protoporos Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 banana split και chicago δυο παλια παγωτα, νομιζω της εβγα.γενικα απο τοτε που ανοιξαν οι εξαγωγες στο εξωτερικο και γινονται ολα με σκονες, οι παγωτοβιομηχανιες χαλασαν την ποιοτητα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αυτή η πατούσα μπανάνα σοκολάτα. Μετά τα 4 σκέφτεσαι να σταματήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αυτή η πατούσα μπανάνα σοκολάτα. Μετά τα 4 σκέφτεσαι να σταματήσεις.. :lol::lol::lol: Tι είπες τώρα! Έτρωγα μικρός τέτοιο παγωτό! Έχω να φάω χρόνια!! Πάντως το αγαπημένο μου είναι φράουλα-βανίλια. Μπορώ να φάω απεριόριστη ποσότητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 banana split και chicago δυο παλια παγωτα, νομιζω της εβγα.γενικα απο τοτε που ανοιξαν οι εξαγωγες στο εξωτερικο και γινονται ολα με σκονες, οι παγωτοβιομηχανιες χαλασαν την ποιοτητα τους.σικαγο.τςςςςςςς και ενα αλλο ειχε, με συκο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ben & Jerry's, όλες οι γεύσεις με ιδιαίτερη προτίμηση στο chunky monkey και στο caramel chew chew:O :kitty: απο ben & jerry's το αγαπημένο μου ειναι το New York Super Fudge Chunk Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykoula89 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Ben & Jerry's Cherry Garcia (ειναι μια υπεροχη γευση) μιαμ μιαμ :) Edited May 27, 2012 by glykoula89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 τα παλια παγωτα(εβγα και δελτα )ηταν τελεια.προσφατα πηρα το καιμακι.καμια σχεση με το παλιο.οντως τωρα με τα γαλατα σκονη χαλασε η ποιοτητα.κατα τα αλλα η σειρα νιρβανα της δελτα(νεστλε πλεον) ειναι η αγαπημενη μου.το καινουριο με το κρεμ μπρουλε ειναι ωραιο και οχι τοσο γλυκο που να λιγωνει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Απο περιπτερο προτιμω τα algida και all time classic 4χ4, πυραυλαρα:cool: Απο μαγαζι, τα ωραιοτερα ειναι στο ¨παγωτο¨ , στη Γλυφαδα, διπλα στο cinepolis. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Nestle ICS :lol: http://scene7.samsclub.com/is/image/samsclub/0001790099635_A?$img_size_211x208$ Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ben & Jerry's, όλες οι γεύσεις με ιδιαίτερη προτίμηση στο chunky monkey και στο caramel chew chew:O :kitty: μου φαινεται οτι δεν εχεις δοκιμασει παγωτο γιαουρτι.. πηγαινε μια βολτα απο Ρ.Φεραιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 μου φαινεται οτι δεν εχεις δοκιμασει παγωτο γιαουρτι.. πηγαινε μια βολτα απο Ρ.Φεραιου... Chill box?Εντάξει καλό είναι αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 καινουριο παγωτατζιδικο στην πλαστηρα(χαριλαου) πολυ νοστιμα παγωτακια! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ό,τιδήποτε, αρκεί να είναι... σοκολάτα! Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts