Jump to content

[S9/S9 Plus] Διαθεσιμότητα & αγορά

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ σωστό αυτό που γράφεις δεν το πρόσεξα. Καταστήματα έχει πολλά πιο έχει με τον snapdragon όμως. Ελλάδα μόνο με exynos δεν έφεραν και Αμερική Καναδά Κίνα με 845?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανονικά ναι, αλλά ελπίζω στο να έκανε κανείς εισαγωγή. Ξέρω πολλά θέλω :P Από ξένα μαγαζιά δεν ξέρω. Το βρήκα στο eglobalcentral.eu αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ μ αυτό το site οπότε ούτε αν είναι safe ξέρω ούτε με τα τελωνεία ξέρω τι παίζει (αν ξέρει κάποιος κατί ας ρίξει τα φώτα του)

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανονικά ναι, αλλά ελπίζω στο να έκανε κανείς εισαγωγή. Ξέρω πολλά θέλω :P Από ξένα μαγαζιά δεν ξέρω. Το βρήκα στο eglobalcentral.eu αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ μ αυτό το site οπότε ούτε αν είναι safe ξέρω ούτε με τα τελωνεία ξέρω τι παίζει (αν ξέρει κάποιος κατί ας ρίξει τα φώτα του)

Είναι ρίσκο. Το eglobal αν στέλνει από Ευρώπη δεν έχεις θέμα τελωνείου σίγουρα.

Είναι ρίσκο. Το eglobal αν στέλνει από Ευρώπη δεν έχεις θέμα τελωνείου σίγουρα.

Οκ ευχαριστώ. Θα περιμένω μήπως κάποιος έχει κάτι πιο σίγουρο και ασφαλές τότε. Γιατί είναι και πολλά τα λεφτά. Κρίμα να χαθούν έτσι :p Υπενθυμίζω για όσους βαριούνται να κοιτάξουν τα προηγούμενα. Ψάχνω είτε ξένο είτε ελληνικό μαγαζί που να πουλάει το S9+ με τον Snapdragon μέσα! Ευχαριστώ πολύ :)

Έχει αγοράσει κανείς από wonda mobile; Το βρήκα εκεί το κινητό με snapdragon. Τα reviews για το site είναι όλα θετικά, και ισχυρίζονται πως αν τυχόν περάσει τελωνείο η συσκευή, σου κάνουν refund τα έξοδα εκτελωνισμού. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιβεβαιώσει;

• 3 weeks later...

Παιδιά πως μπορώ από σκρουτζομάγαζο να βεβαιωθώ πως αυτό που θα μου στείλουν θα είναι σίγουρα ευρωπαϊκής εγγύησης? Σκέφτομαι να το παραγγείλω Δευτέρα από το kaizer shop που είναι άμεσα διαθέσιμο γιατί σε όλα τα άλλα είναι κατόπιν παραγγελίας...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παιδιά πως μπορώ από σκρουτζομάγαζο να βεβαιωθώ πως αυτό που θα μου στείλουν θα είναι σίγουρα ευρωπαϊκής εγγύησης? Σκέφτομαι να το παραγγείλω Δευτέρα από το kaizer shop που είναι άμεσα διαθέσιμο γιατί σε όλα τα άλλα είναι κατόπιν παραγγελίας...

Όλα είναι ευρωπαικής εγγύησης.

Αν σου στείλουν εκτός ευρωπαικής, έλα αντάλλαξε το με το δικό μου που είναι ευρωπαικής :P

Όλα είναι ευρωπαικής εγγύησης.

Αν σου στείλουν εκτός ευρωπαικής, έλα αντάλλαξε το με το δικό μου που είναι ευρωπαικής :P

Οκ έγινε!!! :p

Ευχαριστώ πολύ!!!! Και ελπίζω μέχρι Δευτέρα να μην εξαντληθεί...

Οκ έγινε!!! :p

Ευχαριστώ πολύ!!!! Και ελπίζω μέχρι Δευτέρα να μην εξαντληθεί...

Από ποιο κατάστημα θα το πάρεις και πόσο; Και για ποιο απ τα 2 μιλας; Το απλό η το Plus;

Το wonda mobile στελνει μονο Αγγλια, τουλαχιστον τον Μαρτη που βγηκε το S9 και ειχα ρωτησει αυτο μου ειχαν πει. Εχω αγορασει απο eglobalcentral ενα moto 360, ολα ηταν οκ απο πλευρας τελωνειου αλλα το ρολοι ειχε λιγο κιτρινισμενη οθονη αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε με εγγυηση κλπ να δω πως θα αντιδρασουν σε αυτο γιατι τα σχολια δεν ειναι καλα στο συγκεκριμενο κομματι για το μαγαζι. Παντως απο τελωνειο δε θα υπαρχει προβλημα, αν εχει ομως κατι το κινητο και πρεπει να επιστραφει εκει δυσκολευουν τα πραγματα. Προσωπικα θα επαιρνα απο ebay για μοντελο με snapdragon οπως και εχω παρει στο παρελθον και ποτε δεν ειχα προβλημα παντα απο αξιοπιστους seller. Φιλικα παντα...

Από ποιο κατάστημα θα το πάρεις και πόσο; Και για ποιο απ τα 2 μιλας; Το απλό η το Plus;
Από το kaizershop και μιλάω για το 9+

Και έχει και ένα τζαμακι 5d full glue body που το έχει βάλει μια φίλη και θα πάρω και αυτό μάλλον.

Παιδιά θα ταξιδέψω στο Βελιγράδι και μου είπανε φίλοι που έχουνε πάει ότι οι τιμές γενικά στα ηλεκτρονικά είναι αρκετά χαμηλότερες από εδώ. Επίσης ξέρω από άλλο παλικάρι που ήταν πρόσφατα εκεί οτι έχει κατάστημα Samsung στο Βελιγράδι. Πιστεύετε οτι θα συνέφερε η αγορά του κινητού απο εκεί; Εφόσον είναι φθηνότερο, αν το έπαιρνα απο εκεί (από το μαμά κατάστημα της Samsung) δε θα είχα θέμα με την εγγύηση σωστα; Η με την κάρτα sim..

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

• 4 weeks later...

Παίδες βλέπω s9+ στα 570€ στο best price έχει κανονικά 2 χρονια εγγύηση από Samsung?

http:// https://www.woostore.gr/product/samsung-galaxy-s9-64gb-6gb-dual-sim-lilac-purple/?ref=bestprice.gr#

Έχει ψωνίσει κάνεις από κει να ξέρουμε ?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Παραθέτω σε αυτό το νήμα το ποστ του Constantinos_G7 για προσφορές λόγω εγκαινίων στον Γερμανό Γλυφάδας. Προσοχή όμως γιατί απ ότι βλέπω δεν πρέπει να είναι όλα dual μοντέλα. Όποιος ενδιαφερθεί ας ρωτήσει. ΕΔΩ

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

Μετά την επιλογή του S9+ για την αντικατάσταση ενός s7 edge με σπασμένη οθόνη, θα ήθελα την βοήθειά σας αναφορικά με τη διαδικασία αγοράς του. Ειδικότερα:

α. Το βρίσκω στο bestprice στα 570€ (site kiniti.net). Γνωρίζουμε αν είναι αξιόπιστο το εν λόγω κατάστημα; Αξίζει να ανέβω στα 650€ και να το πάρω από κάποιο κατάστημα του skroutz?

β. Αναφορικά με την εγγύηση, γνωρίζει κανείς εάν καλύπτεται για δύο χρόνια από την αντιπροσωπεία;

γ. Με ενδιαφέρει η ασφάλιση του κινητού. Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία;

δ. Υπάρχει τέλος κάποια καλή πρόταση για θήκη;

Παίζουν πολλές προσφορές σε ελαφρώς μεταχειρισμένα και σφραγισμένα σε διπλανό site , πιστεύω πως αξίζει να το ψάξεις κι εκεί πρώτα... απλά η γνώμη μου ;)
Konakis.

Παίζουν πολλές προσφορές σε ελαφρώς μεταχειρισμένα και σφραγισμένα σε διπλανό site , πιστεύω πως αξίζει να το ψάξεις κι εκεί πρώτα... απλά η γνώμη μου ;)

Είμαι από επαρχία επομένως δεν είναι εύκολη η συναλλαγή χέρι με χέρι. Επομένως θα το αποφύγω το ενδεχόμενο αγοράς μέσω αγγελίας...

Αν πάρουμε German version από Amazon.de έχει διαφορά από τα άλλα?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07DLXDGVY/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Αν πάρουμε German version από Amazon.de έχει διαφορά από τα άλλα?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07DLXDGVY/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Πρόσεξε μην είναι single sim.

Απο ιταλικό Amazon που πηρα Απρίλιο ήταν dual sim.

Ρωτα τους να είσαι σίγουρος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πρόσεξε μην είναι single sim.

Απο ιταλικό Amazon που πηρα Απρίλιο ήταν dual sim.

Ρωτα τους να είσαι σίγουρος.

Είναι λένε στις ερωταπαντήσεις

Τους ρώτησα και γω όμως

• 2 weeks later...

μια ερώτηση ακόμα αν ξέρει κάποιος

στην αμαζόνα de λέει για other version,εκτος γερμανικής κτλ,τι εννοεί?

μια ερώτηση ακόμα αν ξέρει κάποιος

στην αμαζόνα de λέει για other version,εκτος γερμανικής κτλ,τι εννοεί?

Πάρε italiano (όχι tim) και θα είσαι οκ. Τα γερμανικά είναι single.

Πάρε italiano (όχι tim) και θα είσαι οκ. Τα γερμανικά είναι single.

ναι αλλά είναι fulfilled αυτό

δεν θα έχω εγγύηση Amazon

Παρηγγειλα σήμερα το Plus στα 550 από εδώ.

https://www.woostore.gr/product/samsung-galaxy-s9-64gb-6gb-single-sim/

Καλή τιμή νομίζω. (Δεν έχω σχέση με το μαγαζί - αν θεωρηθεί διαφήμιση, ας σβηστεί ο σύνδεσμος).

Μου είπαν Δευτέρα πρωί θα το έχω. Για να δούμε.

Παρηγγειλα σήμερα το Plus στα 550 από εδώ.

https://www.woostore.gr/product/samsung-galaxy-s9-64gb-6gb-single-sim/

Καλή τιμή νομίζω. (Δεν έχω σχέση με το μαγαζί - αν θεωρηθεί διαφήμιση, ας σβηστεί ο σύνδεσμος).

Μου είπαν Δευτέρα πρωί θα το έχω. Για να δούμε.

από εγγύηση ?

από εγγύηση ?

Ευρωπαϊκή μου είπαν ότι είναι η συσκευή και μάλιστα γερμανική. Οποτε θα καλύπτεται από την πανευρωπαϊκή εγγύηση Samsung. Θα ελέγξω και το κουτί πριν το ανοίξω.

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Διαθεσιμότητα & αγορά