karkinos Δημοσιεύτηκε May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2005 Εισαγωγή υπότιτλων Καλημέρα έχω μια ταινία σε DVD που δεν έχει υπότιτλους ,έχω κατεβάσει από το ιντερνετ έναν φάκελο με τους ελληνικούς υπότιτλους και θέλω να τους περάσω στην ταινία ,πώς μπορώ να το κάνω ? δοκίμασα με αντιγραφή τις ταινίας και του φακέλου με τους υπότιτλους με το Nero στην δημιουργία δίσκου δεδομένων αλα απέτυχα .Σας παρακαλώ βοηθήστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Αυτοί οι υπότιτλοι που κατέβασες ήταν για DivX / XviD. Οι υπότιτλοι στα DVD είναι hardcoded ( transcrypted ) με την εικόνα. Όπου διατυπώνοντάς το απλά σου λέω ότι δεν γίνεται ούτε να εισάγεις, αλλά ούτε και να επεξεργαστείς τους υπάρχοντες. δυστυχώς. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts