Jump to content

Home Cinema

themisg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρε το SONY DAV-DZ100 αφου σου αρεσε τοσο... :) τα αξιζει τα λεφτα του και ειναι μεσα στα πραγματα progresive scan κ.λ.π. ;) Εμενα σχεδον ολα τα μηχανηματα μου ειναι SONY...βεβαια τα κορυφαια της μοντελα,αλλα ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος κι απο την ποιοτητα κι απο την αξιοπιστια :!: ;) :cool:
Τί είναι αυτό;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τί είναι αυτό;

προοδευτικη σαρωση του dvd με αποτελεσμα κορυφαια εικονα :)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

• 4 weeks later...

Γνωριζει καποιος εταιριες που να αναλαμβανουν την μελετη για Home Cinema και μουσικη εγκατασταση σε σπιτια? Πριν 6 χρονια ειχα παρει τον Αξαρλη αλλα λογω των καλωδιωσεων που ειχε βαλει στο σπιτι η B&O ειχε αρνηθει να μου κανει τοποθετηση των συστηματων της λογω διαφορετικων καλωδιων. Επειδη χτιζουμε ενα εξοχικο και για να μη τρεχω σε individual εταιριες υπαρχουν εταιριες που να αναλαμβανουν ολη την μελετη απο την αρχη?

Παιδια οποιος ξερει θα με βοηθησει πολυ :)

Ευχαριστω

• 3 weeks later...

Σκέφτομαι και εγώ για το SONY DAV-DZ100 αλλά έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις:

1) τα 720W που λέει είναι RMS;

2) τι εισόδους/εξόδους έχει; υπάρχει ψηφιακή είσοδος ήχου;

3) το subwoofer είναι ενεργό; και εάν γνωρίζετε: έχει δυνατότητα για ρύθμιση της έντασής του;

4) έχει δυνατότητα να παίζει η μουσική και από τα 5 ηχεία;

Να πω ότι στο 96% των περιπτώσεων θα χρησιμοποιείται για μουσική από τον υπολογιστή. Έχω ήδη ένα στερεοφωνικό Sony αλλά θέλω κάτι ποιο δυνατό, με περισσότερο μπάσο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κανένα DVD. Και μέχρι 200 ευρώ που τα έχω αυτή την στιγμή.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 2 months later...
gine pio sigekrimenos. otan les home cinema oloi katalavenoun thleorasi ixia enisxitis sub kai dvd(merikes fores). ola ayta me 500 euro gia na ginoun i pioytita tha einai apesia. mia metria thleorasi exei 600 euro esi me ti thes na ftiaxeis home cinema me 14ara?

θα ηθελα και εγω να ρωτησω κατι.εχουμε στο σπιτι μια τηλεοραση LCD32' LG.

ελουμε λοιπον να φτιαξουμε να ενα home cinema.τι προτεινετε?εχω ακουσει οτι η sony δεν ειναι και η καλυτερη.

θελω ομως να ρωτησω κατι ακομα.επειδη μου αρεσει να ακουω δυνατα μουσικη μα παρα πολυ δυνατα,ενα home cinema θα με καλυψει?

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

ena plires set me ixia ena kalo sub kai enan enisxiti tha eisai ok. gia akoma kaliteri piotitia ta perneis xexorista kai apofeugeis ta etoima set. fisika sou vgenei pio akrivo alla boreis na ta perneis siga siga kai otan to oloklirosis tha eisai super

αυτο θελω να κανω και εγω.

εχω ακουσει οτι μια πολλη καλη εταιρια ειναι η b&w.ισχυει?ειχα δει ενα πολυ καλο σετ της.

τον ενισχυτη τον θελω yamaya.

οταν ξανα βρω το σετ της b&w θα το ανεβασω να μου πειτε γνωμη.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Η B&W ειναι πολυ καλη και τα κορυφαια της κομματια,απλα απλησιαστα.Εφτιαξε ενας φιλος ενα συστημα με ηχεια B&W και μονο τα ηχεια πηγαν 5500 ευρα...:O
ΜΑΧ.

δηλαδη πιστευετε οτι η αγορα αυτου του σετ αξιζει?

θα παιρνω κομματια κομματια.γιατι αλλιως θα μου βγει ο κουκος αηδονι

• 2 months later...

KALIMERA SE OLO TO FORUM. XREIAZOMAI VOITHIA.

EXO AGORASI MIA LCD 32" SAMSUNG KAI THELO NA TIN SIBLIROSO ME ENA SET HOME CINEMA. I SAMSUNG EINAI I LE 32R51 KAI EXEI EXODO HDMI. THELO TO HOME CINEMA NA EXEI EXODO HDMI KAI AUTO.

• 4 weeks later...
Θέλω να συνδιάσω την αγορά της LCD μου τον επομενο μηνα (Samsung 32'') με ένα σετ HC με τη διαφορά όμως πως λόγω του σαλονιού μου που ειναι μεγάλο μεν αλλά μακρόστενο δε, θα ήθελα τα πίσω ηχεία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ειναι ασύρματα αφού δεν λέει να τραβήξω καλώδιο. Δεν ειναι ψώνιο και καλά να έχω ηχεία ασύρματα (δεν ξέρω καταρχην αν εχει και διαφορά στην απόδοση) αλλά ειναι απο τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει με τίποτα άλλη λύση (περαν απο του να μην πάρω). Άσχετο: τα ηχεία των τηλεοράσεων LCD τι λενε; Ακούγεται τίποτα; :wacko: :wacko: :wacko:

• 1 month later...

Γεια σας.Πηρα ενα βιντεοπροβολεα.Αλλα δεν 8ελω να μπλεξω με καλωδια.ετσι προτιμω να βρω ενα ασυρματο συστημα.

Κατα προτιμηση να εχει και HD dvd player,αλλα και εαν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οκ.

Ξερει κανεις?εχει αγορασει κανεις?

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

• 5 months later...
phra mia 32" thleorash sumsang poy exei kai hdmi kai tha hthela na thn syndiaso me ena home cinema poy na syndiazei kai to hdmi an ginetai, eseis ti kalo exete na moy proteinete? ti na prosexo idiaitera?na mhn xepairnaei ta 300e an ginetai, epishs ti einai to hdmi kai to hd ready, boithiste me o kathenas opos mporei me oti xerei

paidia mia para poly xazh erothsh apanthste moy an mporeite, an paro home cinema ta hxeia, tha doyleyoyn mono otan vlepo dvd h kai otan vlepo kanonikh thleorash? dld an balo ant1 tha akoygetai o hxos apo ta megala hxeia toy home cinema h ta mikra ths thleorashs?

• 1 month later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ LCD SONY ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ S2010 Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΤ HOME CINEMA.ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-350ε.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Home Cinema - Panasonic SC-HT855 HDMI.Η Panasonic ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ HOME CINEMA?ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Η Panasonic είναι μια πολύ καλή ιαπωνική εταιρεία και πιστεύω ότι τα προϊόντα της είναι πάρα πολύ καλά.Εγώ πάντως εάν αγόραζα home cinema, θα αγόραζα sony ή pioneer.:D