kon_0 Δημοσιεύτηκε April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2018 Καλησπέρα σας! Βρίσκομαι σε δίλημμα ανάμεσα στα δύο μοντέλα που βλέπετε στον τίτλο και θα ήθελα τη γνωμη σας. Καταρχας: Μπορώ να εμπιστεύομαι την LG μετά τα "στραβοπατηματα" των τελευταίων χρόνων; Εχω δει το G6 στα 316€ στο bestprice και δείχνει εξαιρετικό, αλλα το p20 lite φαίνεται επίσης εντυπωσιακό στα 340€ Πόσο σημαντικό είναι το ότι το g6 είναι ενα χρόνο παλαιότερο απ το p20, γνωρίζοντας ομως οτι η lg θα δώσει αναβάθμιση σε Android 8.1; Από επεξεργαστές; Έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση ο Kirin 659 με τον Snapdragon 821; Στα της κάμερας : Εχω την αίσθηση ότι ο ευρυγωνιος φακός του g6 είναι πιο χρήσιμος απο τον δεύτερο φακο για το βάθος πεδίου του p20 lite. Εσείς τι πιστεύετε; Επιπλέον, θεωρειτε οτι η έλλειψη σταθεροποιητη είναι σημαντικό μειονέκτημα για το p20 lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 η διαφορά στις επιδόσεις ειναι χαωδης. αλλο ναυαρχιδα και αλλο επεξεργαστής κινητού των 250 ευρω. Απλως είναι το θεμα τι γίνεται με τα: α. image retention (προσωρινά ghost images στην οθόνη που με τον καιρό ενοχλούν!). β. ευαίσθητο jack ακουστικών που χαλάει εύκολα. γ. σερβις στην ελλαδα πλέον ταλαιπωρία αν συμβεί κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 το G6 δεν παύει να είναι ναυαρχίδα, εστω και περσινή.. το άλλο ειναι μεσαίας κατηγορίας όπως και να το κάνουμε θα επέλεγα το lg, εφοσον πάρεις ευρωπαϊκό μια χαρα θα εισαι καλυμμένος με εγγύηση Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλημέρα, ανάμεσα σε αυτά τ δυο εγώ θα έλεγα LG G6.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 η διαφορά στις επιδόσεις ειναι χαωδης. αλλο ναυαρχιδα και αλλο επεξεργαστής κινητού των 250 ευρω. Απλως είναι το θεμα τι γίνεται με τα: α. image retention (προσωρινά ghost images στην οθόνη που με τον καιρό ενοχλούν!). β. ευαίσθητο jack ακουστικών που χαλάει εύκολα. γ. σερβις στην ελλαδα πλέον ταλαιπωρία αν συμβεί κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Για το G6 όλα αυτά; Γιατί είμαι κάτοχος και σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν ούτε έχουν αναφερθεί αντίστοιχα στο topic εδώ μέσα. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-X70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 η διαφορά στις επιδόσεις ειναι χαωδης. αλλο ναυαρχιδα και αλλο επεξεργαστής κινητού των 250 ευρω. Απλως είναι το θεμα τι γίνεται με τα: α. image retention (προσωρινά ghost images στην οθόνη που με τον καιρό ενοχλούν!). β. ευαίσθητο jack ακουστικών που χαλάει εύκολα. γ. σερβις στην ελλαδα πλέον ταλαιπωρία αν συμβεί κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Έχεις ακούσει για ir σε g6; Δεν έχω δει κάτι για αυτό. Τώρα στο θέμα service είναι η procordia οπότε μια χαρά καλυμμένος είσαι. Για το jack δεν γνωρίζω. Αν θες κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση πήγαινε στο lite. Το g6 είναι περσινή ναυαρχίδα με προπέρσινο επεξεργαστή μεν αλλά ανώτερο του p20 lite. Σε υποστήριξη τα έχω στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Εμένα, επειδή με ενδιέφεραν πολύ και οι διαστάσεις και το βάρος, πήγα στο P20 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 G6 χωρις δευτερη σκεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 G6 και από εμένα, που στην τιμή που το βρίσκεις πλέον το λες και VFM... Η LG φαίνεται με αυτό το μοντέλο να έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες... Όσον αφορά το P20 Lite, χωρίς να γνωρίζω ίσως και να έχει την καλύτερη κάμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση πάντως, η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή ακόμα, για τις επιδόσεις του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 G6 και από εμένα, που στην τιμή που το βρίσκεις πλέον το λες και VFM... Η LG φαίνεται με αυτό το μοντέλο να έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες... Όσον αφορά το P20 Lite, χωρίς να γνωρίζω ίσως και να έχει την καλύτερη κάμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση πάντως, η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή ακόμα, για τις επιδόσεις του... Εννοείτε G6 και οχι οχι το p20 lite δεν εχει καλυτερη κύρια κάμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Εννοείτε G6 και οχι οχι το p20 lite δεν εχει καλυτερη κύρια κάμερα :) Δεν το γνωρίζω φίλε μου, απλά απ' ότι έχω καταλάβει τα P20 έχουν κάνει θόρυβο για τις κάμερες που έχουν και ίσως έτσι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πολύ υωηλή για mid range τιμή του 20 Lite... Για αυτό το ανέφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Δεν το γνωρίζω φίλε μου, απλά απ' ότι έχω καταλάβει τα P20 έχουν κάνει θόρυβο για τις κάμερες που έχουν και ίσως έτσι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πολύ υωηλή για mid range τιμή του 20 Lite... Για αυτό το ανέφερα... Κοιτα στο p20 ναι κατι εκαναν,αλλα στο p20 pro πρεπει να δωσαν ρέστα 41mpx και μια 20 και μια 8!Το lite ειναι ενα ακομα mid range στηα γκαμα τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts