AntonisVR46 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Πολύ σωστό αυτό που γράφεις δεν το πρόσεξα. Καταστήματα έχει πολλά πιο έχει με τον snapdragon όμως. Ελλάδα μόνο με exynos δεν έφεραν και Αμερική Καναδά Κίνα με 845? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικά ναι, αλλά ελπίζω στο να έκανε κανείς εισαγωγή. Ξέρω πολλά θέλω :P Από ξένα μαγαζιά δεν ξέρω. Το βρήκα στο eglobalcentral.eu αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ μ αυτό το site οπότε ούτε αν είναι safe ξέρω ούτε με τα τελωνεία ξέρω τι παίζει (αν ξέρει κάποιος κατί ας ρίξει τα φώτα του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Κανονικά ναι, αλλά ελπίζω στο να έκανε κανείς εισαγωγή. Ξέρω πολλά θέλω :P Από ξένα μαγαζιά δεν ξέρω. Το βρήκα στο eglobalcentral.eu αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ μ αυτό το site οπότε ούτε αν είναι safe ξέρω ούτε με τα τελωνεία ξέρω τι παίζει (αν ξέρει κάποιος κατί ας ρίξει τα φώτα του) Είναι ρίσκο. Το eglobal αν στέλνει από Ευρώπη δεν έχεις θέμα τελωνείου σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisVR46 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Είναι ρίσκο. Το eglobal αν στέλνει από Ευρώπη δεν έχεις θέμα τελωνείου σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ. Θα περιμένω μήπως κάποιος έχει κάτι πιο σίγουρο και ασφαλές τότε. Γιατί είναι και πολλά τα λεφτά. Κρίμα να χαθούν έτσι :p Υπενθυμίζω για όσους βαριούνται να κοιτάξουν τα προηγούμενα. Ψάχνω είτε ξένο είτε ελληνικό μαγαζί που να πουλάει το S9+ με τον Snapdragon μέσα! Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisVR46 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχει αγοράσει κανείς από wonda mobile; Το βρήκα εκεί το κινητό με snapdragon. Τα reviews για το site είναι όλα θετικά, και ισχυρίζονται πως αν τυχόν περάσει τελωνείο η συσκευή, σου κάνουν refund τα έξοδα εκτελωνισμού. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Παιδιά πως μπορώ από σκρουτζομάγαζο να βεβαιωθώ πως αυτό που θα μου στείλουν θα είναι σίγουρα ευρωπαϊκής εγγύησης? Σκέφτομαι να το παραγγείλω Δευτέρα από το kaizer shop που είναι άμεσα διαθέσιμο γιατί σε όλα τα άλλα είναι κατόπιν παραγγελίας... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Παιδιά πως μπορώ από σκρουτζομάγαζο να βεβαιωθώ πως αυτό που θα μου στείλουν θα είναι σίγουρα ευρωπαϊκής εγγύησης? Σκέφτομαι να το παραγγείλω Δευτέρα από το kaizer shop που είναι άμεσα διαθέσιμο γιατί σε όλα τα άλλα είναι κατόπιν παραγγελίας... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Όλα είναι ευρωπαικής εγγύησης. Αν σου στείλουν εκτός ευρωπαικής, έλα αντάλλαξε το με το δικό μου που είναι ευρωπαικής :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Όλα είναι ευρωπαικής εγγύησης. Αν σου στείλουν εκτός ευρωπαικής, έλα αντάλλαξε το με το δικό μου που είναι ευρωπαικής :PΟκ έγινε!!! :p Ευχαριστώ πολύ!!!! Και ελπίζω μέχρι Δευτέρα να μην εξαντληθεί... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Οκ έγινε!!! :p Ευχαριστώ πολύ!!!! Και ελπίζω μέχρι Δευτέρα να μην εξαντληθεί... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Από ποιο κατάστημα θα το πάρεις και πόσο; Και για ποιο απ τα 2 μιλας; Το απλό η το Plus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Το wonda mobile στελνει μονο Αγγλια, τουλαχιστον τον Μαρτη που βγηκε το S9 και ειχα ρωτησει αυτο μου ειχαν πει. Εχω αγορασει απο eglobalcentral ενα moto 360, ολα ηταν οκ απο πλευρας τελωνειου αλλα το ρολοι ειχε λιγο κιτρινισμενη οθονη αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε με εγγυηση κλπ να δω πως θα αντιδρασουν σε αυτο γιατι τα σχολια δεν ειναι καλα στο συγκεκριμενο κομματι για το μαγαζι. Παντως απο τελωνειο δε θα υπαρχει προβλημα, αν εχει ομως κατι το κινητο και πρεπει να επιστραφει εκει δυσκολευουν τα πραγματα. Προσωπικα θα επαιρνα απο ebay για μοντελο με snapdragon οπως και εχω παρει στο παρελθον και ποτε δεν ειχα προβλημα παντα απο αξιοπιστους seller. Φιλικα παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Από ποιο κατάστημα θα το πάρεις και πόσο; Και για ποιο απ τα 2 μιλας; Το απλό η το Plus;Από το kaizershop και μιλάω για το 9+ Και έχει και ένα τζαμακι 5d full glue body που το έχει βάλει μια φίλη και θα πάρω και αυτό μάλλον. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Παιδιά θα ταξιδέψω στο Βελιγράδι και μου είπανε φίλοι που έχουνε πάει ότι οι τιμές γενικά στα ηλεκτρονικά είναι αρκετά χαμηλότερες από εδώ. Επίσης ξέρω από άλλο παλικάρι που ήταν πρόσφατα εκεί οτι έχει κατάστημα Samsung στο Βελιγράδι. Πιστεύετε οτι θα συνέφερε η αγορά του κινητού απο εκεί; Εφόσον είναι φθηνότερο, αν το έπαιρνα απο εκεί (από το μαμά κατάστημα της Samsung) δε θα είχα θέμα με την εγγύηση σωστα; Η με την κάρτα sim.. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Παίδες βλέπω s9+ στα 570€ στο best price έχει κανονικά 2 χρονια εγγύηση από Samsung? http:// https://www.woostore.gr/product/samsung-galaxy-s9-64gb-6gb-dual-sim-lilac-purple/?ref=bestprice.gr# Έχει ψωνίσει κάνεις από κει να ξέρουμε ? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited September 18, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παραθέτω σε αυτό το νήμα το ποστ του Constantinos_G7 για προσφορές λόγω εγκαινίων στον Γερμανό Γλυφάδας. Προσοχή όμως γιατί απ ότι βλέπω δεν πρέπει να είναι όλα dual μοντέλα. Όποιος ενδιαφερθεί ας ρωτήσει. ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα, Μετά την επιλογή του S9+ για την αντικατάσταση ενός s7 edge με σπασμένη οθόνη, θα ήθελα την βοήθειά σας αναφορικά με τη διαδικασία αγοράς του. Ειδικότερα: α. Το βρίσκω στο bestprice στα 570€ (site kiniti.net). Γνωρίζουμε αν είναι αξιόπιστο το εν λόγω κατάστημα; Αξίζει να ανέβω στα 650€ και να το πάρω από κάποιο κατάστημα του skroutz? β. Αναφορικά με την εγγύηση, γνωρίζει κανείς εάν καλύπτεται για δύο χρόνια από την αντιπροσωπεία; γ. Με ενδιαφέρει η ασφάλιση του κινητού. Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία; δ. Υπάρχει τέλος κάποια καλή πρόταση για θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Παίζουν πολλές προσφορές σε ελαφρώς μεταχειρισμένα και σφραγισμένα σε διπλανό site , πιστεύω πως αξίζει να το ψάξεις κι εκεί πρώτα... απλά η γνώμη μου ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Παίζουν πολλές προσφορές σε ελαφρώς μεταχειρισμένα και σφραγισμένα σε διπλανό site , πιστεύω πως αξίζει να το ψάξεις κι εκεί πρώτα... απλά η γνώμη μου ;) Είμαι από επαρχία επομένως δεν είναι εύκολη η συναλλαγή χέρι με χέρι. Επομένως θα το αποφύγω το ενδεχόμενο αγοράς μέσω αγγελίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Αν πάρουμε German version από Amazon.de έχει διαφορά από τα άλλα? https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07DLXDGVY/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Αν πάρουμε German version από Amazon.de έχει διαφορά από τα άλλα? https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07DLXDGVY/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Πρόσεξε μην είναι single sim. Απο ιταλικό Amazon που πηρα Απρίλιο ήταν dual sim. Ρωτα τους να είσαι σίγουρος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Πρόσεξε μην είναι single sim. Απο ιταλικό Amazon που πηρα Απρίλιο ήταν dual sim. Ρωτα τους να είσαι σίγουρος. Είναι λένε στις ερωταπαντήσεις Τους ρώτησα και γω όμως Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 μια ερώτηση ακόμα αν ξέρει κάποιος στην αμαζόνα de λέει για other version,εκτος γερμανικής κτλ,τι εννοεί? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 μια ερώτηση ακόμα αν ξέρει κάποιος στην αμαζόνα de λέει για other version,εκτος γερμανικής κτλ,τι εννοεί? Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΠάρε italiano (όχι tim) και θα είσαι οκ. Τα γερμανικά είναι single. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Πάρε italiano (όχι tim) και θα είσαι οκ. Τα γερμανικά είναι single. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι αλλά είναι fulfilled αυτό δεν θα έχω εγγύηση Amazon Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Παρηγγειλα σήμερα το Plus στα 550 από εδώ. https://www.woostore.gr/product/samsung-galaxy-s9-64gb-6gb-single-sim/ Καλή τιμή νομίζω. (Δεν έχω σχέση με το μαγαζί - αν θεωρηθεί διαφήμιση, ας σβηστεί ο σύνδεσμος). Μου είπαν Δευτέρα πρωί θα το έχω. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Παρηγγειλα σήμερα το Plus στα 550 από εδώ. https://www.woostore.gr/product/samsung-galaxy-s9-64gb-6gb-single-sim/ Καλή τιμή νομίζω. (Δεν έχω σχέση με το μαγαζί - αν θεωρηθεί διαφήμιση, ας σβηστεί ο σύνδεσμος). Μου είπαν Δευτέρα πρωί θα το έχω. Για να δούμε. από εγγύηση ? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 από εγγύηση ? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Ευρωπαϊκή μου είπαν ότι είναι η συσκευή και μάλιστα γερμανική. Οποτε θα καλύπτεται από την πανευρωπαϊκή εγγύηση Samsung. Θα ελέγξω και το κουτί πριν το ανοίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts