Jump to content

[Note 8] Οδηγός: SABS Control Every App-NO ROOT+ 2 SCRIPTS

asdfaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι πλέον αυτός είναι ο νέος τύπος κλειδιού. Προχώρα άφοβα!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ...Μια χαρά μου το δέχτηκε το Adhell 3 και εκεί πονηρευτικα λίγο...

Ακόμα με το που το ενεργοποίησα μου άνοιξε ένα παράθυρο που λέει πολιτική απορρήτου Samsung και γραγειψγια τον Knox..Άνοιξε και σε σας;;;

Edited by jimlost

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ...Μια χαρά μου το δέχτηκε το Adhell 3 και εκεί πονηρευτικα λίγο...

Ακόμα με το που το ενεργοποίησα μου άνοιξε ένα παράθυρο που λέει πολιτική απορρήτου Samsung και γραγειψγια τον Knox..Άνοιξε και σε σας;;;

Ναι σε όλους ανοίγει.

• 5 weeks later...
καλημερα μηπως θα μπορουσε καποιος να μου να μου φτιαξει ενα apk με το adhell γιατι με το apkeditor pro δεν βρισκω καμμια εκδοση να μου το κανει edit και επισης με το android studio δεν τα καταφερα,αν βρεθει καποιος ευχαριστω εκ των προτερων,.το apk to θελω για note 9 ,ευχαριστω και παλι
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

καλημερα μηπως θα μπορουσε καποιος να μου να μου φτιαξει ενα apk με το adhell γιατι με το apkeditor pro δεν βρισκω καμμια εκδοση να μου το κανει edit και επισης με το android studio δεν τα καταφερα,αν βρεθει καποιος ευχαριστω εκ των προτερων,.το apk to θελω για note 9 ,ευχαριστω και παλι
https://1drv.ms/u/s!AsOCNG...ZA2jrB9n4Eg-lw

Παλιότερη έκδοση αλλά κάνει δουλειά.

δεν δουλευει το link,καποιο αλλο? Edited by paolo21r

https://1drv.ms/u/s!AsOCNG...ZA2jrB9n4Eg-lw

Παλιότερη έκδοση αλλά κάνει δουλειά.

μηπως υπαρχει αλλο link γιατι αυτο δεν δουλευει?η μπορεις να το ανεβασεις καπου αλλου?

https://www.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3 απο εδω περα εχει μεσα το adhell και το σωστο apk editor pro,το εκανα εγκατασταση και δουλευει μια χαρα

Σε εμένα δεν κόβει διαφημίσεις ούτε απο

Facebook,tapalalk,mesenger, και σε μερικα παιχνίδια και σε μερικές σελίδες.Ενώ στην αρχική σελίδα δείχνει ότι τα κόβει.87d45544096e70d319ddc145b92fdbb3.jpgafd0ac194de5c8e068378765c63c1a97.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SAMSUNG NOTE 5

τικαρε το δευτερο,αυτο που ειναι πανω απο το adaway και κανε μια επανεκκίνηση,επισης το dns δουλευει αψογα,με μια εφαρμογη αντικαθιστησα 3 και το πιο βασικο ειμαι μεσα στην εγγυηση Edited by paolo21r

τικαρε το δευτερο,αυτο που ειναι πανω απο το adaway και κανε μια επανεκκίνηση,επισης το dns δουλευει αψογα,με μια εφαρμογη αντικαθιστησα 3 και το πιο βασικο ειμαι μεσα στην εγγυηση
Πως δουλεύει το dns?δεν με αφήνει να επιλέξω κάποιο app.

SAMSUNG NOTE 5

Πως δουλεύει το dns?δεν με αφήνει να επιλέξω κάποιο app.

πας other-dns πατας το + και βαζεις πανω 8.8.8.8 και κατω 8.8.4.4 που ειναι της google,τα επιλεγεις ολα και κανεις restart,επισης καλο ειναι να κλεισεις και να ξανανοιξεις μετα την επανεκκίνηση το διακοπτακι του domain rules

Edited by paolo21r

πας other-dns πατας το + και βαζεις πανω 8.8.8.8 και κατω 8.8.4.4 που ειναι της google,τα επιλεγεις ολα και κανεις restart,επισης καλο ειναι να κλεισεις και να ξανανοιξεις μετα την επανεκκίνηση το διακοπτακι του domain rules
Τα έκανα όλα όπως είπες αλλά πάλι η διαφημίσεις σε rapatalk υπάρχουν με την διαφορά αργούν να βγουν.

a3fdba486a2dcb2694c6952df9c14522.jpg

SAMSUNG NOTE 5

Δε νομιζω να γίνεται να φύγουν οι διαφημίσεις απο παντου. Και εγω εχω στο messenger διαφημίσεις. Γι αυτό ακριβώς κυκλοφορεί και πειραγμένη έκδοση messenger παλιας έκδοσης αλλα χωρίς διαφημίσεις γι αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε να τις κόψουν. Μονο που στο νοτε 8 που δεν γίνεται να απεγκετεστησεις το messenger επειδή το εχει ενσωματωμένο, ώστε μετα να βάλεις το πειραγμένο, χωρίς ροοτ μεγάλο μπέρδεμα, ξεχαστε το καλυτερα, επειδή το δοκίμασα.

Στα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν τα έχω εγκαταστήμενα για να ξερω αλλα 99% ισχύει οτι και στο messenger. Οπως και κάποιες εφαρμογές, απλα δε γίνεται να αφαιρεσεις διαφημίσεις γιατι ειναι μεσα στον κωδικα ή απλά η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν περιλαμβάνεται στη λίστα αυτων που κοβεις.

Γενικα ομως, κοβει πολυ πράγμα.

Τώρα τελευταία όταν κάνω reboot τη συσκευή το adhell δεν τρέχει και θέλει να ξανακάνω activate license. Δεν ξέρω αν φταίει το τελευταίο update του Νοεμβρίου. Διορθώνεται κάπως αυτό; Το κάνει σε κάποιον άλλο;

Edited by tryf3

Τελικά την απεγκατεστησα, την ξαναπερασα και δουλεύει άψογα τώρα. Έχει βγει πιο καινούρια έκδοση από την 3.1.1.239;

• 2 weeks later...

Καλημέρα. Έχει κάποιος οδηγό για το note 9? Η έκδοση που Είχε δεν λειτουργεί.

3.1.0.157

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Έχει κάποιος οδηγό για το note 9? Η έκδοση που Είχε δεν λειτουργεί.

3.1.0.157

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://m.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3

• 4 weeks later...

Εχω 2 ώρες που παλεύω να περάσω το Adhell στο Note 9,έχω κάνει τα πάντα και μου βγάζει αποτυχία κλειδιού.

Ακύρωσα όλα τα κλειδιά έβγαλα καινούργια,δοκιμάζω την έκδοση 3.1.1.247 που στο text αρχείο βοήθειας αναφέρει "If you're using v3.1.1 and have a device with Knox 2.7.1 or earlier, you also need to enter the backwards-compatible key after entering your SKL "

Το θέμα είναι που το βάζεις αυτό το δεύτερο κλειδί; Δοκίμασα κολλητά αλλά και με κενό στην συνέχεια του 35ψήφιου KPE αλλά δεν ενεργοποιείτε με τίποτα!

Επίσης δοκίμασα να κάνω edit το αρχείο με το apk pro και με τις 2 μεθόδους, και με το common edit και με το XML File Edit (beta) πάλι τίποτα....

Τι είναι αυτό που κάνω λάθος; :wacko:

Εχω 2 ώρες που παλεύω να περάσω το Adhell στο Note 9,έχω κάνει τα πάντα και μου βγάζει αποτυχία κλειδιού.

Ακύρωσα όλα τα κλειδιά έβγαλα καινούργια,δοκιμάζω την έκδοση 3.1.1.247 που στο text αρχείο βοήθειας αναφέρει "If you're using v3.1.1 and have a device with Knox 2.7.1 or earlier, you also need to enter the backwards-compatible key after entering your SKL "

Το θέμα είναι που το βάζεις αυτό το δεύτερο κλειδί; Δοκίμασα κολλητά αλλά και με κενό στην συνέχεια του 35ψήφιου KPE αλλά δεν ενεργοποιείτε με τίποτα!

Επίσης δοκίμασα να κάνω edit το αρχείο με το apk pro και με τις 2 μεθόδους, και με το common edit και με το XML File Edit (beta) πάλι τίποτα....

Τι είναι αυτό που κάνω λάθος; :wacko:

Το κλειδί που αρχίζει από KLM πρέπει να βάλεις.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κλειδί που αρχίζει από KLM πρέπει να βάλεις.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό έχω βάλει. KLM με 35 ψηφία. Αλλά δεν...

Αύριο λήγει το κλειδί που έχω στο addhell3.Πρεπει να περιμένω να λήξει η μπορώ και τώρα να κάνω αλλαγή κλειδιου;;;

Όχι να το αφήσεις έτσι απλά μην απενεργοποιησεις το adhell, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να σου δουλεύει για πολύ καιρό ακόμα. Όταν κάποια στιγμη "φας πορτα" τότε ξεκινά την διαδικασία για νέο κλειδί κι ενεργοποίηση.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Αύριο λήγει το κλειδί που έχω στο addhell3.Πρεπει να περιμένω να λήξει η μπορώ και τώρα να κάνω αλλαγή κλειδιου;;;

Aστο να λήξει

Τωρα το διαβάζω αρα μάλλον ηδη έχεις αλλάξει κλειδί. Το γράφω για τους υπόλοιπους. Ας λήξει το κλειδί, μη κάνετε καινούργιο οσο δουλευει. Μπορεί να συνεχίσει να δουλευει για πολλούς μήνες οπότε μη παιδευεστε άδικα.

Edited by sosimple2

• The title was changed to [Note 8] Οδηγός: SABS Control Every App-NO ROOT+ 2 SCRIPTS