Jump to content

[MOTO] Γουρούνες (Quads)

geotech22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις δεν χαλαει το topic.Aλλωστε για γουρουνια ειναι!Loipon akoyste.Oι γουρουνες,ειναι μηχανακια με αλλη νοοτροπια απο τα μηχανακια.Εντελως διαφορετικη.Οσο για το θεμα της τουμπας,ολοι ετσι λενε.Γιαυτο και καταργηθηκαν οι τριροδες,λογο μεγαλο βαθμο επικυνδνινοτητας.Εγω,εγω καταφερει με τις 2 πλαινες ροδες 3.5 χιλιομετρα πορεια με στροφες του κερατα και ταχυτητα σε κατηφορα 120 χλμ!!!ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οσοι εχουν οδηγοιση γουρουνα εχουνη φαει τουμπα ΟΠΟΣΔΟΙΠΟΤΕ.Ετσι μαθαινεις να οδηγεις.Πρεπει να παθεις για να μαθεις.Εγω ειχα φαει την 2ερη μερα που την πηρα στον δρομο ευτηχως ανωδυνη.Οσο για το θεμα της στροφης,αμα ειναι λιγα τα χλμ,ριχνουμε το σωμα μας στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της στροφης.Αμα ειναι πολλα (50 και πανω) λιγιζουμε το ποδι που ειναι στο εσωτερικο της στροφης,και πεταμε παλι στο εσωτερικο 1,5 κολομερι.Αμα παλι σηκωνεται μην φοβηθειτε.Αμα τωρα γινει κατι και σηκωθουν οι πλαινες απο καμια μ@λ@κι@,στριβουμε το τιμονι προς τους τροχους που πατανε στο εδαφος,και οποσδοιποτε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!Οποιος θελει να μαθει χαρακτηριστικα για Οποιαδηποτε γουρουνα ας κανει εδω ενα post και θα τα βρουμε.Οkapi,εσυ δεν εισαι και στο Off0Road.gr?
blah..

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oσο για τα διχρονα που λετε...Yamaha Banshee 350,Διχρονο,Δυκιλινδρο και.....σκωτονει!!!!!Υπαρχουν banshee φτιαγμενα μεχρι και 100 αλογα!!!Ενας φιλος μου εχει ενα απο τα ποιο γρηγορα banshee στην ελαδδα,70+ αλογα.Παναλαφρο και τεζα αλλα μαλλον επειδη αυτο θελει να εχεις $$$$,γνωσεις και χερια για μαστορεμα,Μαλλον θα παρω τον αυγουστο το Yamaha Blaster 200cc Διχρονο 6-Ταχυτο.Καθαροαιμο,ετσιιιι???
blah..

καλα, εσυ νταξει, εχει ψησει την οικογενεια για υπογραφες για διπλωμα 50αρι, και οκ λυθηκε ως εκει. Αλλα, πες μου τα 200 κυβικα τι θα τα κανεις; και θα εχει πινακιδα; το δικο σου εχει πινακιδα;

----τα 3 ροδα, γιατι καταργηθηκαν;-----

Δεν εχω διπλωμα,πινακιδες και ασφαλεια.Τι να τα κανω?Κυκλοφορο 4 μηνες χυμα.Ναι,το δικο μου βγαζει πινακιδα.Τι θα τα κανω τα 200?ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ!!!Απλως θα τους βγαλω τον αδοξαστο μεχρι να το κολλησω το γουρουνι και να βαλω επανω το κιτ Κυλινδροπιστονο-κεφαλη-εξατμιση-καρμπυρατερ-βελονες-ζιγκλερια-φιλτροκουτι,γραναζια,οπου θα φτασει τα 50 αλογα,240 κυβικα,και καθε γκαζια και σκωτομα...Οπως ανεφερα και ποιο πανω τα 3ροδα καταργηθηκαν λογο ΜΕΓΑΛΟ βαθμο επικυνδινοτητας.Γιαυτο και τωρα σιγα-σιγα τα μεγαλα γουρουνια (Yamaha,Honda,Kawasaki,Suzuki) τωρα λιγα-λιγα αρχιζουν να ταξινομουντε ευρωπαικα.Το Βlaster φιλε μου δεν εχει πινακιδες,διοτι αμα περνουσε για ελεγχο για προδιαγραφες Euro 2,θα με κραζανε :)
blah..

Μην μασας. Απο οτι εχω ακουσει αν φορας εξοπλισμο "εντουρο" και σε σταματησουν με ξερο χωρις πινακιδες και πεις οτι πας στο δασος δεν σου λενε τπτ. Οποτε κανε και συ κατι με το γουρουνι.

Το aprilia απο που το ειχες παρει ; Καινουργιο ; Ποσο; Τι βαρος εχει;

Δεν θελει φορολογικες δηλωσεις και λοιπα (ενω εισαι ανηλικος);

Αμα σε πιασει οργανο με καθαροαιμο γουρουνι,βαρα κοφτη και μη σε νοιαζει.Το γουρουνι μου το πηρα τον Αυγουστο απο την Aprilia Μπολασικης Στην ΑγιαΠαρασκευη.Το πηρα 1800ευρο,καινουργιο,τα λεφτα ντουκου,χωρις χαρτια τπτ.Μονο μια υπογραφη εβαλα.Ειναι απο τα φθηνοτερα και πιο σπιρτοζικα 50αρια quad της αγορας.(με εξαιρεση το gas-gas 50,6500eyro,full ohlins-brempo-razr-afam-gianneli.....)Ειναι το δικο μου ΜΟΝΟ 85 κιλα.
blah..

Φιλε ArMaNi,εδω θα βρεις την απαντηση που ψαχνεις :)3 Mεταχειρισμενα βρεθηκαν.Ενα Yamaha Blaster 200cc,Διχρονο,Αεροψυχτο,6ταχυτο με συμπλεκτη στο χερι,Καινουργια Πλαστικα και ελαστικα,Μπροστινος Προφυλακτηρας Aluminioum DG,Πισω Μπαρα Aluminioum AC,Πολυ καλα Nerf-Bars,Πισω αποστατες τροχων (5εκ.+ 5εκ.) τιμονι Renthal,Εξατμιση + Pipe με καταλυτη DG,3200.(Η τιμη ειναι πολυ λογικη αφου το γουρουνι κοστιζει πολυ περρισοτερα αφου η τιμη του σαν καινουργιο ειναι 5500)Το δευτερο ειναι ενα Honda TRX 200cc του 1990,Διχρονο,Αεροψυκτο,5ταχυτο χωρις συμπλεκτη,μιζα.Θελει λιγο συμμαζεμα (σπασμενο μπροστινο φτερο + σκασμενα λαστιχα)Η Τιμη του ηταν αρχικα 1800 και επεσε στα 1500,αλλα και παλι,τα -300 θα πανε για μια 4αδα λαστιχα και το φτερο.Καταταλλα τα πιστονια του ειναι γερα και ειναι και αρκετα γρηγορο.Και τα 2 αυτα Quad (Quad=Sport γουρουνα,ATV=Utility γουρουνα) ειναι οτι πρεπει για εισαγωγη στον χωρο των mx γουρουνιων και δεν θα απογοητευσουν κανεναν.Και τα 2 ειναι καθαροαιμα και δεν βγαζουν πινακιδα,δηλαδη η χρηση τους ειναι καθαρα για πιστα.Το τριτο ειναι ενα Daytona-P.G.O. X-Rider 150,Τετραχρονο,Αυτοματο,ΑεροΕλαιοψυκτο,εχει κανει μονο 200χλμ (στο στρωσιμο ειναι) εχει κανει service και αλλαγη λαδιων.Η Τιμη του ειναι 2300 ευρο και ειναι μια γουρουνα μου ειναι για καθημερινη χρηση στον δρομο αλλα και για παιχνιδια.Εχω,απο πρωσοπικη εμπειρια που την εχω οδηγησει,δεν εχει καλη εκκινηση αλλα εχει καλες τελικες (75χλμ πανω-κατω) και εχει πολυυυυ δυναμη.Δεν χρειαζετε μεγαλη συντηρηση,μονο ενα service στα 800 χλμ και αλλαγη λαδιων τακτικα και μπουζι ανα τριμηνο,αναλογα με την χρηση.Υπαρχουν διαφορα κιτ βελτιωσης για το daytona απο την malossi οπως καρμπυρατερ,πιστονια,κυλινδροι,εξατμισεις και γραναζωματα οπου μπορουν να ανεβασουν την τελικη στα 90+χλμ.Απαρετητη κρινετε η αφαιρεση της ταπας στην εξατμιση :)Οποιος/οια ενδιαφερετε για κανενα απο τα γουρουνακια που πλατσαρανε στην λασπη τωρα,στειλτε μου ενα pm...αντε μπας και μεγαλωσει ο λαος των γουρουνιων!
blah..

Ρε παιδια εχω ψαξει παντου και δεν εχω βρει τπτ μηπως ξερει κανεις αν παιρνοντας ενα διπλωμα 50 cc μπορεις να οδηγησεις και γουρουνα η μονο παπι?

ωραιες οι γουρουνες αλλα ειναι παρα πολυ επικυνδηνες αν πεσεις την εκατσες,θελουν πολυ προσοχη και σιγα σιγα αποκτας την εμπειρια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Προσφατα,ενα μαγαζι με μηχανες-γουρουνες στην Λενορμαν 18,εμαθα πως φερνει γουρουνες των 4 μεγαλων εταιριων σε τιμες,κοντα στις ευροπαικες και μερικα γουρουνια με πινακιδες οπως Raptor 660,Raptor 350,Grizzly 660,KFX 700,KFX400 και αλλα.Για να δωσω ενα παραδειγμα,ενα Yamaha YFZ 450 (γουρουνι) με κινητηρα απο YZ450,κοστιζει απο την αντιπρωσοπεια της Yamaha 14.000 ΕΥΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!Στο καταστημα αυτο ομως κοστιζει 9.800 ευρα :)Το εψαξα το θεμα περι κλοπεις,απατης κ.τ.λ. και κατεληξα πως ειναι οκ.Απλως τα φερνουν απο γερμανια οπου εκει δεν χτυπανε τελωνειο με αποτελεσμα να πεφτει η τιμη τους εδω.Ειναι 100% γνησια απο την Yamaha,μοντελα '05,καινουργια.Φερνουνε και απο Honda,Kawasaki,Suzuki,Kymco.Το καταστημα ονομαζετε SuperBikes και για περρισσοτερες πληροφοριες,επισκευτειτε το website τους------------>http://www.superbikes.gr
blah..

ωραιες οι γουρουνες αλλα ειναι παρα πολυ επικυνδηνες αν πεσεις την εκατσες,θελουν πολυ προσοχη και σιγα σιγα αποκτας την εμπειρια.

Ναι καμια αντιρρηση αλλα απο τα 16 μπορω να οδηγαω νομιμα μια τετοια?

Re si exosceleton kana omorfo gourouni 50ari kai arketa megalo se diastaseis (peripou se megethos dxr) iparxei? poio? poso tha bgei peripou...?

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

Φιλε geotech,στο μεγεθος που ζητας λιγο χλωμο το βλεπω...Αλλα ασε με να το κοιταξω λιγο και σε κανα 2μερο θα σου εχω νεα,μαλλον καλα :)
blah..

Eida to GasGas Wild 50cc alla paei paaaaaaaaaara poli to malli.... (me blepo me kana dxr-ama po gia gourouni- an de bro kati megalo me pio liga cc)

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

Λογικό είναι να κοστίζει 6.500.Gianneli Exhaust,Paioli Suspension,Brembo-Nissin Brakes,3-Discks-2STROKE!!!-Flat Tires-Aluminioum Rims και άλλα πολλά που αποσπούν την προσοχή και το σύνολο κανεί το καλύτερο γουρούνι στα 50κυβ.Και είναι και Ισπανικό,μην το ξεχνάμε αυτο...Το βραδάκι θα Postaro για αυτό που μου ζήτησες!Είμαι στο ψάξιμο ακόμα...
blah..

Tελικά δεν βρήκα τίποτα,διότι δεν υπάρχει 50άρι στο μέγεθος που ζητάς.Καλή επιλογή ειναι το Derbi DXR 250.4-Tάχυτο με συμπλέκτη στο χέρι,Πινακιδάτο,και να μην ξεχνάμε πως φοράει τον καταπληκτηκό κινητήρα του Rebel της Honda.Και υπάρχουν ενα σωρό Aftermarket Parts + Accessories για το DXR οπως,κιτ γεωμετρίας που έχει εμπρός δισκοφρενα,ψαλίδια,άξονες,αποστάτες,τιμόνια,και πιστόνια Wiseco + kit χαμηλόματος για SM!Kαι εγώ για DXR με βλέπω τον Αύγουστο...:)
blah..

mpravo re power.....telika ti egine me to mixanaki sou???to estroses??

τι να στρωσω? το εστειλα πακετακι πισω με 31χλμ..

χαλια μαπα εντελως.ισα ισα χωραγαμε 2 ατομα στην σελιτσα του.τωρα κοιταω για κανα piaggio NRG παλι οπως αυτο που ειχα περυσι.τελικα δεν το αλλαζω με κανενα :)

ποπο..τι μάρκα ήτανε ; Να ξερουμε δηλαδη για να μην..

Επανερχόμενοι στο θεμα, ενα γουρουνι στα 50cc μανησιο τι τελικη μπορει να εχει;

Και δευτερον, το γουρουνι οσοι το εχουν γιατι το εχουν; Για δασος ξεσκισμα κλπ ή το χουν για χαμηλωμενο και κοντρα; Και συμφερει να το χαμηλωσεις ; Θα μπορεις να συγκρηθεις με το σκουτερ ή το παπι του φίλου σου;