egodemis Δημοσιεύτηκε February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2018 Καλημέρα το se που είχα για δεύτερη συσκευή έκανε βουτιά θανάτου από 5 όροφο έτσι χρειάζομαι αντικατάσταση του με κάτι άλλο. Με το κινιτο δεν θα κάνω πολλά μέσα θα έχει δύο τρία πράγματα Επαφές, ένα εταιρικό email και μια εφαρμογή βάσης δεδομένων(σχετικά βαριά καθος se έτρωγε ζόρι όταν άνοιγα αρκετά) Θέλω να είναι το πολύ 5 ίντσες (συμμαζεμενο καθος για προσωπικό μου έχω mate και οριακά χωράει κάτι άλλο στο τσαντάκι) θέλω να έχει καλό σήμα και να τρέχει σχετικά άνετα μια και μοναδική εφαρμογή που θα έχω) (camera κλπ κλπ δεν με νοιαζουν ούτε αυτονομία ούτε τύποτα άλλο πέρα από καλό σήμα και να τρέχει άνετα η εφαρμογή) Δύο υποσημείωσης Η εφαρμογή για κάποιο λόγο δεν τρέχει σε mui (huawei) και miui(xiaomi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 moto g5 https://www.skroutz.gr/s/11087863/Lenovo-Moto-G5-Dual-2GB-16GB.html ή nokia 5 και τα δυο με καθαρα android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 moto g5 https://www.skroutz.gr/s/11087863/Lenovo-Moto-G5-Dual-2GB-16GB.html ή nokia 5 και τα δυο με καθαρα android... nokia δοκίμασα (η εφαρμογή σέρνεται και μετά από λίγο απλά κλείνει το δεύτερο πρεπει να βρω κάπου να δοκιμάσω) + ας ανεβάσουμε το κωστος στα 260 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 nokia δοκίμασα (η εφαρμογή σέρνεται και μετά από λίγο απλά κλείνει το δεύτερο πρεπει να βρω κάπου να δοκιμάσω) + ας ανεβάσουμε το κωστος στα 260 ευρω iPhone SE εννοείς είχες και ζορίζονταν; Καλά τι σόι εφαρμογή είναι αυτή; Τόσους πόρους θέλει; Στα 249 μήπως να δεις το Honor 8; Eίναι 5.2 βέβαια και γενικά αυστηρά μέχρι 5 δε μου έρχεται στο μυαλό κάτι αρκετά δυνατό... Edit: Sorry μετά είδα οτι δε θες Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 iPhone SE εννοείς είχες και ζορίζονταν; Καλά τι σόι εφαρμογή είναι αυτή; Τόσους πόρους θέλει; Στα 249 μήπως να δεις το Honor 8; Eίναι 5.2 βέβαια και γενικά αυστηρά μέχρι 5 δε μου έρχεται στο μυαλό κάτι αρκετά δυνατό... Edit: Sorry μετά είδα οτι δε θες Huawei ναι αρκετα ειναι εφαρμογή με βάση δεδομένον τεράστια (επειδι δεν υπαρχει στο store το ο iphone το γυρνούσαμε σε εταιρικό μεσο πλατφόρμας απο κεντρικα) μέχρι λιγα tabs ολα καλά μετά πάτωνε και έκανε και καμία φορά soft reboot δύστυχος huawei και xiaomi λογο κάποιας ιδιαιτερότητας στο λογισμικό δεν την ανοίγουν καν την εφαρμογή γενικος μου είπαν μεχρι 300 ευρω οριο απλα εψαχνα μηπος βρω κατι ποιο φτινο αν πρέπει και 300 δινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Απο xiaomi ισως το mi a1 σου κανει επειδη ειναι το μονο με καθαρο λειτουργικο...αλλα 5.5".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Xμμμ κατάλαβα... Το θέμα είναι ότι έχεις κάποια βασικά προβλήματα.... 1) Αν κολλούσε υπό συνθήκες το SE που μικρό μικρό αλλά πυραυλάκι, θες κάτι αρκετά δυνατό. 2) Θες μέχρι 5, ενώ η τάση είναι να μεγαλώνει η οθόνη. 3) Θες stock Αndroid και βγάζεις λόγω συνθηκών εκτός Huawei και Xiaomi. Tι να σου πω, μήπως να έβλεπες κάνα Xperia; Xperia X ή X Compact; Kοντά στο 300άρι τα βλέπω και φοράνε Snap 650... Υπόψιν στα benchmarks είναι κάτω από το SE και δεν ξέρω αν σε καλύπτει ο 650. Yπάρχει και το XZ απ' όσο βλέπω με Snap 820, στα 300 από Kotsovolo, αλλά 5.2... Edited February 24, 2018 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Απο xiaomi ισως το mi a1 σου κανει επειδη ειναι το μονο με καθαρο λειτουργικο...αλλα 5.5".. σε εκεινω θα δουλεψει άψογα δεν αμφιβάλω με μοναδικό πρόβλημα δεν έχω που να το βάλω :lol: Xμμμ κατάλαβα... Το θέμα είναι ότι έχεις κάποια βασικά προβλήματα.... 1) Αν κολλούσε υπό συνθήκες το SE που μικρό μικρό αλλά πυραυλάκι, θες κάτι αρκετά δυνατό. 2) Θες μέχρι 5, ενώ η τάση είναι να μεγαλώνει η οθόνη. 3) Θες stock Αndroid και βγάζεις λόγω συνθηκών εκτός Huawei και Xiaomi. Tι να σου πω, μήπως να έβλεπες κάνα Xperia; Xperia X ή X Compact; Kοντά στο 300άρι τα βλέπω και φοράνε Snap 650... Υπόψιν στα benchmarks είναι κάτω από το SE και δεν ξέρω αν σε καλύπτει ο 650. Yπάρχει και το XZ απ' όσο βλέπω με Snap 820, στα 300 από Kotsovolo, αλλά 5.2... κοιτά αν δε βρω πάλι σε se α πάω απλά εκείνο λίγο ζοριζόταν όταν άνοιγα πολλές καρτέλες στην database (λογικά θεμα με ram) το θέμα μου ειναι 5 το πολύ καθώς ηδι έχω στο τσαντάκι το mate (και ξέρεις οτι δεν είναι καθόλου μικρο) και χώρος για κάτι άλλο είναι άκρος περιορισμένος δεν ειναι αναγκαστικά stock αλλα απο όσα δοκίμασα μόνο στο miui και huawei δεν παιζουν (βασικά δεν ανοίγει καν) θα κανω την δωκιμη με κανα x compact αν παιξει super αν οχι ανναγαστικα στο se παμε Edited February 24, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 δοκίμασα το x compact στο public και ολα άψογα με μια δώροεπιταγη και με τιμολόγιο βγήκε στα 298 ευρω ευχάριστο πολυ ολους!!! λίγο άσχημο ειναι αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιος ειναι για δουλεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 δοκίμασα το x compact στο public και ολα άψογα με μια δώροεπιταγη και με τιμολόγιο βγήκε στα 298 ευρω ευχάριστο πολυ ολους!!! λίγο άσχημο ειναι αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιος ειναι για δουλεια :p Με γεια! Εύχομαι να σε καλύψει... Όσον αφορά το design και εμένα τα Sony μου φαίνονται εντελώς αδιάφορα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Με γεια! Εύχομαι να σε καλύψει... Όσον αφορά το design και εμένα τα Sony μου φαίνονται εντελώς αδιάφορα... :) με κάλυψε απόλυτα το πρόγραμμα το έτρεξε κανονικά της επαφές της πήρε άμεσος από εταιρικό mail στο τσαντάκι χώρεσε (αν και οριακά άλλα ευτυχώς χώρεσε) και στο εταιρικό vpn συνδεθικε κατα τα αλλα ναι ειναι απο τα ποιο άσχημα κινητά που ειχα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλορίζικο. Έτσι, από περιέργεια, μπορείς να μου πεις πως λέγεται το πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλορίζικο. Έτσι, από περιέργεια, μπορείς να μου πεις πως λέγεται το πρόγραμμα; είναι φτιαγμένο καθαρά και μόνο κατά παραγγελιά για την εταιρεία για να δουλεύουμε την βαση sql εκτός εταιρίας (μέσο vpn) ουσιαστικά για τίτλο έχει όνομα εταιρίας και db στο τέλος είναι πολύ μικρο σε μέγεθος (350 kb) όλα τα φορτώνει on the fly και τα επεξεργάζεται για αυτό θέλει και μπόλικη ram και cpu (συσκευή βράζει όταν δουλεύει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 είναι φτιαγμένο καθαρά και μόνο κατά παραγγελιά για την εταιρεία για να δουλεύουμε την βαση sql εκτός εταιρίας (μέσο vpn) ουσιαστικά για τίτλο έχει όνομα εταιρίας και db στο τέλος είναι πολύ μικρο σε μέγεθος (350 kb) όλα τα φορτώνει on the fly και τα επεξεργάζεται για αυτό θέλει και μπόλικη ram και cpu (συσκευή βράζει όταν δουλεύει) Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts