fumantsu Δημοσιεύτηκε May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2005 Παιδια εχω βρει μια ερωτηση που αφορα την εξεταση της access για το ECDL αλλα με τις :mad: καταραμενες, πολλες φορες, μεταφρασεις ορων στα Ελληνικα δεν μπορω να καταλαβω τι παει να πει. Η ερωτηση ειναι: Μια βαση δεδομενων ειναι ενα συνολο: α) Πληροφοριων σχετιζομενες μεταξυ τους και με καποιο αντικειμενο β) Αρχειων με κοινα χαρακτηριστικα-ιδιοτητες γ) Πληροφοριων που δεν σχετιζονται δ) Πληροφοριων που διευκολυνουν μαθηματικες πραξεις και δημιουργια γραφικων παραστασεων. Ειμαι σχεδον σιγουρος για ποια ειναι αλλα εχοντας διαβασει καποιο βιβλιο access για ECDL με μπερδεψε και με εβαλε σε αμφιβολιες. Ποια μπορει να ειναι η σωστη απαντηση; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Δίχως να έχω μελετήσει ECDL υλικό (ας πούμε ότι είμαι αρνητικός ιδεολογικά απέναντι του..) θεωρώ ως πληρέστερη απάντηση το Α. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 kai egw xwris na exw diabasei , to A tha elega. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Και εγω χωρις να εχω μελετιση την Α θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εμενα το Γ μου φαινεται πιο σωστο... Γιατι να ειναι πληροφοριες σχετιζομενες μεταξυ τους και με καποιο αντικειμενο και να μην ασχετες μεταξυ τους? :what: Ισως να κανω λαθος αλλα το Γ μου φαινεται το πιο σωστο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 α) Πληροφοριων σχετιζομενες μεταξυ τους και με καποιο αντικειμενο β) Αρχειων με κοινα χαρακτηριστικα-ιδιοτητες γ) Πληροφοριων που δεν σχετιζονται δ) Πληροφοριων που διευκολυνουν μαθηματικες πραξεις και δημιουργια γραφικων παραστασεων. Αποκλειουμε το β) γιατι μια βαση δεδομενων περιλαμβανει πληροφοριες ,και οχι αναγκαστικα αρχεια (μπορει να ειναι αρχεια,προσωπα,οργανισμοι,κτλ) Αποκλειουμε το γ) γιατι τα στοιχεια μιας βασεις δεδομενων συσχετιζονται (2 βασικα στοιχεια της:οντοτητες&συσχετισεις μεταξυ οντοτητων) Αποκλειουμε και το δ) γιατι δεν ειναι δουλεια μιας βασης δεδομενων να ασχολειται με πραξεις&γραφ. παραστασεις. Το θεμα ειναι να εξυπηρετει ερωτηματα σχετικα με τις αποθηκευμενες πληροφοριες& επομενως την καλυτερη οργανωση τους,κτλ... Μενουμε με το α) που δεν ειναι πληρης ορισμος, αλλα ειναι ο πιο σωστος εκ των τεσσαρων. Υ.Γ: Ουτε εγω εχω ασχοληθει με ECDL ,απλα υποθετω βασει των γνωσεων μου ετσι;Οποιαδηποτε λογικη αντιρρηση δεκτη! :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Το Α είναι σωστό όπως πολύ καλά εξήγησε και ο PMNEDM. Όσον αφορά το ECDL εγώ πήγα και έδωσα χωρίς να διαβάσω τίποτα και μπορώ να πω ότι το πήρα πολύ εύκολα.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Kai ego to pira polu eukola to ECDL, to thema einai pou to xrisimopoieis? Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts