zaf123 Δημοσιεύτηκε October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2003 η φραση......καποιο αρχειο ειναι συνδεδεμενο με την εξαγωγιμη συναρτηση βιβλιοθηκης....οποιος ξερει please ας βοηθησει...thanks...εχει να κανει παντως με dll αρχεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Για πες πότε την βλέπεις? Έτσι ξαφνικά εμφανίζεται στην οθόνη.... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Περισσοτερες πληροφοριες.. Τι λεει ακριβως το μυνημα; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Το αρχείο θέλει να χρησιμοποιήσει μια συνάρτηση που βρίσκεται σε μια dll. Οι dll είναι βιβλιοθήκες συναρτήσεων τις οποίες μπορούν να τις χρησιμοποιούν τα προγράμματα, γι' αυτό και οι συναρτήσεις που περιέχουν είναι "εξαγώγιμες". Αν είναι μήνυμα λάθους, προφανώς το πρόγραμμα δεν μπορεί να βρει την dll (πρέπει να είναι στο path ή στο ίδιο directory με το .exe που τρέχεις, ή εγκατεστημένη κάπου αλλού από το ίδιο το πρόγραμμα) και γι' αυτό σου δίνει αυτό το λάθος. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 καλημερα...το μυνημα αυτο μου το βγαζει οταν εκτελω καποιο εχε...εχω βαλει τον ηλεκτρονικο λογογραφο....το ακριβες μυνημα ειναι...το exe ειναι συνδεδεμενο με την εξαγωγιμη συναρτηση βιβλιοθηκης(export)ADVAPI32DLL:429...οποιος ξερει ας βοηθησει.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις το πρόγραμμα :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 οτι και να εκανα το ιδιο μυνημα βγαζει......και αλλο crack δεν μπορω να βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATMAN Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zaf123 οτι και να εκανα το ιδιο μυνημα βγαζει......και αλλο crack δεν μπορω να βρω... χαχαχαχαχα τέλεια απάντηση :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KATMAN χαχαχαχαχα τέλεια απάντηση :up: LOOOOL !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zaf123 καλημερα...το μυνημα αυτο μου το βγαζει οταν εκτελω καποιο εχε...εχω βαλει τον ηλεκτρονικο λογογραφο....το ακριβες μυνημα ειναι...το exe ειναι συνδεδεμενο με την εξαγωγιμη συναρτηση βιβλιοθηκης(export)ADVAPI32DLL:429...οποιος ξερει ας βοηθησει.......... Αν κατάλαβα καλά, το αρχείο που θέλεις να τρέξεις, ίσως να μην είναι στην τοποθεσία που πρέπει να είναι κανονικά. Εάν πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κανονικού αρχείου *.exe, με αυτό που έχεις εσύ :whistle: , τότε ίσως να το τρέχεις από λάθος σημείο π.χ. επιφάνεια εργασίας, ενώ κανονικά θα πρέπει να το περάσεις στον φάκελο που βρίσκεται εγκατεστημένο το κανονικό πρόγραμμα, ώστε να μην τρέχει το κανονικό exe αλλά το "άλλο" που έχεις εσύ. Αυτό το αρχείο που σου βγάζει μήνυμα λάθους, είναι αρχείο του κανονικού προγράμματος ή άλλο αρχείο *.exe που θέλεις να τρέξεις μέσω αυτού το πρόγραμμα; Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 οχι κανονικα μεσα απο το φακελο που το εχω εγκαταστησει το τρεχω......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zaf123 οχι κανονικα μεσα απο το φακελο που το εχω εγκαταστησει το τρεχω......... Τότε δεν είναι σωστό το αρχείο που θέλεις να τρέξεις (δεν κάνει δηλαδή) ή εκτός και αν υπάρχει και κάτι άλλο που το συνοδεύει, όπως π.χ. ένα *.reg αρχείο για να γίνει κάποια καταχώρηση πρώτα στο μητρώο. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να βρεις μάλλον, κάποιο άλλο exe που να σου κάνει. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 εχω τα me kai ισως να μη δουλευει το exe.....δεν μπορεσα ομως να βρω αλλο crack επειδη το προγραμμα ειναι ελληνικο(ηλεκτρονικος λογογραφος)...υποψιν οτι δεν ειναι αυθεντικο το cd.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zaf123 υποψιν οτι δεν ειναι αυθεντικο το cd.... Λες να μην το καταλάβαμε;;; :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts