rio0013 Δημοσιεύτηκε February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2018 έχετε να προτείνετε κάποιο κινέζικο μέχρι 400 ευρω;με τέλεια κάμερα γρηγορο να μην κολλάει πουθενα και γύρω στις 5.5 ίντσες ή και παραπάνω και από Ελλάδα αλλά και από έξω αγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Έχει στην ίδια ενότητα, θέμα για συσκευή μέχρι 400 ευρώ... Έχουν αναφερθεί διάφορες προτάσεις εκεί... Αν θες ρίξε μια ματιά, να πάρεις καμιά ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Εφοσον θελεις να σκασεις τοσα λεφτά γιατι ΚιΝεΖιΚο;;;Htc u ultra,lg g6,nokia 8,s7 και πολλα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Εφοσον θελεις να σκασεις τοσα λεφτά γιατι ΚιΝεΖιΚο;;; Tι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Tι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... κι έχει βάλει στην ίδια πρόταση το nokia 8 :lol::lol::lol: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Μi Note 3 και σου μένουν και 2 μεροκάμματα καβάτζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Σε αυτά τα λεφτά μάλλον mi mix 2. Συμπλήρωσε καλύτερα την φόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 κι έχει βάλει στην ίδια πρόταση το nokia 8 :lol::lol::lol: Ειδαμε και σενα φιλε μου,με τοσα που του πρότεινες το μπερδεψες το παλικάρι.. Δηλαδη ρε παιδια θα δωσω 400 ευρώ και θα παρω ενα τηλεφωνο απο κινα χωρις εγγύηση,σε καμια περίπτωση η καμερα του δεν θα ναι σε επίπεδα samsung,lg,htc..Εγω δεν το καταλαβαίνω,θα ψωνισω απο κινα αν δεν εχει κατι εδω στα χρήματα μου,που θα είναι λίγα..Εκτος το mi mix που εδω κανει κανα 1000ρικο..Αν εκει ειναι στα 400 οκ αλλα και παλι εγγύηση γιοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Γιάννη άμα τον άλλο δεν τον ενδιαφέρει η εγγύηση είναι δική του υπόθεση. Για αυτό υπάρχει και η φόρμα ώστε να προτείνουμε βάσει τη θέλει ο άλλος :) (οπότε καλό θα ήταν να την συμπληρώσει :p ) Κατά τα άλλα όντως υπάρχουν και Ελλάδα αρκετές καλές επιλογές. Αλλά κινητό σαν το mi mix 2 για παράδειγμα δεν θα βρεις. Οπότε όλα θέμα επιλογών είναι. Εμενα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω διαφορετικές προτάσεις. Γίνεται συζήτηση, ψάχνεται και ο χρήστης μετά μόνος του και αποφασίζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Ειδαμε και σενα φιλε μου,με τοσα που του πρότεινες το μπερδεψες το παλικάρι.. Δηλαδη ρε παιδια θα δωσω 400 ευρώ και θα παρω ενα τηλεφωνο απο κινα χωρις εγγύηση,σε καμια περίπτωση η καμερα του δεν θα ναι σε επίπεδα samsung,lg,htc..Εγω δεν το καταλαβαίνω,θα ψωνισω απο κινα αν δεν εχει κατι εδω στα χρήματα μου,που θα είναι λίγα..Εκτος το mi mix που εδω κανει κανα 1000ρικο..Αν εκει ειναι στα 400 οκ αλλα και παλι εγγύηση γιοκ! καζούρα έκανα, δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι:rolleyes: κοίτα δεν είπε αποκλειστικά απο Κίνα, τον ενδιαφέρει και απο εδώ για αγορά. εγω θα πρότεινα λοιπόν honor 9 ή p10 αλλά δεν ειναι στις ίντσες που τον ενδιαφέρουν Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Ναι ναι πανω απο ολα η φόρμα :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Έχεις δίκιο Ανδρέα,αυτός το πληρώνει,αυτος θα το λουστεί :P Περα απο τη πλάκα ναι καλο είναι να μην κοιταω και εγω τις δικες μου προτιμήσεις (δεν εχω κανει ποτε αγορα απο Κίνα) σεβαστή η καθε άποψη,απλως δεν το χω με τη κινα οποτε πρότεινα τα δικα μας :D ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καζούρα έκανα, δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι:rolleyes: Ολα κομπλέ ;) Ο καθενας λεει τη γνωμη του. Καλη επιλογη και πιο φθηνό το mi note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts