Hydralisk Δημοσιεύτηκε March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2018 Καλημέρα σε όλους, Καθώς το budget είναι κοντά στα 300 έλεγα να της πάρω το mate 10 lite που έχω και εγώ και της αρέσει και της ίδιας. Υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα ή λίγα παραπάνω? Έβλεπα επίσης τα honor 9, Samsung a8 (λόγω amoled), LG g6. Καθώς η περίσταση για την οποία θέλω το δωρο είναι αύριο θα ήθελα ότι προτείνετε να είναι άμεσα διαθέσιμο σε κατάστημα Αθήνας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Το mate 10 lite για τα λεφτα του δεν παιζεται.Το α8 ειναι κι αυτο φοβερο αλλα σε πολυ ακριβοτερη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Μπορεις να δεις Mi Note 3 στα 330 ευρώ ως τη πιο ισορροπημένη επιλογή αλλα με αρνητικό οτι εχει εγγυηση μονο καταστήματος https://www.skroutz.gr/s/12745854/Xiaomi-Mi-Note-3-64GB.html htc u ultra στα 290 ευρώ με αρνητικό την αυτονομία αλλά θετικό την οθόνη και κάμερα https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html lg g6 στα 340 ευρώ αν θες κάτι μικρότερο αλλά με αρνητικό την κακή σελφοκάμερα https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html Κατα τα άλλα αν θες συμπλήρωσε την φόρμα ωστε να δουμε τι ταιριάζει καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hydralisk Δημ. March 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Το mi note 3 δεν το κοιτάω λόγω b20. Τα HTC και LG είναι στις συσκευές που κοίταγα. Όσο αφορά το LG είδα κάποιες αρνητικές απόψεις για την αξιοπιστία του brand . Ισχύουν? ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι πριν λίγες μέρες έβλεπα στα 350 και το mi note 2. Αισθάνομαι πολύ βλαξ που δεν το πήρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παλαιότερα είχαν bootloops. Πλέον όμως φαίνεται να μην υπάρχει. Στα g5 υπήρχε θέμα με image retention όπου αν ζεσταινοταν πολυ η συσκευή (πχ απο gaming) τυχον στατικές εικόνες αφήναν σκιές για κάποια λεπτά. Εγω θα σου λεγα οτι αν δεν εχει θέμα με το μέγεθος να πάει προς το u ultra. Καλή κάμερα, δυνατός επεξεργαστής, ωραία οθόνη... οκ χάνει σε αυτονομία ακριβώς λογω αυτών των specs αλλα εξαρτάται και απο ποιο κινητό προέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hydralisk Δημ. March 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 S3 mini. Απλά για οτιδήποτε άλλο εκτός από τηλέφωνα δουλεύει το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Πάρε το ultra. Θα ενθουσιαστει. Μονο για το μεγεθος σιγουρεψου οτι δεν εχει θεμα. (ειναι 5.7 ιντσες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hydralisk Δημ. March 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Σίγουρα δεν θα έχει θέμα γιατί την βολεύει το mate 10 lite που είναι 5.9. Για να έχω το κεφάλι μου ησυχο την ρώτησα πάντως και καμιά 10αρια φορές αν θέλει κάτι πιο μικρό. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση άσχετου ανθρώπου. Το κατάστημα στον Πειραιά με τις καλές αξιολογήσεις που το έχει διαθέσιμο το μπορεί να εννοεί όταν γράφει english menu- adaptor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Συμφωνώ και γω για το Htc u ultra! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Σίγουρα δεν θα έχει θέμα γιατί την βολεύει το mate 10 lite που είναι 5.9. Για να έχω το κεφάλι μου ησυχο την ρώτησα πάντως και καμιά 10αρια φορές αν θέλει κάτι πιο μικρό. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση άσχετου ανθρώπου. Το κατάστημα στον Πειραιά με τις καλές αξιολογήσεις που το έχει διαθέσιμο το μπορεί να εννοεί όταν γράφει english menu- adaptor? Μπορεί να έχει μικρότερη οθόνη αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερη συσκευή, 5 χιλιοστά είναι αρκετή διάφορα https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8519&idPhone2=8857 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Βασικά οι 5.9 ιντσες σε αναλογία 18:9 στη πραγματικότητα είναι μικρότερη απο 5,5. Ειναι ένα κινητό περιπου 5.4 ιντσών με τραβηγμένη την μια πλευρά. Δεν τα δείχνει μεγαλυτερα, αλλά απλα δείχνει περισσότερο content. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Έχω τον ίδιο προβληματισμό όσον αφορά την επιλογή. Το mate 10 lite φαίνεται εξαιρετικό (ειδικά αν λάβει κανείς υπόψην και την τιμή του συγκριτικά με τον ανταγωνισμό). Στα review και speed test το ΗΤC U ultra φαίνεται να είναι πιο αργό και ως (πρωην) κάτοχος lg g2 / g3/ g4 δεν θέλω ούτε καν να σκεφτώ το G6. Μεταξύ mate 10 lite, htc u ultra και το (παλαιώτερο μεν αλλά εξίσου καλό θεωρώ) s7, ποια είναι καλύτερη συνολική πρόταση με φοκους σε καμερα / αυτονομία / ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Πιο αργό το u ultra από mate 10 lite? Με τον 821? Δύσκολο. Σε όλα είναι ανώτερο (επεξεργαστη, ποιότητα οθόνης, κάμερα) το u ultra εκτός αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hydralisk Δημ. March 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν με το θέμα. Η σύζυγος είδε από κοντά το a8 και ξετρελάθηκε οπότε και το έκανα παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Καλορίζικο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts