Jump to content

[S9/S9 Plus] Διαθεσιμότητα & αγορά

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αιγάλεω, οπως ειχε γραψει και ενα παιδι πιο πισω, πηγα σε εκεινο.

Αν κ με τις νεες τιμες πια ειναι το ιδιο, απλα πριν εδιναν και τη led view.

Μπορει να τη δινουν και τωρα ποιος ξερει..

Ντίνος

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πωλειται στα 780 σε καταστηματα οπως ο γερμανος ξερει κανεις ποτε περιπου θ υπαρξει κιαλλη πτωση τιμης του?φημες που σκουγονται

586 έχει

004800fe0fcf613ea8da1a1bbe10ac25.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και 697 το s9+

e5969b32c0f98336a2ccf83ceacf16a6.jpg

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνομαι για το S9+. Μου προκαλεί απορία γιατί το DUAL SIM είναι φθηνότερο από το απλό! Ξέρει κανείς? Επίσης μιας και δεν με ενδιαφέρει το dual sim θα έχει πρόβλημα αν του βάλω μόνο μία sim (μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά...). Ευχαριστώ
Σωτήρης

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνομαι για το S9+. Μου προκαλεί απορία γιατί το DUAL SIM είναι φθηνότερο από το απλό! Ξέρει κανείς? Επίσης μιας και δεν με ενδιαφέρει το dual sim θα έχει πρόβλημα αν του βάλω μόνο μία sim (μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά...). Ευχαριστώ

Πάρε το dual και δουλεψε το με 1 sim, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Αν δεν σε ενδιαφέρει dual sim πάρε το μονόκαρτο.

Γλυτώνεις και το επιπλέον λογότυπο "DUOS" στην πλάτη.

Εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει. Όσο λιγοτερα γράμματα τόσο καλύτερα.

Αυτά περί καλύτερης μεταπώλησης....είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Ημουν και εγω ενας κολλημενος στο να το παρω single sim γιατι

1) Δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω δευτερη sim

2) Δεν μου αρεσει και εμενα αυτο το duos απο πισω.

3) Ψυγολογικο, να μη μου θυμιζει τις ημερες που "καλοπερασα" καποτε με το galaxy s duos... (ισως και να ηταν απ τα πρωτα δικαρτα galaxy αν θυμαμαι)

Πραγματικα πολυ ταλαιπΩρια αυτο το κινητο!..

Τελικα το πηρα duos, ψιλολυπομουν και τα ~100€ παραπανω για να παρω την single sim εκδοση και δευτερον αφου το βρηκα τελικα απο public σε "τιμη σκρουτζ" μαζι με την led view εκανα τη παραχωρηση να γραφει duos πισω...

Λιγες ειναι η φορες βεβαια που θα το δεις αυτο αφου λογικα μεσα σε μια θηκη θα περασει τη ζωη του..

Ντίνος

Σιγά ρε παιδιά και τι έγινε αν γράφει duos η durex χα χα. Το θέμα είναι ότι γλιτώνεις λεφτά κ όντως έχει καλύτερη μεταπώληση

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Η single sim εκδοση που παιρνει την sd? Εχει ξεχωριστη θυρα ή ειναι οπως στην δικαρτη, δηλ μαζι, απλα στην αλλη υποδοχη ειναι μονο για sd?

ps. Δεν ειναι ωραιο το duos πισω! Καλυτερα σκετο samsung!

Χαχαχαχα!

Ντίνος

Η single sim εκδοση που παιρνει την sd? Εχει ξεχωριστη θυρα ή ειναι οπως στην δικαρτη, δηλ μαζι, απλα στην αλλη υποδοχη ειναι μονο για sd?

ps. Δεν ειναι ωραιο το duos πισω! Καλυτερα σκετο samsung!

Χαχαχαχα!

Ακριβώς έτσι είναι κ στο single κ παίρνει την κάρτα SD όπως στο duos αλλά δεν έχει εγκοπές για άλλη sim. Στο duos θα έπρεπε να γινόταν να έχεις κ κάρτα μνήμης κ διπλό νούμερο μεγάλη βλακεια της σαμσουνγκ.. Υπάρχει τρόπος να το κάνεις να δουλεύει κ με 2σιμ κ κάρτα μνήμης αλλά είναι επικίνδυνο να κάνεις ζημιά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ακριβώς έτσι είναι κ στο single κ παίρνει την κάρτα SD όπως στο duos αλλά δεν έχει εγκοπές για άλλη sim. Στο duos θα έπρεπε να γινόταν να έχεις κ κάρτα μνήμης κ διπλό νούμερο μεγάλη βλακεια της σαμσουνγκ.. Υπάρχει τρόπος να το κάνεις να δουλεύει κ με 2σιμ κ κάρτα μνήμης αλλά είναι επικίνδυνο να κάνεις ζημιά

Δεν κατάλαβα... τα duos ΔΕΝ παίρνουν κάρτα μνήμης???

Σωτήρης

Δεν κατάλαβα... τα duos ΔΕΝ παίρνουν κάρτα μνήμης???
Σου δίνουν 2 επιλογές τα DUOS, είτε 1 SIM & κάρτα μνήμης, είτε 2 SIM.

Δεν υπάρχει άλλος συνδυασμός.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Καλημέρα. Το trade in ισχύει ακόμα στο public;;

Gilles smiles!

Διαβάζω πως υπάρχει προσφορά της wind με αφαίρεση του ΦΠΑ αλλά δεν βρισκω την τελική τιμή.

https://www.digitallife.gr/apithani-prosfora-gia-ta-samsung-galaxy-s9-kai-galaxy-s9-apo-ta-katastimata-wind-91280

Καλημέρα. Το trade in ισχύει ακόμα στο public;;

Ισχύει αλλά έχουν μειώσει πολύ τις τιμές τώρα που έχει έκπτωση στο κινητό. Πριν μια εβδομάδα στην κανονική τιμή μου έπαιρναν το κινητό 460, τώρα που έχουν μείον το ΦΠΑ μου το παίρνουν 260, δηλαδή το ίδιο και το αυτό.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ηδη ειναι κατω απο 700...αισθητα καλυτερες τιμες δηλαδη κατω απο 650 θα δουμε black friday και αν...η καπου εκει γυρω στον νοεμβριο μιας και μετα ξανα ανεβαινουν λογω χριστουγεννων.
Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+

ηδη ειναι κατω απο 700...αισθητα καλυτερες τιμες δηλαδη κατω απο 650 θα δουμε black friday και αν...η καπου εκει γυρω στον νοεμβριο μιας και μετα ξανα ανεβαινουν λογω χριστουγεννων.

Μέχρι τον Νοέμβριο θα έχει πέσει στα 600. Ο κόσμος δεν αγοράζει πια τόσο εύκολα τόσο ακριβά κινητά. Το κέρδος είναι τεράστιο και στα 690 που έχει τώρα. Στα 500 θα ήταν οκ η τιμη και 400 το απλό s9 με τα 4gb ram.

Το κέρδος είναι τεράστιο και στα 690 που έχει τώρα. Στα 500 θα ήταν οκ η τιμη και 400 το απλό s9 με τα 4gb ram.

Εισαι λιγο υπερβολικος...ουτε τα S8/S8+ μετα απο 1+χρονο δεν εχουν αυτες τις τιμες...

Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+

Εισαι λιγο υπερβολικος...ουτε τα S8/S8+ μετα απο 1+χρονο δεν εχουν αυτες τις τιμες...

Κοίτα σε 3 μήνες το s9+ έχει πέσει από τα 978 στα 690

3b3093cd9378088a650bd45b61a53f2e.jpg

300 ευρώ κάτω δηλαδή. Μέχρι το Νοέμβριο έχουμε 6 μήνες ακόμα. Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλος κορεσμός. Οι εταιρίες βγάζουν ότι να ναι με notch iris face μακρόστενα κινητα μπας και πουλήσουν τίποτα. Βαζουν χαζομάρες δηλαδή για να κάνουν τον κόσμο να αγοράσει. Χωρίς νόημα πάντα. Έχουμε φτάσει στο peak πραγματικά. Ακόμα και το iPhone x 300 ευρώ κάτω έχει πέσει που άλλες χρονιές θα είχε πέσει κάνα 100αρι. Black Friday αν συνεχιστεί αυτό το s9+ θα έχει 600 ίσως παρακάτω. Πάλι πολλά θεωρώ τα χρήματα θα έχει βγει και το note 9 μέχρι τότε το οποίο θα βοηθήσει πολύ στον εσωτερικό ανταγωνισμό.

Κοίτα σε 3 μήνες το s9+ έχει πέσει από τα 978 στα 690

3b3093cd9378088a650bd45b61a53f2e.jpg

300 ευρώ κάτω δηλαδή. Μέχρι το Νοέμβριο έχουμε 6 μήνες ακόμα. Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλος κορεσμός. Οι εταιρίες βγάζουν ότι να ναι με notch iris face μακρόστενα κινητα μπας και πουλήσουν τίποτα. Βαζουν χαζομάρες δηλαδή για να κάνουν τον κόσμο να αγοράσει. Χωρίς νόημα πάντα. Έχουμε φτάσει στο peak πραγματικά. Ακόμα και το iPhone x 300 ευρώ κάτω έχει πέσει που άλλες χρονιές θα είχε πέσει κάνα 100αρι. Black Friday αν συνεχιστεί αυτό το s9+ θα έχει 600 ίσως παρακάτω. Πάλι πολλά θεωρώ τα χρήματα θα έχει βγει και το note 9 μέχρι τότε το οποίο θα βοηθήσει πολύ στον εσωτερικό ανταγωνισμό.

400€ είχε το s7 και μάλιστα το απλό πριν λίγους μήνες. Το s9 ίσως σε καμία προσφορά του χρόνου να πέσει τόσο.

Η πτώση τιμής σταματά και απλά σταθεροποιείται μετά από το πρώτο διάστημα. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και η διαφημιστική προώθηση έχει αντίστοιχα μειωθεί.

Εγώ βλέπω ότι οι εταιρίες ανέβασαν τις τιμές, τις ρίχνουν πιο δύσκολα και σου λένε πως αν θες κάτι αντίστοιχο πήγαινε στις mid2high συσκευές.

Αν πέσει ποτέ το μικρότερο που θα δείτε είναι 450 το απλό και αυτό μετά από κανα δύο χρόνια

Γενικός λόγο amoled (ακριβή) δεν πέφτουν πάρα πολύ καθος από ενα σημείο και μετά έχει χασούρα

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Διαθεσιμότητα & αγορά