FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 τι εννοεις λεγοντας,τα τιναξαν? οτι προφανως δεν γεννηθηκαν και γεννηθηκε μονο αυτος και 7μηνης Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 με την μικρότερη αδερφή μου είχα καλές σχέσεις βέβαια υπήρχαν και τσακωμοί αλλά πάντα τα βρίσκαμε. μετά από κάποιο δυσάρεστο γεγονός οι σχέσεις μας έγιναν άριστες, και συχνά πυκνά βγαίνουμε και μαζί κάτι που στο παρελθόν γινόταν σπάνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 τι εννοεις λεγοντας,τα τιναξαν? αληθευει τελικα οτι οτι αισθανεται ο ενας,πολλες φορες το νιωθει και ο αλλος? Όχι πάντα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να μου πει ή να της πω εγώ ψέμα (αθώο / πλάκα / σοβαρό) και να μην το καταλάβει ο άλλος. Επίσης καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα πότε ο ένας δεν έχει κέφια χωρίς να το σκεφτούμε. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts