Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και το έχω ξανακούσει πολλές φορές από πολλούς δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ποτέ με τους ήχους κλήσης μηνυμάτων και γενικά όλα τα notifications ο ήχος είναι Εξαιρετικός.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Έχω s8 plus 4 μήνες περίπου, απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή. Τρομερή μπαταρία πάντοτε στο 50 % έχω πάνω κάτω 4 ώρες οθόνη με 2 ώρες κλήσεων καμιά ωρίτσα what's app με Wi-Fi ως επί το πλείστον κ με λίγη χρήση 4g. Μου δίνει φίλος μου 500 ευρώ για την συσκευή, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χαζεύοντας το s9 plus για κάνα μισάωρο σε σταντ καταστήματος Vodafone δεν με εντυπωσίασε το 9αρι ίσα ίσα μου φάνηκε πιο νωχελικό θα έλεγα. Πιθανόν να φταίει ότι αυτού του είδους οι συσκευές ταλαιπωρούνται μιας Κ τις επεξεργάζεται πολύς πολύς κόσμος. Όσοι έκαναν μετάβαση από 8plus σε 9plus ποιά η άποψή τους; Να υπογραμμίσω ότι δεν παίζω Παιχνίδια και δεν με ενδιαφέρουν τα στέρεο ηχεία, τώρα η 2η κάμερα ευπρόσδεκτη κ η καλύτερη θέση του δαχτυλικου αποτυπώματος. Να το δώσω πηγαίνοντας που όμως; Μια σκέψη είναι το Huawei p20 pro ...εσείς οι κάτοχοί των 9plus τί προτείνετε το p20pro ή s9 plus?
Konakis.

Το p20 pro ειναι πολυ καλη συσκευη.Το S9 ειναι πιο ολοκληρωμενη τεχνικα συσκευη και ο ορος 'τεχνικα'περικλειει πραγματα που εσενα μπορει να μη σε νοιαζει οπως λες πχ.καλυτερη οθονη ,στερεο,υποδοχη για sd,,υποδοχη για ακουστικα κτλ. Α το p20 pro εχει και ενα δρακουλοδοντο στη μεση χαχαχαχαχ Edited by s_wind

Προσωπικά θεωρώ αυτή την αλλαγή μεγάλη αναβάθμιση. Κερδίζεις σε κάμερα δακτυλικο καλύτερο και καλύτερη θέση,2 επιπλέον γιγα ραμ πολύ σημαντικός παράγοντας,Εξαιρετικό ήχο στην συσκευή. Επίσης κάτι πολύ βασικό δεν θα αντιμετοπισεις ποτέ lag (τουλάχιστον προς το παρόν) το μεγάλο πρόβλημα των Samsung και του s8 αλλά και του note 8. Η αλλαγή αξίζει και από s8 και από note 8 προσωπικά για μένα. Τώρα αν μπορείς οικονομικά κάνε το.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Έχω s8 plus 4 μήνες περίπου, απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή. Τρομερή μπαταρία πάντοτε στο 50 % έχω πάνω κάτω 4 ώρες οθόνη με 2 ώρες κλήσεων καμιά ωρίτσα what's app με Wi-Fi ως επί το πλείστον κ με λίγη χρήση 4g. Μου δίνει φίλος μου 500 ευρώ για την συσκευή, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χαζεύοντας το s9 plus για κάνα μισάωρο σε σταντ καταστήματος Vodafone δεν με εντυπωσίασε το 9αρι ίσα ίσα μου φάνηκε πιο νωχελικό θα έλεγα. Πιθανόν να φταίει ότι αυτού του είδους οι συσκευές ταλαιπωρούνται μιας Κ τις επεξεργάζεται πολύς πολύς κόσμος. Όσοι έκαναν μετάβαση από 8plus σε 9plus ποιά η άποψή τους;

Έκανα το πέρασμα από S8+ σε S9+ με την επιδότηση στην προπαραγγελία. Μπορώ να πω ότι είναι πιο «σπιρτόζικο» το 9άρι σε σύγκριση με το 8. Φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα 2 από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Η κάμερα παρουσιάζει βελτίωση, όχι τρομερή, αλλά είναι ενδιαφέρουσα η λειτουργία με το θόλωμα του φόντου σε πορτραίτα. Η μπαταρία μού φαίνεται η ίδια. Τη θέση του δαχτυλικού την είχα συνηθίσει και στο 8άρι, όπως και τώρα στο 9.

Edited by LordArthas

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Δεν έχω διαπιστώσει ποτέ λαγκ στο S8 plus μου ούτε φορτωμένο το έχω με περιττές εφαρμογές Και 2 φορές την εβδομάδα το κλείνω το βράδυ μιας και δεν με ενδιαφέρει να παραμένει ανοιχτή η συσκευή για τον α,β λόγο και μάλιστα όταν δουλεύει κι ο φίλος μου με το 5Τ (βασιλιάς του android για πολλούς) δεν νομίζω ότι υπολείπεται (ελάχιστα) η συσκευή μου σε ταχύτητα (πάντα μιλάω για το δικό μου με official Oreo)...το αντίθετο όπως προανέφερα λαγκς διαπίστωσα στο S9 plus που δούλεψα κάνα μισάωρο στο σταντ της Vodafone σε αντίθεση με το p20 pro που ήταν πιο αέρινο. Πιθανότατα λόγω συνεχής χρήσης τους να ήταν υπέρ φορτωμένη η συσκευούλα όμως δεν παύει σε σχέση με το δικό μου να μου φάνηκε κάπως αργό, νωχελικό.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@LordArthas thanks ✌ (άρα λογικά έφταιγε η συσκευή του καταστήματος)

@S_Wind χα χα χα κατά ένα παράξενο λόγο δεν πολύ πήγαινε το μάτι μου πάνω στο notch

Konakis.

Έχω s8 plus 4 μήνες περίπου, απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή. Τρομερή μπαταρία πάντοτε στο 50 % έχω πάνω κάτω 4 ώρες οθόνη με 2 ώρες κλήσεων καμιά ωρίτσα what's app με Wi-Fi ως επί το πλείστον κ με λίγη χρήση 4g. Μου δίνει φίλος μου 500 ευρώ για την συσκευή, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χαζεύοντας το s9 plus για κάνα μισάωρο σε σταντ καταστήματος Vodafone δεν με εντυπωσίασε το 9αρι ίσα ίσα μου φάνηκε πιο νωχελικό θα έλεγα. Πιθανόν να φταίει ότι αυτού του είδους οι συσκευές ταλαιπωρούνται μιας Κ τις επεξεργάζεται πολύς πολύς κόσμος. Όσοι έκαναν μετάβαση από 8plus σε 9plus ποιά η άποψή τους; Να υπογραμμίσω ότι δεν παίζω Παιχνίδια και δεν με ενδιαφέρουν τα στέρεο ηχεία, τώρα η 2η κάμερα ευπρόσδεκτη κ η καλύτερη θέση του δαχτυλικου αποτυπώματος. Να το δώσω πηγαίνοντας που όμως; Μια σκέψη είναι το Huawei p20 pro ...εσείς οι κάτοχοί των 9plus τί προτείνετε το p20pro ή s9 plus?
Εγώ πάντως μετά από ώριμη σκέψη δεν την έκανα την μετάβαση.Λεπτομερειες της λεπτομέρειας που δεν αξίζουν να δώσεις τόσα χρήματα για αλλαγή. Περίμενε καλύτερα το s10 που θα έχει αλλάξει πολύ περισσότερο και σίγουρα δε θα έχει το ίδιο design.

Περίμενε καλύτερα το s10 που θα έχει αλλάξει πολύ περισσότερο και σίγουρα δε θα έχει το ίδιο design.

Αυτό αν επιτρέπεται από που προκύπτει;

Ειδικά η σιγουριά για το νέο design;

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Μα το ειπε ο κορεατης μαυροζωνας προεδρος της Sammy που οταν βγαινει στην παρουσιαση νομιζεις οτι θα τους σαπισει ολους στο ξυλο ,μετα το event του s9 οτι στο επομενο δεν θα δουμε κατι φοβερο σχεδιαστικα αλλα αντιθετα θα 'ανεβασουμε' ποιοτικα τις λειτουργιες του.Δηλαδη....θα ανεβαινουμε καβαλα στο S10 και θα πεταμε:lol::lol::lol: Τωρα που το λεω σα να μαρεσει... Τι συσκευη εχεις ; Galaxy 10...Μαρεσει το διψηφιο....:p

Είπε τέτοιο πράγμα;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό αν επιτρέπεται από που προκύπτει;

Ειδικά η σιγουριά για το νέο design;

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Λες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να έχει το ίδιο design;

Είπε τέτοιο πράγμα;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να έχει το ίδιο design;

Ναι φιλε μου.

“πρωτιά σε όλα”

Η Samsung συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως. Φυσικά, πολλές από τις δυνατότητες που μας έχει παρουσιάσει μέσω των Galaxy S και Note μοντέλων της ήταν καινοτομίες για την εκάστοτε περίοδο.

Πλέον, ο Κορεάτης κολοσσός θα ακολουθήσει μια διαφορετική πολιτική. Σύμφωνα με τον CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας, DJ Koh, η Samsung δεν θα επιδιώκει πλέον την “πρωτιά σε όλα”, προτιμώντας από εδώ και στο εξής να ενσωματώνει τεχνολογίες που είναι πραγματικά χρήσιμες στους καταναλωτές. Έτσι, στο μέλλον θα επιλέξει την “ένταξη” πιο ώριμων, δοκιμασμένων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων στα smartphones της και θα αφήσει στην άκρη το λανσάρισμα νέων τεχνολογικών καινοτομιών που ίσως να μην αποβούν χρήσιμες στους πελάτες. Εν ολίγοις, η Sammy διαφοροποιεί την στρατηγική της από εκείνη των Κινέζων κατασκευαστών (πχ. Vivo) που πειραματίζονται με νέες τεχνολογίες.

Ο Koh σημείωσε πως το να είναι κανείς πρώτος (στην αγορά κινητών τηλεφώνων) δεν είναι πολύ σημαντικό σήμερα, οπότε η νέα γραμμή της Samsung είναι να κυκλοφορήσει κάτι που οι καταναλωτές να πιστεύουν πως είναι ουσιώδες και χρήσιμο ταυτόχρονα. Εν κατακλείδι, φαίνεται πως τα επόμενα Galaxy S και Note smartphones δεν θα φέρνουν πια πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως έκαναν κάποτε οι προκάτοχοι τους. Αυτό δεν είναι αναγκαία κακό, αφού η Samsung θα ενσωματώνει μόνο αποδεδειγμένα χρήσιμα και αγαπητά από το κοινό χαρακτηριστικά / δυνατότητες. Οπότε, τα ηνία της καινοτομίας φαίνεται πως παίρνουν οι Κινέζοι που ήδη εντυπωσιάζουν τον τεχνολογικό κόσμο με τις νέες προτάσεις τους. ΠΗΓΗ ---->>>>

https://www.phonearena.com/news/samsung-innovations-steady-meaningful-user-experience_id102838

Edited by s_wind

Δεν έχω διαπιστώσει ποτέ λαγκ στο S8 plus μου ούτε φορτωμένο το έχω με περιττές εφαρμογές Και 2 φορές την εβδομάδα το κλείνω το βράδυ μιας και δεν με ενδιαφέρει να παραμένει ανοιχτή η συσκευή για τον α,β λόγο και μάλιστα όταν δουλεύει κι ο φίλος μου με το 5Τ (βασιλιάς του android για πολλούς) δεν νομίζω ότι υπολείπεται (ελάχιστα) η συσκευή μου σε ταχύτητα (πάντα μιλάω για το δικό μου με official Oreo)...το αντίθετο όπως προανέφερα λαγκς διαπίστωσα στο S9 plus που δούλεψα κάνα μισάωρο στο σταντ της Vodafone σε αντίθεση με το p20 pro που ήταν πιο αέρινο. Πιθανότατα λόγω συνεχής χρήσης τους να ήταν υπέρ φορτωμένη η συσκευούλα όμως δεν παύει σε σχέση με το δικό μου να μου φάνηκε κάπως αργό, νωχελικό.

@S_Wind χα χα χα κατά ένα παράξενο λόγο δεν πολύ πήγαινε το μάτι μου πάνω στο notch

Για να σου λυθεί η απορία, επειδή κι εγώ από το 8άρι+ πέρασα στο 9άρι, όχι απλά έχει λαγκς αλλά ειδικά στο viber κάνει ενίοτε 3-4 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Άλλες φορές δε ενώ η μπάρα του σηματος είναι φουλ και το 4g φαίνεται κανονικά, το τηλέφωνο δεν "βλέπει" το ιντερνετ. Η καλύτερη περίοδος για να πάρει κανείς samsung είναι 5-6 μήνες μετά από την παρουσίαση του εκάστοτε μοντέλου!

Να πατε στις επιλογες προγραμματιστη.Εκει θα βρειτε τα 3 animations να ορισετε τιμη στα 2 πρωτα 0.5 στο τριτο off.Ετσι η συσκευη σας θα γινει αρκετα ποιο γρηγορη.Lags δεν εχω πουθενα και στις 3 συσκευες που εxω (J7 2017 -S9 plus -A8 2018).Και στις τρεις εxω μονιμα ανοιχτα παντα Bluetoorh - Gps -4G. Edited by s_wind

Εγω είχα s8 πήγα σε p20 pro Το έδωσα και τώρα έχω s9+ ,μπορώ να πω ότι η τελευταία μετάβαση ήταν περιττή αφού τα σύγκρινα μέχρι αηδίας ..

Με βάση τα προηγούμενα Αφού έχεις s8+ πήγαινε σε p20 pro Θα κατάλαβεις την αλλαγή με το s9+ θα νιώθεις ότι δεν άλλαξες ποτέ κινητό ..

Ένα κατακλείδι δεν θα απογοητευτείς με κανένα από τα δυο ..

Sent from my iPad using Tapatalk

Να πατε στις επιλογες προγραμματιστη.Εκει θα βρειτε τα 3 animations να ορισετε τιμη στα 2 πρωτα 0.5 στο τριτο off.Ετσι η συσκευη σας θα γινει αρκετα ποιο γρηγορη.Lags δεν εχω πουθενα και στις 3 συσκευες που εxω (J7 2017 -S9 plus -A8 2018).Και στις τρεις εxω μονιμα ανοιχτα παντα Bluetoorh - Gps -4G.
Το lag δεν έχει καμία σχέση με τα animations. Τα κολλήματα που παρουσιάζουν η συσκευές αυτές είναι πχ μετά από επανεκκίνηση να θέλει χρόνο για να σκρολαρει τον αρχικό launcher, αν έχει 50 notifications να μην κολλάει όταν κατεβάζεις την κουρτίνα και τρέχεις από τις παλιότερες στις νεότερες και αυτό δεν σκρολαρει αλλά lagaρει. Επίσης το να ανοίγεις πχ τον dialer και να θέλει 4-5 δευτερόλεπτα να ανοίξει όπως είπε και ο φίλος παραπάνω για το viber. Και πολλά άλλα. Εσύ δηλαδή έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης και στις 3 συσκευές;

Να συμπληρώσω και το πολύ κακό multitasking του s8 μετά τις 3 εφαρμογές όλες οι υπόλοιπες reload. Δεν έχουν καμία επαφή το s9 με το s8 μιλάμε για τεράστιες διαφορές. Τώρα αν κάποιος θέλει το τηλέφωνο για κάνα fb Instagram καμια κλήση φώτο και λίγο browsing τότε ναι μια χαρά είναι ακόμη και το s7.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω είχα s8 πήγα σε p20 pro Το έδωσα και τώρα έχω s9+ ,μπορώ να πω ότι η τελευταία μετάβαση ήταν περιττή αφού τα σύγκρινα μέχρι αηδίας ..

Με βάση τα προηγούμενα Αφού έχεις s8+ πήγαινε σε p20 pro Θα κατάλαβεις την αλλαγή με το s9+ θα νιώθεις ότι δεν άλλαξες ποτέ κινητό ..

Ένα κατακλείδι δεν θα απογοητευτείς με κανένα από τα δυο ..

Sent from my iPad using Tapatalk

Φαντάζομαι μιλάς μόνο οπτικά για s8 και s9 εξωτερικά και εμφανισιακά στο software.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Μπα, δεν τιθεται θεμα. Το Πιο lag-free κινητο της σαμσουνγκ μεχρι σημερα ειναι το s9+. Ακομα καλυτερο απο το νοτε και σιγουρα αρκετα καλυτερο σε αυτο το κομματι απο το s8+ (ειδικα σε multitasking, μεγαλες διαφορες). Τα 500 που αναφερεις για τη μεταπωληση του σ8+ ειναι σουπερ, δε θα τα βρεις ξανα. Στη θεση σου θα εκανα την κινηση...

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το p20 pro ειναι πολυ καλη συσκευη.Το S9 ειναι πιο ολοκληρωμενη τεχνικα συσκευη και ο ορος 'τεχνικα'περικλειει πραγματα που εσενα μπορει να μη σε νοιαζει οπως λες πχ.καλυτερη οθονη ,στερεο,υποδοχη για sd,,υποδοχη για ακουστικα κτλ. Α το p20 pro εχει και ενα δρακουλοδοντο στη μεση χαχαχαχαχ

Ετσι ειναι. Συνολικα το σ9+ ειναι πιο αρτιο απο το Ρ20 προ (εξισου εξαιρετικη συσκευη, αλλα θεωρω πως υπολειπεται)...

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη ✌ μετράει για μένα πολύ η γνώμη σου και θα την λάβω σοβαρά ;)
Konakis.

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη ✌ μετράει για μένα πολύ η γνώμη σου και θα την λάβω σοβαρά ;)

Επισης να ξερεις πως με σωστη αναζητηση θα βρεις σφραγισμενο s9+ σε εξαιρετικη τιμη. Οποτε με +230 περιπου παιρνεις φρεσκο κινητο, ανανεωνεις εγγυηση για 2 χρονια κι εχεις κανει και ωραιοτατη αποσβεση απο το σ8+ σου. Αυτη τη στιγμη ειναι το καταλληλο timing για μια τετοια κινηση ;)

Καλησπέρα παιδιά,

αν και σε γειτονικό φορουμ ειμαι χρονια χρηστης στο δικος σας μολις σημερα γραφτηκα και ποσταρω το πρωτο μου μηνυμα.

Συνοπτικα ειμαι σε αναζητηση κινητου γιατι το αξιοπιστο και καταπληκτικο LG G2 που πηρα το πασχα του 14' μας αφηνει σιγα σιγα.

Ειμαι λοιπον αναμεσα σε P20 pro,S9/S9+ και περιμενω και το 1+6...Σας το λεω για να καταλαβετε σε τι λεφτα ψαχνω και τα λοιπα. Εδω φυσικα δεν ειναι θεμα αναβαθμισης.

Ψαχνοντας ομως με προβληματησε το εξης για το s9+ και ισως και το S9,παραθετω παρακατω το προβλημα:

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385/page47

Ουσιαστικα δηλαδη το μαυρο χρωμα δεν αποδιδεται σωστα σε ταινιες,video κτλπ και υπαρχει αυτη η θολουρα λες και σε εκεινο το σημειο ειναι 240p η αναλυση...Ξερουμε κατι για αυτο?Το εχει αντιμετωπισει κανεις?Υπαρχει οντως και στο S9 η μονο στο Plus?

Ευχαριστω για τον χρονο σας και περιμενω τις αποψεις σας.

Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+

Καλωσόρισες, διάβασε το νήμα έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα. Υπάρχει σε όλες τις συσκευές με infinity display και φαίνεται στο μαύρο σε χαμηλό φωτισμό. Δεν είναι πρόβλημα οθόνης αλλά software λογικά πάντα. Κάποιος που δεν το ξέρει η δεν πολύ ασχολείται δεν πρόκειται να το καταλάβει.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

η αληθεια ειναι προσπαθησα με την search bar και τον ορο "προβλημα" αλλα με εβγαζε στην αρχικη των galaxy S9/S9+ και για αυτο μετα εγραψα εδω. Θα με διευκολυνε αν μου εστελνες ενα Link εκει που το συζητατε.

Εγω γενικα απο τα κινητα μου ταινιες δεν βλεπω αρα λογικα δεν θα το βλεπω...

Ευχαριστω πολυ.

Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+

Παίδες κάποιος είχε προτείνει μια εφαρμογή που διορθώνει την ημερομηνία των φωτογραφιών αυτόματα μιας και μετά από επαναφορά κλπ χαλάνε πολλές φορές. Δε θυμάμαι σε ποιο θέμα ήταν, ίσως στου s8+. Ξέρει κανείς τον τρόπο να τις φτιάξουμε ? Το mate 10 pro το είχε σαν λειτουργία στη gallery του εν τω μεταξύ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλωσόρισες, διάβασε το νήμα έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα. Υπάρχει σε όλες τις συσκευές με infinity display και φαίνεται στο μαύρο σε χαμηλό φωτισμό. Δεν είναι πρόβλημα οθόνης αλλά software λογικά πάντα. Κάποιος που δεν το ξέρει η δεν πολύ ασχολείται δεν πρόκειται να το καταλάβει.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Είναι θέμα κακού calibration οθόνης out of the box.

Και αμφιβάλλω ουδέποτε θα το διορθώσουν.

Εδώ σε S8 σειρά υπήρχε ουδέποτε το διόρθωσαν.

Σε iPhone X δεν υπάρχει ούτε σε Oneplus.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Είναι θέμα κακού calibration οθόνης out of the box.

Και αμφιβάλλω ουδέποτε θα το διορθώσουν.

Εδώ σε S8 σειρά υπήρχε ουδέποτε το διόρθωσαν.

Σε iPhone X δεν υπάρχει ούτε σε Oneplus.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ακριβώς, αυτό εννοούσα γράφοντας θέμα software είναι ξεκάθαρο για μένα θέμα calibration. Αν και είμαι τρελός με τις οθόνες το συγκεκριμένο δεν με ενόχλησε ποτέ. Έχει τέλεια οθόνη το τηλέφωνο.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Ακριβώς, αυτό εννοούσα γράφοντας θέμα software είναι ξεκάθαρο για μένα θέμα calibration. Αν και είμαι τρελός με τις οθόνες το συγκεκριμένο δεν με ενόχλησε ποτέ. Έχει τέλεια οθόνη το τηλέφωνο.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Ποιος ασχολείται με αυτό, όταν έχεις με τεράστια διαφορά την καλύτερη οθόνη σε κινητό τηλέφωνο;

Το σημαντικότερο component ενός τηλεφώνου είναι η οθόνη κι εκεί το s9+ διαπρέπει. Βλεπω το s9+ να παίζει εύκολα στην κορυφή μέχρι το νότε 9...

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+