elthis Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Μολις πηρα update με change list 14479316. Να αναφέρετε και τη χώρα προέλευσης της αναβάθμισης. Δεν την έχουν πάρει όλοι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Να αναφέρετε και τη χώρα προέλευσης της αναβάθμισης. Δεν την έχουν πάρει όλοι. Ηλια XEH hungary ειναι το δικο μου Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγώ Πορτογαλία ...τπτ ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εάν φτιάχναμε και το face unlock θα ήμουνα σούπερ ευχαριστημένος με το κινητό. Σε σχέση με τον OnePlus μου είναι η μέρα με τη νύχτα. Και το Huawei της γυναίκας μου είναι σφαίρα. Γιατί τα κάνανε πουτ@ν@ εκεί δεν μπορώ να καταλάβω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 τιποτα δεν χρειαζεται...εγω το πηρα χτες με νουμερο κοσμοτε... απλα λεφτα ή καρτα οπως προειπε ο konstantinosΡομ vodafone φοράει; Τι προέλευσης είναι; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Βονταφον ναι...την προέλευση θα στην πω αν μου πεις πως το βλεπω Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Βονταφον ναι...την προέλευση θα στην πω αν μου πεις πως το βλεπω Sent from my SM-G965F using TapatalkΚατεβάζοντας και χρησιμοποιώντας το Phone Info, πας στην ενότητα CSC CODE και κοιτάς τι λέει το Active CSC Code και το CSC Country, ευχαριστώ. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 παιδια μολις ανακαλυψα οτι το viber δεν δουλευει..μονο μετα πο επανεκινηση . στο s7 που ειχα πριν δειν ειχα τετοιο θεμα..μπορω να στειλω μηνυμα αλλα οταν μου στελνουν δεν το λαμβανω ποτε. εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση αλλα μια απο τα ιδια..μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 παιδια μολις ανακαλυψα οτι το viber δεν δουλευει..μονο μετα πο επανεκινηση . στο s7 που ειχα πριν δειν ειχα τετοιο θεμα..μπορω να στειλω μηνυμα αλλα οταν μου στελνουν δεν το λαμβανω ποτε. εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση αλλα μια απο τα ιδια..μπορω να κανω κατι? Ας ξεκινήσουμε με το ότι δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Όταν ανοίγεις το Viber σου έρχονται τα μηνύματα ή ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση δε σου έρχονται; Αν συμβαίνει το πρώτο δες μήπως έχεις βάλει σε αδράνεια την εφαρμογή. Μπαταρία-εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση και πάντα αδρανείς εφαρμογές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ας ξεκινήσουμε με το ότι δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Όταν ανοίγεις το Viber σου έρχονται τα μηνύματα ή ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση δε σου έρχονται; Αν συμβαίνει το πρώτο δες μήπως έχεις βάλει σε αδράνεια την εφαρμογή. Μπαταρία-εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση και πάντα αδρανείς εφαρμογές. Δυστυχως και οταν το ανοιγω δεν ερχονται τα μηνυματα και το κοιταξα δεν την εχω σε αδρανεια την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Δυστυχως και οταν το ανοιγω δεν ερχονται τα μηνυματα και το κοιταξα δεν την εχω σε αδρανεια την εφαρμογηΑλλαξες συσκευη μολις; Δηλαδη απο καποια αλλη στο S9+? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 προ διμηνου , προερχομουν απο s7 edge.. σημερα εμαθα οτι μου στελνουν διαφοροι μηνυματα στο viber κα δεν εχω λαβει κανενα, μονο αν ειναι πολυ προσφατα μετα απο επανακινηση τα λαμβανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 προ διμηνου , προερχομουν απο s7 edge.. σημερα εμαθα οτι μου στελνουν διαφοροι μηνυματα στο viber κα δεν εχω λαβει κανενα, μονο αν ειναι πολυ προσφατα μετα απο επανακινηση τα λαμβανω Mήπως είναι σε ομαδικές συνομιλίες (group) αυτά τα μηνύματα; και όχι ένας προς έναν; Το λέω διότι αν είναι σε group, πρέπει να σε "ξανακαλέσουν" στην συζήτηση η οποία είναι κρυπτογραφημένη (στέλνοντάς σου τον σύδεσμο του group). Υπάρχει επιλογή "share link" στις ιδιότητες του κάθε viber group. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Mήπως είναι σε ομαδικές συνομιλίες (group) αυτά τα μηνύματα; και όχι ένας προς έναν; Το λέω διότι αν είναι σε group, πρέπει να σε "ξανακαλέσουν" στην συζήτηση η οποία είναι κρυπτογραφημένη (στέλνοντάς σου τον σύδεσμο του group). Υπάρχει επιλογή "share link" στις ιδιότητες του κάθε viber group. μπα ξεχωριστες ειναι οχι σε ομαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Εάν φτιάχναμε και το face unlock θα ήμουνα σούπερ ευχαριστημένος με το κινητό. Σε σχέση με τον OnePlus μου είναι η μέρα με τη νύχτα. Και το Huawei της γυναίκας μου είναι σφαίρα. Γιατί τα κάνανε πουτ@ν@ εκεί δεν μπορώ να καταλάβω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Προερχόμενος απο iPhone x και το εχω γυρο στις 20 μερες νομίζω ειναι το μονο πραμα που δεν το εχουν εξελίξει καθολου . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Κατεβάζοντας και χρησιμοποιώντας το Phone Info, πας στην ενότητα CSC CODE και κοιτάς τι λέει το Active CSC Code και το CSC Country, ευχαριστώ.Vgr και country Greece Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Vgr και country Greece Sent from my SM-G965F using TapatalkΕυχαριστώ πολύ, μόλις το αγόρασα και εγώ. Σκέφτομαι να του περάσω την EUR για να δει το wifi call της Cosmote. Δεν βιάζομαι όμως, επειδή προς το παρόν χρησιμοποιώ κάρτα της Wind. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ευχαριστώ πολύ, μόλις το αγόρασα και εγώ. Σκέφτομαι να του περάσω την EUR για να δει το wifi call της Cosmote. Δεν βιάζομαι όμως, επειδή προς το παρόν χρησιμοποιώ κάρτα της Wind. Χρειάζεται να βάλεις την eur γιαυτο ; Εμενα εχει wifi calling κανονικα με κοσμοτε και συσκευή Hungary. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros44 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Είναι φυσιολογικό να γράφει CSC DTM , Country Germany και operator Cosmote. Αυτή είναι η κανονική rom της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Πώς καταλαβαίνεις ότι έχεις wifi call ; Έχω πορτογαλικό και σκέφτομαι να το κάνω EUR. γίνεται? Κάποιος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Πώς καταλαβαίνεις ότι έχεις wifi call ; Έχω πορτογαλικό και σκέφτομαι να το κάνω EUR. γίνεται? Κάποιος οδηγός?Πρέπει να έχεις κάρτα cosmote και να έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία. Μετά στο μενού θα εμφανίζει: Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Χρειάζεται να βάλεις την eur γιαυτο ; Εμενα εχει wifi calling κανονικα με κοσμοτε και συσκευή Hungary.Η ρομ είναι VGR δηλαδή VodafoneGR. Αποκλείεται να παίξει το Wifi call της Cosmote. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι φυσιολογικό να γράφει CSC DTM , Country Germany και operator Cosmote. Αυτή είναι η κανονική rom της cosmote;Είναι άσχετα μεταξύ τους. Αν είχε αγοραστεί από κατάστημα Cosmote ή Γερμανός, τότε θα είχε την ρομ της Cosmote, δηλαδή COS. Edited October 26, 2018 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ρε παίδες, έχουμε πει 800 φορές πως βλέπετε από που είναι η συσκευή σας. Δεν χρειάζεται app και αηδίες. Settings ---> About Phone ----> Software Information και απλά κοιτάτε την 8η επιλογή που λέει Service Provider SW Ver. Αν είναι Ελληνική, θα σας έχει EUR/EUR/EUR/EUR Αν είναι Γερμανική, θα σας έχει EUR/EUR/EUR/DBT Αν είναι απ την Ουγγαρία, θα σας έχει EUR/EUR/EUR/XEH και πάει λέγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros44 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Εμένα γράφει DTM/COS,DTM/VGR. Ρωτάω γιατί το αγόρασα από Vodafone και έβαλα μετά cosmote μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Εμένα γράφει DTM/COS,DTM/VGR. Ρωτάω γιατί το αγόρασα από Vodafone και έβαλα μετά cosmote μόνος μου.Κατά την διαδικασία, κάτι δεν άλλαξες στις επιλογές του μενού. Δεν έχει καμμία σημασία όμως. Επί τη ευκαιρία, που βρήκες τον οδηγό της αλλαγής ρομ; Με ενδιαφέρει, γιατί θα κάνω οπωσδήποτε την αλλαγή. Edited October 26, 2018 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts