antonis_kiriazis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Τωρα που εληξε το κλειδί ξανα του sabs, ανακάλυψα οτι πλέον η σαμσουνγκ αλλαξε τη μορφη των κλειδιων, και δεν δουλεύουν στο sabs πλεον.. Δεδομένου οτι το sabs έχει παψει να βγαζει update, δεν αναμένεται να ξανα φτιάξει, όποτε είναι νεκρό για την ωρα.. (δουλευει ακομα σε όσους τα κλειδιά ειναι ενεργά ακομα ή ηταν πριν λιγο. Οταν χρειστητε update στα κλειδιά θα δειτε οτι δε θα δουλέψει). Υπάρχει το εναλλακτικό που τεσταρα και δουλεύει, το adhell 3, που στηρίζεται στον ιδιο κωδικα, και το οποίο βγαζει update συνέχεια. Δοκιμασα την εκδοση 3.1.1.230 απο εδω https://www.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3 Η λογική ειναι ακριβώς ιδια με το sabs αφου στον ιδιο κωδικα στηρίζονται. Απλά σε αυτο δουλευουν τα νεα κλειδιά στη νεα μορφη. Θελει δηλαδή αλλαγή ονόματος με editor pro. Εχει Debloater και αυτο κλπ, ειναι παρα πολυ καλο. Από μπαταρία πως πάει,την επηρεάζει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Από μπαταρία πως πάει,την επηρεάζει καθόλου; Πάντα την επηρεάζει Θετικά όπως και το sabs, και καλύτερα εδώ γιατί σε αφήνει να κόψεις και services Αλλά γενικά εξαρτάται από σένα. Ανάλογα τι δεν χρησιμοποιείς και παγώνεις. Έχω απίστευτα καλή μπαταρίες αυτή τη στάση αλλά λογικά οφείλεται και στο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πάντα την επηρεάζει Θετικά όπως και το sabs, και καλύτερα εδώ γιατί σε αφήνει να κόψεις και services Αλλά γενικά εξαρτάται από σένα. Ανάλογα τι δεν χρησιμοποιείς και παγώνεις. Έχω απίστευτα καλή μπαταρίες αυτή τη στάση αλλά λογικά οφείλεται και στο update. Οκ. Το φλάσαρα και το στήνω σιγά σιγά από την αρχή,γιατί είχα κάποια θεματάκια με την μπαταρία. Οπότε θα το περάσω κι αυτό να δω πως θα πάει. Στο λινκ που έδωσες έχει σαν τελευταία την 232,να υποθέσω πως είναι η νεότερη έκδοση-update? Σαν εγκατάσταση,είναι η διαδικασία όπως το SABS? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Οκ. Το φλάσαρα και το στήνω σιγά σιγά από την αρχή,γιατί είχα κάποια θεματάκια με την μπαταρία. Οπότε θα το περάσω κι αυτό να δω πως θα πάει. Στο λινκ που έδωσες έχει σαν τελευταία την 232,να υποθέσω πως είναι η νεότερη έκδοση-update? Σαν εγκατάσταση,είναι η διαδικασία όπως το SABS? Ευχαριστώ. 230 εχω, προφανώς βγήκε update. Σχεδόν ολοιδια διαδικασίας απλως βγαζεις αλλιως κλείδι στη σαμσουνγκ μιας και τα παλαια πηγαν περίπατο.. Θέλει λιγο διαβασμα εκει πως θα βγάλεις σωστά κλειδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το κάρφωσα! Σε 7 λεπτακια έτοιμο με το νέο κλειδί και δείχνει να δουλεύει καλά! Θα αρχίσω να κόβω και αρκετά services τώρα, να δούμε πως θα πάει.... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πολύ καλό το adhell! Το έβαλα πριν λίγο! Έχω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος! Γίνεται να του περάσουμε τα scripts lightdisable.txt με κάποιον τρόπο που αναφέρονται στο πρώτο post για το sabs; Αν όχι γίνεται κάτι παρόμοιο; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πολύ καλό το adhell! Το έβαλα πριν λίγο! Έχω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος! Γίνεται να του περάσουμε τα scripts lightdisable.txt με κάποιον τρόπο που αναφέρονται στο πρώτο post για το sabs; Αν όχι γίνεται κάτι παρόμοιο; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν βοηθάει κανεναν το δικο μου. Ως βαση γιατι κλείνω πολλα, καμια 200ρια, και ανοιγετε ενα ένα οποία νομίζετε. Κλείνω ακομα και το launcher, αρα θέλει nova ή κάποιον αλλον πριν το βαλετε. Και κλείνω και την μπάρα που σέρνουμε απ την ακρη της οθόνης μιας και πρακτικά ποτε δεν την χρησιμοποιώ ενω είναι και ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Αντικαθιστατε το αρχειο adhell_backup.txt με το δικό μου που βρισκεται στον εσωτερικό αποθ χωρο. Δε φερω καμια ευθύνη, σε όποιον το δοκιμάσει. https://www.dropbox.com/s/sauwibnjgzuwcqy/adhell_backup.txt?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Αν βοηθάει κανεναν το δικο μου. Ως βαση γιατι κλείνω πολλα, καμια 200ρια, και ανοιγετε ενα ένα οποία νομίζετε. Κλείνω ακομα και το launcher, αρα θέλει nova ή κάποιον αλλον πριν το βαλετε. Και κλείνω και την μπάρα που σέρνουμε απ την ακρη της οθόνης μιας και πρακτικά ποτε δεν την χρησιμοποιώ ενω είναι και ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Αντικαθιστατε το αρχειο adhell_backup.txt με το δικό μου που βρισκεται στον εσωτερικό αποθ χωρο. Δε φερω καμια ευθύνη, σε όποιον το δοκιμάσει. https://www.dropbox.com/s/sauwibnjgzuwcqy/adhell_backup.txt?dl=0Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Σε ποιο φάκελο βρίσκεται το adhell; Δεν το βρίσκω πουθενά! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Σε ποιο φάκελο βρίσκεται το adhell; Δεν το βρίσκω πουθενά! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τελευταίο λινκ από dropbox είναι μόνο τα services που κλείνει ο φίλος. Λίγο πιο πίσω κοίτα, έχει βάλει λινκ από mediafire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Το τελευταίο λινκ από dropbox είναι μόνο τα services που κλείνει ο φίλος. Λίγο πιο πίσω κοίτα, έχει βάλει λινκ από mediafire.Οκ όλα καλά! Το βρήκα! Για τα services ήθελα. Απλά πρώτα πρέπει να δημιουργήσεις μέσα από την εφαρμογή το δικό σου back up και μετά να το αντικαταστήσεις με το adhell_backup.txt. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Αν βοηθάει κανεναν το δικο μου. Ως βαση γιατι κλείνω πολλα, καμια 200ρια, και ανοιγετε ενα ένα οποία νομίζετε. Κλείνω ακομα και το launcher, αρα θέλει nova ή κάποιον αλλον πριν το βαλετε. Και κλείνω και την μπάρα που σέρνουμε απ την ακρη της οθόνης μιας και πρακτικά ποτε δεν την χρησιμοποιώ ενω είναι και ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Αντικαθιστατε το αρχειο adhell_backup.txt με το δικό μου που βρισκεται στον εσωτερικό αποθ χωρο. Δε φερω καμια ευθύνη, σε όποιον το δοκιμάσει. https://www.dropbox.com/s/sauwibnjgzuwcqy/adhell_backup.txt?dl=0Μήπως ξέρεις ποιο είναι το wifi call γιατί δε μου δουλεύει; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Μήπως ξέρεις ποιο είναι το wifi call γιατί δε μου δουλεύει; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχω ιδεα, μιας και δεν το χρησιμοποιώ.. Για ανοιξε ένα που γραφει Call+ μηπως είναι αυτό. οποιος θελει την μπαρα που σερνουμε από τα πλαγια, να ανοιξει ότι γραφει edge. Εχει και αναζητηση πανω για να τα βρίσκεις ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δεν εχω ιδεα, μιας και δεν το χρησιμοποιώ.. Για ανοιξε ένα που γραφει Call+ μηπως είναι αυτό. οποιος θελει την μπαρα που σερνουμε από τα πλαγια, να ανοιξει ότι γραφει edge. Εχει και αναζητηση πανω για να τα βρίσκεις ευκολα.Το βρήκα τελικά. Γράφεις στην αναζήτηση epdg και ενεργοποιείς τις 2 εφαρμογές που θα βγάλει. Μετά κάνεις επανεκκίνηση και έτοιμο το wifi call! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Το βρήκα τελικά. Γράφεις στην αναζήτηση epdg και ενεργοποιείς τις 2 εφαρμογές που θα βγάλει. Μετά κάνεις επανεκκίνηση και έτοιμο το wifi call! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αυτό τον τρόπο μπορείς να το ενεργοποιήσεις το wifi call και ας μην φοράς ελληνικό λογισμικό; Edited September 23, 2018 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Με αυτό τον τρόπο μπορείς να το ενεργοποιήσεις το wifi call και ας μην φοράς ελληνικό λογισμικό;Νομίζω δε γίνεται αν δε φοράς το ελληνικό (EUR) ή της cosmote (COS). Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλησπέρα. Μπορεί να στείλει κάποιος έναν οδηγό εγκατάστασης του adhell 3? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 https://www.androidsage.com/2018/07/28/how-to-install-latest-adhell-3-1-1-with-new-standard-knox-license-key-adblock-samsung/ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 https://www.androidsage.com/2018/07/28/how-to-install-latest-adhell-3-1-1-with-new-standard-knox-license-key-adblock-samsung/ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧωρίς PC δεν γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. September 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Χωρίς PC δεν γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπορείς να παρακαμψης το Android Studio τότε γίνετε. Αλλα δεν ξέρω αν μπορείς. Μάλλον θα χρειαστείς PC έτσι και αλλιώς είναι ταλαιπωρία από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Αν μπορείς να παρακαμψης το Android Studio τότε γίνετε. Αλλα δεν ξέρω αν μπορείς. Μάλλον θα χρειαστείς PC έτσι και αλλιώς είναι ταλαιπωρία από κινητό.Εχεις pm!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να μπει χωρίς android studio? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Χωρίς PC δεν γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται πισι. Αν διαβάσεις στο text αρχείο μέσα, έχει οδηγίες εγκατάστασης με το apkEditorPro. Το οποίο είναι κι αυτό στο λινκ μια σελίδα πίσω. Γίνεται εύκολα και πολύ πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 https://1drv.ms/u/s!AsOCNGwekwQbh98pZA2jrB9n4Eg-lw Όποιος θέλει λίγο παλαιότερη έκδοση η οποία λειτουργεί τέλεια (την εγώ τεσταρισμένη) χωρίς να μπλέξει με android studio και apk editor κατεβάζει από το παραπάνω λινκ. Αρκεί μόνο το KLM key να έχετε! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Την έβαλα και δουλεύει κανονικά!!! Τι διαφορά έχει με την νεότερη εκδοση ; Συγνώμη που σας πρήζω! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 23, 2018 by marlborakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δεν ξέρω τι διαφορές έχει φίλε μου αλλά φαντάζομαι όχι κάτι σημαντικό. Αυτή που έβαλες είναι η 3.1.0.157, ενώ η τελευταία νομίζω είναι η 3.1.1.232. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. September 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Αμα δεν ξέρετε τι κάνουν τα service που κόβετε. Κάντε μια λίστα και ανεβάστε την εδώ να σας πω αν πρέπει να τα κλείσετε η όχι. Η google πάντως έχει πολλά service άχρηστα και ενεργοβόρα. Δεν ξέρω βεβαια αν τα βρίσκει το adhell 3 χωρίς root για να τα κλείσετε, αλλα ίσος να μπορείτε. Μερικά πολύ ενεργοβόρα και άχρηστα είναι τα παρακάτω. Υπάρχουν πολλά ακόμα αλλα αυτά είναι τα πιο "κακα". Kαι μπορούμε να πούμε τα κατασκοπευτικά service τις google που κοιτάνε το location μας και τα μηνύματα μας είτε από το gps είτε από το fb είτε απο το history μας. AdRequestBrokerService AnalyticsIntentService AnalyticsService FusedLocationService FusedProviderService GeocoreService GeofenceProviderService NlpLocationReceiverService WatchdogService Edited September 23, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts