STATYSS Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Θέλω να μάθω κι εγώ!!! Φτιάξε μας λίγο status https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/magisk-stereo-speaker-mod-oneplus-6-t3814512 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/magisk-stereo-speaker-mod-oneplus-6-t3814512 Το κατέβασα αλλά δεν μου ανοίγει την εφαρμογή σαν install γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Εγώ με το red είμαι , είμαι νέος στην παρέα , δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από το instagram είμαι με την beta Pie ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Το κατέβασα αλλά δεν μου ανοίγει την εφαρμογή σαν install γιατί?? Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Exeiς περάσει ρεκοβερυ twrp? Έχεις περάσει magisk για ρουτ? Μόνο έτσι περνάει..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Exeiς περάσει ρεκοβερυ twrp? Έχεις περάσει magisk για ρουτ? Μόνο έτσι περνάει..!! Όχι δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά... Δυστυχώς... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις πάντως... Μάλλον θα το πάω σε ένα φίλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Έχει θέματακια και με τις ειδοποιήσεις η beta για αυτό θα γυρίσω στην 8.. Για backup τι μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο google ; Το OnePlus switch έκανε ένα backup αλλά δεν μου δείχνει που είναι να το μεταφέρω στον υπολογιστή και να το ξανά περάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Έχει θέματακια και με τις ειδοποιήσεις η beta για αυτό θα γυρίσω στην 8.. Για backup τι μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο google ; Το OnePlus switch έκανε ένα backup αλλά δεν μου δείχνει που είναι να το μεταφέρω στον υπολογιστή και να το ξανά περάσω.. Στην εσωτερική μνήμη είναι ο φάκελος, backup ή backups νομίζω λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Στην εσωτερική μνήμη είναι ο φάκελος, backup ή backups νομίζω λέγεται Πολύ ωραίος , τα σώζω τα ξαναπαίρναω εκεί ακριβώς και κάνω restore από την εφαρμογή; Έχει και wifi κλήσεις μηνύματα ολα μήπως γνωρίζεις; Γιατί δεν έγραφε αναλυτικά τι κάνει backup.. Edited September 8, 2018 by nikos154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Πολύ ωραίος , τα σώζω τα ξαναπαίρναω εκεί ακριβώς και κάνω restore από την εφαρμογή; Έχει και wifi κλήσεις μηνύματα ολα μήπως γνωρίζεις; Γιατί δεν έγραφε αναλυτικά τι κάνει backup.. Νομίζω ναι, άνοιξε το φάκελο και δες μέσα τι έχει πάρει backup Για SMS και κλήσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync Κάνει backup στο λογαριασμό gmail Edited September 8, 2018 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Βγήκε open beta 2 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Προσωπικά με 5.1.11 είχα ξαφνικά μεγάλο θέμα με μπαταρία.. Με pie beta 1 είμαι φουλ ευχαριστημένος και κατεβάζω τώρα την beta 2 Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Υπάρχει link? Δεν τη βλέπω πουθενά; Edit: την βρήκα στο xda... είναι δυνατόν να μην υπάρχει στο OnePlus downloads? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 9, 2018 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Οι full εκδόσεις μερικές φορές δεν ανεβαίνουν κατευθείαν. Σαν ota είναι άμεσα διαθέσιμες για όλους. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Κάποιος player για μουσική ? Στην P beta 2 που είμαι δεν έχω player Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Κάποιος player για μουσική ? Στην P beta 2 που είμαι δεν έχω player Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ poweramp είναι ο καλύτερος, ειδικά η beta έκδοση που έχει βγει, αλλά είναι επί πληρωμή. Για δωρεάν δοκίμασε το Musicolet https://play.google.com/store/apps/details?id=in.krosbits.musicolet Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Δοκιμάζω τον blackplayer τώρα , και μετά ίσως αγοράσω τον poweramp που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 πως τα πάει στο smoothness; τα χει συγκρίμνει κανείς με iPhone X πχ. πχ όταν αλλάζεις tab στο instagram με gesture για να πας στα μνμτ πέφτουν τα frame rates του; η ειναι σμουθ οπως το iPhone X; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Νομίζω ότι είναι μια χαρά Κατάλαβα νομίζω τι λες Το έχω δει σε χιαομι Που στα μικρά μοντέλα έχει ανά Λαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Νομίζω ότι είναι μια χαρά Κατάλαβα νομίζω τι λες Το έχω δει σε χιαομι Που στα μικρά μοντέλα έχει ανά Λαγκ πάντως περίσι που έκανα μια δοκιμη να μπω android με s8 έφυγα χοντρά απογωητευμένος.. με το smoothness. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 To s8 δεν ήταν και το πιο smooth Το s9 φέτος είναι πιο καλό Πλέον υπάρχουν android εφαμυλα των iphone και με πολύ λιγότερα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 To s8 δεν ήταν και το πιο smooth Το s9 φέτος είναι πιο καλό Πλέον υπάρχουν android εφαμυλα των iphone και με πολύ λιγότερα λεφτά όπως καταλαβαινεικς με ενδιαφέρει το smoothness πολυ τι μου πρωτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 πάντως περίσι που έκανα μια δοκιμη να μπω android με s8 έφυγα χοντρά απογωητευμένος.. με το smoothness. Το smoothness του iOS δε θα το βρεις σε καμία Android συσκευή..Ούτε στο Note 9 εννοείται...Είναι καθαρά θέμα λειτουργικού...Όπως και αν το Χ έτρεχε Android δεν θα ήταν κι αυτό smooth εννοείται... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 όπως καταλαβαινεικς με ενδιαφέρει το smoothness πολυ τι μου πρωτείνεις; Τα OnePlus και τα pixel είναι τα πιο smooth Android κινητά, επομένως είσαι στο σωστό μέρος. Είναι εφάμιλλα πια σε smoothness σε σχέση με iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 πάντως περίσι που έκανα μια δοκιμη να μπω android με s8 έφυγα χοντρά απογωητευμένος.. με το smoothness.Δοκίμασε ενα note 9 η s9+ ένα P20 pro MI 8 1+6 και άλλα φυσικά και δεν γυρνάς με τίποτα σε iPhone. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση στο τηλέφωνο έτσι ώστε με tap στην οθόνη να σταματάει το ξυπνητήρι; Κατέβασα την εφαρμογή Alarm Clock for Heavy Sleepers αλλά ενώ στις ρυθμίσεις έχει one tap stop alarm,στην πράξη δεν δούλεψε. Επίσης θέλω την βοήθειά σας στο εξής. Ενώ έχω κατεβασμένες στις ρυθμίσεις ήχου τον ήχο από media,όταν έρχονται ειδοποιήσεις από πχ facebook,instagram ή παιχνίδια,ο ήχος είναι ενεργός. Και καλά όταν τον ακούς όταν δεν κοιμάσαι,αλλά να σε ξυπνάει 2 και 3 φορές στα άγρια χαράματα είναι θέμα. Μόνο στο εντελώς αθόρυβο σταματούν οι ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts