Jump to content

Κινητό μέχρι 400 ευρώ

jeanfookey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός iPhone se. Ψάχνω κυρίως από Ελλάδα. Παιχνίδια κλπ δεν παίζω, αλλά το χρησιμοποιώ φουλ καθημερινά για social, mail κλπ λόγω δουλειάς. Θέλω να μην μου κάνει κολλήματα και να το κρατήσω κάμποσο καιρό. Αυτές είναι κυρίως οι προτεραιότητες μου.

Any ideas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

sony xz1 απο κωτσοβολο ή nokia 8 απο σκρουτζ. Με το sony χανεις λιγο σε καμερα . Κατα τα αλλα και τα 2 με τον 835 και μπολικη μνημη.

Συμπλήρωσε τη γνωστή φόρμα (δεν ξερω που να τη βρω) παντως δεν βλεπω τον λόγο να δώσεις εως 400 ευρώ,σε σχεση με τις απαίτησεις σου..Χτυπα το Α5 2017 με 230 €

1) 400 max

2) 5"+

3) Από Ελλάδα

4) Ναι

5) Τίποτα από όλα αυτά

6) Δεν θέλω ελληνικά

7) Θα ήθελα να έχει καλή οθόνη, δεν έχω προτίμηση σε amoled ή ips

8) Ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, gaming

9) Iphone SE

Ίσως και το Honor 9 στα 400 να είναι καλή επιλογή... ;)

Καλή επιλογή. Το έχω δει. Απλά με προβληματιζει λίγο το emui...

Και δεν χτυπας ενα s7;;

τίμιο, αλλά μετα ίδια λεφτά (ή λίγα παραπάνω) παίρνω πιο καινούριο κινητό βλ. honor 9, nokia 8, G6

τίμιο, αλλά μετα ίδια λεφτά (ή λίγα παραπάνω) παίρνω πιο καινούριο κινητό βλ. honor 9, nokia 8, G6

Ναι αλλο honor ομως και αλλο s7,χανουν σε καμερα και οθόνη -του G6

Ναι αλλο honor ομως και αλλο s7,χανουν σε καμερα και οθόνη -του G6

Nαι και το S7 χάνει σε επιδόσεις και είναι 2 ετών συσκευή... Ήμαρτον πια με το S7... Είπαμε δυνατό, τίμιο, εγγυημένο, αξιόπιστο και όλα τα συναφή... Αλλά κλείνει 2 χρόνια και κυρίως στην τιμή του βρίσκεις πιο φρέσκες και καλύτερες επιλογές...

Nαι και το S7 χάνει σε επιδόσεις και είναι 2 ετών συσκευή... Ήμαρτον πια με το S7... Είπαμε δυνατό, τίμιο, εγγυημένο, αξιόπιστο και όλα τα συναφή... Αλλά κλείνει 2 χρόνια και κυρίως στην τιμή του βρίσκεις πιο φρέσκες και καλύτερες επιλογές...

Απο το honor που προτεινες χιλιες φορες s7

Και το HTC U Ultra πιστεύω είναι μια πολλή καλή πρόταση,και σε πολύ καλή τιμή...

Συμφωνώ... Δυνατή πρόταση σε καλή τιμή... ;)

Και το HTC U Ultra πιστεύω είναι μια πολλή καλή πρόταση,και σε πολύ καλή τιμή...

Kαλο ειναι ναι αλλα παρααα πολυ ευθραυστο

Το είχα δει και σε άλλο ποστ που το πρότειναν. Τίμιο φαίνεται αν και δεν τρελάθηκα στα video reviews που το είδα.

Ευχαριστώ πάντως

Γενικά στα rewiews υπάρχει μια αρνητική κριτική για την HTC...Το συγκεκριμένο όμως στην τιμή που το βρίσκεις είναι πιστεύω το πιο Vfm....

Γενικά στα rewiews υπάρχει μια αρνητική κριτική για την HTC...Το συγκεκριμένο όμως στην τιμή που το βρίσκεις είναι πιστεύω το πιο Vfm....

Υπαρχουν αρνητικες κριτικες για το συγκεκριμενο μοντελο λογω της υψηλης τιμης που το κοστολογουσε η εταιρεια μεχρι που εφτασε στα ταρταρα η τιμη του. Εγω ρωτουσα απο τους πρωτους για το συγκεκριμενο μοντελο αλλα κανεις δεν ηξερε καν περι τινος προκειται.

Η δευτερη οθονη γνωριζει κανεις αν απενεργοποιειται εντελως? Νομιζω πως ναι

Εγώ λέω ότι προσωπικά δεν μου άρεσε από τα βίντεο που το είδα. Αυτά που λένε συνέχεια στα reviews για θετικά και αρνητικά δεν τα λαμβάνω πολύ υπόψιν μου γιατί ο καθένας έχει τα γούστα του

Εφόσον σε νοιάζει η ταχύτητα περισσότερο από τη κάμερα, δες το p10 (ενα Honor 9 αλλά με ois οπότε έχει πολύ καλύτερες φωτογραφίες αν και δεν φτάνει άλλες ναυαρχίδες).

Για το htc ultra, ενώ ο ίδιος το χω προτείνει σε άλλα threads, έχω έναν ενδοιασμό για την αυτονομία του. Snapdragon 821 με 2K ανάλυση σε οθόνη 5,7 ίντσες και έξτρα δεύτερη οθόνη; Και όλα αυτά με 3000mah μπαταρία; Επιπλέον με τόσο κακές πωλήσεις θα χει καθόλου updates? Κατά τα άλλα το θεωρώ εξαιρετικό vfm τώρα που έπεσε κάτω από τα 300 ευρώ αλλά έχετε και αυτά υπόψιν ;)

Εφόσον σε νοιάζει η ταχύτητα περισσότερο από τη κάμερα, δες το p10 (ενα Honor 9 αλλά με ois οπότε έχει πολύ καλύτερες φωτογραφίες αν και δεν φτάνει άλλες ναυαρχίδες).

Για το htc ultra, ενώ ο ίδιος το χω προτείνει σε άλλα threads, έχω έναν ενδοιασμό για την αυτονομία του. Snapdragon 821 με 2K ανάλυση σε οθόνη 5,7 ίντσες και έξτρα δεύτερη οθόνη; Και όλα αυτά με 3000mah μπαταρία; Επιπλέον με τόσο κακές πωλήσεις θα χει καθόλου updates? Κατά τα άλλα το θεωρώ εξαιρετικό vfm τώρα που έπεσε κάτω από τα 300 ευρώ αλλά έχετε και αυτά υπόψιν ;)

Για το ultra αυτονομια δεν εχω ακομη σωστη ενδειξη καθως εχω κανει μονο 2 φορτισεις. Παντως εως τωρα εχω μια ενδειξη γυρω στις 4,5 sot

Για το ultra αυτονομια δεν εχω ακομη σωστη ενδειξη καθως εχω κανει μονο 2 φορτισεις. Παντως εως τωρα εχω μια ενδειξη γυρω στις 4,5 sot

Ήσουν συνδεδεμένος όλη μέρα σε wifi ή με data? Είχες καθόλου κλήσεις ή χρήση gps? Έχεις εγκατεστημένο facebook, messenger, viber κλπ; Παίζεις καθόλου παιχνίδια;

Όταν λες 4,5 ώρες εννοείς με εκτίμηση αν το άδειαζες ή είχε απομείνει κάποιο ποσοστό; Αν ναι πόσο;

Edited by Antretng

Δηλαδή καλύτερα p10 από honor 9;