phoneakias Δημοσιεύτηκε April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2018 Αν κάποιος έχει γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, τότε τα επόμενα γενέθλιά του θα είναι την συγκεκριμένη ώρα που έχει γεννηθεί ή μόλις ξεκινήσει τυπικά η μέρα που έχει γεννηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 πόσο χρονών είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αν κάποιος έχει γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, τότε τα επόμενα γενέθλιά του θα είναι την συγκεκριμένη ώρα που έχει γεννηθεί ή μόλις ξεκινήσει τυπικά η μέρα που έχει γεννηθεί; Internet,never stops to amaze me!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αν κάποιος έχει γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, Παρακαλώ να μας απαντήσει κάποιος και για την περίπτωση που ΔΕΝ έχει γεννηθεί κάποιος συγκεκριμένη ώρα...:cry::shock::lost::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εγώ έχω γεννηθεί 08:00 με 16:00 έβγαινα με διαλείμματα. Πότε ακριβώς έχω γενέθλια; ξεκινάνε από τις 8 το πρωί που βγήκε μια τρίχα από το κεφάλι η στις 16:00 το μεσημέρι που βγήκε και το τελευταίο νυχάκι; Ειλικρινά έχω μπερδευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αν κάποιος έχει γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, τότε τα επόμενα γενέθλιά του θα είναι την συγκεκριμένη ώρα που έχει γεννηθεί ή μόλις ξεκινήσει τυπικά η μέρα που έχει γεννηθεί; The Withhold vibes are strong with this one. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Νόμιζα πως ήταν γρίφος μέχρι που διάβασα τα σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Δυσκολη απαντηση στο ερωτημα σου. Καλυτερα ενας μαιευτηρας θα γνωριζει Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneakias Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 What do Withhold vibes mean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 What do Withhold vibes mean?Θέτεις πολλά ερωτήματα στο φόρουμ και δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει το ίντερνετ ώστε να απαντηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 What do Withhold vibes mean? έλα τώρα... έλα τώρα... ; ) Βλέπεις πως σου κλείνω το μάτι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μερικοι έχουν υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο.... Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Αν κάποιος έχει γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, τότε τα επόμενα γενέθλιά του θα είναι την συγκεκριμένη ώρα που έχει γεννηθεί ή μόλις ξεκινήσει τυπικά η μέρα που έχει γεννηθεί; Την ωρα την συγκεκριμενη... αλοιμονο αν ηταν στην αρχη της ημερας...θα ησουν ιδια ηλικια δηλ με καποιον που ειχε γεννηθει 2 ωρες αργοτερα?...οχι βεβαια. Αυτο συνιστα παραποιηση δημογραφικων στοιχειων και ειναι ποινικο. Ακομη και διδυμα που εχουν διαφορα λεπτων γεννησης, στα γενεθλθα παρτυς τους ο μικροτερος το ξεκιναει λιγα λεπτα αργοτερα και κοβουν 2 τουρτες. Αν το κανουν την ιδια ωρα στον μικροτερο βαζουν ενα κερακι λιιιιγο κοντυτερο. Καταλαβες τωρα? Edited June 2, 2020 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Η αλήθεια είναι ότι έκαψες κάποια εγκεφαλικά μου κύτταρα.... :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras86 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts