Jump to content

babylonianman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babylonianman

  1. Ξέρει κανείς το κομμάτι που ακούγεται στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Nokia/Alpha Copy με τη Ράνια Θρασκιά; Πρέπει να έχει παίξει κι αλλού γιατί είναι σχετικά γνωστό. Για τσεκάρετέ το: http://www.alphacopy.gr/files/Nokia-Xmas_Corporate%2050''_MPEG1_Web_PAL.MPG
  2. Επειδή θυμίζει έντονα το Two Towers Requiem Overture υποθέτω ότι είναι γραμμένο ειδικά για την διαφήμιση της MIG. Δεν νομίζω ότι κανείς άλλος θα είχε το θράσος να κλέψει τόσο πολύ ένα κομμάτι και να το κυκλοφορήσει σε CD.
  3. Τελικά είναι το Que No, Que No - Mina. (Thanx to JingleBells)
  4. μπορείτε να το ακούσετε σ'αυτό το βιντεάκι (ξεκινάει στο 0:34)
  5. Ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στο σήμα του TVtiglon; Πρόκειται για ένα ισπανικό bossa nova κομμάτι από γυναίκα τραγουδίστρια που πάει κάπως έτσι: "si tu me pides fidelidad... si tu me pides sinceridad...".
  6. Δυστυχώς δεν είναι αυτό :( Καμμία άλλη πρόταση;; Thanx για την προσπάθεια πάντως. Στράτος.
  7. Που πάει το μυαλό σου; Για πες καμμιά πρόταση μπας και το βρούμε. Γιατί βιντεάκι χλωμό το κόβω (μάλλον ήταν καλοκαιρινή καμπάνια)... Όπως περιέγραψα και σε προηγούμενο post οι στίχοι πάνε: "je ne sais pas pourquoi, parce que..." και πρόκειται για γυναικεία φωνή. Η Coralie Clement έχει πει ένα ομώνυμο τραγούδι αλλά καμία σχέση...
  8. Στα σποτάκια της Νέας Δημοκρατίας ακούγονται 2 κομμάτια του Σταμάτη Σπανουδάκη (ως συνήθως), το "Μικρό Νυχτερινό" και το "Άγγελοι Μετά Ποιμένων".
  9. Μήπως ξέρει κανείς το γαλλικό τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση του Wash & Go με έναν τύπο που κάνει ντους και φαντάζεται ότι τον λούζουν 2 κοπέλες; Ο στίχος πάει: "je ne sais pas pourquoi, parce'que....".
  10. Απ'όσο ξέρω η μουσική των ειδήσεων της ΝΕΤ έχει γραφτεί στις αρχές της δεκαετίας του 80 από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, εξ'ου και ο πρωτοποριακά ηλεκτρονικός ήχος. Πριν 2 χρόνια η ΝΕΤ μόνταρε το συγκεκριμένο κομμάτι ώστε να μικρύνει κατα 3 περίπου δευτερόλεπτα... Προφανώς δεν κυκλοφορεί πουθενά - εκτός αν έχεις κανένα γνωστό στην Αγ.Παρασκευή ή την ίδια την Αγ.Παρασκευή γνωστή να σου το δώσει. Η μουσική της "Αθλητικής Κυριακής" γράφτηκε από τον Χρήστο Λεοντή και είναι το μακροβιότερο σήμα της ελληνικής τηλεόρασης. Φυσικά ούτε αυτό κυκλοφορεί...
  11. Η μελωδία είναι από ένα παραδοσιακό αμερικάνικο τραγούδι που λέγεται "When Johnny Comes Marching Home" (ίσως το έχεις ξανακούσει και αλλού, όπως στο Die Hard 2..) Οι στίχοι βέβαια είναι διαφορετικοί απο τους αυθεντικούς και πιθανότατα γράφτηκαν αποκλειστικά για την διαφήμιση.
  12. Λέγεται "España Cañí" και υπάρχει σε πάρα πολλές εκτελέσεις. Σημείωση: δεν πρόκειται για τανγκό αλλα για πάσο ντόμπλε.
  13. Είναι διαφορετικά κομματια (προφανώς). Αυτό που ακούγεται στο χριστουγεννιάτικο (12ο) επεισόδιο, εκεί όπου ο Φώτης κάνει την δακρύβρεχτη εκπομπή (41:47-44:22), είναι από το soundtrack του Forrest Gump. http://www.amazon.com/Forrest-Gump-Original-Motion-Picture/dp/samples/B000002AS1/ref=dp_tracks_all_1/102-6248314-0898504#disc_1
  14. Είναι ο "Κλέφτικος" απο τους 36 Ελληνικούς Χορούς του Νίκου Σκαλκώτα. Κλασσικό έργο γραμμένο το '30.
×
×
  • Create New...