Jump to content

Τεχνική απορία.....

eccentric
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγραψα περίπου 1400 τραγούδια mp3 - 4,3 GB - σε ένα dvd δισκάκι....Η απορία μου είναι αν αυτό το δισκάκι μπορεί να παίξει σε radiocd αυτοκινήτου με δυνατότητα mp3 και αν όχι γιατί; :worry:

Η πρώτη μου ποσπάθεια ήταν αποτυχημένη στο mp3 player του αυτοκινήτου και αναρωτιέμαι άν έκανα κάτι λάθος ή εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο το παίξιμο στο mp3player του αυτοκινήτου.... :worry:

Ευχαριστώ για την απάντηση :) ....

oxi den mporeis na pai3eis dvd se radiocd autokinhtou. akoma kai an ayto periexei mp3 tragoudia.

o logos einai oti to laser ths kefalhs enos dvd player diabazei dedomena se poly mirkotero mhkos kymatos apo to laser enos cd player kai kataskeyastika ta dvd einai teleiws diaforetika apo ta cd (poly mikrotera pits apo ta cd)

dld oi logoi einai kataskeyastikhs asymbatothtas.

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

διοτι τα αγραψες σε DVD, θα πρεπει να εχεις DVD Player στο αυτοκινητο για να το διαβασει το δισκακι, εσυ μαλλον εχεις mp3 player που διαβαζει μονο CD
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Eυχαριστώ για την αμεσοτητα και την αιτιολόγηση των απαντήσεων.....Μάλλον πρέπει να πάρω dvd player... σε κάποιο προσεχές χρόνο!!! :rolleyes:

Eυχαριστώ για την αμεσοτητα και την αιτιολόγηση των απαντήσεων.....Μάλλον πρέπει να πάρω dvd player... σε κάποιο προσεχές χρόνο!!! :rolleyes:

Πληροφοριακά οι τιμές για DVD συστήματα (γιατί έρχονται πακέτο με οθόνη μου φαίνεται και αν θυμάμαι καλά) ανέρχονται γύρω στα 500 και βάλε Ευρώ. :)

Μπες εδώ για περισσότερες πληροφορίες. ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Τα DVD players για αυτοκινητα δε νομιζω οτι παιζουν MP3s. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα απο τα διαφορα specs για διαφορα μοντελα, δε το εχω δει πουθενα γραμμενο.

Αν πρόκειται για cd player, φυσικά και δεν μπορεί να διαβάσει ένα dvd, ανεξάρτητα από το τί έχει αυτό μέσα. Ακόμα όμως και αν αγοράσεις συσκευή που έχει dvd, θα πρέπει να γράφει ότι μπορεί να διαβάσει mp3 dvd. Έχω την εντύπωση ότι είχα πετύχει κάπου ένα τέτοιο.

Αν πρόκειται για cd player, φυσικά και δεν μπορεί να διαβάσει ένα dvd, ανεξάρτητα από το τί έχει αυτό μέσα. Ακόμα όμως και αν αγοράσεις συσκευή που έχει dvd, θα πρέπει να γράφει ότι μπορεί να διαβάσει mp3 dvd. Έχω την εντύπωση ότι είχα πετύχει κάπου ένα τέτοιο.

Προφανώς πρέπει το car dvd player να γράφει και mp3....Νομίζω πως κυκλοφορούν αρκετά χωρίς οθόνη....Θα το κοιτάξω μεσοπρόθεσμα....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα μπορεί να πάει για ύπνο και λουκέτο, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε... :)