sdaoulas Δημοσιεύτηκε May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2018 Παιδιά πείτε απόψεις για 8 port switch ethernet. Δίνω μέχρι 40 ευρώ. Βρήκα διάφορα tp link , netgear , level one. Έχω μπερδευτεί. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Σε unmanaged switch οτι και να παρεις πανω κατω ειναι τα ιδια. TP-Link TL-SG1008D v7 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Σε unmanaged switch οτι και να παρεις πανω κατω ειναι τα ιδια. TP-Link TL-SG1008D v7 εχω βαλει στο ματι το TP-LINK TL-SG108E v3. Τι λες, αξίζει τα παραπάνω χρήματα? https://www.skroutz.gr/s/13278502/TP-LINK-TL-SG108E-v3.html Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Ειναι managed απ' οτι βλεπω! Θα το χρησιμοποιησεις; Θα φτιαξεις vlans πχ; Αν ναι οκ, αν οχι ιδια δουλεια θα σου κανει το ενα ιδια και το αλλο. Τιμιο, απο την αλλη μικρη η διαφορα στα λεφτα. Δικη σου αποφαση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Ειναι managed απ' οτι βλεπω! Θα το χρησιμοποιησεις; Θα φτιαξεις vlans πχ; Αν ναι οκ, αν οχι ιδια δουλεια θα σου κανει το ενα ιδια και το αλλο. Τιμιο, απο την αλλη μικρη η διαφορα στα λεφτα. Δικη σου αποφαση. Σε ευχαριστω. Οχι δεν θα κανω Vlans ουτε τιποτα το ιδιαιτερο. Απλα θελω να συνδεσω πανω του 7 ethernet καλωδια Cat 6 που καταληγουν σε πριζες ethernet στο σπιτι μου ετσι ωστε να εχει καθε δωματιο/χωρος ενσυρματο Internet. Θα παω για το unmanaged και ολα καλα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Αλλαγή σχεδίων. Θα βάλω στι σπίτι access point ubiquiti το οποίο είναι 24v passive poe. Οποτε θα πρεπει και το switch να έχει θύρα poe. Πείτε μου ενα 8 port poe switch. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts