Jump to content

huawei battle p10 vs mate10lite vs honor 9 vs view10

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

-Διαθέτω μέχρι 350 (με ενδεχομενο υπερβασης μονο για κατι εξαιρετικο)

-Μέγεθος οθόνης αδιαφορο

-Αγορά από Ελλάδα

-Mε ενδιαφέρει τόσο να έχει 4g παντού αλλά θα ήταν ένα συν εάν έπιανε

-Προτεραιοτητα αυτονομια και κάμερα

-Ραδιόφωνο δεν ειναι υποχρεωτικο

-Θα ήθελα έναν αρκετά καλό ήχο και καλά χρώματα για την οθόνη

-Μπαταρία να βγαζει μια γεματη μερα με 4g(η wifi) και browsing

-Οι κάμερες να είναι ποιοτικές

-Ram the more the better

-Προηγούμενη συσκευή huawei P8

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Θα περιμενω απαντησεις με ανυπομονησια

το mate 10 lite θα έλεγα να το βγάλεις απο τη μέση γιατι ειναι μεσαίας κατηγορίας ενω τα άλλα ναυαρχίδες.. δηλαδή καλύτερες κάμερες, επεξεργαστές κλπ.

τώρα αν σ αρέσουν οι μεγάλες οθόνες πας στο view 10 προφανώς που ειναι και το πιο φρέσκο κι εχει προεγκατεστημένη oreo, αρα θα έχει περισσότερη υποστήριξη στο μέλλον

aka bill_thes

αν εξαιρεσεις το mate 10 lite απο τα υπολοιπα 3 μονο το honor 9 ειναι μεσα στο ευρος χρηματων που δινεις.Με υπερβαση κοντα στο πενηνταρικο παιρνεις το huawei p10 το οποιο ειναι ενα honor 9 με διαφορετικα υλικα κατασκευης και καλυτερη καμερα λογω OIS.Το v10 ομως ειναι μια συσκευη κοντα στα 500 ευρω , εχει μεγαλυτερη οθονη - μεγεθος , φοραει τον kirin 970 επεξεργαστη εναντι του 960 απο τα αλλα δυο και στην ουσια ειναι ενα Huawei mate 10 pro στην φθηνοτερη εκδοση του απο το sub brand honor της Huawei.Εγω θα προτιμουσα το p10 λογω της καλυτερης καμερας , ειναι πιο μαζεμενο στο χερι και οι διαφορες στους επεξεργαστες ειναι αμελητεες.Αν θες οπωσδηποτε μεγαλυτερη οθονη και τα 150 ευρω παραπανω δεν σε ζοριζουν χτυπας και το view v10.

Απο αυτονομια πιο υπερέχει????

Το view το κοιταω μονο στην περιπτωση μεταχειρισμενου!

Η αληθεια ειναι οτι στο honor 9 μου φαινονται λιγο ασχημο το πλαισιο γυρω γυρω απο την οθονη ενω στο view το πλαισιο αυτο ειναι κατα πολυ μικροτερο!

Παρ ολα αυτα ομως το view δικαιολογει τα παραπανω χρηματα η ειναι μια υπερβολη χωρις λογο?

Σαν vfm μηπως το mate 10 lite κερδιζει στα σημεια?

σιγουρα οι αισθητικες προτιμησεις του καθενος ειναι διαφορετικες.το mate 10 lite εχει μερικα mah μπαταρια περισσοτερα απο honor 9 και p10 , εχει μεγαλυτερη οθονη και ειναι κοντα 70-80 φθηνοτερο απο το honor 9 , αλλα εγω σιγουρα δεν θα θυσιαζα τον kirin 960 για τον kirin 659 του mate 10 lite για αυτην την διαφορα χρηματων

το view v10 ειναι σιγουρα ανωτερη συσκευη απο το Honor 9 αλλα δεν πιστευω οτι δικαιολογει την διαφορα των 150 ευρω.απο 450 ευρω και κατω θα μου φαινοταν πιο λογικη η τιμη του.μια αλλη συσκευη παντως που παιζει στα 350 ευρω ειναι πλεον και το lg g6.μπες στο σχετικο νημα και διαβασε αν σου καλυπτει τα κριτηρια σου κυριως στο θεμα της καμερας.

Εγώ πάλι θεωρώ πως αξίζει το view 10. Μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη ram, διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος και καλύτερη κάμερα ειναι αρκετά για να ανεβάσουν 150 ευρώ την τιμή. Όμως το κινητό βρίσκεται εκτός του budget σου και δεν ξέρω αν για σένα αυτά τα προτερήματα ειναι σημαντικά ή οχι.

To lg δεν μου αρεσει!Ενω εχει πολυ καλα στοιχεια εξωτερικα ειναι αρκετα πισω απο τα huawei τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα!Το βασικοτερο θεμα μου ειναι μαλλον οτι με τρωει η τσεπη μου για mate 10!Βαθεια μεσα μου ξερω οτι ειναι υπερβολη και πως δεν εχω αυτα τα χρηματα αυτη την περιοδο αλλα το ατιμο δεν μπορω να το ξεχασω!Για αυτο και εβαλα στο παιχνιδι την φτηνοτερη(view 10) και την πολυ φτηνη (mate 10 lite) του εκδοση!Οσο για τα αλλα δυο το p10 το βγαζω απο τη λιστα και κραταω μονο το honor 9

Απλα αυτο που με ανυσηχει με το lite ειναι το οτι ισως δεν δω ουσιαστικες διαφορες απο το p8!

Σας πριζω και εσας αλλα καπου πρεπει να τα πω και εγω! :p:p:p:p:p

Και για το mate 10 lite διαβαζω συνεχεια καλα σχολια.Πρεπει να πουλαει και πολυ το ατιμο.
το εχει.παρει ο ανηψιος μου και εχβ ασχοληθει λιγο.παρα πολυ καλο.

Tcl 20 5g

Καλησπέρα. .θα ήθελα τα φώτα σας.. δίνω μέχρι 300-350€ . Προέρχομαι από samsung note 3. Θα σας πω με σειρά τις προτιμήσεις μου.

1.οθόνη >5.5inch με ωραια χρώματα

2.καλή camera

3.ram από 4 και πάνω

4.επεξεργαστή καλό κλπ

Σε μια έρευνα που έκάνα εντύπωση μου έκαναν huawei mate 10 lite, samsung a8 2018, mi 5s plus..Έχει κανείς να προτιμάει κάτι άλλο ? Και αν όχι από αυτά που λέω τα δουλέψει κάνεις ώστε να έχει σωστή άποψη ?

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

SOS ΝΑ ΈΊΝΆΊ ΚΑΙ DUAL SIM