tresor_jim Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Τελικά κάθε μέρα που περνάει όλο κ καλύτερη η μπαταρια Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντα έτσι συμβαίνει κακώς ανησυχούσατε.. Έκανα κ γω προπαραγγελια σε μπλε τα ξημερώματα.. Δεν με πήραν τηλ ούτε κάτι για τη συσκευή με email. Πιστεύω αυτά που εδώσαν φέτος έπρεπε να τα είχε από πέρυσι το s8 plus.. Ειδικά την διπλή κάμερα που ακόμα και η Apple νομίζω το έδωσε απτό 7 αρι κιόλας.. Το πορτραίτο με την διπλή κάμερα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύει με φλας ; με την gcam δουλεύει κανονικά κ με φλας κ χωρίς. Αν κ τώρα που βγάζει δυνατές λήψεις στο αυτόματο χωρίς φλας θα είναι καλύτερα τα πράγματα φαντάζομαι. Η Google αν κ έδωσε άσχημη συσκευή έκανε φοβερή δουλειά με μια πίσω κάμερα κ με φοβερό αποτέλεσμα. Από selfie είναι μεγάλη διαφορά με s8 plus κ note 8? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Τελικά κάθε μέρα που περνάει όλο κ καλύτερη η μπαταρια Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά που έγραψα παραπάνω Άκη. Cacharei τα πάντα και ουσιαστικά "μαθαίνει" τη χρήση. Εγώ είμαι πλήρως καλυμμένος με την εργαλειαρα που ακούει στο όνομα s9+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Και εγώ Βαγγέλη και τα υπόλοιπα παιδιά έχω αρχίσει και απολαμβάνω την δύναμη - υπέροχη του χωρίς πλέον να κοιτάζω τα στατιστικά της μπαταρίας τα οποία έχουν ξεπεράσει τα του Note 8 (αυτή τη στιγμή 3.15 οθονη σε 36 ώρες μόνο wifi και υπόλοιπο 34%... Ωχχχχ μόλις τα κοίταξα! ) Η συσκευή είναι ένα σκαλί πάνω σε όλα από το Note 8 και αυτό είναι υπεραρκετό στην κατηγορία που παίζουμε... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ξέρω μόνο τα ωραία θέλετε να ακούγονται ειδικά για μία νέα συσκευή και ειδικά τη ναυαρχίδα της Samsung αλλά όχι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος τη μπαταρία του (και όχι μόνο) Αυτό σε συνδυασμό με τη μη ηχογράφηση κλήσεων που κρατάω σημειώσεις πολλές φορές δυστυχώς μάλλον θα με αναγκάσει να το δώσω σύντομα. Ναι η οθόνη είναι κορυφή, Ναι η κάμερα το ίδιο, αλλά έχω μάθει σε άλλες αυτονομιες και μιας και κυρίως για browsing social και ενημέρωση έχω τις συσκευές μου με δυσκολεύει αυτή η μικρή μπαταρία. Υπόψιν χωρίς 4G , με data ούτε μισή ώρα, με κλειστή τοποθεσία, αυτόματη φωτεινότητα σχεδόν πάντα με WiFi και σεταρισμα ίδιο με του max 2 που εκεί βγάζω 15-17 ώρες SOT χαλαρά σε αντίστοιχες συνθήκες. Υπομονή μια φόρτιση ακόμη και θα μπει αγγελία στα 850€ που πιστεύω θα φύγει ελληνικό από public με όλα σφραγισμένα στο κουτί τους... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δεν ξεκλειδώνει με το δαχτυλικο αποτύπωμα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δεν ξεκλειδώνει με το δαχτυλικο αποτύπωμα Δεν σου δουλεύει καθόλου και μετά από επανάκινηση.... Νεκρό? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δεν σου δουλεύει καθόλου και μετά από επανάκινηση.... Νεκρό? Δουλεύει. Απλώς πριν έγραφε Πώς δεν ανταποκρίνεται Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δουλεύει. Απλώς πριν έγραφε Πώς δεν ανταποκρίνεται Ναι... Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και άλλα 3 άτομα εδώ μέσα.... Εμένα μου το έκανε συνέχεια στην αρχή και έκανα μια διαδηκασια (την περιγράφω 5-10 θέματα παραπάνω) και από τότε εδώ και 3 μέρες δουλεύει σωστά.... Σε άλλον έστρωσε με επανάφορα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Για όποιον ενδιαφέρετε ακόμη στη Θεσσαλονίκη: 440 ευρώ δίνει ο Κωτσωβολος στη Τσιμισκή και 496 το Public επίσης στη Τσιμισκή, για το S8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Για όποιον ενδιαφέρετε ακόμη στη Θεσσαλονίκη: 440 ευρώ δίνει ο Κωτσωβολος στη Τσιμισκή και 496 το Public επίσης στη Τσιμισκή, για το S8+ Αν αφαιρέσεις το κουπόνι των 100 ευρώ που δίνει η ίδια η samsung για την ανταλλαγή, ουσιαστικά είναι σαν να δίνετε 340 ευρώ και 396 ευρώ αντίστοιχα το s8+. Φυσικά και δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Καλύτερα βρείτε μια συσκευή του κ@λου ίσα ίσα για να πάρετε το 100άρικο + μια μικρή αξία της συσκευής (αρκεί να την παίρνει ο κώτσος ή το Public) και πουλήστε μόνοι σας το s8+! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Το πηρα boys .Αμαν τι οθοναρα θεε μου Επαθα Σοκ !:D Μας αρρωστησε η Σαμμυ θα μας στειλει στο τρελαδικο.Βλεπω επισης μικροπροβληματα του μπισκοτου!:p Βρε παιδια εχουν κλειδωσει τα animation στις επιλογες προγραμματιστη ΔΕΝ μπορω να τα ενεργοποιησω και να τα βαλω 0.5.Μια βοηθεια παρακαλω ! Edited March 13, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Αν αφαιρέσεις το κουπόνι των 100 ευρώ που δίνει η ίδια η samsung για την ανταλλαγή, ουσιαστικά είναι σαν να δίνετε 340 ευρώ και 396 ευρώ αντίστοιχα το s8+. Φυσικά και δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Καλύτερα βρείτε μια συσκευή του κ@λου ίσα ίσα για να πάρετε το 100άρικο + μια μικρή αξία της συσκευής (αρκεί να την παίρνει ο κώτσος ή το Public) και πουλήστε μόνοι σας το s8+! Η τιμή που δίνουν τα παμπλικ όλα της Samsung είναι κ είναι 500 ευρώ μου έκαναν έλεγχο πρώτα ότι δουλεύει οκ η συσκευή .. Στον κωτσοβολο μέσω imei μου είπαν σου δίνουμε 279 ας μη τους χαρακτηρίσω.... Σε Αυστριακή συσκευη Επίσης ΔΕΝ γίνεται να το πουλήσεις μέσα σε site όπως εδώ 500 ευρώ ενώ έχει 555 καινούργιο στο σκρουτζ.. Οκ αν "κοροϊδέψεις" κάποιον που δεν ξέρει γίνεται.. Και γω αν πάρω το s9 plus αν βγω του χρόνου τέτοιο καιρόε την απόδειξη ότι το. Πήρα 979 θα λέω στα παμπλικ το έχει 700 η 800 μπορεί να το δώσω 500 αν ψαρώσει κάποιος γιατί στο σκρουτζ πάλι 570 θα έχει.. Δυστυχώς έτσι είναι όταν παλιωνουν 1 χρόνο.. Οι αλυσίδες τα θέλουν σε τέλεια κατάσταση οπότε δεν γίνεται να δώσεις ένα κινητό οποίο ναναι... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Σήμερα μου ήρθε στην επαρχία η silicone case της Samsung, φανταστική υφή και μέσα έχει κάτι σαν ύφασμα στην πλάτη της. Μοιάζει παρά πολύ με αυτή της Apple. Από Public έγινε η αγορά στα 30€. Μία μέρα νωρίτερα να μου'χε έρθει θα γλύτωνα και το χτύπημα, τουλάχιστον τώρα το κάλυψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ακριβώς ίδια με την alcadara απλά χωρίς στο sweet βελούδο εξωτερικά ενώ από τι διαβάζω το έχει εσωτερικά... Πολύ ωραία Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Samsung HyperKnit Cover Γκρι, αυτήν έχω και είναι μια χαρά και η αίσθηση στο χέρι καλή, μόνο θέμα είναι η προστασία οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Όλες οι θήκες εξαιρετικές ποιοτικά παιδιά. Εγώ κατασταλλαξα στην protective stand, που είναι και mil std 810G compliant (κι η μοναδική αυθεντική Samsung case που είναι κλειστή και στο κάτω μέρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Από προστασία για την οθόνη τι προτείνετε? Κάτι που να μην είναι τρελά ακριβό (50 και βάλε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εγώ είμαι με screenknight από s8+, που κάθεται άψογα. Φυσικά μειώνει μέρος της ευκρινείας της οθόνης, οποτε είναι προσωρινή λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εγώ είμαι με screenknight από s8+, που κάθεται άψογα. Φυσικά μειώνει μέρος της ευκρινείας της οθόνης, οποτε είναι προσωρινή λύση... Ακριβώς αυτό έκανα και εγω (γιατί μου είχε περισσέψει ένα) αλλά δεν ξερω πως, ηταν ηδη γδαρμένο από την πρώτη μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ρε παιδια ειναι bug η κατι αλλο δεν μπορω να βαλω τα animation 0.5 το εχει δοκιμασει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ρε παιδια ειναι bug η κατι αλλο δεν μπορω να βαλω τα animation 0.5 το εχει δοκιμασει κανεις ? Ναι τα έχω κατεβάσει από την πρώτη μέρα στο 0,5....δεν είχα κάποιο θέμα το έκανα, έγινε και λειτουργεί όπως λειτουργούσε πάντα σε όλες μου τις συσκευές Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ρε παιδια ειναι bug η κατι αλλο δεν μπορω να βαλω τα animation 0.5 το εχει δοκιμασει κανεις ? Μια χαρα και εγω. Δουλευει αψογα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ναι τα έχω κατεβάσει από την πρώτη μέρα στο 0,5....δεν είχα κάποιο θέμα το έκανα, έγινε και λειτουργεί όπως λειτουργούσε πάντα σε όλες μου τις συσκευές Ενω εχω ενεργοποιησει τις επιλογες προγραμματιστη μπαινω κανονικα και δεν ενεργοποιουνται .Επισης στις ρυθμισεις/εμφανιση μου κανει μονιμα fc .Θα το κανω hard reset μια και δεν το εστησα ακομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Θα βάλω μια φωτογραφία παρακάτω με τους χρόνους της μπαταρίας... Μην βιαστείτε να πείτε ουαααουυυυ αυτός ο χρόνος αντιπροσωπεύει την δική μου χρήση με το δικό μου στήσιμο και γιαυτό θα πρέπει να πω ότι : Καταρχάς είμαι στην τέταρτη φόρτιση και πάω για την Πέμπτη. Με την ίδια ακριβώς χρήση στις 40 περίπου ώρες με το Note 8 είχα αντί για 4,5 ώρες οθόνη 3,5 Με την ίδια ακριβώς χρήση με το Mate 10 στις 40 περίπου ώρες ξεπερνουσα τις 6 ώρες οθόνη. Πιστευω ότι μέσα στις επόμενες 5 φορτίσεις θα φτάσει ακριβώς τα επίπεδα του S8+ οπότε θα μιλάμε για σαφώς καλύτερη αυτονομία από το Note 8 και την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή την δεδομένη στιγμή μιας και πολλά έρχονται "][/url] Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Θα βάλω μια φωτογραφία παρακάτω με τους χρόνους της μπαταρίας... Μην βιαστείτε να πείτε ουαααουυυυ αυτός ο χρόνος αντιπροσωπεύει την δική μου χρήση με το δικό μου στήσιμο και γιαυτό θα πρέπει να πω ότι : Καταρχάς είμαι στην τέταρτη φόρτιση και πάω για την Πέμπτη. Με την ίδια ακριβώς χρήση στις 40 περίπου ώρες με το Note 8 είχα αντί για 4,5 ώρες οθόνη 3,5 Με την ίδια ακριβώς χρήση με το Mate 10 στις 40 περίπου ώρες ξεπερνουσα τις 6 ώρες οθόνη. Πιστευω ότι μέσα στις επόμενες 5 φορτίσεις θα φτάσει ακριβώς τα επίπεδα του S8+ οπότε θα μιλάμε για σαφώς καλύτερη αυτονομία από το Note 8 και την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή την δεδομένη στιγμή μιας και πολλά έρχονται Κάθε μέρα και καλύτερα είσαι... Μακάρι να ανέβεις κ άλλο σε ώρες οθόνης Από φώτο σε χαμηλό φωτισμό στο auto κ γενικά φώτο κ βίντεο με το 9αρι πως τα βλέπεις; ο ήχος είναι τόσο φοβερός όσο λένε; μετανιώσεις καθόλου για την αλλαγή από note 8? Αξίζει να έρθω τώρα από s8 plus η να το αφήσω να πέσει κατά πολύ η τιμή; όπως έκανα από 7 edge σε s8 plus... Άρχισε να πεφτει η τιμή από τώρα σε σκρουτζ και. Best price Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts