joannak Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 μιας και προσεξα οτι αρκετοι ψαχνουν το τραγουδι της διαφημισης του wash & go ..υπαρχει καπου το video? εχω κατι υποψιν μου για το τραγουδι αλλα θελω να δω το video! Ιωαννα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadOrganPlayer Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μουσική από το trailer του ΑΝΤ1 για τις καινούργιες ταινίες. Το 1ο κομμάτι του trailer, ακούγονται κάτι σαν καμπανούλες, πολύ λεπτός ήχος πρέπει να είναι παλιό γνωστό ηλετρονικό κομμάτι...Ξέρει κανείς? ps. το trailer των ταινιών, όχι των σειρών... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginobill7 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μηπως γνωριζει κανεις το τραγουδι απο την διαφημιση του Axe? Δειτε εδω! Ευχαριστω! ...::: Salta Salta Jimmy Jump :::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z_ak22 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Kalhspera,psaxno auto to tragoudaki..einai apo hxografish..den akougetai toso kala(thn katanohsh sas:O)..alla to shmeio pou exo anebasei..einai poly xarakthristiko..euxaristo.http://www.sendspace.com/file/aipz72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babylonianman Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 μιας και προσεξα οτι αρκετοι ψαχνουν το τραγουδι της διαφημισης του Wash & Go ..υπαρχει καπου το video? εχω κατι υποψιν μου για το τραγουδι αλλα θελω να δω το video! Ιωαννα Που πάει το μυαλό σου; Για πες καμμιά πρόταση μπας και το βρούμε. Γιατί βιντεάκι χλωμό το κόβω (μάλλον ήταν καλοκαιρινή καμπάνια)... Όπως περιέγραψα και σε προηγούμενο post οι στίχοι πάνε: "je ne sais pas pourquoi, parce que..." και πρόκειται για γυναικεία φωνή. Η Coralie Clement έχει πει ένα ομώνυμο τραγούδι αλλά καμία σχέση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 kalispera se olous.mipos kserei kaneis to tragoudi pou paizetai sti seira 50-50 tou mega sto telos tis?Euxaristo ek ton proteron. Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 kserei kaneis pio einai to tragoudi pou akougetai se aftin tin diafimisi? Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Μήπως ξέρετε ποιο τραγούδι ακούγεται στη διαφήμιση από τα pita bakes? Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 ποιος ξερει πως λενε το τραγουδι που παιζει στους τιτλους απο μια παλια σειρα του μεγκα που παιζει τωρα σ επαναληψη το : απο καπου σε ξερω ? http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joannak Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Που πάει το μυαλό σου; Για πες καμμιά πρόταση μπας και το βρούμε. Γιατί βιντεάκι χλωμό το κόβω (μάλλον ήταν καλοκαιρινή καμπάνια)... Όπως περιέγραψα και σε προηγούμενο post οι στίχοι πάνε: "je ne sais pas pourquoi, parce que..." και πρόκειται για γυναικεία φωνή. Η Coralie Clement έχει πει ένα ομώνυμο τραγούδι αλλά καμία σχέση... χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη, εχω ομως την εντυπωση οτι ισως ειναι το daddy της diams..για δες και πες μου ;) Ιωαννα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babylonianman Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη, εχω ομως την εντυπωση οτι ισως ειναι το daddy της diams..για δες και πες μου ;) Ιωαννα Δυστυχώς δεν είναι αυτό :( Καμμία άλλη πρόταση;; Thanx για την προσπάθεια πάντως. Στράτος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 ποιος ξερει πως λενε το τραγουδι που παιζει στους τιτλους απο μια παλια σειρα του μεγκα που παιζει τωρα σ επαναληψη το : απο καπου σε ξερω ? Αν δεν μπερδεύω τη σειρά, μάλλον ψάχνεις το «I've Seen That Face Before» της Grace Jones. :) Άκουσέ το εδώ για να δεις αν όντως αυτό θέλεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Αν δεν μπερδεύω τη σειρά, μάλλον ψάχνεις το «I've Seen That Face Before» της Grace Jones. :) Άκουσέ το εδώ για να δεις αν όντως αυτό θέλεις. :) δεν είναι αυτό που ακούγετε στους τίτλους έναρξης της σειράς http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 δεν είναι αυτό που ακούγετε στους τίτλους έναρξης της σειράς Ναι, μάλλον αυτό ακουγόταν στο trailer... Δοκίμασε το «Letkiss» από Darling. :) ... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ναι, μάλλον αυτό ακουγόταν στο trailer... Δοκίμασε το «Letkiss» από Darling. :) ... :) αυτό είναι ναι χριστινα αλλά πως το κατεβαζεις από το γιου τουμπ? http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 3erei kaneis ena kommati pou eixe xorepsei enas tupos pou xoreve brake dance kai htan ston teliko tou ellada exeis talento? iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patskara Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 kalispera paidia! to tragoudaki apo to trailer gorgones tou mega to xerei kaneis?thimizei c real. efxaristo:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mabrou Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 geia sas mipos xerei kaneis to tragoudi pou akougetai sto trailer tis kainourias seiras tou mega stous 31 dromous? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 to tragoudi apo to trailer tou "mpampa mhn trexeis"? iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z_ak22 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Kalhspera paidia..psaxno ena song..exo faei ton kosmo..den to brisko me tipota ..help...to tragoudi einai:React-Can't Keep My Hands Off You opoios to kserei h' to exei as mou steilei.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonnys-G Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Γειά σε όλους και όλες. Μήπως έχει γίνει γνωστό ποιό είναι το τραγούδι που παίζει στην εκπομπή της Τατιάνας "αξίζει να το δεις"? If you wanna win a war, you must serve NO MASTER but your AMBITION... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigrrraki Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ξέρω ότι έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν βρήκα καμία απάντηση. :( Το hip hop :music:κομμάτι στην διαφήμιση των Goodie´s salads και το κομμάτι από την διαφήμιση των píta bakes. Μήπως τα έχει βρει κανείς.:help: Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mabrou Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 kalispera mipos xerei kaneis to parakato tragoudi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 kalispera mipos xerei kaneis to parakato tragoudi? U2-Where tha streets have no name. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mabrou Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 U2-Where tha streets have no name. efxaristo poli Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts