Jump to content

[S9/S9 Plus] Διαθεσιμότητα & αγορά

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα Γερμανού και είπα στην κοπέλα να κοιτάξει το κουτί για να δει αν έχει το δικαρτο. Προς μεγάλη έκπληξη και δίκη μου και της υπαλλήλου είχε το μονοκαρτο. Την ρώτησα πως γίνεται αυτό και μου απάντησε πως ο Γερμανός πρέπει να φέρνει και τα 2 μοντέλα.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα Γερμανού και είπα στην κοπέλα να κοιτάξει το κουτί για να δει αν έχει το δικαρτο. Προς μεγάλη έκπληξη και δίκη μου και της υπαλλήλου είχε το μονοκαρτο. Την ρώτησα πως γίνεται αυτό και μου απάντησε πως ο Γερμανός πρέπει να φέρνει και τα 2 μοντέλα.

Πρέπει....... ούτε αυτήν ξέρει, επίσημα πάντως δεν φέρνει

Πήγα σε κοντινή πόλη σε κατάστημα Γερμανός και εκεί μου είπαν τα ιδια, τώρα ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω

Χρόνια Πολλά σε όλους, είναι απλό η Samsung εισάγει και τα δύο γιατί κάποιοι network providers θέλουν μόνο τα single sim, έχει ξανασυζητηθεί και σε άλλα thread

• 2 weeks later...

Μόλις ρώτησα στον Κωτσωβολο της Τσιμισκή.Υπάρχει προσφορά -20% + 95000 πόντους Alpha Bonus με αγορά S9+ με πιστωτική της Alpha Bank.

Επειδή μου φάνηκε too much επέμεινα και το ξανά τσέκαρε η πωλήτρια και όντως ισχύει και το 20% και οι 95000 πόντοι οι οποίοι μεταφράζονται σε 200 ευρώ περίπου για επόμενη αγορά.

Την βρίσκω εξαιρετική προσφορά.

Μόλις ρώτησα στον Κωτσωβολο της Τσιμισκή.Υπάρχει προσφορά -20% + 95000 πόντους Alpha Bonus με αγορά S9+ με πιστωτική της Alpha Bank.

Επειδή μου φάνηκε too much επέμεινα και το ξανά τσέκαρε η πωλήτρια και όντως ισχύει και το 20% και οι 95000 πόντοι οι οποίοι μεταφράζονται σε 200 ευρώ περίπου για επόμενη αγορά.

Την βρίσκω εξαιρετική προσφορά.

Εμένα πάλι που ρώτησα στην Αθηνα στη Σταδίου μου είπαν ακριβώς το αντίθετο!

ή 95.000 πόντοι με κάρτα alpha bank ή άμεση έκπτωση 20% με χρήση οποιασδήποτε άλλης κάρτας.

Για να δούμε τελικά τι ισχύει, γιατί αν αληθεύει η δική σου πληροφόρηση το κινητό έρχεται κάτω από 600 ευρώ!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Το -20% μου είπε ότι ισχύει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και είναι προσφορά της Samsung ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής και δεν έχει καμία σχέση με τους 95000 πόντους που παίρνεις εάν πληρώσεις με πιστωτική της Alpha.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι πόντοι πιστώνονται τον Ιούνιο.

Αλλά κάποιος που ίσως θέλει να πάρει κανένα air condition τον Ιούνιο θα είναι ότι πρέπει :)

Το -20% μου είπε ότι ισχύει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και είναι προσφορά της Samsung ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής και δεν έχει καμία σχέση με τους 95000 πόντους που παίρνεις εάν πληρώσεις με πιστωτική της Alpha.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι πόντοι πιστώνονται τον Ιούνιο.

Αλλά κάποιος που ίσως θέλει να πάρει κανένα air condition τον Ιούνιο θα είναι ότι πρέπει :)

Πριν λίγο μίλησα με το κέντρο παραγγελιών στο κοτσωβολο και μου είπαν ότι δεν συνδυάζονται και τα δύο. Η 20% η τους πόντους.

Πριν λίγο μίλησα με το κέντρο παραγγελιών στο κοτσωβολο και μου είπαν ότι δεν συνδυάζονται και τα δύο. Η 20% η τους πόντους.

Έτσι είναι, ρώτησα και εγώ, η 783 η 95000 πόντους με τη κάρτα.

Για να πούμε και την αλήθεια το αντίθετο θα ήταν εξαιρετικά περίεργο. Δεν μπορεί το s9 plus να βγαίνει κάτω από 600.

την δευτερα αγορασα απο το πλαισιο το s9+ με τιμη 829 ευρω!!! δλδ απο τα 979 που το εδιναν μου αφαιρεσαι 150 ευρω σαν προσφορα που τρεχει απο τη σαμσουνγκ!!! μειον την απαλλαγη ΦΠΑ που δικαιουμαι λογω ελευθερου επαγγελματος, παμε στα 669 ευρω!!! τελικη τιμη!!

την δευτερα αγορασα απο το πλαισιο το s9+ με τιμη 829 ευρω!!! δλδ απο τα 979 που το εδιναν μου αφαιρεσαι 150 ευρω σαν προσφορα που τρεχει απο τη σαμσουνγκ!!! μειον την απαλλαγη ΦΠΑ που δικαιουμαι λογω ελευθερου επαγγελματος, παμε στα 669 ευρω!!! τελικη τιμη!!

Το πλαίσιο έδινε και δωρεάν ασύρματο φορτιστή puro στα 829 ευρώ, αν σου είχαν στείλει μήνυμα.

Καλησπέρα. Εγώ το πήρα την Δευτέρα με προσφορά επιστροφή eurobank 20%. Δηλαδή 783 συν ότι το έβαλα και άτοκες ένα χρόνο που είναι καλή περίπτωση και δώρο την led clear case αξίας 70 ευρώ. Δεν θα το έπαιρνε πριν τον Αύγουστο Σεπτέμβριο αλλά η προσφορά συν ότι κερδίζεις και τις άτοκες με δελεασε.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα είναι να μπορούσε να συνδυάζεται η προσφορά της samsung και αυτή της eurobank/ alpha :)

Λογικά δεν "εμποδίζει" η μια την άλλη αλλά χλωμό το κόβω να συντρέχουν

Δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να γίνει ο συνδυασμός με τους πόντους της Alpha Bank.

Ούτως ή άλλος τους πόντους τους παίρνεις τον Ιούνιο..

ακριβώς. είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

στο σύστημα της Τράπεζας θα είναι αυτοματοποιημένη η συγκεκριμένη συναλλαγή σε κάθε περίπτωση.

απλά δε νομίζω οτι υπάρχει υπάλληλος που να μπορεί/ ρισκάρει και να επιβεβαιώσει οτι συντρέχουν οι δυο προσφορές

Σκέφτομαι να αγοράσω το s9+ και με οσα διαβασα εδω μεσα πηγα μια βόλτα από τον κωτσοβολο μιας και είμαι κάτοχος bonus visa της alpha. Ρωτησα τι είδους προσφορά υπάρχει και μου ανέφεραν για τους 95000ποντους. Ρωτησα και για το -20% και μου λενε οτι αυτος ο συνδυασμός ισχυε την προηγούμενη εβδομάδα ενω τωρα ισχυουν μονο οι ποντοι. Της λεω της πωλήτριας να καλεσει τα κεντρικά να επιβεβαιωσει και οντως της λενε οτι ισχυουν μονο οι ποντοι. Βγαίνω απο το καταστημα ξανακαλω εγω τα κεντρικα και μου λενε η - 20% η 95000ποντοι. Θα τρελαθούμε?? Η για βλακες μας περνανε η ειναι ολοι τους τελειως αχρηστοι για την θεση που τους εχουν..

Eurobank καρτα δεν εχω αλλιως θα πήγαινα πλαισιο.

Μονο η vodafone μενει που δίνει - 20% αποτι διάβασα με χρηση οποιασδήποτε πιστωτικής αλλα δεν θελω μιας και παιζει να εχει σκουπιδια της εταιρείας μεσα και να μην ειναι δικαρτο. Ειχα παρει παλιοτερα απο vodafone και μου εδωσαν βουλγαρικη συσκευη. Απο τοτε γενικα αποφευγω κινητα απο εταιρειες κινητης.

Για λιγοτερο απο 200 ευρω κατω απο την αρχική τιμη πιστεύω δεν αξιζει η αγορα του κινητου τουλάχιστο για μενα. Αν εχετε να προτεινετε κατι θα το εκτιμουσα.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκέφτομαι να αγοράσω το s9+ και με οσα διαβασα εδω μεσα πηγα μια βόλτα από τον κωτσοβολο μιας και είμαι κάτοχος bonus visa της alpha. Ρωτησα τι είδους προσφορά υπάρχει και μου ανέφεραν για τους 95000ποντους. Ρωτησα και για το -20% και μου λενε οτι αυτος ο συνδυασμός ισχυε την προηγούμενη εβδομάδα ενω τωρα ισχυουν μονο οι ποντοι. Της λεω της πωλήτριας να καλεσει τα κεντρικά να επιβεβαιωσει και οντως της λενε οτι ισχυουν μονο οι ποντοι. Βγαίνω απο το καταστημα ξανακαλω εγω τα κεντρικα και μου λενε η - 20% η 95000ποντοι. Θα τρελαθούμε?? Η για βλακες μας περνανε η ειναι ολοι τους τελειως αχρηστοι για την θεση που τους εχουν..

Μονο η vodafone μενει που δίνει - 20% αποτι διάβασα με χρηση οποιασδήποτε πιστωτικής αλλα δεν θελω μιας και παιζει να εχει σκουπιδια της εταιρείας μεσα και να μην ειναι δικαρτο. Ειχα παρει παλιοτερα απο vodafone και μου εδωσαν βουλγαρικη συσκευη. Απο τοτε γενικα αποφευγω κινητα απο εταιρειες κινητης.

Για λιγοτερο απο 200 ευρω κατω απο την αρχική τιμη πιστεύω δεν αξιζει η αγορα του κινητου τουλάχιστο για μενα. Αν εχετε να προτεινετε κατι θα το εκτιμουσα.

Ισχύει ότι στις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες τα παιδιά που δουλεύουν μέσα δεν είναι κ ότι καλύτερο στην πλειοψηφία τους δεν έχω καλή άποψη είναι κ μερικοί καλοί στη δουλειά τους. Αν το πάρεις από Vodafone καταρχάς ρωτάς αν υπάρχει σε δικαρτο σκουπίδια δεν θα έχει μέσα κάνα δυο εφαρμογές θα έχει οι οποίες θα απενεργοποιουνται εύκολα..

Εγώ με πρόγραμμα επιστροφής 10% Eurobank κατέβασα 5 μέρες μετά την εφαρμογή απτην αγορά.. Το 1τις εκατό το πήρα μου είπαν ίσως πάρω κ το υπόλοιπο σε λίγο διάστημα αλλιώς να πάω να στείλω email... Δεν με ειχε ενημερώσει κανένας ούτε σε Γερμανό ούτε σε Eurobank για την εφαρμογή θα δείξει....

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Mην κάθεσαι και βασανίζεσαι με τα Ελληνικά καταστήματα.Φίλος μου το παρήγγειλε σήμερα απο το Ιταλικό amazon στα 735+20 ευρώ μεταφορικά.

Όσο για την προσφορά του Κωτσόβολου εγώ σήκωσα τα χέρια ψηλά καθώς κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται εκεί μέσα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ορίστε και το link σε περίπτωση που θες να αγοράσεις: https://www.amazon.it/gp/product/B079X5M6ZH/ref=ox_sc_act_title_6?smid=AE6UQZA6159ON&psc=1

Παντού φαίνεται να είναι μόνο 200€ η προσφορά. Είτε οι πόντοι της alpha είτε η επιστροφή της Eurobank είτε το trade and save του public (+200€ Περίπου).

Αφού δεν είναι περαιτέρω ευέλικτοι σε προσφορές προφανώς και δεν αξίζει και κοιτάς Σκρουτζ, αμαζον κτλ.

Αλλιώς περιμένεις να σταθεροποιηθεί η πτωτική τάση

Κι'ομως παιδιά σημερα ξαναπηρα τηλ στον κωτσοβολο τους τα εψαλα και εντελει μου δωσαν το - 20% και εκανα την κρατηση με παραλαβή απο καταστημα. Με βολευει ο κωτσος λογω των ατοκων δοσεων γιαυτο και δεν κοιταξα αλλου

Κι'ομως παιδιά σημερα ξαναπηρα τηλ στον κωτσοβολο τους τα εψαλα και εντελει μου δωσαν το - 20% και εκανα την κρατηση με παραλαβή απο καταστημα. Με βολευει ο κωτσος λογω των ατοκων δοσεων γιαυτο και δεν κοιταξα αλλου

και 95.000 πόντους με την alpha bonus visa?

και 95.000 πόντους με την alpha bonus visa?
Δυστυχώς οχι. Με λιγα λογια η πλειοψηφία του κωτσου λεει πως τωρα ισχυουν μονο οι ποντοι αλλα αν τους πιεσεις θα σου δωσουν το-20% χωρις ομως τους πόντους

Edited by hrcivic

Δυστυχώς οχι. Με λιγα λογια η πλειοψηφία του κωτσου λεει πως τωρα ισχυουν μονο οι ποντοι αλλα αν τους πιεσεις θα σου δωσουν το-20% χωρις ομως τους πόντους

Αυτό με τους πόντους θεωρώ ότι μόνο η Alpha Bank μπορεί να μας διαφωτίσει το τι συμβαίνει.

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Διαθεσιμότητα & αγορά