Jump to content

[Note 8] Οδηγός: SABS Control Every App-NO ROOT+ 2 SCRIPTS

asdfaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ στην αρχή έκοβε από chrome τώρα δεν κόβει....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενώ στην αρχή έκοβε από chrome τώρα δεν κόβει....

Προσθεσες το adaway; Αν όχι πήγαινε domains-providers, πάτα + και γράψε https://adaway.org/hosts.txt και οκ. Τικαρε το, επανεκκίνηση και λογικά δε θα έχεις θέμα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσθεσες το adaway; Αν όχι πήγαινε domains-providers, πάτα + και γράψε https://adaway.org/hosts.txt και οκ. Τικαρε το, επανεκκίνηση και λογικά δε θα έχεις θέμα.

Το έβαλα. Εντάξει είναι!

Νομίζω χρειάζεται να βάλεις blacklist το "com.android.chrome|*|53"

Domains/Blacklist/Add firewall rule "com.android.chrome|*|53

Νομίζω χρειάζεται να βάλεις blacklist το "com.android.chrome|*|53"

Domains/Blacklist/Add firewall rule "com.android.chrome|*|53

Έβαλα το https://adaway.org/hosts.txt που είπε ο tryf3 και λειτουργεί κανονικά

Αμα δεν ξέρετε τι κάνουν τα service που κόβετε. Κάντε μια λίστα και ανεβάστε την εδώ να σας πω αν πρέπει να τα κλείσετε η όχι. Η google πάντως έχει πολλά service άχρηστα και ενεργοβόρα. Δεν ξέρω βεβαια αν τα βρίσκει το adhell 3 χωρίς root για να τα κλείσετε, αλλα ίσος να μπορείτε. Μερικά πολύ ενεργοβόρα και άχρηστα είναι τα παρακάτω. Υπάρχουν πολλά ακόμα αλλα αυτά είναι τα πιο "κακα". Kαι μπορούμε να πούμε τα κατασκοπευτικά service τις google που κοιτάνε το location μας και τα μηνύματα μας είτε από το gps είτε από το fb είτε απο το history μας.

AdRequestBrokerService

AnalyticsIntentService

AnalyticsService

FusedLocationService

FusedProviderService

GeocoreService

GeofenceProviderService

NlpLocationReceiverService

WatchdogService

Τα παραπάνω μάλλον θέλουν root, γιατί στην αναζήτηση δεν τα εμφανίζει.

Εκτός από αυτά που έχω ήδη κλείσει,βάζω μια λίστα με αυτά που θα ήθελα να κλείσω. Διακρίνεις κάποιο που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα ή κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή συστήματος;

Ευχαριστώ!

Android Easter Egg

BBC Agent

Bookmark Provider (Αυτό έχει να κάνει με τον chrome? Γιατί αυτόν έχω σαν βασικό)

Call+

CarmodeStub

DiagMonAgent

EasyoneHand

Enhanced features

KLMS Agent

NetworkDiagnostic

OCR Service

OK Google enrollment

OM customize

ProxyHandler

SEMFactoryApp

SKMSAgentService

Samsung Connect

Samsung Experience Service

Samsung Location SDK

Samsung MirrorLink 1.1

Samsung PaymentFramework

Samsung Push Service

SamsungDlpService

SamsungPositioning

ShootingModeProvider

ShortcutBNR

Smart Switch

Smart View

SmartFaceService

SmartFittingService

SmartcardManager

SmartcardService

SoundAlive

SystemUIBixby

Voice Assistant

VpnDialogs

Αρχική Samsung Experience

Ενημέρ. ποιλτ. ασφάλειας

Ενημέρωση διαμόρφωσης

Ενοποιημένη τοποθεσία

Εφαρμογή MTP

Μηχανή κειμένου σε ομιλία

Μηχανισμός μετατροπής κειμένου σε ομιλία της Samsung

Οδηγός ρύθμισης

οδηγός ρύθμισης samsung

παράγοντας σχολίων Market

παράγοντας του Smart Switch

Πληροφορίες για την ασφάλεια

Τα παραπάνω μάλλον θέλουν root, γιατί στην αναζήτηση δεν τα εμφανίζει.

Εκτός από αυτά που έχω ήδη κλείσει,βάζω μια λίστα με αυτά που θα ήθελα να κλείσω. Διακρίνεις κάποιο που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα ή κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή συστήματος;

Ευχαριστώ!

Android Easter Egg

BBC Agent

Bookmark Provider (Αυτό έχει να κάνει με τον chrome? Γιατί αυτόν έχω σαν βασικό)

Call+

CarmodeStub

DiagMonAgent

EasyoneHand

Enhanced features

KLMS Agent

NetworkDiagnostic

OCR Service

OK Google enrollment

OM customize

ProxyHandler

SEMFactoryApp

SKMSAgentService

Samsung Connect

Samsung Experience Service

Samsung Location SDK

Samsung MirrorLink 1.1

Samsung PaymentFramework

Samsung Push Service

SamsungDlpService

SamsungPositioning

ShootingModeProvider

ShortcutBNR

Smart Switch

Smart View

SmartFaceService

SmartFittingService

SmartcardManager

SmartcardService

SoundAlive

SystemUIBixby

Voice Assistant

VpnDialogs

Αρχική Samsung Experience

Ενημέρ. ποιλτ. ασφάλειας

Ενημέρωση διαμόρφωσης

Ενοποιημένη τοποθεσία

Εφαρμογή MTP

Μηχανή κειμένου σε ομιλία

Μηχανισμός μετατροπής κειμένου σε ομιλία της Samsung

Οδηγός ρύθμισης

οδηγός ρύθμισης samsung

παράγοντας του Smart Switch

θα σου γράψω αυτά που καλο είναι να μην σβήσεις. Γιατί άμα σου γράψω τι είναι για σβήσιμο ίσος να τα χρειάζεσαι αυτά που θα σου πω. Σου συνιστώ να βγάλεις τον chrome γιατί είναι βαρύς και σχετικά άχρηστος στα κινητά. Και να βάλεις Opera που έχει και dark mode και ειναι πολυ πιο ελαφρυς. Και άμα θες κάτι πιο παραμετροποιήσιμο πας σε Dolphin απλά είναι αρκετά βαρύς browser. Το Bookmark Provider ειναι για τα Bookmarks του Browser. Αμα ασχολείσαι με bookmarks το κρατάς εγώ που δεν ασχολούμαι το έχω σβήσει. Παιζει ρολο και τι χρησιμοποιείς από όλα αυτά. Εγώ για παράδειγμα τα πιο πολλά από αυτά δεν τα χρησιμοποιώ η τα έχω αντικαταστήσει με αλλα apps. Αλλα ίσος εσυ να τα χρειάζεσαι γιαυτο θα σου πω μονο ότι είναι επικίνδυνο να σβηστεί. Αρκετά από τα παρακάτω είναι gps και για samsung εφαρμογές. Δηλαδή αν κλείσω 5 service του gps δεν θα σου λειτουργεί. Και αν κλείσω αλλα 5 από τις εφαρμογές samsung δεν θα σου λειτουργούν. Γιαυτο τα αφήνω χωρίς να τα κάνω disable.

Δεν θα κανεις freeze τα παρακάτω γιατί είναι κάποιες ζωτικές λειτουργίες που ίσος χρειαστείς αύριο μεθαύριο. Ποτε μην κανεις unistall κανένα app γιατί ίσος το χρειαστείς στο μέλλον. Μονο freeze να κανεις.

Android Easter Egg

Bookmark Provider (Bookmarks)

Call+ (SMS, messaging & group chat)

Enhanced features

NetworkDiagnostic

OCR Service

OM customize

ProxyHandler

SEMFactoryApp

SKMSAgentService (NFC)

Samsung Connect (Samsung apps)

Samsung Experience Service (Samsung apps)

Samsung Location SDK (GPS)

SamsungDlpService (TV CONTROLΕR)

SamsungPositioning (GPS)

ShortcutBNR

Smart View (TV VIEWER)

SmartFaceService (FACE UNLOCK)

SystemUIBixby (BIXBY UI)

Αρχική Samsung Experience (Samsung apps)

Ενημέρ. ποιλτ. ασφάλειας

Ενημέρωση διαμόρφωσης

Ενοποιημένη τοποθεσία (GPS)

Εφαρμογή MTP

Οδηγός ρύθμισης

οδηγός ρύθμισης samsung

Αυτά που έχω σε παρένθεση άμα δεν τα χρησιμοποιείς κάντα freeze. Αυτά που δεν έχω σε παρένθεση μην τα κανεις freeze. Τα υπόλοιπα που λείπουν από την λίστα κάντα και αυτά freeze.

Edited by asdfaster

Ok κατανοητό και σε ευχαριστώ.

Θα προχωρήσω σε ορισμένα από αυτά και τα βλέπω και στην πορεία.

Όσο για τον chrome είναι θέμα συνήθειας αφού τον έχω και στα πισι του σπιτιού και της δουλειάς καθώς και στο tablet και συγχρονίζω πολλά bookmarks και κωδικούς εισόδου.

Προφανώς μπορεί να γίνεται και με τον opera αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ μαζί του. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία να δω αν με βολέψει.

Μια χαρα ειναι ο chrome. Το note 8 δεν το πηρες για να σβήσεις όλα τα services, έξτρα λειτουργίες και εφαρμογές της samsung για να κερδίσεις μισή ώρα μπαταρία. Αλλά για να πάρεις τη συνολική εμπειρία της συσκευής. Αλλιώς παίρνεις μια συσκευή με 200 300 τυπου xiaomi κλπ και μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.

Χαρείτε το τηλέφωνο όπως είναι και μην καταστρέφετε την εμπειρία χρήσης του. Από την στιγμή που πλέον δε χρειάζεται ουτε root λογω adhell-sabs ytvanced cloud backup κλπ είναι κρίμα να ταλαιπωρηστε.

Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση αφού η γνώμη μου δεν αλλάζει. Και μάλιστα δεν είχα σκοπό να παρεμβω, αλλά οταν ακούω ότι ο chrome είναι βαρύς σε ναυαρχίδα με ισχύ sd835 ( ~exynos8895) και 6gb ram ε τότε με τρωει το πενάκι μου.

Όπως με τρώει το πενάκι μου αλλά προσπαθώ να κρατηθώ όταν ακούω συμβουλές του τύπου να έχω χαμηλή φωτεινότητα για μην κανει burn in η οθόνη και να μην την έχουμε σε wqhd για να μην κάψει 2% παραπάνω αλλά να την βάλω σε 1080p. Ενώ έχει την συσκευή με την καλύτερη οθόνη στον κόσμο. Σορυ αλλά όποιος τα λέει και συμφωνεί με αυτά έχει πάρει λάθος συσκευή.

Χαραμίζει το note ενα doogee-lecoc-popcornphone θα έπρεπε να έχει που μια χαρά τηλεφωνάκια είναι μην παρεξηγηθώ.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Την συσκευή την χαίρομαι στο έπακρο με όλα τα καλά της!

Απλά η μπαταρία του για την χρήση που του κάνω δεν μου επαρκεί,αφού χρειάζεται να το φορτίζω από το μεσημέρι ξανά. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω να κερδίσω με κάποια services που πιθανόν να μου είναι αχρείαστα,1 ώρα οθόνης παραπάνω αν είναι εφικτό(μαζί με στήσιμο που του έκανα από την αρχή),χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να αισθάνομαι πως δεν έχω το note 8 με όλες τις δυνατότητες του,αλλά κάποιο άλλο υποδεέστερο.

Δυστυχώς η διαφορά τιμής με το 9 είναι ακόμα μεγάλη.....για την αλλαγή.

Μια χαρα ειναι ο chrome. Το note 8 δεν το πηρες για να σβήσεις όλα τα services, έξτρα λειτουργίες και εφαρμογές της samsung για να κερδίσεις μισή ώρα μπαταρία. Αλλά για να πάρεις τη συνολική εμπειρία της συσκευής. Αλλιώς παίρνεις μια συσκευή με 200 300 τυπου xiaomi κλπ και μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.

Χαρείτε το τηλέφωνο όπως είναι και μην καταστρέφετε την εμπειρία χρήσης του. Από την στιγμή που πλέον δε χρειάζεται ουτε root λογω adhell-sabs ytvanced cloud backup κλπ είναι κρίμα να ταλαιπωρηστε.

Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση αφού η γνώμη μου δεν αλλάζει. Και μάλιστα δεν είχα σκοπό να παρεμβω, αλλά οταν ακούω ότι ο chrome είναι βαρύς σε ναυαρχίδα με ισχύ sd835 ( ~exynos8895) και 6gb ram ε τότε με τρωει το πενάκι μου.

Όπως με τρώει το πενάκι μου αλλά προσπαθώ να κρατηθώ όταν ακούω συμβουλές του τύπου να έχω χαμηλή φωτεινότητα για μην κανει burn in η οθόνη και να μην την έχουμε σε wqhd για να μην κάψει 2% παραπάνω αλλά να την βάλω σε 1080p. Ενώ έχει την συσκευή με την καλύτερη οθόνη στον κόσμο. Σορυ αλλά όποιος τα λέει και συμφωνεί με αυτά έχει πάρει λάθος συσκευή.

Χαραμίζει το note ενα doogee-lecoc-popcornphone θα έπρεπε να έχει που μια χαρά τηλεφωνάκια είναι μην παρεξηγηθώ.

Δεν βλέπω να έδωσε κανεις συμβουλή για burn in και για 1080p πας καλα? Εγώ το πήρα το Note 8 για να του αλλάξω τα φώτα εσένα τι σε νοιαζε τι το θέλω εγώ. Eσύ θα μου πεις τι το πήρα? εγώ την εμπειρία χρήσης την παιρνω όταν κάνω root όχι από την samsung. Και τι μας νοιαζει εμάς αν δεν σου αρεσουν η συμβουλες. Σου μίλησε κανεις η μήπως σε προσκάλεσε κανεις? η μήπως μας είπες γιατί ο chrome είναι καλύτερος? Αφού μια σαβούρα και μιση είναι ο chrome στο κινητό. Και στο pc εξίσου. O firefox οργιαζει στο PC και ο Dolphin στα κινητα. Aνοιξε τον κώδικα του και τα λέμε και μετά άνοιξε opera και dolphin. Το thread είναι ένα thread για το πως θα κερδίσεις μπαταρία και πως θα ξεσαβουριασης το σαβουρο Note 8. Που το 60% είναι άχρηστα wakelocks και που αν τα κλήσης κερδίζεις ως και 2 ωρες οθόνη. Δηλαδή να μην φτιάχνουμε ούτε roms και kernels ουτε modes επειδή εσένα σου αρέσει όπως είναι το κινητό. Το thread δεν απευθύνεται σε άτομα που του αρέσει το κινητό όπως είναι. Δεν βλέπω τον λόγο να μας λες εξυπνάδες για πενάκια και ανάλυσης. Ούτε βλέπω κάπου στο thread να απευθύνεται κανεις σε αυτά που λες αλλα ούτε καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που κλείνουμε. Eιρωνια για το πως διαχειρίζεται ο καθε ενας το κινητο του και τη ανοιγει και τι κλεινει αλλου.\

PS: Ούτε που με νοιαζει αν σε τρώει το πενάκι σου. Ισα ισα εγώ ταλαιπωρούμε να γράφω και να εξηγώ. Δεν είναι αναγκασμένος κανεις να κάνει κάτι ούτε επιβάλω κάτι. Στο thread έρχεται οποιος θέλει βοηθεια και οποιος θέλει να βάλει το Sabs και το Adhell3 αλλα και οποιος δεν ξέρει τι να κλείσει και φοβάται μην κάνει κάτι κακό. Συνέχισε το τρολ και θα δούμε τι με τρώει και εμενα.

Edited by asdfaster

Κοίτα φίλε δεν θα σου δώσω την χαρά να το συνεχίσω, οτι είχα να πω το είπα. Όπως φαντάζομαι και εσύ, δεν είμαι χτεσινος σε mods κλπ, εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι εχω ρουταρει κι εχω customάρει κ πειραματιστεί άπειρες φορές παλιά κ έχω ανεβασει μεχρι κ roms στο needrom παλιά. Όμως τότε ναι χρειαζόταν γτ όλο και κάτι χρειάζονταν βελτίωση. Τώρα όμως όχι. Οπότε θα επιμείνω στο παρακατω

Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση αφού η γνώμη μου δεν αλλάζει.

ΥΓ. πραγματικά λυπάμαι όποιον πιστευει ότι θα πάρει 2 ώρες οθόνη αν κλείσει μερικα services παρασκηνίου.

Edited by vamvakoulas

Κοίτα φίλε δεν θα σου δώσω την χαρά να το συνεχίσω, οτι είχα να πω το είπα.

ΥΓ. πραγματικά λυπάμαι όποιον πιστευει ότι θα πάρει 2 ώρες οθόνη αν κλείσει μερικα services παρασκηνίου.

Σε πιστεύω ακράδαντα το Linux το τρέχεις για πλακα. Σε ευχαριστούμε για την λίπη σου. Kαι για τις σοφές κουβέντες σου. Hταν μεγάλη τιμή για εμάς.

Edited by asdfaster

Οντως.. Γυρω στη 1:30 κερδισα.. :lol:

Σεβαστή καθε γνώμη, μακάρι να εισαι ευχαριστημένος, αλλά ποσταρες σε λαθος thread. Οποίοι μπαινουν εδω, προφανώς και δεν τους φτάνει η μπαταρία και ουτε γουστάρουν να τα ξανασκασουν στη σαμσουνγκ για να ξανα αγοράσουν το ίδιο προϊόν με μεγαλύτερη μπαταρία..

Καλησπέρα. Πάλι δεν κόβει διαφημίσεις πρέπει να το ανοίξω χειροκίνητα , να κλείσω όλες τις ενεργός εφαρμογές για να λειτουργήσει...

Από εφαρμογές ή από chrome δεν κόβει?

Από chrome

Για δοκίμασε μία a49bdad02370321194a5df5c78108022.jpgca880c7fcbf25ea4c4fd5b87f69959b2.jpg

Τον chrome τον έχω βάλει σε Black list.

Enable firewall rules δεν με αφήνει να κάνω

Τον chrome τον έχω βάλει σε Black list.

Enable firewall rules δεν με αφήνει να κάνω

Πολλα chrome μετα απο καποια update ειχαν θεμα με τα rules. Δεν είναι μονο εσένα άρα θα φτιαχτεί κάποτε. Το addhell ξέρει ήδη το πρόβλημα. Για κανε διπλο click check chrome Apps > Apps Whitelist. Μετα κανε disabled Async DNS και cleared DNS Cache απο το chrome://net-internals. Κανε το domain blocking off και μετα ξανα on. Και μετα restart το κινητο. Τα domain rules που έκανες load είναι σωστά? μήπως υπάρχουν διπλα domains και το addhell μπερδεύεται στο πιο να κάνει load? πάρε από κάποιον τα domains του. Αφού κανεις πρώτα αυτό που γράφω πιο πάνω.

Edited by asdfaster

Η έκδοση που έχω είναι αυτή.

Δεν με αφήνει να κάνω enable firewall rules.

Παίζει ρόλο αυτό; f0e5e2dd8f52a97aee2289ae699647bc.jpg

Και εγώ αυτή την έκδοση έχω και γίνεται φίλε μου. Δε νομίζω να φταίει αυτό. d6f9b5a085c8a23c2143af57bcd2f330.jpg

Πρώτα θα επιλέξεις ποια εφαρμογή θέλεις να μπλοκάρεις (mobile or wifi) και στη συνέχεια θα μετακινήσεις το "διακόπτη" firewall στο on. Λογικά θα σου δουλέψει έτσι.

Πάω να πάρω κλειδί από το Saab's για να το βάλω στο adhell 3 και όλα αρχίζουν από KLM.. Κάπου διάβασα ότι αν βγάζει αυτό κάτι κάνουμε λάθος...

Πάω να πάρω κλειδί από το Saab's για να το βάλω στο adhell 3 και όλα αρχίζουν από KLM.. Κάπου διάβασα ότι αν βγάζει αυτό κάτι κάνουμε λάθος...
Όχι πλέον αυτός είναι ο νέος τύπος κλειδιού. Προχώρα άφοβα!

• The title was changed to [Note 8] Οδηγός: SABS Control Every App-NO ROOT+ 2 SCRIPTS