεις στην ρυθμιση GPS μου βγαινει το μυνημα οτι δεν υπαρχει GPS. Το ψαχνω μια μια τις θυρες και παλι τιποτα. Μπορει να βοηθησει κανεισ παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδια χαιρετω. Εχω ενα S100 εδω και εναν δεκτη GPS bluetooh. Μολις ανοιγω το GPS συνδεονται. Μου ζηταει το ΡΙΝ το εργοστασιακο το βαζω και αυτοματα μπαινει το ΒΤ στις συσκευες μου. Μολις παω στο DESTINATOR PN που εχω εγκατεστημενο και παω στις ρυθμισεις στην ρυθμιση GPS μου βγαινει το μυνημα οτι δεν υπαρχει GPS. Το ψαχνω μια μια τις θυρες και παλι τιποτα. Μπορει να βοηθησει κανεισ παρακαλω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1826133#post1826133 Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδια χαιρετω. Εχω ενα S100 εδω και εναν δεκτη GPS bluetooh. Μολις ανοιγω το GPS συνδεονται. Μου ζηταει το ΡΙΝ το εργοστασιακο το βαζω και αυτοματα μπαινει το ΒΤ στις συσκευες μου. Μολις παω στο DESTINATOR PN που εχω εγκατεστημενο και παω στις ρυθμισεις στην ρυθμιση GPS μου βγαινει το μυνημα οτι δεν υπαρχει GPS. Το ψαχνω μια μια τις θυρες και παλι τιποτα. Μπορει να βοηθησει κανεισ παρακαλω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1884220#post1884220 Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 An exeis bluetooth handsfree diagrapse to, vale prwta to Gps kai meta perna to handsfree. Είναι βέβαιο ότι "πιάνει" serial com port το bt handsfree ? Αμφιβάλλω.. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Είναι βέβαιο ότι "πιάνει" serial com port το bt handsfree ? Αμφιβάλλω.. Den pianei alla exei tyxei na mh doulevei se emena to GPS bluetooth gia agnwsto logo, oute me diagrafh-epanegkatastash tou GPS, kai molis ta diegrapsa ola (GPS+handsfree) kai ta xanaperasa doulepsan ola OK... (Holux 236 - Itech clip V) Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invisible_Vtec Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 να ρωτίσω κάτι?? περιμένω να μου έρθει μεσα στην βδομάδα ένα MDA compact το οποίο είναι unlocked Και unbranded . διάβασε σε προηγούμενη σελιδα κάτι για την SDIO υποδοχή...λογικά δεν θα έχω πρόβλημα σωστά??ο Αγγλος που το πήρα λέει οτι έχει μέσα το original λογισμικό... τι εννοεί??απλά windows 2003?? Παράθεση HONDA-TECH.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Γεια χαρά σε όλους Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει wm6 στο s100 ? Εντυπώσεις ? Υπάρχει κάποιο link σχετικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 με τιποτα δεν μπαινουν,ουτε 5 ουτε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Γεια χαρά σε όλους Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει wm6 στο s100 ? Εντυπώσεις ? Υπάρχει κάποιο link σχετικό ? Δε μπαίνουν γιατί δε συμφέρει ούτε την HTC ούτε τη Microsoft... Για κάτι τέτοιες πειραγμένες ROM για άλλες συσκευές κυνηγάνε ήδη ορισμένα sites... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts