adi32 Δημοσιεύτηκε April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2018 >5.5" Dual Sim 4g Ξεχωριστη sd όπου να πηγαίνουν οι εφαρμογές RAM>3 Καλη κάμερα Κουμπιά εκτός οθόνης φωτιζόμενα Notifications Led Φωτεινή οθόνη με καλή αναλυση Μπαταρία >4000 Γρήγορη φόρτιση Ραδιόφωνο Καλό gps Δακτυλικο αποτύπωμα ΜΠΡΟΣΤΑ Να δουλεύει με κλειστό κινητό το ξυπνητήρι. Σε οσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή Τωρα εχω το Lenovo P1 που τα εχει ολα αυτα εκτος απο καλη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλησπέρα. Για την μπαταρία εχω μια μικρή ενσταση. Αν εχει soc 14 nm (πχ 625, 630 ή 660) δεν ειναι ανάγκη να χεις 4000 mah. Εχουν πολύ μικρή κατανάλωση. Σκέψου οτι με το mi note 3 που εχει 3500 mah έχω περισσότερες από 8 ώρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Επίσης ξεχωριστή sd που να πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές, θεωρώ προσωπικά πως είναι ξεπερασμένο πια και για λόγους ταχύτητας αλλά και ασφάλειας των εφαρμογών. Δες κάτι σε 64gb εσωτερική μνήμη ώστε να μην έχεις θέμα χωρητικότητας για τις εφαρμογές και στην sd μπορείς να βάζεις φώτο, βίντεο και τα υπόλοιπα αρχεία και επίσης δυστυχώς τα περισσότερα που έχουν καλά specs είναι dualsim με θέσεις 1 + 1sim/sd Edited April 23, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Φανταζομαι ουτε κουμπια εκτιος οθονης φωτιζομενα υπαρχουν πια. Αν ξεχασουμε την χωριστη sd εχουμε καποια προταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Μπα βρισκεις και φωτιζόμενα πλήκτρα. Το ράδιο ειναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Δεν καταλαβαινω γιατι δυνατοτητες που υπηρχαν στα κινητα οσο πανε και εξαφανιζονται Κανοντας καποιες υποχωρησεις μονο αυτα βλεπω και με αργη κινηση video μονο το P2 https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/f_max_d+eurPrice.240,f_min_d+screenSize.5.4,f_min_ds+value.65536,i_fp+slug.front,of_display-led-notifications+display-color-led-notifications,fe_conectivity-radio-fm,fe_conectivity-audio-jack,f_min_d+batteryMah.4000,order.kiCamera Edited April 23, 2018 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Τι ειναι σημαντικότερο για σένα; Τα πληκτρα εκτός οθόνης ή το ραδιόφωνο; Για το πρώτο κοίτα mi note 3. Για το δεύτερο κοίτα nokia 7 plus. Αυτά που έβαλες έχουν πολύ μέτριες κάμερες. Μην κολλας με το μέγεθος της μπαταρίας. Αναλόγως τον επεξεργαστή, οθόνη και λογισμικό μπορεί μια μπαταρία 3000 mah να σου βγάλει μεγαλύτερη αυτονομία απο κινητό των 4000. Edited April 23, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλό φαίνεται το xiaomi αλλά από ότι βλέπω δεν έχει ούτε υποδοχή για ακουστικά ούτε ράδιο. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί καταργούν δυνατότητες που υπήρχαν σε πιο παλιά και φθηνά μοντέλα. Πόσο δύσκολο είναι να υπήρχαν αυτά? Για μένα και για πολλούς το ράδιο χρειάζεται, τα κουμπιά εκτός οθόνης είναι πιο βολικά, οι δύο κάρτες με την χωριστή sd βολεύει (τώρα έχω με 16gb και έχω μέσα 50gb apps games κλπ), το δακτυλικο αποτύπωμα μπροστά είναι πολύ πιο βολικό γιατί δε χρειάζεται να σηκώνεις το κινητό κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Για το βύσμα των ακουστικών το mi note 3 έχει στο κουτί σχετικό ανταπτορα για να συνδέσεις τα ακουστικά σου. Αλλά για το ραδιόφωνο ναι, δυστυχώς θα πρέπει να βολευτεις είτε με ιντερνετικό ραδιόφωνο είτε με mp3. Διαφορετικά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για το βύσμα των ακουστικών το mi note 3 έχει στο κουτί σχετικό ανταπτορα για να συνδέσεις τα ακουστικά σου. Αλλά για το ραδιόφωνο ναι, δυστυχώς θα πρέπει να βολευτεις είτε με ιντερνετικό ραδιόφωνο είτε με mp3. Διαφορετικά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω. δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κουβαλαμε και ανταπτορα Μαλλον θα περιμενω να δω και το NOTE 5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κουβαλαμε και ανταπτορα Μαλλον θα περιμενω να δω και το NOTE 5 PRO Βρε μην τα βαζεις μαζι μου. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο. Αλλα μπορεις έστω ετσι να βολευτεις. Άλλωστε τον αντάπτορα θα το χεις μονιμα στα ακουστικά. Δεν θα το κουβαλάς έξτρα ;). Ασε που υπάρχουν ακουστικά με κατευθειαν usb. Δεν νομιζω να έχει off screen buttons το rn5pro Edited April 27, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Βρε μην τα βαζεις μαζι μου. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο. Αλλα μπορεις έστω ετσι να βολευτεις. Άλλωστε τον αντάπτορα θα το χεις μονιμα στα ακουστικά. Δεν θα το κουβαλάς έξτρα ;). Ασε που υπάρχουν ακουστικά με κατευθειαν usb. Δεν νομιζω να έχει off screen buttons το rn5pro Προς θεού δεν τα βάζω μαζί σου και σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις. Τα βάζω με τις εταιρίες που κάνουν ότι μπορούν για να μας βάζουν να αγοράζουμε κινητά με λιγότερες δυνατότητες ώστε να πληρώνουμε μεγάλες εσωτερικές μνήμες καλώδια ακουστικά κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ο περιορισμος για να αποθηκευονται οι εφαρμογες στην sd γινετε απο το λειτουργικο και οχι απο τους κατασκευαστες. Απο kitkat και μετα αν δεν κανω λαθος μπορεις να αποθηκευεις σε sd μονο τα δεδομενα των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts