gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) καμένος ουρανός έκαψε κ τα φύλλα πανω αριστερά φαίνονται σαν τρισδιάστατα.... την ανοιξα σε pc κ σε κουραζει στο ματι με το πιξελιασμα που κανει κ την κακη επεξεργασία ιδίως... θεωρω ξεπερασμενο τον φακο κ γενικα την κάμερα λόγω αδυναμιας software που ειναι το παν για μένα Post deleted.. Edited August 1, 2018 by gtf4270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 gtf εχουν δικιο. λες οτι δεν σου αρεσει η επεξεργασια,και εμενα,εαν θελησω παω στο snapseed μια φωτογραφια μου και την κανω οτι στο καλο θελω,αλλα παντα η αρχικη η μαμα θελω ειναι αυτη που βλεπω. με την παραπανω εδωσες αυτο που κατακρινεις και ισως αυτο που θα εφτιαχνα μεσο εφαρμογης εαν ηθελα. ανεπιτρεπτο να βγαινει το αρχικο jpeg με τετοια επεξεργασια,εαν τα ματια μας για μια και μονο μερα επιαναν τετοιον κορεσμο το βραδυ θα ειχαμε πονοκεφαλο σε βαθμο αυτοκτονιας! η αληθεια ειναι οτι την ζητας την αντιδραση. ανεβασε στο καλλιτεχνικο νημα αν σου αρεσει η διαδικασια-θα χαρω να τις βλεπω οπως και των αλλων παιδιων,αλλα εδω να αρχισω και εγω να χωνω ληψεις απο το z5 του 15 δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον. αραια και που για το παρελθον της υποθεσης και το τοτε και τωρα ναι,αλλα συνεχεια;Αυτό ακριβώς τα είπες όλα φιλε βγάζει μάτι ότι η φωτογραφία είναι πολύ κακή φουλ στην επεξεργασία... Υγ Βαλτε τον όλοι στη λίστα αγνοησης να ηρεμησουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 950 xl [ig]https://farm2.staticflickr.com/1814/42861034445_247f4129d5_c.jpg[/img]art390 by foxy4270, on Flickr Υπερκορεσμένα χρώματα και κακή επεξεργασία Καμμενος ουρανός που σημαίνει μικρό dynamic range Θα το χαρακτήριζα μέτριο το αποτέλεσμα Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Υπερκορεσμένα χρώματα και κακή επεξεργασία Καμμενος ουρανός που σημαίνει μικρό dynamic range Θα το χαρακτήριζα μέτριο το αποτέλεσμα Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μηπως δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη η οθονη σου? σε τι αναλυση τι βλεπεις? χρειαζεται high definition monitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 μηπως δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη η οθονη σου? σε τι αναλυση τι βλεπεις? χρειαζεται high definition monitorTroll detected... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω ή όχι. Ρε σεις πείτε πάνω κάτω την ηλικία σας? 10-12? ή πολλά είπα? Θέλετε να Βοηθήσετε ή βρήκατε παιδική χαρά να ξεσαλώσετε? Πάντα τα ίδια.... Σε όποιον δεν αρέσει το αποτέλεσμα του Χ κινητού, αν νομίζετε ότι έχει νόημα για τον κάτοχό του η κριτική, κάντε την, αν όχι προσπεράστε την. Αν θέλετε (όπως το έχω κάνει ήδη) βάλτε αυτούς που σας χαλάν την αισθητική στη λίστα αγνόησης... Αμάν πια... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω ή όχι. Ρε σεις πείτε πάνω κάτω την ηλικία σας? 10-12? ή πολλά είπα? Θέλετε να Βοηθήσετε ή βρήκατε παιδική χαρά να ξεσαλώσετε? Πάντα τα ίδια.... Σε όποιον δεν αρέσει το αποτέλεσμα του Χ κινητού, αν νομίζετε ότι έχει νόημα για τον κάτοχό του η κριτική, κάντε την, αν όχι προσπεράστε την. Αν θέλετε (όπως το έχω κάνει ήδη) βάλτε αυτούς που σας χαλάν την αισθητική στη λίστα αγνόησης... Αμάν πια... τα ειπες ολα φιλε... Edited July 31, 2018 by gtf4270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 τα ειπες ολα φιλε...10-12 χρονωνΚαλός η κακώς αυτό ισχύει και για σένα.... Πάμε παρακάτω.. Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 gtf εχουν δικιο. λες οτι δεν σου αρεσει η επεξεργασια,και εμενα,εαν θελησω παω στο snapseed μια φωτογραφια μου και την κανω οτι στο καλο θελω,αλλα παντα η αρχικη η μαμα θελω ειναι αυτη που βλεπω. με την παραπανω εδωσες αυτο που κατακρινεις και ισως αυτο που θα εφτιαχνα μεσο εφαρμογης εαν ηθελα. ανεπιτρεπτο να βγαινει το αρχικο jpeg με τετοια επεξεργασια,εαν τα ματια μας για μια και μονο μερα επιαναν τετοιον κορεσμο το βραδυ θα ειχαμε πονοκεφαλο σε βαθμο αυτοκτονιας! η αληθεια ειναι οτι την ζητας την αντιδραση. ανεβασε στο καλλιτεχνικο νημα αν σου αρεσει η διαδικασια-θα χαρω να τις βλεπω οπως και των αλλων παιδιων,αλλα εδω να αρχισω και εγω να χωνω ληψεις απο το z5 του 15 δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον. αραια και που για το παρελθον της υποθεσης και το τοτε και τωρα ναι,αλλα συνεχεια; Τα είπες ωραία φίλε απλά κ σταρατα IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 μηπως δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη η οθονη σου? σε τι αναλυση τι βλεπεις? χρειαζεται high definition monitorΛες; Μπα.. Και στην οθοναρα του S9 που την βλέπω το ίδιο μέτρια είναι η φωτο Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 950 xl Dynamic range αλεχαλεχ35 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 gtf προτιμώ τις βραδινές που ανεβάζεις, το μέρος εκεί γύρω μοιάζει πολύ flat για ημερήσιες Sent from my SM-G930F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 gtf προτιμώ τις βραδινές που ανεβάζεις, το μέρος εκεί γύρω μοιάζει πολύ flat για ημερήσιες Sent from my SM-G930F οι τελευταιες που βλεπεις ειναι hdr... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Γιατί νιώθω ώρες ώρες ότι είμαστε σε μια διαμάχη ποιος την έχει μεγαλύτερη; Με όλο τον σεβασμό το λέω .. φαντάσου να είχαμε και καμιά κληρονομιά να χωρίσουμε Sent from my Mate 10 pro Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 οι τελευταιες που βλεπεις ειναι hdr... Βρε hdr είναι, αλλά στη συγκεκριμένη πιστεύω δε χρειαζόταν όπως και στις περισσότερες τέτοιου τύπου που ανεβάζεις, να αναδείξεις το αδιάφορο ίσως foreground μέσω dynamic range, αλλά να αναδείξεις τα χώματα του ουρανού. Και οι σκιές έχουν τη χάρη τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Βρε hdr είναι, αλλά στη συγκεκριμένη πιστεύω δε χρειαζόταν όπως και στις περισσότερες τέτοιου τύπου που ανεβάζεις, να αναδείξεις το αδιάφορο ίσως foreground μέσω dynamic range, αλλά να αναδείξεις τα χώματα του ουρανού την εβγαλα και αυτοματη και δεν ηταν καλη.Επειδη υπηρχε εντονο φως το μπροστα βγηκε σκοτεινο και ο ουρανος ηταν overexposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Andreas_ Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 HTC U11 auto IMAG0253 by andreas alexandrou, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Mate 10 pro vs Lumia 950 Night mode vs auto vs auto ... Από τα exif θα καταλάβετε ποια είναι ποια ... Βγαλμένες με διάφορα 10 δευτερολέπτων https://www.flickr.com/photos/147338525@N07/shares/qxqMS9 Sent from my Mate 10 pro Edited July 31, 2018 by PoLiThS Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Mate 10 pro vs Lumia 950 Night mode vs auto vs auto ... Από τα exif θα καταλάβετε ποια είναι ποια ... https://www.flickr.com/photos/147338525@N07/shares/qxqMS9 Sent from my Mate 10 pro Σιγα μη βγαζει ετσι το 950...καταρχην δεν εχεις εστιασει Θελεις να δεις βραδυνες απο το 950??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Όλες είναι εστιασμένες με ταπ στα λουλούδια δίπλα στην ομπρέλα . Sent from my Mate 10 pro Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Όλες είναι εστιασμένες με τα στα λουλούδια δίπλα στην ομπρέλα . Sent from my Mate 10 pro Η ερωτηση ειναι απλη φιλε μου...θελεις να δεις βραδυνες απο το 950? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχω 950 . Το ξέρω το τηλεφωνο Πήγα να αναπαράγω του τι γίνεται σε καθημερινές συνθήκες που απλά το σηκώνεις και τραβάς. Στα στημένα σαφώς και θα είναι διαφορετικά Sent from my Mate 10 pro Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχω 950 . Το ξέρω το τηλεφωνο Πήγα να αναπαράγω του τι γίνεται σε καθημερινές συνθήκες που απλά το σηκώνεις και τραβάς. Στα στημένα σαφώς και θα είναι διαφορετικά Sent from my Mate 10 pro τοτε εχεις ελαττωματικη συσκευη...γιατι οι φωτο που βλεπω ειναι χαλια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Mate 10 pro vs Lumia 950 Night mode vs auto vs auto ... Από τα exif θα καταλάβετε ποια είναι ποια ... Βγαλμένες με διάφορα 10 δευτερολέπτων https://www.flickr.com/photos/147338525@N07/shares/qxqMS9 Sent from my Mate 10 pro Μόνο από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ποιο είναι ποιο Ξεκάθαρος νικητής το mate... Είναι βέβαια και πιο πρόσφατο αλλά δεν παύει ο νικητής να είναι νικητής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Μόνο από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ποιο είναι ποιο Ξεκάθαρος νικητής το mate... Είναι βέβαια και πιο πρόσφατο αλλά δεν παύει ο νικητής να είναι νικητής μερικες απο το 950 στο αυτοματο βραδυνες WP_20170813_23_10_35_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171201_20_49_33_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171231_20_09_54_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Edited July 31, 2018 by gtf4270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts