PowerZ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 2 μισι μέρες χωρίς τουαλέτα :Ρ Μετράει; αυτο μου φαινεται το πιο δυσκολο ρεκορ παιδια :p εγω παω τουαλετα καθε 1 ωρα :p το βραδυ μπορει να ξυπνησω και 4 φορες για τουαλετα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 8es na peis oti einai fusiologiko&deigma kalhs leitourgeias ton nefron sou otan diakopseis ton upno sou gia na pas sto wc? Φυσικα freak ξερεις οτι κατι τετοιο δεν ειναι απολυτο... :!: Μπορει να μην δουλευουν καθολου καλα... :!: Εγω παλι κανενα απιστευτο ρεκορ δεν εχω κανει.... Εκτος του οτι πριν απο δυο περιπου χρονια και ενω ταξιδευα απο Πατρα για Ancona με καραβι, επαθα κολικο νεφρων στις 9 το πρωι περιπου, και μεχρι να πιασουμς λιμανι και να παω στο νοσοκομειο, (δειλαδη για 5ωρες περιπου), ημουν με φρικτους πονους.:O Τοτε κινδυνεψα να χασω και το αριστερο νεφρο μου.(δεν ηταν τοσο απλο να το χασω αλλα δεν εχει σημασια η ολη ιστορια) αλλα δοξασοι ο θεος εφυγε η πετρα...μετα απο 5μερες. :wacko: Το ρεκορ συλλεγεται στο οτι αντεξα χωρις να φωναξω(ουτε αχ,) για τοση ωρα-βεβαια ειχε ειδοποιηθει και ο καπετανιος και ενας γιατρος (Σλοβενος) που ηταν στο πλοιο, και ελικοπτερο, σε περιπτωση που παθαινα κανα εμφραγμα να ερθει να με παρει.:X Στο οτι απο τους εντονους πονους ειχα κανει τοσες φορες εμετο (σε νιπτηρα οχι κατω), που ειχα στεγνωσει τελειως.Να φανταστειτε οτι ηθελα να κανω εμετο και δεν εβγαζα ουτε σαλιο...Αδειασα τελειως! Ακομα και στο οτι μεχρι να βγω εγω απο το πλοιο να παω στο ασθενοφορο, δεν εμπαινε κανεις μεσα.Και οπως βγηκα(σε καροτσακι), μολις σηκωσα το κεφαλι μου, ειδα περιπου 500-700 ατομα να με κοιτανε... :p Sorry για το ψιλοπεριεργο του post αλλα ανθρωπινα ειναι αυτα... ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Με κανατε και γελασα ....Εγω εχω να φαω 1 μερα ολοκληρη. μετραει!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 ενα αλλο ρεκορ που εκανα ηταν καποτε να μην εχω σχεση σχεδον για 6 χρονια...(ουτε φιλια χαδια φλερτ φαση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 σοβαρολογεις? και νομιζα πως το ρεκορ το εχω εγω με 1 χρονο αποχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 ενα αλλο ρεκορ που εκανα ηταν καποτε να μην εχω σχεση σχεδον για 6 χρονια...(ουτε φιλια χαδια φλερτ φαση) Καλό αλλά δε θα ήθελα να το κάνω :!: Καλά και πώ την....έβγαζες;Γενικά μιλάω :) Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Sartz όλα μια ιδέα είναι… Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Καλό αλλά δε θα ήθελα να το κάνω :!: Καλά και πώ την....έβγαζες;Γενικά μιλάω :) ελα μου ντε δεν ξερω και εγω μεχρι σημερα ειχα φιλους περνουσα καλα, cs, γυμναστικη, αλλα καποτε με ειχαν πει και gay για αυτο το πραγμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο να απεχεις 6 χρονια..κατι συμβαινει απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 τις προάλες πήγα Κυψέλη και εκανα να παρκάρω μόνο ένα τέταρτο :yahoo: Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Φυσικά κάτι συμβαίνει,δε το κάνεις για να σπάσεις "ρεκόρ",αλλά σου αξίζουν συγχαρητήρια :yahoo: :up: Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο να απεχεις 6 χρονια..κατι συμβαινει απλα. τι θες να πεις? :rolleyes: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 θελω να πω οτι δεν μπορει να μην ετυχε στα 6 χρονια να βρεις καποια να κανεις εστω και φαση απλα οχι σχεση..εγω 1 χρονο που εκανα αποχη μου δωθηκαν παμπολλες ευκαιριες να κανω κατι απλα δεν ηθελα, αλλα το βρισκω πιο φυσιολογικο για 1 χρονο παρα για 6,, δεν ξερω μου φαινεται αληθεια πολυ περιεργο.. κανας καμπουρης εισαι? κουασιμοδος? τι φταιει? δεν ξερω και πολλους αντρες να αντεχουν βδομαδα χωρις σεξ ποσο μαλλον 6 χρονια!!! :O :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 θελω να πω οτι δεν μπορει να μην ετυχε στα 6 χρονια να βρεις καποια να κανεις εστω και φαση απλα οχι σχεση..εγω 1 χρονο που εκανα αποχη μου δωθηκαν παμπολλες ευκαιριες να κανω κατι απλα δεν ηθελα, αλλα το βρισκω πιο φυσιολογικο για 1 χρονο παρα για 6,, δεν ξερω μου φαινεται αληθεια πολυ περιεργο.. κανας καμπουρης εισαι? κουασιμοδος? τι φταιει? δεν ξερω και πολλους αντρες να αντεχουν βδομαδα χωρις σεξ ποσο μαλλον 6 χρονια!!! :O :p ξερεις δεν ημαστε ολοι ιδιοι μερικοι μπορει να κρατησουν παραπανω αλλωστε το σεξ για μενα τοτε δεν ηταν το σημαντικοτερο πραγμα που επρεπε να κανω...οποτε το ηθελα μπου...λα υπηρχαν πολλα σιγα εκει ειναι το προβλημα ειχα και προβληματα με το σπιτι αυτο καθαυτο με την οικογενια που μιλαμε ειχαν βαλθει οι συγγενεις μας να πεθαινουν 3-4 καθε χρονο... ειχα βαρεθει να ειμαι στο σχιστο αφου καθομουνα και μιλαγα στον φρουρο εκει καθε φορα που πηγαινα για το ποδοσφαιρο :p μου ελεγε παλι εδω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Kai εγώ έκανα 4 χρόνια να κάνω σχέση μετά τον τελευταίο χωρισμό μου. Οταν χώρισα, πέρασα μια ψιλοκαταθλιψη που κράτησε έξι μήνες και μετά απλά δεν έβρισκα κάτι που να με συγκλονίσει. Και επειδή δεν είμαι τύπος "της φάσης" αλλά -κοροϊδέψτε, δε με πειράζει- ρομαντική μέχρι εκεί που δεν παίρνει, περίμενα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Και δεν απογοητεύτηκα. :) Το προσωπικό μου ρεκόρ λοιπόν είναι 4 χρόνια μόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Kai εγώ έκανα 4 χρόνια να κάνω σχέση μετά τον τελευταίο χωρισμό μου. Οταν χώρισα, πέρασα μια ψιλοκαταθλιψη που κράτησε έξι μήνες και μετά απλά δεν έβρισκα κάτι που να με συγκλονίσει. Και επειδή δεν είμαι τύπος "της φάσης" αλλά -κοροϊδέψτε, δε με πειράζει- ρομαντική μέχρι εκεί που δεν παίρνει, περίμενα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Και δεν απογοητεύτηκα. Το προπωπικό μου ρεκόρ λοιπόν είναι και μένα 4 χρόνια μόνη. και εγω τα ιδια σκατα ειμαι ρομαντικος μεχρι το κοκκαλο αλλα... υπαρχει και ενα οριο σε αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 H απολυτη τρελα:27 χιλιομετρα γρηγορο τρεξιμο,καθε μερα,για δεκα μερες,χωρις να τρωω τιποτα.Απλα 5 λεπτα πριν ξεκινησω επινα μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλι!!! Το αποτελεσμα?Εχασα 13 κιλα μεσα σε 10 μερες!Μονο που αναγκαστικα να ξαναπαρω 3-4 γιατι ειχα γινει σα σκελετος!!Τα παιδια στο σχολειο φοβηθηκαν οταν με αντικρυσαν!! :alien: Δευτερο ρεκορ..Αθηνα-Τριπολη περιπου 2,5 ωρες και λιγοτερο και ειχαμε σταματησει 9 φορες για να παω για πιπι!!! :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 H απολυτη τρελα:27 χιλιομετρα γρηγορο τρεξιμο,καθε μερα,για δεκα μερες,χωρις να τρωω τιποτα.Απλα 5 λεπτα πριν ξεκινησω επινα μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλι!!! Το αποτελεσμα?Εχασα 13 κιλα μεσα σε 10 μερες!Μονο που αναγκαστικα να ξαναπαρω 3-4 γιατι ειχα γινει σα σκελετος!!Τα παιδια στο σχολειο φοβηθηκαν οταν με αντικρυσαν!! :alien: Δευτερο ρεκορ..Αθηνα-Τριπολη περιπου 2,5 ωρες και λιγοτερο και ειχαμε σταματησει 9 φορες για να παω για πιπι!!! :lol: 349 χλμ στο στρατο ανα δυο μερες ειναι καλα ? τρωγαμε μονο ενα σαντουιτς και αυτο μισο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Όχι σκελετός φάντασμα πρέπει να είχες γίνει :scared: :p Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 hello! η παρακολούθηση του 2ου κύκλου της σειράς 24 σερί, (ούτε για τουαλέτα λόγω υποχρεωτικής ακινησίας!) μαζί με 2 δίλιτρα παγωτό, 3 πίτσες και 5-6 σακουλάκια πατατάκια!! (και η πάπια πάπια!!!) Είμαι φανάτικος 24ράκιας αλλά έχω 2 δει μέχρι 7 επεισόδια από τον 3ο κύκλο χωρίς διάλειμμα . Από ρεκορ > 15 ώρες σε μία ημέρα metal gear solid 2 μετά από πανελλήνιες β λυκείου. και 4 πίτα γύρο ( σουβλάκια) στην 5η δημοτικού .>Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ . Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 off topic on topic: Αθήνα - Πάτρα σε 1.45 χωρίς να τρέχω σαν τρελός :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Το δικό μου ρεκόρ έχει να κάνει με ταξίδι: με την 156, Βουδαπέστη-Βόλος σε μία μέρα! Περίπου 1300 χιλιόμετρα, οδήγηση από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ, με δύο-τρεις ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό-βενζίνη κτλ. Τα μισά χιλιόμετρα εγώ και τα υπόλοιπα ο πατέρας μου. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Kai εγώ έκανα 4 χρόνια να κάνω σχέση μετά τον τελευταίο χωρισμό μου. Οταν χώρισα, πέρασα μια ψιλοκαταθλιψη που κράτησε έξι μήνες και μετά απλά δεν έβρισκα κάτι που να με συγκλονίσει. Και επειδή δεν είμαι τύπος "της φάσης" αλλά -κοροϊδέψτε, δε με πειράζει- ρομαντική μέχρι εκεί που δεν παίρνει, περίμενα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Και δεν απογοητεύτηκα. :) Το προσωπικό μου ρεκόρ λοιπόν είναι 4 χρόνια μόνη. σου βγαζω το καπελο :) μπραβο σου,εγω δεν ειμαι 4 χρονια μονος ειμαι καπου στον 1 χρονο αλλα ειλικρινα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα,περιμενω απλα την καταλληλη :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Μικρός είχα φάει 11 τοστ σε λίγες ώρες. Συμπλήρωσα 1+ χρόνο χωρίς να κάψω μεγάφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Δευτερο ρεκορ..Αθηνα-Τριπολη περιπου 2,5 ωρες και λιγοτερο και ειχαμε σταματησει 9 φορες για να παω για πιπι!!! :lol: Ορίστε κι άλλη κοπέλα που πάει συχνά wc :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts