Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη, κατεβαζω το

ASUS ZenFone 5(T00F/T00J) software Image: V1.14.40.50 for WW SKU

το μεταφερω στη μνημη του τηλεφωνου και προχωρω σε εγκατασταση;

(Εχω το ASUS_T00J_WW_user_1.13.40.8_20140516_I7063)

Στη συνεχεια στηνω μεχρι και την 1.18 που ειναι η τελευταια;

Με τα data τι γινεται; χανονται;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη, κατεβαζω το

ASUS ZenFone 5(T00F/T00J) software Image: V1.14.40.50 for WW SKU

το μεταφερω στη μνημη του τηλεφωνου και προχωρω σε εγκατασταση;

(Εχω το ASUS_T00J_WW_user_1.13.40.8_20140516_I7063)

Στη συνεχεια στηνω μεχρι και την 1.18 που ειναι η τελευταια;

Με τα data τι γινεται; χανονται;

ναι κατεβασε την ρομ που αντιστοιχει στο κινητο σου και προχωρα στην εγκατασταση..οχι data δεν χανονται..δοκιμασαι παντως μηπως περανει και η 1.18 αμεσως..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Εγώ πέρασα κατευθείαν την 1.18 χωρίς πρόβλημα.

Απο την 1.13?ωραια!παντως για να γινει η αναβαθμιση σε kk(2.19.40.6 μαλλον και η ww τον ιδιο κωδικο θα εχει) πρεπει να εχουμε την 1.18 ηδη επανω..

Μπορεί κάποιος κάτοχος να γράψει μερικά συνοπτικά σχόλια για το κινητο; Θέλω να παραγγείλω σήμερα και είναι μέσα στις επιλογές μου, απλώς δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω όλο το θέμα. Με απασχολεί λίγο η επεξεργαστική ισχύ, παρότι δεν παίζω παιχνίδια. Αν το πάρω θα πάρω αυτό με τον 2580 επεξεργαστή και τα 2gb ram. Από σήμα, ποιότητα κλήσεων πώς πάει; Οθόνη;
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μπορεί κάποιος κάτοχος να γράψει μερικά συνοπτικά σχόλια για το κινητο; Θέλω να παραγγείλω σήμερα και είναι μέσα στις επιλογές μου, απλώς δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω όλο το θέμα. Με απασχολεί λίγο η επεξεργαστική ισχύ, παρότι δεν παίζω παιχνίδια. Αν το πάρω θα πάρω αυτό με τον 2580 επεξεργαστή και τα 2gb ram. Από σήμα, ποιότητα κλήσεων πώς πάει; Οθόνη;

χωρις να το εχω, επειδη το ψαχνω ομως, 2 πραγματα φοβαμαι..την μπαταρια του και το μεγεθος του που ειναι πολυ μεγαλο για 5" οθονη (ξεπερναει και το σονυ Ζ1 που ηταν μεγαλο, αδιαβροχο μεν, μεγαλο για 5" δε)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες η τιμή για το τούμπανο στα 199 USD δεν είναι λόγο τσιμπημένη ;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

χωρις να το εχω, επειδη το ψαχνω ομως, 2 πραγματα φοβαμαι..την μπαταρια του και το μεγεθος του που ειναι πολυ μεγαλο για 5" οθονη (ξεπερναει και το σονυ Ζ1 που ηταν μεγαλο, αδιαβροχο μεν, μεγαλο για 5" δε)

To μέγεθος δεν με ενοχλεί. Όσο για την μπαταρία σε κάποια reviews που διάβαζα είδα ότι βγάζει άνετα μια μέρα βαριάς σχετικά χρήσης, οπότε δεν έχω ούτε εκεί θέμα, πάντα φορτίζω βράδυ. Που κάνει γενικά για ποιοτικό κινητό, αν και διπύρηνο, γι' αυτό το σκέφτομαι. Και πιστεύω ότι η Asus θα έχει καλή υποστήριξη, έχει ρίξει αρκετά λεφτά σε αυτή τη σειρά.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

To μέγεθος δεν με ενοχλεί. Όσο για την μπαταρία σε κάποια reviews που διάβαζα είδα ότι βγάζει άνετα μια μέρα βαριάς σχετικά χρήσης, οπότε δεν έχω ούτε εκεί θέμα, πάντα φορτίζω βράδυ. Που κάνει γενικά για ποιοτικό κινητό, αν και διπύρηνο, γι' αυτό το σκέφτομαι. Και πιστεύω ότι η Asus θα έχει καλή υποστήριξη, έχει ρίξει αρκετά λεφτά σε αυτή τη σειρά.

για την μπαταρια μου ειπαν παιδια που το πωλουσαν οτι ειναι οριακα καλη..για τον επεξεργαστη πιστευω οτι ειναι οκ για τα λεφτα του..τωρα το μεγεθος οντως ειναι σχετικο..

Οσο για την asus, αν κρινω απο το padfone που ειχα, μονο να βγαζει νεα μοντελα ξερει, υποστηριξη μηδεν..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Απο την 1.13?ωραια!παντως για να γινει η αναβαθμιση σε kk(2.19.40.6 μαλλον και η ww τον ιδιο κωδικο θα εχει) πρεπει να εχουμε την 1.18 ηδη επανω..

για την αναβαθμιση: το αρχειο που κατεβαζουμε απο το site της ASUS, το τοποθετουμε οπως ειναι στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου ή το αποσυμπιεζουμε πρωτα;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

για την αναβαθμιση: το αρχειο που κατεβαζουμε απο το site της ASUS, το τοποθετουμε οπως ειναι στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου ή το αποσυμπιεζουμε πρωτα;

ξεζιπαρης και βαζεις το "UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.9-user.zip"(τυχαιο εσυ οποιο εχεις) στην εσωτερικη μνημη χυμα

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για την μπαταρια μου ειπαν παιδια που το πωλουσαν οτι ειναι οριακα καλη..για τον επεξεργαστη πιστευω οτι ειναι οκ για τα λεφτα του..τωρα το μεγεθος οντως ειναι σχετικο..

Οσο για την asus, αν κρινω απο το padfone που ειχα, μονο να βγαζει νεα μοντελα ξερει, υποστηριξη μηδεν..

ε ενταξει μπορει στο συγκεκριμενο μοντελο να μην εδινε παντως σε αυτο θα δωσει 4.4.2, εχει πει και για L αλλα παντα πλεον κραταω μικρο καλαθι για ολες πλεον τις εταιριες!!!

Παίδες η τιμή για το τούμπανο στα 199 USD δεν είναι λόγο τσιμπημένη ;

Επίσης η ισοτιμία Ευρώ-Δολαρίου έχει ακουμπήσει ιστορικά υψηλά των τελευταίων 2 ετών και από ότι φαίνεται δεν θα πέσει σύντομα και είναι κρίμα...

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Επίσης η ισοτιμία Ευρώ-Δολαρίου έχει ακουμπήσει ιστορικά υψηλά των τελευταίων 2 ετών και από ότι φαίνεται δεν θα πέσει σύντομα και είναι κρίμα...

που ακριβως το ειδες? εχει κατρακυλησει το ευρω..απο 1,34 στα 1.25

που ακριβως το ειδες? εχει κατρακυλησει το ευρω..απο 1,34 στα 1.25

Δαίμονας του τυπογραφείου,

Δολλαρίου - Ευρώ ήθελα να γράψω.

Όπως και να έχει δεν είναι καλή εποχή για αγορές και από ότι φαίνεται για αρκετούς μήνες θα συνεχίσει έτσι. Εν τέλη όπως τα 199$ είναι πολλά για την αγορά του Zenphone 5 2/8 παλαιότερα ήταν χαμηλότερη και την ανεβάσαν οι κινέζοι ή κάνω λάθος;

Δαίμονας του τυπογραφείου,

Δολλαρίου - Ευρώ ήθελα να γράψω.

Όπως και να έχει δεν είναι καλή εποχή για αγορές και από ότι φαίνεται για αρκετούς μήνες θα συνεχίσει έτσι. Εν τέλη όπως τα 199$ είναι πολλά για την αγορά του Zenphone 5 2/8 παλαιότερα ήταν χαμηλότερη και την ανεβάσαν οι κινέζοι ή κάνω λάθος;

ναι ηταν στα 137€(174$) πρην κανα μηνα περιπου οταν το πηρα εγω..

ναι ηταν στα 137€(174$) πρην κανα μηνα περιπου οταν το πηρα εγω..

Καλά θυμόμουν :angry: θα δω μήπως πέσει, τέλη Οκτωβρίου ίσως κάνω την παραγγελία, για να δούμε...

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Παιδιά πως μπορώ να δω αν το κινητό που θα έχω αύριο στα χέρια μου είναι ρουταρισμένο ή όχι και αν " φοράει " την ευρωπαϊκή έκδοση WW 1.18 ??? ( νομίζω αυτή είναι η ευρωπαϊκή έκδοση )

Παιδιά πως μπορώ να δω αν το κινητό που θα έχω αύριο στα χέρια μου είναι ρουταρισμένο ή όχι και αν " φοράει " την ευρωπαϊκή έκδοση WW 1.18 ??? ( νομίζω αυτή είναι η ευρωπαϊκή έκδοση )

root checker και ρυθμισεις->Πληροφοριες->πληροφοριες λογισμικου->αριθμος εκδοσης..

βγηκε και η WW εκδοση!περιμενω να ανεβει στο site..

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά μιας και δεν έχω ασχοληθεί με την ASUS μπορείτε να μου πείτε ποια η διαφορά αυτό εδώ εκτός από το χρώμα?

http://www.minideal.net/new-asus-zenfone-5-a500cg-5-android-4-3-16gb-smartphone-purple.html

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά μιας και δεν έχω ασχοληθεί με την ASUS μπορείτε να μου πείτε ποια η διαφορά αυτό εδώ εκτός από το χρώμα?

http://www.minideal.net/new-asus-zenfone-5-a500cg-5-android-4-3-16gb-smartphone-purple.html

Καμια.Τα ιδια ειναι απο οτι βλεπω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ξεζιπαρης και βαζεις το "UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.9-user.zip"(τυχαιο εσυ οποιο εχεις) στην εσωτερικη μνημη χυμα

το εκανα, αποσύνδεσα το καλωδιο και δεν εγινε τιποτε.

αν εχω καταλαβει καλα, δεν θα επρεπε να μου ζηταγε αυτοματα την ενημερωση;

(χρησιμοποιησα και την 1.18 και την 1.14 και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο)

κανω καποιο λαθος στη διαδικασια;

Edited by karanti

το εκανα, αποσύνδεσα το καλωδιο και δεν εγινε τιποτε.

αν εχω καταλαβει καλα, δεν θα επρεπε να μου ζηταγε αυτοματα την ενημερωση;

(χρησιμοποιησα και την 1.18 και την 1.14 και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο)

κανω καποιο λαθος στη διαδικασια;

όταν το αποσυνδεσες σου έβγαλε ενα τριγωνακι με θαυμαστικό στην μπάρα ειδοποιησεων όπου λέει βρέθηκε αρχείο αναβάθμισης η κάτι τέτοιο;

Edited by Shinig

όταν το αποσυνδεσες σου έβγαλε ενα τριγωνακι με θαυμαστικό στην μπάρα ειδοποιησεον;

οχι

και στις 2 περιπτωσεις (1.14 και 1.18)

μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο;

ΥΓ δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα το PC που χρησιμοποιω εχει linux (ubuntu) και οχι windows

Edited by karanti

οχι

και στις 2 περιπτωσεις (1.14 και 1.18)

μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο;

ΥΓ δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα το PC που χρησιμοποιω εχει linux (ubuntu) και οχι windows

το μονο που κανεις ειναι αντιγραφη δεν νομιζω να πειραζει...σιγουρα το βαζεις στην εσωτερικη μνημη?γιατι 2 zenfone που εχω ετσι κανω αναβαιμισεις..απο που το εχεις παρει?

Edited by Shinig

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z