Jump to content

Που και πως γνωρίσατε το ταίρι σας;

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν καλος φίλος του αγοριού της αδελφής μου (γαμπρός μου τώρα) κι εγώ συνόδευα την μικρή μου αδελφή για να μπορεί να βγαίνει. Μετα απο δύο μήνες γνωριμίας (σχεδόν μέρα παρα μέρα πίναμε καφέ όλοι μαζί) ανταλλάξαμε τηλέφωνα με αφορμή κάτι εικονομηνύματα (τότε!!! 4 χρόνια πριν) κι ετσι έγινε το μοιραίο. Κάτι μηνυματά το βράδυ, να και ενας καφές και ξαφνικά ήμασταν μαζί.

Ακόμα πιστεύω ότι ήταν προξενειό (κάτι που ποτέ δεν μου αρεσε) αλλά δεν μετανιώνω γιατί είναι ότι καλύτερο μου εχει συμβεί στη ζωή μου :love: ....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

Εγώ τον είδα στο δρόμο και τον πέρασα για κάποιο γνωστό. Του μίλησα, τον φίλησα και μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για κάποιον άγνωστο. Ντράπηκα λίγο, δεν μπορώ να πω αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό! :love:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβλεπα ποδόσφαιρο στην tv με τον κολλητό μου και κάποια στιγμή κάνει zoom o σκηνοθέτης στην κερκίδα οπου βλέπουμε μια φίλη του.Την παίρνει τηλ να της το πεί και κανονίζει να πάμε για καφέ στο σπίτι της.Εκεί γνώρισα την συγκατοικό της η οποία είναι πλέον η πρώην μου.

Εγώ τον είδα στο δρόμο και τον πέρασα για κάποιο γνωστό. Του μίλησα, τον φίλησα και μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για κάποιον άγνωστο. Ντράπηκα λίγο, δεν μπορώ να πω αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό! :love:

Αααχ τέλειο! Απ'οσα διαβασα εδω μέσα αυτό ειναι και το πιο πρωτοτυπο! ;)

Μπαααα αυτό είναι το πιο πρωτότυπο :D

Έβλεπα ποδόσφαιρο στην tv με τον κολλητό μου και κάποια στιγμή κάνει zoom o σκηνοθέτης στην κερκίδα οπου βλέπουμε μια φίλη του.Την παίρνει τηλ να της το πεί και κανονίζει να πάμε για καφέ στο σπίτι της.Εκεί γνώρισα την συγκατοικό της η οποία είναι πλέον η πρώην μου.
Φιλικά Γιώργος

Αααχ τέλειο! Απ'οσα διαβασα εδω μέσα αυτό ειναι και το πιο πρωτοτυπο! ;)

Ναι τώρα που το σκέφτομαι τέλειο είναι και γελάω :lol: . Φαντάσου εκείνη τη στιγμή πόσο τέλειο θα μπορούσε να είναι? Και με κοιτούσε κάπως :worry: και απορούσα και εγώ.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικο συμπερασμα: οι φοιτητικες παραταξεις, οι αθλητικες ομαδες, ακομα και οι τρακες, μας φερνουν πιο κοντα :p (ok δεν ειναι και τοσο αστειο το ξερω.)
Behind every kiss: A potential Judas

αποψε γνωρισα μια κοπελα αλλο πραγμα λεμε!!, τυφλα να εχει οποιαδηποτε αλλη, μιλαμε επεσα απο τα συνεφφα, και οχι δεν ηταν σε μπαρ :p τυχαια γνωριστηκαμε και αυριο θα δειξει τι πορεια θα ακολουθησουμε.

αχ.............

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

αποψε γνωρισα μια κοπελα αλλο πραγμα λεμε!!, τυφλα να εχει οποιαδηποτε αλλη, μιλαμε επεσα απο τα συνεφφα, και οχι δεν ηταν σε μπαρ :p τυχαια γνωριστηκαμε και αυριο θα δειξει τι πορεια θα ακολουθησουμε.

αχ.............

Πραγματικα αχχχχ......

Αυτή η φάση είναι ονειρική. Ο,τι και αν επακολουθήσει (που σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα), η σημερινή νύχτα, να τη σκέφτεσαι και να χαμογελάς μόνος είναι , αχ..........................

Πραγματικα αχχχχ......

Αυτή η φάση είναι ονειρική. Ο,τι και αν επακολουθήσει (που σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα), η σημερινή νύχτα, να τη σκέφτεσαι και να χαμογελάς μόνος είναι , αχ..........................

μπα !!! ειμαι τοσο γκαντεμης που δεν προκεται να γινει τιποτα, ακου που σου λεω,μια ζωη ετσι ειμαι, αλλα που θα μου παει θα την φαω λαχανο :D

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

ton gnorisa se ena cafe ..mas susthse enas koinos gnostos..alla kai etsi na mhn eixe ginei pali 8a ton gnoriza sth sxolh :p

kai epeidh diabasa pos akribos ekatse kai gnoristhkate na sas po kai to koulo...

ekeinh thn mera fysika kai den eixa dia8esh gia kafedes ktl ka8os eimoun se fash metakomishs...ela pou omos sto spiti pou molis eixa noikiasei,ka8arizontas to brhka diafora"kaloudia"(donhtes,koukles ktl ktl)

opou fygei fygei ego dioti ka8e nohmon an8ropos katalabainei peri tinos prokeite..phra loipon ena gnosto mou pou eixa sofia kai phgame gia kafedaki..sunanthsame ena gnosto tou ekei..(o metepeita antras mou) susth8hkame kai milhsame ta peri ths metakomishs kai ton sumbanton :O

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μπα !!! ειμαι τοσο γκαντεμης που δεν προκεται να γινει τιποτα, ακου που σου λεω,μια ζωη ετσι ειμαι, αλλα που θα μου παει θα την φαω λαχανο :D

Περιμένουμε τη συνέχεια ε? Και δε θέλω ηττοπάθειες... Ακου "γκαντέμης" :p

Μην στεναχωριεσαι θα σου φερω μια <γαζελα> απο εδω κατω :wink: :whistle:

Πνατως βλεπω οτι λιγοι ειναι αυτοι/ες που γνωρισαν το ταιρι τους μονοι τους,πχ. στο δρομο ή κανοντας φλερτ χωρις την παρεμβαση τριτων(συστασεις φιλων,γνωστων κλπ)...αχχχ...που ειναι οι παλιες καλες εποχες??? :p :X

Θες να το ακουσεις και αυτο!!?!

Την κοπελα μου την γνωρισα, η μαλλον αυτη με γνωρισε μεσω bluetooth!! :wacko: :blink:

Δεν κανω πλακα!!

Την Παρασκευη 22/4 εγινε το "κακο". :D

Είχα κάνει και γω πλάκα με κάτι κοπέλες... Σε λεωφορείο, όταν σιγουρεύτηκα πως το Bluetooth που εντόπισα, ήταν της μιας, άρχισα και έστελνα...αυτή μάλλον δεν ήξερε να στείλει (εγώ επαφές έστελνα, όπου έγραφαν διάφορα).. Τελικά μετά από μια δυο ώρες με πήρε τηλ η μια. Αλλά την πλάκα μου έκανα από την αρχή και συνέχισα. Την ψιλοδιαολοέστειλα στο τηλέφωνο...Δεν ήταν και ωραία κοπέλα βέβαια ! Για την πλάκα όμως κάτι ήταν!!!...

http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d

H δικια μου ιστορια....

Πριν απο....μερικα χρονακια, εκανα ενα παρτυ στο σπιτι μου (μια ζωη εγω εβαζα το σπιτι και τα ποτα...-οχι οτι με εκμεταλευονταν!- :p ), μια μερα μετα τα Χριστουγεννα. (26/12)

Εκεινη την περιοδο ημουν και ψιλοχαλια γιατι μολις ειχα χωρισει με την πρωην και μου ειχε πει κατι "βαρια" λογια και της ειχα πει κι εγω (οχι βρισιες) και γενικα ημουν καπως... :whip:

Αφου ειχε αρχισει το παρτακι και μεσα στις 2 πρωτες ωρες ο γειτονας μας ειχε φερει 2 φορες την αστυνομια :w00t: (κομπλεξαρας ο τυπος, αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη), περιμενα εναν πολυ καλο μου φιλο να ερθει τον <<Teo>> ο οποιος ειχε πει οτι θα εφερνε και μια φιλη του μαζι ή οποια ομως ψιλοντρεποταν,γιατι δεν με ηξερε.

Τελικα ο Τeο την επεισε να ερθει γιατι ξερει οτι ειμαι τοσο (μα ΤΟΣΟ) εξω καρδια ανθρωπος που και 50 φιλους να εφερνε δεν ειχα προβλημα.(το εκανε ενας αλλος που αντι να φερει μονο πιτσες, εφερε και καμια 10 αλλα ατομα μαζι του. :p )

Αnyway, με το που χτυπαει το κουδουνι, μεχρι να παω να ανοιξω, ειχαν παει εκει ηδη 4 φιλοι μου και ειχαν ανοιξει κι εγω ημουν ο πεμπτος στη σειρα....

Η κοπελα με το που μπηκε εμεινε, γιατι δεν ηξερε ποιος ειναι ο "Μαριος" που κανει το παρτυ...Λογικο!(Δεν ηξερε δηλαδη ποιον να πρωτοχαιρετισει)

Αnyway, δεν ηθελα και πολυ...Με το που μας συστησε και την ειδα,εμεινα... και μολις μου ειπε το κλασσικο "Χαρηκα Μαrio" (Η μονη που δεν με ειπε "Μαριε"), και μου χαμογελασε, εγω εμεινα καπως....ετσι-->http://www.langkawi.dk/smileys/crazy.gif

Tελικα τα φτιαξαμε μετα απο κανα3αρι μηνες γιατι εγω ημουν πολυ ντροπαλος να κανω κατι μαζι της (εκανα κατι με 2 αλλες στο ενδιαμεσο).

Για να προλαβω, για το "ντροπαλος".

δεν ξερω αλλα μιλαμε ενω ειχα φαει κολλημα μαζι της, στο να της πω να παμε π.χ. για καφε δεν μου εβγαινε με τιποτα.

Αλλα μονο με αυτη ντρεπομουν τοσο... :X

Οπως και να εχει τελος καλο,ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα καλα! ;)

Ηταν στο σχολειό μου,δεν την είχα δώσει πολύ σημασία!μια μέρα ενώ γυρνούσα με ένα φίλο μου απο το σχολειο,τον ρωτάω κάνουμε καμια φάρσα??και μου δίνει τον αριθμό της εντελώς τυχαία και μετά μόλις έμαθε ότι ήμουν εγώ,γνωριστήκαμε,στην αρχη επαθα πλακα(ερωτεύτηκα),δεν μπορουσα να φανταστω πως δεν την ειχα προσεξει τοσο καιρο,στην αρχη μου αρεσε σαν κοπέλα(ομορφιά) αλλα μου έκανε ένα tick πρώτα συναισθηματικά(τρελος ερωτας) k μετά..σαν ομορφιά,tespa,γίναμε πολύ καλοί φίλοι,τα φτιάξαμε και τα έχουμε από τις 29/1/05 !!ΤΕΛΕΙΑΑΑ!! :love: :love: :O