kostakiss Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 δεν το έχω σκεφτεί,δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο πάντως σε καμια περίπτωση, εάν το κάνει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaizen Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Έλεος... :scared: σε 3 μήνες παντρεύομαι ρε παιδιά! Πάντως ο mario_fit έδωσε απάντηση που με βρίσκει σύμφωνο... Σίγουρα είχε ευκαιρίες, όπως και θα έχει στο μέλλον... το πως θ'αντιδράσει είναι το θέμα! Πάντως ΑΝ συμβεί κάτι, θέλω να το ξέρω, γιατί ακόμα χειρότερο απ'την απιστία, είναι η κοροϊδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Έλεος... :scared: σε 3 μήνες παντρεύομαι ρε παιδιά! Πάντως ο mario_fit έδωσε απάντηση που με βρίσκει σύμφωνο... Σίγουρα είχε ευκαιρίες, όπως και θα έχει στο μέλλον... το πως θ'αντιδράσει είναι το θέμα! Πάντως ΑΝ συμβεί κάτι, θέλω να το ξέρω, γιατί ακόμα χειρότερο απ'την απιστία, είναι η κοροϊδία... Για να παντρεύεσαι φίλε θα πεί ότι έχεις βρει στην γυναίκα σου στοιχεία που σε κάναν να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση... οπότε θα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος και σίγουρος. ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaizen Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 bullseye echiDNA!!! :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 gia na apathsei kapoios ton suntrofo tou(kai de milame sxesh 2 hmeron) olo kai kapoio lgoo den 8a exei??h kano la8os.. oso gia kati pou diabasa,de 8umamai poios to eipe,pos polloi filoi tou kai files tous apatane tous syntrofous tous epeidh de mporoun na antista8oun,oxi pos den agapane ta paidia,suggnomh alla emena prosopika de mou stekei kai polu logiko... otan agapas kapoion ton dexesai opos einai kai einai o enas gia sena...de ton paratas esto kai gia ligo ka8e fora pou briskeies kati esto kai ligo kalutero.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 gia na apathsei kapoios ton suntrofo tou(kai de milame sxesh 2 hmeron) olo kai kapoio lgoo den 8a exei??h kano la8os.. oso gia kati pou diabasa,de 8umamai poios to eipe,pos polloi filoi tou kai files tous apatane tous syntrofous tous epeidh de mporoun na antista8oun,oxi pos den agapane ta paidia,suggnomh alla emena prosopika de mou stekei kai polu logiko... otan agapas kapoion ton dexesai opos einai kai einai o enas gia sena...de ton paratas esto kai gia ligo ka8e fora pou briskeies kati esto kai ligo kalutero.. Κανείς δεν μπορεί να κρατηθεί... αλλά πρέπει να βρείς κάτι να σε κρατήσει! Παλιά ο κόσμος φοβόταν μην τους κάψει ο Θεός (κάποιοι κρατήθηκαν), μετά μην τους κατακρίνει η κοινωνία (πάλι κάποιοι κρατήθηκαν)... σήμερα κάτι άλλο θα υπάρχει! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 an de mporeis na krath8eis apo monos sou gnorizontas to sosto kai to la8os,to ti 8es, kai gnorizontas tis sunepeies tote ti na po...mexri kai gia ayto 8eloume kapoion na mas epithrei? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaizen Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εμένα πάντως με κρατάει το γεγονός πως μετά δεν θα μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου...:fool: Άσε που αμα τα βάλεις κάτω, για μια δυο ώρες ευχαρίστησης με την χ άγνωστη, διακινδυνεύω να χάσω την ομορφιά της ζωής μου... :O Μιλάω βέβαια για μένα προσωπικά, ο καθένας τα βλέπει αλλιώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εμένα πάντως με κρατάει το γεγονός πως μετά δεν θα μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου...:fool: Άσε που αμα τα βάλεις κάτω, για μια δυο ώρες ευχαρίστησης με την χ άγνωστη, διακινδυνεύω να χάσω την ομορφιά της ζωής μου... :O Μιλάω βέβαια για μένα προσωπικά, ο καθένας τα βλέπει αλλιώς! Αυτό είναι που σε κρατάει εσένα! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ νομίζω ότι κάποιος που αγαπάει πραγματικά δεν του περνάει ποτέ από το μυαλό να κερατώσει τον σύντροφό του....Δεν του κάνει καν αίσθηση αν με πιάνετε...Μπορεί να δει κάποιον ωραίο-α και να πει α ωραίος-α είναι αυτός-η αλλά μέχρι εκεί.Δεν θα του μπουν στο μυαλό άλλες...ιδέες. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ νομίζω ότι κάποιος που αγαπάει πραγματικά δεν του περνάει ποτέ από το μυαλό να κερατώσει τον σύντροφό του....Δεν του κάνει καν αίσθηση αν με πιάνετε...Μπορεί να δει κάποιον ωραίο-α και να πει α ωραίος-α είναι αυτός-η αλλά μέχρι εκεί.Δεν θα του μπουν στο μυαλό άλλες...ιδέες. :shifty: Έτσι, έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 οταν καποιος-α δε μπορει να κρατηθει πλεον και το χει βαλει καλα στο μυαλο να κερατωσει τοτε καλυτερα να χωριζει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 kai fusika na mh leei pos "ma se agapaooo alla de mporo na antista8o..." Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 gia na apathsei kapoios ton suntrofo tou(kai de milame sxesh 2 hmeron) olo kai kapoio lgoo den 8a exei??h kano la8os.. oso gia kati pou diabasa,de 8umamai poios to eipe,pos polloi filoi tou kai files tous apatane tous syntrofous tous epeidh de mporoun na antista8oun,oxi pos den agapane ta paidia,suggnomh alla emena prosopika de mou stekei kai polu logiko... otan agapas kapoion ton dexesai opos einai kai einai o enas gia sena...de ton paratas esto kai gia ligo ka8e fora pou briskeies kati esto kai ligo kalutero.. Εγώ το είπα αυτό και το είπα γιατί μου το έχουν πεί άτομα που έχουν κερατώσει.Παράδειγμα η κοπέλα που σας είπα που είχε 2 σχέσεις συγχρόνως αγαπούσε και τους 2.Πώς γίνεται?Δεν ξέρω..Εκείνη έτσι το έβλεπε,ήθελε και τους 2 και δε μπορούσε να αποφασίσει. Συμφωνώ με τον Ταξιδιώτη,αν φτάσεις σε αυτό το σημείο καλύτερα να χωρίσεις πριν γίνει το κακό. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 allo to 8elo kai tous 2 kai allo agapo kai tous 2... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ το είπα αυτό και το είπα γιατί μου το έχουν πεί άτομα που έχουν κερατώσει.Παράδειγμα η κοπέλα που σας είπα που είχε 2 σχέσεις συγχρόνως αγαπούσε και τους 2.Πώς γίνεται?Δεν ξέρω..Εκείνη έτσι το έβλεπε,ήθελε και τους 2 και δε μπορούσε να αποφασίσει. Άκου να δεις κούκλα μου.. Ημουν 13-14, περίοδο που οι περισσότεροι έφηβοι δεν ξέρουν τι θέλουν, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά σε οτιδήποτε. Εμένα μου αρέσανε 4 ταυτόχρονα, τι έπρεπε να κάνω μα τα φτιάξω και με τις 4; Μην τρελλαθούμε τελείως... Τελικά δεν έκανα τίποτα με καμμία και κράτησα με όλες φιλική σχέση, γιατί αλλιώς θα τα κανα μαντάρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Α η φίλη μου υποστήριζε ότι αγαπάει και τους 2. Τι να πω,μερικοί άνθρωποι δε το θεωρούν κακό εφόσον ο άλλος με τον οποίο θα περάσουν λίγες ώρες μαζί δε σημαίνει κάτι γι'αυτούς. Έτσι το βλέπουν νομίζω. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Άκου να δεις κούκλα μου.. Ημουν 13-14, περίοδο που οι περισσότεροι έφηβοι δεν ξέρουν τι θέλουν, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά σε οτιδήποτε. Εμένα μου αρέσανε 4 ταυτόχρονα, τι έπρεπε να κάνω μα τα φτιάξω και με τις 4; Μην τρελλαθούμε τελείως... Τελικά δεν έκανα τίποτα με καμμία και κράτησα με όλες φιλική σχέση, γιατί αλλιώς θα τα κανα μαντάρα.. Ωραία σε εμένα γιατί το λες? Υποστηρίζω το κέρατο και δε το κατάλαβα? :p Αντιθέτως! Καλά έκανες κι εμένα στο Γυμνάσιο μου άρεσαν κάθε εβδομάδα και άλλος :D Αμφιβάλλεις ότι στα 20-25 υπάρχουν άτομα που έχουν 2 σχέσεις συγχρόνως? Καλά για παντρεμένους δε το συζητώ.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Όταν σ'ενδιαφέρουν δύο άτομα ταυτόχρονα τότε σίγουρα δεν νιώθεις τίποτα ουσιαστικό για κανέναν από τους δύο...Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Όταν σ'ενδιαφέρουν δύο άτομα ταυτόχρονα τότε σίγουρα δεν νιώθεις τίποτα ουσιαστικό για κανέναν από τους δύο...Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις...;) Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω.Δε μπορώ να φανταστώ να είμαι συγχρόνως με 2 και να αγαπάω και τους 2 :wacko: Αλλά με είχε πείσει πως τους αγαπούσε,ίσως και η ίδια δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς νιώθει. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Γι' αυτο που αναφερθηκε πιο πανω για την φιλη της Tinkerbell. Πολλοι θα πουν "Τι πραγματα ειναι αυτα, πως γινεται να αγαπαει και τους δυο κτλ κτλ" Λοιπον και σε αυτο το θεμα, αλλα και για το οτι καποιος μπορει να μερατωσει τον αλλο, ή ενω εχει σταθερει σχεση να κανει "λαδιες", εχω εχω καταλαβει το εξης: Oτι ειναι "ανηθικο" και λαθος για εμενα, για καποιον αλλο μπορει να ειναι απολυτα φυσιολογικο. :!: Και αυτο το καταλαβα με τον πλεον δυσαρεστο τροπο, οταν πριν απο ενα χρονο "εχασα" τον καλλιτερο μου φιλο, λογο του οτι μου ζηταγε τη συμβουλη μου σε ενα τετοιο θεμα και εγω του ειπα οτι οταν ειμαι με καποια γιατι ειναι σημαντικη για εμενα, δεν γουσταρω παιχνιδια σε διπλο ταμπλώ και τετοια!(Το ιδιο και για την κοπελα ισχυει) Εκ των υστερων αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο, αλλα τι να το κανεις...Ξεφυγα :O Λοιπον εγω ειμαι εξωτερικο, και εχω να δω την κοπελα μου απο τα Χριστουγεννα. Θα την δω τον Ιουλιο-Αυγουστο... Πειρασμοι...αμετρητοι! Ευκαιρειες....πολλες! Ονομα ομος αυτη την στιγμη χαραγμενο στην καρδια μου, ΕΝΑ! Δεν με ενδιαφερει να κανω sex με καποια τυχαια. Με ενδιαφερει να κανω ερωτα με το ατομο το οποιο σημαινει τα παντα για εμενα... ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 ax vre mario fit..me kalupses se ola...:) mono pou ego ton antra moy exo na ton do duo bdomades... anyway gia na mh bgainoume off topic,ego prosopika exo san apopsh pos otan agapas kapoion tou dineis ta panta (xoris na perimeneis antalagma ktl ktl) apo th stigmh loipon pou dino ta panta se kapoion(ara ton agapo) pos mporo na agapao kai allon??se ekeinon ti menei na doso? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Ημουν 13-14, περίοδο που οι περισσότεροι έφηβοι δεν ξέρουν τι θέλουν, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά σε οτιδήποτε. Εμένα μου αρέσανε 4 ταυτόχρονα, τι έπρεπε να κάνω μα τα φτιάξω και με τις 4; Μην τρελλαθούμε τελείως... Τελικά δεν έκανα τίποτα με καμμία και κράτησα με όλες φιλική σχέση, γιατί αλλιώς θα τα κανα μαντάρα.. Και εμενα μου "αρεσουν" 5 απο το σχολειο μου αλλα δεν θα τα εφτιαχνα και με τις 5 ταυτοχρονα. Εδω δεν τα φτιαχνω με μια θα τα φτιαξω με 5; Και μην μου πεις πως ειναι και σοβαρες αυτες οι σχεσης. Αλλοστε σε αυτην την ηλικια ελαχιστει ολοκλιρωνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Και εμενα μου "αρεσουν" 5 απο το σχολειο μου αλλα δεν θα τα εφτιαχνα και με τις 5 ταυτοχρονα. Εδω δεν τα φτιαχνω με μια θα τα φτιαξω με 5; Και μην μου πεις πως ειναι και σοβαρες αυτες οι σχεσης. Αλλοστε σε αυτην την ηλικια ελαχιστει ολοκλιρωνουν. Η πλάκα είναι ότι ναι, δεν ήξερα ποια ήθελα. Αλλά στα 13-14 όχι στα 22. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Αν με απατουσε η κοπελα μου, θα τη χωριζα, γιατι απο εκεινη τη στιγμη θα εχανα την εμπιστοσυνη μου απεναντι της...και χωρις να εμπιστευομαι καποια, δεν μπορω να λειτουργησω...Ισως τη συγχωρουσα μετα απο πολυ καιρο, αλλα θα ανηκε πλεον στο παρελθον... Εκδικηση καμμια, δεν εχει νοημα και ουσια. Τον εαυτο του κοροϊδευει, οποιος νομιζει οτι εκδικειται.;) Παντως, το πιο τιμιο, αν σεβεσαι τον ανθρωπο σου και τον εαυτο σου, ειναι οταν το πραγμα δεν προχωραει αλλο, το μυαλο ειναι σε αλλη-ον, ειναι να τα χαλασεις και τουλαχιστον εχεις διατηρησει και την αξιοπρεπεια σου! Οσο για τις περιπτωσεις, τα εχω με 2, τους αγαπω και τους 2, τους απατω και τους 2 etc, sorry, αλλα εμενα μου φαινονται κουλα και ανωριμα...κοινως, δεν ξερουν τι θελουν! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts