Jump to content

Δε βρίσκω κανενα κινητο με αυτα

adi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

>5.5"

Dual Sim 4g

Ξεχωριστη sd όπου να πηγαίνουν οι εφαρμογές

RAM>3

Καλη κάμερα

Κουμπιά εκτός οθόνης φωτιζόμενα

Notifications Led

Φωτεινή οθόνη με καλή αναλυση

Μπαταρία >4000

Γρήγορη φόρτιση

Ραδιόφωνο

Καλό gps

Δακτυλικο αποτύπωμα ΜΠΡΟΣΤΑ

Να δουλεύει με κλειστό κινητό το ξυπνητήρι.

Σε οσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή

Τωρα εχω το Lenovo P1 που τα εχει ολα αυτα εκτος απο καλη καμερα

Καλησπέρα. Για την μπαταρία εχω μια μικρή ενσταση.

Αν εχει soc 14 nm (πχ 625, 630 ή 660) δεν ειναι ανάγκη να χεις 4000 mah. Εχουν πολύ μικρή κατανάλωση.

Σκέψου οτι με το mi note 3 που εχει 3500 mah έχω περισσότερες από 8 ώρες sot.

Επίσης ξεχωριστή sd που να πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές, θεωρώ προσωπικά πως είναι ξεπερασμένο πια και για λόγους ταχύτητας αλλά και ασφάλειας των εφαρμογών. Δες κάτι σε 64gb εσωτερική μνήμη ώστε να μην έχεις θέμα χωρητικότητας για τις εφαρμογές και στην sd μπορείς να βάζεις φώτο, βίντεο και τα υπόλοιπα αρχεία και επίσης δυστυχώς τα περισσότερα που έχουν καλά specs είναι dualsim με θέσεις 1 + 1sim/sd Edited by bbbb

Δεν καταλαβαινω γιατι δυνατοτητες που υπηρχαν στα κινητα οσο πανε και εξαφανιζονται

Κανοντας καποιες υποχωρησεις μονο αυτα βλεπω και με αργη κινηση video μονο το P2

https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/f_max_d+eurPrice.240,f_min_d+screenSize.5.4,f_min_ds+value.65536,i_fp+slug.front,of_display-led-notifications+display-color-led-notifications,fe_conectivity-radio-fm,fe_conectivity-audio-jack,f_min_d+batteryMah.4000,order.kiCamera

Edited by adi32

Τι ειναι σημαντικότερο για σένα; Τα πληκτρα εκτός οθόνης ή το ραδιόφωνο;

Για το πρώτο κοίτα mi note 3. Για το δεύτερο κοίτα nokia 7 plus.

Αυτά που έβαλες έχουν πολύ μέτριες κάμερες.

Μην κολλας με το μέγεθος της μπαταρίας. Αναλόγως τον επεξεργαστή, οθόνη και λογισμικό μπορεί μια μπαταρία 3000 mah να σου βγάλει μεγαλύτερη αυτονομία απο κινητό των 4000.

Edited by Antretng

Καλό φαίνεται το xiaomi αλλά από ότι βλέπω δεν έχει ούτε υποδοχή για ακουστικά ούτε ράδιο.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί καταργούν δυνατότητες που υπήρχαν σε πιο παλιά και φθηνά μοντέλα.

Πόσο δύσκολο είναι να υπήρχαν αυτά?

Για μένα και για πολλούς το ράδιο χρειάζεται, τα κουμπιά εκτός οθόνης είναι πιο βολικά, οι δύο κάρτες με την χωριστή sd βολεύει (τώρα έχω με 16gb και έχω μέσα 50gb apps games κλπ), το δακτυλικο αποτύπωμα μπροστά είναι πολύ πιο βολικό γιατί δε χρειάζεται να σηκώνεις το κινητό κλπ

Για το βύσμα των ακουστικών το mi note 3 έχει στο κουτί σχετικό ανταπτορα για να συνδέσεις τα ακουστικά σου. Αλλά για το ραδιόφωνο ναι, δυστυχώς θα πρέπει να βολευτεις είτε με ιντερνετικό ραδιόφωνο είτε με mp3. Διαφορετικά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.

Για το βύσμα των ακουστικών το mi note 3 έχει στο κουτί σχετικό ανταπτορα για να συνδέσεις τα ακουστικά σου. Αλλά για το ραδιόφωνο ναι, δυστυχώς θα πρέπει να βολευτεις είτε με ιντερνετικό ραδιόφωνο είτε με mp3. Διαφορετικά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κουβαλαμε και ανταπτορα

Μαλλον θα περιμενω να δω και το NOTE 5 PRO

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κουβαλαμε και ανταπτορα

Μαλλον θα περιμενω να δω και το NOTE 5 PRO

Βρε μην τα βαζεις μαζι μου. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο. Αλλα μπορεις έστω ετσι να βολευτεις.

Άλλωστε τον αντάπτορα θα το χεις μονιμα στα ακουστικά. Δεν θα το κουβαλάς έξτρα ;). Ασε που υπάρχουν ακουστικά με κατευθειαν usb.

Δεν νομιζω να έχει off screen buttons το rn5pro

Edited by Antretng

Βρε μην τα βαζεις μαζι μου. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο. Αλλα μπορεις έστω ετσι να βολευτεις.

Άλλωστε τον αντάπτορα θα το χεις μονιμα στα ακουστικά. Δεν θα το κουβαλάς έξτρα ;). Ασε που υπάρχουν ακουστικά με κατευθειαν usb.

Δεν νομιζω να έχει off screen buttons το rn5pro

Προς θεού δεν τα βάζω μαζί σου και σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις. Τα βάζω με τις εταιρίες που κάνουν ότι μπορούν για να μας βάζουν να αγοράζουμε κινητά με λιγότερες δυνατότητες ώστε να πληρώνουμε μεγάλες εσωτερικές μνήμες καλώδια ακουστικά κλπ

Ο περιορισμος για να αποθηκευονται οι εφαρμογες στην sd γινετε απο το λειτουργικο και οχι απο τους κατασκευαστες. Απο kitkat και μετα αν δεν κανω λαθος μπορεις να αποθηκευεις σε sd μονο τα δεδομενα των εφαρμογων.