georgemvg Δημ. May 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ακόμα να αποφασίσω. Βασικά δεν είναι για μένα, και επειδή ο ενδιαφερόμενος (δεν το ξερει ακόμα) δεν αλλάζει κινητα σαν τα πουκάμισα, το ψάχνω πολύ. Αφου είχα φτάσει στα 400 για mi6 και p10, είπα δεν δίνω λίγα ακόμα να πάρω το s8; Μετά επεσε στην αντίληψή μου ότι δεν υπάρχουν καλά τζαμάκια, και το αφησα, γιατι η κοπέλα είναι μαστροχαλαστής. Τρύπια χέρια, κρίμα για το s8. Μετά βλέπω το G6, που παίζει αρκετά πιο κάτω απο τα 400, οπότε δεν θα κλαίμε πολύ εάν το σπάσει. Και τώρα είδα οτι υπάρχει και το mi note 3, που απο οτι κατάλαβα έχει τις ίδιες φωτογραφικές δυνατότητες με το mi6. Τι θα λέγατε για την κάμερα ανάμεσα στο g6, mi6 και note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 mi6 και mi note 3 τα πάνε καλυτερα απο g6 σε κάμερα. Επιπλέον και τα 2 έχουν χαμηλότερες θερμοκρασίες με το Mi6 να εχει τον τουμπανο 835 και το Mi note 3 τον 660 που ειναι ενας 821 (που έχει το g6) με διπλάσια αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Κατα τα άλλα το g6 εχει αδιαβροχοποιηση και 800αρα μπαντα που δεν έχουν τα άλλα 2. Προσωπικά το προηγουμενο μου κινητό ηταν το mi note 3 (τώρα εχω το u11) και το ειχα καταευχαριστηθει. Και σε κάμερα που εκανα ενα συγκρτικό στάθηκε αξιοπρεπέστατα το mi note 3 δίπλα στο u11. (φυσικά μια ακόμα πρόταση ειναι το u11 που το βρίσκεις στα 460 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 mi6 και mi note 3 τα πάνε καλυτερα απο g6 σε κάμερα. Επιπλέον και τα 2 έχουν χαμηλότερες θερμοκρασίες με το Mi6 να εχει τον τουμπανο 835 και το Mi note 3 τον 660 που ειναι ενας 821 (που έχει το g6) με διπλάσια αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Κατα τα άλλα το g6 εχει αδιαβροχοποιηση και 800αρα μπαντα που δεν έχουν τα άλλα 2. Προσωπικά το προηγουμενο μου κινητό ηταν το mi note 3 (τώρα εχω το u11) και το ειχα καταευχαριστηθει. Και σε κάμερα που εκανα ενα συγκρτικό στάθηκε αξιοπρεπέστατα το mi note 3 δίπλα στο u11. (φυσικά μια ακόμα πρόταση ειναι το u11 που το βρίσκεις στα 460 ευρώ) Από μπροστινή κάμερα πως τα πάνε Mi 6 note 3 και g6 ποιο κερδίζει; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Από μπροστινή κάμερα πως τα πάνε Mi 6 note 3 και g6 ποιο κερδίζει; Από οτι ειχα διαβασει το Mi6 εχει κατώτερη μπροστινη. Παρόλα αυτα να πω οτι εχει την ταση να υπερεκθετει η μπροστινη στο mi note 3 που διορθωνεται είτε με ταπ είτε με οποιαδήποτε άλλη 3rd party camera app (πχ snap camera) Το g6 εχει σιγουρα κατώτερη. Δεν εχω κανει συγκριση διπλα διπλα αλλά οτι δειγμα εχω δει ειναι αρκετά κατω. Να πω οτι το mi note 3 στη τελευταια stable εχει ενα bug που ενεργοποιει ακομα και την μερα το hht. Οπότε προσωπικα ειχα απενεργοποιησει στις ρυθμισεις την αυτοματη ενισχυση νυχτερινων λήψεων και το ανοιγα χειροκινητα την νυχτα το hht. Λιγο εκνευριστικο... αλλά λογικα θα το φτιάξουν σε update (δεν εχω πλέον τη συσκευη) Edited May 19, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Ακόμα να πάρεις το mi 6 ; Στα λεφτά που ψάχνεις δεν κάθεται τπτ δίπλα του και είναι εμφανισιακά εξαιρετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. May 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ευχαριστώ όλους, επέλεξα το G6 που θεωρώ οτι για τα χρήματα του παίρνεις πολλά. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts