Jump to content

Περιοδικά πληροφορικής

MAIDEN_80
 Κοινοποίηση

Περιοδικά πληροφορικής  

57 members have voted

1. 1. Περιοδικά πληροφορικής

• Chip
      2
    • Computer για όλους
      5
    • Computer Active
      2
    • RAM
      10
    • PC Magazine
      24
    • PC World
      9
    • PC Master
      3
    • Άλλο
      2

Recommended Posts

Ποιό είναι το καλύτερο περιοδικό στην Ελλάδα ; Εγώ πιστεύω το chip και το computer για όλλους.
smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Προστέθηκαν το PC World και το PC Magazine που είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε μια τέτοια δημοσκόπηση γιατί είναι από τα μεγαλύτερα του είδους σε κυκλοφορία στην Ελλάδα. Το HiTech αφαιρέθηκε γιατί απλούστατα δεν ασχολείται με τους υπολογιστές αλλά γενικά με την τεχνολογία. Οι ψήφοι μηδενίστηκαν, θα πρέπει να ψηφίσετε και πάλι.

Το internet...:p

Και εγω θα συμφωνησω, το διαδικτυο. Τα παραπανω περιοδικα αυτο που κανουν ειναι πληρης αντιγραφη ειτε αρθρα απο το διαδικτυο ειτε αρθρα απο ξενα περιοδικα. Και οταν μιλαμε για αντιγραφη λεμε μεχρι και το κομμα/τελεια/ολα τα σημεια στιξης :lol: :lol:

παλιότερα έπαιρνα αραία και που το RAM αλλά πια παραείναι ακριβό... έλεος..

To RAM το πήγανε 7,5 ευρώ αν είναι δυνατόν! Ομολογώ πως μέχρι πριν λίγο καιρό το διάβαζα αλλά πλέον τέρμα! Προτιμώ να πιώ ενα ποτάκι με αυτα τα χρήματα. Απο τα υπόλοιπα, εγώ ψηφίζω PC Magazine.
Phantom Of The Opera

PC MASTER

PC World

PC Magazine

αν και αν εχω καταλαβει καλα καποιοι απο τους του magazine φυγαν και φτιαξαν το World ή κανω λαθος???

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Δυστυχώς όλα τα περιοδικά όπως και τα site στο Ιnternet,κερδίζουν και συντηρούνται από τις διαφημίσεις και τους χορηγούς .Οπότε όλα λίγο-πολύ, είναι μεροληπτικά .Ετσι οι απόψεις θα πρέπει να λαμβάνονται σαν απλά ενδεικτικές .Ποιό αξιόπιστες πληροφορίες,αντλεί κανείς από τα forum,αρκεί να μην υποστηρίζει κανείς την αγορά του εγωιστικά με στυλ "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..." (επειδή καλώς ή κακώς έδωσε κάποια χρήματα και κόπο σε επιλογή)

Το PC World απο την πρωτη στιγμη με τραβηξε και το PC Mag το οποιο το παιρνω οσα χρονια υπαρχει και ασχολουμαι με τους υπολογιστες!!Πολυ καλα και τα δυο!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Πλέον δεν αγοράζω κανένα για λόγους τιμής.Παλιότερα έπαιρνα Pc Magazine και μερικες φορές το Pc Master
http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

Και εγω θα συμφωνησω, το διαδικτυο. Τα παραπανω περιοδικα αυτο που κανουν ειναι πληρης αντιγραφη ειτε αρθρα απο το διαδικτυο ειτε αρθρα απο ξενα περιοδικα. Και οταν μιλαμε για αντιγραφη λεμε μεχρι και το κομμα/τελεια/ολα τα σημεια στιξης :lol: :lol:

Ετσι!!!! :D :D :D

Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X