Jump to content

Αγορά κινητού μέχρι 300 ευρώ.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην ομάδα θέλω ενα κινητό μέχρι 300 ευρώ.

Εγω είμαι αναμεσα σε αυτά τα τρία ποιο προτείνεται τα εχω βαλει και με σειρα προτήμησεις κλείνω δηλαδη προς mi mix 2 οποια αλλη πρόταση δεκτή.

Το κινητό το θέλω να έχει μια καλύτερη κάμερα απο το mi note 2 και θέλω να έχει εμφανιση αυτά.

1.Xiaomi Mi Mix 2

2.Xiaomi Mi6

3.Xiaomi Mi Note 3

Πριν είχα το Xiaomi Mi Note 2.

Το mi note 3 είναι πολύ κατώτερο συνολικά . Τα άλλα δύο είναι flagships . Τιμή στα 300 καινούρια από Ελλάδα δε νομίζω ότι υπάρχουν . Απο 400 κ άνω .

Το mi note 3 είναι πολύ κατώτερο συνολικά . Τα άλλα δύο είναι flagships . Τιμή στα 300 καινούρια από Ελλάδα δε νομίζω ότι υπάρχουν . Απο 400 κ άνω .

το ξερω απο Ελλαδα δεν... απ'εξω θα το παρω τοσο παιζουν εσυ τι προτεινεις?

Εγώ έχω το mi 6 οπότε δεν μπορώ να ναι πολύ αντικείμενικος. Πολύ δυνατή συσκευή σε σασί τηλέφωνου 5.2 ιντσες . Το mi mix μου φαίνεται λίγο τεράστιο αλλά και τα δύο είναι σούπερ επιλογές . Πάντως το mi 6 είναι πολύ όμορφο τηλέφωνο με την γυάλινη πλάτη κ σε μαυρο

Καλά μπορεί να μην είναι flagship το mn3 αλλά δεν είναι και μακρυά. Ο 660 είναι πολύ δυνατός soc και έχει σίγουρα μεγαλύτερη αυτονομία από τα άλλα δύο ενώ έχει και καλύτερη κάμερα από το mix 2.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται και απο τις προτεραιότητες σου. Στη θέση σου θα περίμενα κανα 2 μήνες να πέσει η τιμή του mix 2s.

Έχω το Mi Note 3, το οποίο αγόρασα πρόσφατα και πέρασα από παρόμοια διλήμματα. Γιατί το προτίμησα;

-Μεγαλύτερη οθόνη από το Mi 6

-Καλύτερες κάμερες και από τα δύο

-Καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και από τα δύο

Το ότι ο επεξεργαστής δεν είναι "flagship" δεν μου λέει τίποτα. Το κινητό είναι ταχύτατο σε βαριά χρήση.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα :)

Ίδια κάμερα έχει το mi 6 με το mi note 3 . Για μένα το mi note 3 είναι εντός συναγωνισμού με τα άλλα δύο γιατί με μικρή διαφορά παίρνεις flagship που σίγουρα θα έχουν και καλύτερη υποστήριξη μελλοντικά

Ίδια κάμερα έχει το mi 6 με το mi note 3 . Για μένα το mi note 3 είναι εντός συναγωνισμού με τα άλλα δύο γιατί με μικρή διαφορά παίρνεις flagship που σίγουρα θα έχουν και καλύτερη υποστήριξη μελλοντικά

Έγραψα κάμερες. Το Mi Note 3 έχει αισθητά καλύτερη μπροστινή από το Mi 6.

O καθένας ότι του κάνει κ του αρέσει . Για την σελφοκαμερα να επιλέξεις ένα υποδεέστερο κινητό .εγώ δεν θα το.εκανα . Αλλά οκ γούστα ειναι αυτά

Έχω το Mi Note 3, το οποίο αγόρασα πρόσφατα και πέρασα από παρόμοια διλήμματα. Γιατί το προτίμησα;

-Μεγαλύτερη οθόνη από το Mi 6

-Καλύτερες κάμερες και από τα δύο

-Καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και από τα δύο

Το ότι ο επεξεργαστής δεν είναι "flagship" δεν μου λέει τίποτα. Το κινητό είναι ταχύτατο σε βαριά χρήση.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα :)

Πως γινεται να χει καλύτερη κάμερα απο το Mi6 εφόσον μοιράζονται τις ίδιες κάμερες;

Μονο απο το Mix 2 ειναι λίγο καλύτερο και αυτό σε χαμηλό φωτισμό

Πάντως να πω οτι το mi note 3 (που ειναι η τωρινη μου συσκευή) ειναι εξαιρετική συσκευή αλλά την οθόνη δεν θα την εβαζα στα συν... ειναι κλασσική Mid range οθόνη όπου το μαυρο ειναι σαν γκρι και τα χρώματα λιγο ξεπλυμμένα. Εκεί το Mix 2 ειναι σαφέστατα ανώτερο.

Προσωπικά προτίμησα το Mi note 3 λόγω της τεράστιας αυτονομίας (εκει δεν εχει αντίπαλο... παίζω στις 9 ώρες sot) ενώ τότε το mix 2 ηταν πολύ ακριβότερο και με χειρότερη αποδόση στις νυχτερινές (το Mi6 λογω μικρής οθόνης δεν με ενδιέφερε). Στα συν το μπροστινό ταχύτατο δαχτυλικό ενω σε καμια περίπτωση δεν μπορεις να πεις αδύναμο τον 660 (εκτός αν θεωρείτε αργό τον 821).

Υ.Γ. Μέτα ειδα το επόμενο σου. Καλό ειναι να γράφουμε ότι μιλάμε για μπροστινή, γιατί οταν λέμε καλύτερες κάμερες ο κόσμος καταλαβαίνει την πίσω. Άλλωστε πως μπορεις να βάλεις πληθυντικό (καμερ-ες) όταν μονο η μια ειναι καλύτερη (selfie) ;)

Edited by Antretng