Jump to content

καλησπερα...ξερει κανεις να μου πει τι σημαινει.......

zaf123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η φραση......καποιο αρχειο ειναι συνδεδεμενο με την εξαγωγιμη συναρτηση βιβλιοθηκης....οποιος ξερει please ας βοηθησει...thanks...εχει να κανει παντως με dll αρχεια.....

Το αρχείο θέλει να χρησιμοποιήσει μια συνάρτηση που βρίσκεται σε μια dll. Οι dll είναι βιβλιοθήκες συναρτήσεων τις οποίες μπορούν να τις χρησιμοποιούν τα προγράμματα, γι' αυτό και οι συναρτήσεις που περιέχουν είναι "εξαγώγιμες". Αν είναι μήνυμα λάθους, προφανώς το πρόγραμμα δεν μπορεί να βρει την dll (πρέπει να είναι στο path ή στο ίδιο directory με το .exe που τρέχεις, ή εγκατεστημένη κάπου αλλού από το ίδιο το πρόγραμμα) και γι' αυτό σου δίνει αυτό το λάθος.
Είμαστε όλοι εδώ

καλημερα...το μυνημα αυτο μου το βγαζει οταν εκτελω καποιο εχε...εχω βαλει τον ηλεκτρονικο λογογραφο....το ακριβες μυνημα ειναι...το exe ειναι συνδεδεμενο με την εξαγωγιμη συναρτηση βιβλιοθηκης(export)ADVAPI32DLL:429...οποιος ξερει ας βοηθησει..........

Αρχικό Μήνυμα από τον zaf123

οτι και να εκανα το ιδιο μυνημα βγαζει......και αλλο crack δεν μπορω να βρω...

χαχαχαχαχα τέλεια απάντηση :up:

καλημερα...το μυνημα αυτο μου το βγαζει οταν εκτελω καποιο εχε...εχω βαλει τον ηλεκτρονικο λογογραφο....το ακριβες μυνημα ειναι...το exe ειναι συνδεδεμενο με την εξαγωγιμη συναρτηση βιβλιοθηκης(export)ADVAPI32DLL:429...οποιος ξερει ας βοηθησει..........

Αν κατάλαβα καλά, το αρχείο που θέλεις να τρέξεις, ίσως να μην είναι στην τοποθεσία που πρέπει να είναι κανονικά. Εάν πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κανονικού αρχείου *.exe, με αυτό που έχεις εσύ :whistle: , τότε ίσως να το τρέχεις από λάθος σημείο π.χ. επιφάνεια εργασίας, ενώ κανονικά θα πρέπει να το περάσεις στον φάκελο που βρίσκεται εγκατεστημένο το κανονικό πρόγραμμα, ώστε να μην τρέχει το κανονικό exe αλλά το "άλλο" που έχεις εσύ.

Αυτό το αρχείο που σου βγάζει μήνυμα λάθους, είναι αρχείο του κανονικού προγράμματος ή άλλο αρχείο *.exe που θέλεις να τρέξεις μέσω αυτού το πρόγραμμα;

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

οχι κανονικα μεσα απο το φακελο που το εχω εγκαταστησει το τρεχω.........

Τότε δεν είναι σωστό το αρχείο που θέλεις να τρέξεις (δεν κάνει δηλαδή) ή εκτός και αν υπάρχει και κάτι άλλο που το συνοδεύει, όπως π.χ. ένα *.reg αρχείο για να γίνει κάποια καταχώρηση πρώτα στο μητρώο.

Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να βρεις μάλλον, κάποιο άλλο exe που να σου κάνει.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

εχω τα me kai ισως να μη δουλευει το exe.....δεν μπορεσα ομως να βρω αλλο crack επειδη το προγραμμα ειναι ελληνικο(ηλεκτρονικος λογογραφος)...υποψιν οτι δεν ειναι αυθεντικο το cd....

υποψιν οτι δεν ειναι αυθεντικο το cd....

Λες να μην το καταλάβαμε;;; :lol: :lol: :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg