Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωπ.... λάθος θέμα, νόμιζα ότι εδώ είναι το επίσημο του s9+.

Μια χαρά συνεχίστε τους διαξιφισμούς ποιος την έχει μεγαλύτερη.:rolleyes:

Παιδια τρόπος να ακουγονται πιο δυνατα οι ειδοποιησεις υπαρχει??

Γενικοτερα για vider messenger κλπ ακουγονται σιγα.

Ευχαριστω

Υ.Γ.Η ηχογραφηση του boldbeast παιζει

παντως ρε παιδες εκανα το τεστ του 3dmark κι η εκδοση με exynos που εχουμε ειναι πολυ πισω,ενταξει δεν απογοητευτηκα,δεν ειμαι κανενας τρελος gamer,αλλα ετσι ηθελα να ναι κοντα στην εκδοση με snapdragon...και δεν ειναι :(

απο αυριο λογικα και εγω στην παρεα σας μιας και το παρηγγειλα σημερα!!!ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν!!!θελω να ρωτησω αν υπαρχει πλεον καποια εφαρμογη για να παγωσω εφαρμογες που δεν χρειαζομαι της samsung(θυμαμαι το ειχα κανει και στο s7 edge)

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

απο αυριο λογικα και εγω στην παρεα σας μιας και το παρηγγειλα σημερα!!!ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν!!!θελω να ρωτησω αν υπαρχει πλεον καποια εφαρμογη για να παγωσω εφαρμογες που δεν χρειαζομαι της samsung(θυμαμαι το ειχα κανει και στο s7 edge)

Καλορίζικο, θα δεις τεράστια διαφορά σε σχέση με το 5Τ. Ειδικά οθόνη και κάμερα.

Δε χρειάζεσαι κάποια επιπλέον εφαρμογή, ότι δε θες γίνεται disable μέσα από τα applications.

129026.png?1640591734

Ερχομενος απο 20 pro οι διαφορες μικρες...

Η μπαταρια μεγαλο συν του 20 pro απ την αλλη μεγαλο συν για τη δικη μου χρηση η aod display του s9 και το οποιο παραπανω πρεστιζ και αξιοπιστια εχει η Samsung.

Επισης πλεονεκτημα η ηχογραφηση κλησεων του 20 αλλα φαινεται προς το παρων να εχει λυθει στο S9...

Ξερει καποιος αν μπορει να δυναμωσει ο ηχος ειδοποιησεων στο S9 plus?

Ξερει καποιος αν μπορει να δυναμωσει ο ηχος ειδοποιησεων στο S9 plus?

Εγω παντως εβαλα ενα τραγουδι σαν ringtone για τις ειδοποιησεις και τωρα πεταγωμαι απο την ενταση :lol::lol:

Επειδή θα κάνω από αλί εξπρές παραγγελία κ σκέφτομαι να βάλω την χρεωστική μου κάρτα που έχω τις οικονομίες μου εκεί.. (έχω πάρει έτσι κ στο playstore και στο PlayStation κ σε Vodafone. Υπάρχει φόβος για κλέψιμο χρημάτων απτό αλί εξπρές που βάζουμε τους κωδικούς της κάρτας μας; η είναι ασφαλές λόγω της τράπεζας μου;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εγώ δεν θα την έβαζα η paypal η prepaid εύκολα βγαίνει μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας σου.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εγώ κ το έχω αναφέρει κ στο παρελθόν.

Δεν έχω βρει λύση, παρόλο που έχω κάνει και επαναφορά.

Σήμερα έκανε κι αυτός επαναφορά αλλα μιά απο τα ίδια.Μήπως παίζει ρόλο πως ξανα "φορτώνεις" τις εφαρμογές;

Αν δηλαδή γίνεται με επαναφορά απο Google ή Smart Switch?

Λογικα Παρασκευη παραλαμβανω το blue coral τερατακι μετα απο μαχη μεσα μου μεταξυ S9+ και Ρ20 Pro. Με νικησε παλι η μαμα Σαμμυ:lol:

Καλωσοριστε με λοιπον στο κλαμπ :happy:

Λογικα Παρασκευη παραλαμβανω το blue coral τερατακι μετα απο μαχη μεσα μου μεταξυ S9+ και Ρ20 Pro. Με νικησε παλι η μαμα Σαμμυ:lol:

Καλωσοριστε με λοιπον στο κλαμπ :happy:

Καλώς να έρθεις είναι κουκλί κ πλήρες σαν συσκευή.. Η Huawei έχει χρόνια μπροστά της να μας κάνει να πάμε κάποια στιγμή κ απτά λημέρια της

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Η μπαταρια μεγαλο συν του 20 pro απ την αλλη μεγαλο συν για τη δικη μου χρηση η aod display του s9 και το οποιο παραπανω πρεστιζ και αξιοπιστια εχει η Samsung.

Αν συνδύαζαμε αυτά τα 2 τηλέφωνα θα φτιάχναμε την τέλεια συσκευή. Είτε πας στον ένα είτε στο άλλο, πάντα θα σου λείπουν πράγματα.

Όπως έχει γραφτεί και πιο πίσω εξαιρετικό το p20pro όμως το s9 plus πιο ολοκληρωμένο κινητό. Όποιος μπορεί και τα δύο ακόμη καλύτερα... για μένα πάντως το πιο όμορφο και εντυπωσιακό που σε κερδίζει αμέσως παραμένει το note 8.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν συνδύαζαμε αυτά τα 2 τηλέφωνα θα φτιάχναμε την τέλεια συσκευή. Είτε πας στον ένα είτε στο άλλο, πάντα θα σου λείπουν πράγματα.

Έτσι +1.000 ✌

Konakis.

καλημέρα,παιδια μια βοηθεια,στις 30/4/18 πηγα στον κοτσοβωλο το κινητο μου samsoung galaxy s9 plus για ραγισμενη οθονη,προχθες εμαθα ότι το στειλανε αντιπροσωπεια για ελεγχο και το αν θα αλλαχθεί η οθονη η αν θα προχωρησουν σε αντικατασταση με καινουργιο,να κανω κατι να ξαναπαρω τηλεφωνο,μπορει καποιος να με βοηθησει αν ειχε παρομοιο περιστατικο? ευχαριστω

απο που το κανουμε αυτο?
Βρες το built number στις ρυθμίσεις πάτα το 3 φορές μέχρι να ενεργοποιηθουν οι επιλογές προγραμματιστή (θα βρίσκεται μέσα στις ρυθμίσεις μετά την ενεργοποίηση )εκεί μέσα θα βρεις τις επιλογές για τα animation και την διάρκεια τους.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

καλημέρα,παιδια μια βοηθεια,στις 30/4/18 πηγα στον κοτσοβωλο το κινητο μου samsoung galaxy s9 plus για ραγισμενη οθονη,προχθες εμαθα ότι το στειλανε αντιπροσωπεια για ελεγχο και το αν θα αλλαχθεί η οθονη η αν θα προχωρησουν σε αντικατασταση με καινουργιο,να κανω κατι να ξαναπαρω τηλεφωνο,μπορει καποιος να με βοηθησει αν ειχε παρομοιο περιστατικο? ευχαριστω

Εαν δεν εχει ραγισει "βαρβαρα" και ο τεχνικος που το παραλαβει το δει με "κατανοηση" μπορει να στο αλλαξει ετσι χωρις χρηματα να το βαλει στην εγγυηση.

Εαν κανει "μπαμ" οπτικα οτι το σουταρες χμμμ δεν ξερω....ολα παιζονται.

Σε ευχαριστω κοιτα οταν εγινε να φανταστεις το πηρα χαμπαρι μετα απο κανα 2ωρω ειναι τοσο οσο ,εχω πληρωμενη εγγυηση στο σαπορτ 360,νομιζεις παει για φτιαξιμο η αντικατασταση?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν δεν εχει ραγισει "βαρβαρα" και ο τεχνικος που το παραλαβει το δει με "κατανοηση" μπορει να στο αλλαξει ετσι χωρις χρηματα να το βαλει στην εγγυηση.

Εαν κανει "μπαμ" οπτικα οτι το σουταρες χμμμ δεν ξερω....ολα παιζονται.

Σε ευχαριστω κοιτα οταν εγινε να φανταστεις το πηρα χαμπαρι μετα απο κανα 2ωρω ειναι τοσο οσο ,εχω πληρωμενη εγγυηση στο σαπορτ 360,νομιζεις παει για φτιαξιμο η αντικατασταση?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί να στο αντικαταστήσουνε αφού μπορούν απλά να αλλάξουν την οθόνη; (στα πλαίσια φυσικά της εγγύησης που έχεις πληρώσει extra)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Γιατί να στο αντικαταστήσουνε αφού μπορούν απλά να αλλάξουν την οθόνη; (στα πλαίσια φυσικά της εγγύησης που έχεις πληρώσει extra)

εστω αυτό ελπιζω να γινει......να υποθεσω ότι αδιάβροχα τα χαιρεταω ετσι?

εστω αυτό ελπιζω να γινει......να υποθεσω ότι αδιάβροχα τα χαιρεταω ετσι?

oxi , παραμενει αδιαβροχο.

oxi , παραμενει αδιαβροχο.

Ελπιζω μακαρι σε ευχαριστω,να ρωτησω σε περιπτωση μη επισκευης με το περας 30 ημερων παιζει υποχρεωτικγ αντικατασταση με καινουργιο? Καπου το εχω διαβασει αυτο ειναι ετσι?

Ελπιζω μακαρι σε ευχαριστω,να ρωτησω σε περιπτωση μη επισκευης με το περας 30 ημερων παιζει υποχρεωτικγ αντικατασταση με καινουργιο? Καπου το εχω διαβασει αυτο ειναι ετσι?

ναι αν δεν φτιαχνεται στο αλλαζουν, αλλα δεν ξερω σε ποσες μερες ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν.

πχ ενα τηλεφωνο του πατερα μου απο το πλαισιο επειδη ειχε καει η οθονη και δεν φτιαχνοταν του το αλλαξαν και με εγγυηση απο την αρχη που μου εδωσαν το καινουργιο

ναι αν δεν φτιαχνεται στο αλλαζουν, αλλα δεν ξερω σε ποσες μερες ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν.

πχ ενα τηλεφωνο του πατερα μου απο το πλαισιο επειδη ειχε καει η οθονη και δεν φτιαχνοταν του το αλλαξαν και με εγγυηση απο την αρχη που μου εδωσαν το καινουργιο

Σε ευχαριστω ειδωνεν και υπομονη

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+