chewbacca222 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Καλησπερα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες VoLTE κ VoWIFI της Cosmote.Εκεί που μιλάς σε ανύποπτο χρόνο και όχι πάντα πέφτουν οι κλήσεις τόσο σε εισερχόμενες όσο και σε εξερχομενες. Την ημέρα 3 με 4 φορές τουλάχιστον. Στην αρχή είπα ότι κάτι έπαθε η συσκευή. Είχα 3-4 μέρες που περασα και την MIUI 11 και υπέθεσα οτι σίγουρα αυτό φταίει. Ευτυχώς αποφάσισα να απενεργοποιήσω αυτά τα δύο για να δω αν θα αλλάξει κατι. Και οντως δια μαγείας σταμάτησαν να πέφτουν οι κλήσεις. Το ίδιο πρόβλημα κ στο κινητό της συζύγου σε ένα Huawei p smart. Μόλις της έκλεισα volte και vowifi δεν είχε καμία κλήση που να επεσε.το αναφέρω εδώ σε περίπτωση που έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 ερωτηση παιδια..εχει χρησιμοποιησει κανεις το κινητο για ανεπαφες πληρωμες?με ενδιαφερει κυριως μεσω πειραιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 ερωτηση παιδια..εχει χρησιμοποιησει κανεις το κινητο για ανεπαφες πληρωμες?με ενδιαφερει κυριως μεσω πειραιως... Δουλεύε κάποια στιγμή σίγουρα, όσο υπήρχε η εφαρμογή της Πειραιώς. Από τη στιγμή που κατήργησαν την εφαρμογή δεν δουλεύει φίλε μου. Με το συγκεκριμένο κινητό δεν το είχα κάνει ποτέ, με το Mi note 3 όμως και όσο υπήρχε η εφαρμογή είχα κάνει ανέπαφες συναλλαγές. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Δεν μένω Ελλάδα οπότε δεν γνωρίζω για συγκεκριμένες τραπεζικές εφαρμογές. Χρησιμοποιώ το googlepay καθημερινά. Έχω όλες τις κάρτες εκεί και όπου δέχονται ανέπαφες απλά ακουμπάω το κινητό Edited November 24, 2019 by ewssonaht Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Παιδιά γειά σας. Ποιά η γνώμη σας, αξίζει λέτε η συσκευή (128gb) στα 300 ευρώ ακόμα και σήμερα; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νέα μοντέλα, το mi 8 είναι δυνατό κομμάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νέα μοντέλα, το mi 8 είναι δυνατό κομμάτιμε τεράστιο notch βέβαια.... Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αξίζει με χίλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 με τεράστιο notch βέβαια.... Sent from my Mi A3 using TapatalkΤο notch δεν το κάνει μη λειτουργικό σε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ναι από αισθητικής πλευράς το λέω Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Thanks για τις γνώμες παιδιά. Άρχισα ήδη το διάβασμα του group μιας και η παραγγελία έγινε. Θα επανέλθω με τυχόν απορίες. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ναι από αισθητικής πλευράς το λέω Sent from my Mi A3 using Tapatalk Αυτα ειναι γουστα του καθενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Παιδιά γειά σας. Ποιά η γνώμη σας, αξίζει λέτε η συσκευή (128gb) στα 300 ευρώ ακόμα και σήμερα; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλέον θα κοιτούσα μόνο μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μωρέ τα λεφτά σα λεφτά τα αξίζει, απλά τώρα 300 ευρώ παίρνεις πιο φρέσκο κινητό.βεβαια πολύ δύσκολα έως και ακατόρθωτα βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά κινητό με μηχανική σταθεροποιηση , οπότε εκεί πατάει κάτω τα υπόλοιπα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αγόρασα κάτι wireless earbuds και για κάποιο λόγο ενώ συγχρονίζει και με τα δύο παίζει μονο το ένα από τα δύο σε αυτό που πατάω απάνω, καμία ιδέα πως παίζουν και τα δύο; Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μωρέ τα λεφτά σα λεφτά τα αξίζει, απλά τώρα 300 ευρώ παίρνεις πιο φρέσκο κινητό.βεβαια πολύ δύσκολα έως και ακατόρθωτα βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά κινητό με μηχανική σταθεροποιηση , οπότε εκεί πατάει κάτω τα υπόλοιπα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς !!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα κινητό σε αυτά τα χρήματα δεν έχει σταθεροποιητή .... Εάν δεν θέλεις κουνημενες φωτό είναι μονόδρομος Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ευχαριστώ και πάλι όλους για τα σχόλια σας. Θεωρητικά πάντα,τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και ας έχει περάσει ένας χρόνος από την επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα φαίνονται αρκετά Future proof θα έλεγα.. τώρα στη πράξη θα δείξει.. πλέον φυσικά θέλω μια συσκευή που θα έχει τη στοιχειώδη υποστήριξη από τους devs αλλά δε με πειράζει αν η συσκευή πάψει να παίρνει τις ενημερώσεις για πολύ καιρό ακόμα . . αρκεί όταν σταματήσει να έχει μια καλή stable rom που θα κρατήσει τόσο όσο μπορεί να αντέξει μια συσκευή Τελευταίο παράδειγμα είναι το p9 lite που με έβγαλε πολύ άνετα 3.5 χρόνια τώρα. ΥΓ. Η συσκευή στο κουτί της, έρχεται μαζί με τη θήκη και με εργοστασιακό screen protector πάνω στη οθόνη ή η οθόνη είναι γυμνή ; Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ΥΓ. Η συσκευή στο κουτί της, έρχεται μαζί με τη θήκη και με εργοστασιακό screen protector πάνω στη οθόνη ή η οθόνη είναι γυμνή ; Μονο με θηκη σιλικονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Και απο εμφανιση αξιζει το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Παιδιά καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάνεις την μπαταρία του κινητού για να μου πει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί η κάποιο link AliExpress το κινητό είναι από τις πρώτες παρτίδες δλδ περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και τι έχω κάνει βαριά χρήση (pubg),το doctor battery δείχνει χωρητικότητα 84% 2844 mah οπότε πιστεύω είναι καλή ώρα να την αλλάξω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Είναι αξιόπιστο το Doctor Battery και γενικά τέτοιου είδους εφαρμογές για την σωστή λειτουργικότητα της μπαταρίας; Εχεις παρατηρήσει έντονη κατανάλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Παιδιά θα πάρουμε και την αντροιντ 10; Τώρα έχουμε την αντροιντ 9 με την miui 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Είναι αξιόπιστο το Doctor Battery και γενικά τέτοιου είδους εφαρμογές για την σωστή λειτουργικότητα της μπαταρίας; Εχεις παρατηρήσει έντονη κατανάλωση; Εγώ για λίγες μέρες το δοκίμασα για να δω την κατάσταση της δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά θα πάρουμε και την αντροιντ 10; Τώρα έχουμε την αντροιντ 9 με την miui 11; Ναι έτσι είναι θα την πάρουμε αλλά υπομονή πιστεύω κάπου στον Φεβρουάριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Κατάλαβα.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Μπα νομίζω πιο νωρίς θα έρθει το android 10 .... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts